VetGruppen - HS Hestepraksis Ikast Reviews

TrustScore 4 out of 5

Langelundsvej 7, 7430 Ikast, Midtjylland, DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Altid høj faglighed og god behandling af både hesten og dets ejer. God vejledning ift behandling. Mulighed for både klinik og hjemmebesøg hvilket for mig er et kæmpe plus.

Company replied

Company details

1. Veterinarian
  2. Animal Hospital
  3. Emergency Veterinarian Service

Written by the company

Hos HS Hestepraksis tager vi os af heste i Ikast, Tarm og Midtjylland. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 59% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1,947 reviews in the last 12 months

Write a review

Simone er super dygtig

Simone fra Hs er en super dygtig og kompetent dyrlæge.

May 30, 2026

Hej Tina

Tusind tak for din flotte anmeldelse – vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse hos os.

Mvh

HS Hestepraksis

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service og ingen omtanke for dyrevelfærd

Dyrlægen glemte at medbringe ormekur efter to samtaler omkring dette. Jeg bliver fortalt over telefonen at de ikke vil levere en ny, da det ikke er økonomisk fordelagtigt for dem at køre forbi. Jeg havde specifikt meddelt at jeg er på Sjælland og derfor ikke har mulighed for selv at hente ormekuren. Rigtig dårlig service. De tænker udelukkende økonomisk og ikke på dyrenes velbefindende.

September 15, 2025
Unprompted review

Hej Caroline,

Jeg er ked af at vores service ikke har levet op til dine forventninger.

Jeg har selv booket aftalerne til dig (den første aftale, aflyste du ½ time før besøget – uden du fik en regning på dette) og husker det tydeligt. Jeg har noteret i aftalen ”evt. give/udlevere ormekur” – ”Evt.” fordi vi faktisk ikke bare kan udlevere jf. dansk lovgivning, så det ville afhænge af dyrlægens vurdering af hesten v. besøget – evt. ville der skulle analyseres en gødningsprøve først, det kunne jeg ikke afgøre i telefonen. Vi kan desværre ikke gå på kompromis med lovgivning uanset ejerens bopæl.

Hvis det ved besøget helt blev glemt (hvilket jeg slet ikke kan afvise – kan ske – vi er alle mennesker) men at dyrlægen vurderer, det er berettiget, den får en kur, kan vi rigtig nok ikke køre forbi uden beregning, men vi ville da kunne sende den mod betaling af porto, beklager hvis du ikke har fået det tilbudt. Medicin må vi også jf. dansk lovgivning ikke tjene penge på, så at sende den på vores regning ville være rent tilsætning, og ja vi er som alle andre forretninger nødt til at tænke på det skal løbe rundt, ellers har vi jo ikke noget at lønne vores dyrlæger med.

Så igen vil jeg beklage, vi ikke har levet op til dine forventninger, men håber min forklaring alligevel giver en smule mening.

Vh. Gitte Fredslund
HS Hestepraksis

Rated 5 out of 5 stars

Altid høj faglighed og god behandling…

November 21, 2024

Reply from VetGruppen - HS Hestepraksis Ikast

Hej Frederikke. Tusind tak for anmeldelsen. Det er dejligt at læse, at du er glad for servicen og fagligheden hos os. Vi ønsker jer en dejlig dag herfra.

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look