VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik Reviews

TrustScore 5 out of 5

Præstebakken 18, 4200 Slagelse, Sjælland, DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

En lørdag var vores lille kat akut syg og vi søgte dyrlægevagten - der var stort set ikke ventetid og vi fik den fineste undersøgelse og behandling af vores dyr. Han blev lidt bedre og begyndte at spi... See more

Rated 4 out of 5 stars

Har altid brugt Gimlinge dyreklinik til vores Broholmer, og før det til vores kat. Vi er yderst tilfredse, dejligt hjælpsom personale, velkvalificerede, og altid i godt humør. Så kan klart anbefale... See more

Rated 5 out of 5 stars

Helt fantastisk behandling. Vi kendte ikke dyreklinikken, men blev henvist hertil i weekenden med vores dreng (læs: hund 🫣). Lige fra vi trådte ind af døren følte vi os velkommen. Under konsulta... See more

Rated 5 out of 5 stars

Luffe som er vores gamle labrador retriever får den bedste behandling hos Gimlinge dyreklinik vi er så taknemmelige og glade for at kunne have Luffe frisk og rørig længe endnu. Tusind Tak for jer. V... See more

1. Veterinarian
  2. Animal Hospital
  3. Emergency Veterinarian Service

Written by the company

Hos Gimlinge Dyreklinik tager vi os af familiens dyr i Gimlinge, Slagelse og Vestsjælland. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.

• Præstebakken 18, 4200, Slagelse, Sjælland, Denmark

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 68% of negative reviews

Typically replies within 1 month

All reviews

1,911 reviews in the last 12 months

Write a review

Bred faglig viden

Den grundighed og profesionelle viden der blev fremlagt var dejlig

August 29, 2025

Reply from VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik

Tusind tak for din fine anmeldelse Lisbeth, den er vi glade for. I må have et godt efterår.

Rated 5 out of 5 stars

At de ringer inden de begynder…

At de ringer inden de begynder behandling, når man ikke ved hvad ens hund fejler.

August 27, 2025

Reply from VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik

Godt at læse at du er glad for servicen herude Tina. Vi ønsker jer dejligt efterår herfra.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har allerede skrevet engang om en…

Jeg har allerede skrevet engang om en virkelige god behandling af vores hund. Fortæller til vores venner med hund hvor glade vi er for at komme til jer i Gimlinge.

August 5, 2025

Reply from VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik

Dejligt at læse, tusind tak for anmeldelsen Ole.

Rated 5 out of 5 stars

Altid god og rar dyrlæge og god…

Altid god og rar dyrlæge og god service. Har kommet der igennem mange år 🐶

July 26, 2025

Reply from VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen Tina :-) Vi er glade for at læse, at du fortsat er glad for samarbejdet :-)

Rated 5 out of 5 stars

Følte mig i trygge hænder hele vejen igennem

Jeg ringede til Gimlinge Dyreklinik, fordi min hund pludselig ikke havde det godt – og allerede i telefonen blev jeg mødt med stor imødekommenhed. De bad mig komme med det samme, hvilket betyder alverden, når man er bekymret for sit dyr.

Vi blev taget rigtig pænt imod, og kom hurtigt ind til Maja, som undersøgte min hund grundigt og tog situationen seriøst. Hun var både rolig, grundig og god til at forklare, hvad hun gjorde og hvorfor. Jeg følte mig virkelig i trygge hænder – og det samme gjorde min hund.

En dyreklinik hvor både faglighed og hjertevarme går hånd i hånd. Tusind tak for hurtig og kompetent hjælp! 🐾

August 6, 2025
Unprompted review

Reply from VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik

Skønt at læse, at i har haft et godt besøg hos os Anja :-) Vi håber i får en dejlig dag.

Fik en hurtig tid

Fik en hurtig tid, og som altid en god service

July 23, 2025

Reply from VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik

Godt at læse Rene. Tak for anmeldelsen, god dag til jer.

Ekstremt dygtige og søde

Ekstremt dygtige og søde, handlede hurtigt på de små varsels tegn og opererede min pige efter lukketid

July 14, 2025

Reply from VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik

Godt at læse du har været tilfreds med forløbet hos os Maya. Vi ønsker jer en skøn sommer herfra.

Rated 5 out of 5 stars

Det var hurtigt og ubesværet

Det var rart, at I kunne hjælpe hurtigt og uden en masse spørgsmål.

July 6, 2025

Reply from VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik

Dejligt at høre du har været tilfresd med besøget Gitte. I må have en skøn sommer.

Fantastisk service,super søde,min…

Fantastisk service,super søde,min søsters hund stod helt stille og roligt. Blev nøje undersøgt. 🥰👍Tak for den gode oplevelse ❤️

July 10, 2025
Unprompted review

Reply from VetGruppen - Gimlinge Dyreklinik

Tusind tak for den varme anmeldelse Lone❤️

Take a closer look