VetGruppen - Kørende Dyrlæge Broager Reviews

TrustScore 5 out of 5

Storegade 26, 6310 Broager, Syddanmark, DK

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Det var nemt at komme i telefonisk kontakt, god service over telefonen. Dyrlægen kom som aftalt til tiden og virkede oprigtigt interesseret i min hest og dens helbred. Og prisen holdt sig til det af... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil altid anbefale Kørende Dyrlæge. Vi har haft dem siden Holly var hvalp og har været på utallige besøg igennem hendes første 2 år, (og også ofte efterfølgende) blandt andet fordi hun har... See more

Company details

1. Veterinarian
  2. Animal Hospital
  3. Emergency Veterinarian Service

Written by the company

Hos Kørende Dyrlæge tager vi os af familiens dyr i Broager, Sønderborg og Sønderjylland. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.

• Storegade 26, 6310, Broager, Syddanmark, Denmark

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 67% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

All reviews

2,021 reviews in the last 12 months

Write a review

Fødselshjælp

Vi siger tusind tak for fantastisk hjælp i lørdagsvagten🙃.Fødslen var gået i stå på vores hund.Men Bitten fik den sidste hvalp ud uden kejsersnit 😍og den var levende.Så vores resultat blev 5 sunde små Cairn Terrier.
Vi kan klart anbefale den kørende dyrlæge.

May 9, 2026
Unprompted review

Hej Linda.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og din tid – det betyder meget for os at høre.

Mvh

Kørende Dyrlæge Broager

Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil altid anbefale Kørende Dyrlæge.

Jeg vil altid anbefale Kørende Dyrlæge.
Vi har haft dem siden Holly var hvalp og har været på utallige besøg igennem hendes første 2 år, (og også ofte efterfølgende) blandt andet fordi hun har haft en legetøjsmus siddende fast da hun kun var et par måneder gammel, men også fordi hun generelt er utrolig sart, samt har allergi.
Alle gange vi har været forbi dr. dyr, er vi blevet mødt af professionelle fagpersoner, der her været der for os og hende, mødt os med smil, forståelse og empati og oprigtigt virket rigtig glad for når Holly kom forbi med sin logrende hale og vokale 'god dag'.
Der har på intet tidspunkt været nogle problemer med behandlingen, hverken hos klinikken i Broager og ej heller i Sønderborg, hvis der har været noget, har vi haft ringet ind og de har fikset det med det samme, uden problemer, men det er nu sjældent vi har oplevet det.
Var det Holly der skrev denne anmeldelse, vil hun nok særligt give et tak til Birgitte, Rina og Gitte, de tre personer har hun især været glad for, som også nok har været dem der har behandlet hende mest, især som hvalp.
Men uanset, er al personale simpelthen fantastiske! De tager sig altid god tid til og besvare vores spørgsmål, og god tid til Holly, hvilket vi er så taknemmelige for.

De får min (og Holly's) varmeste anbefaling!

March 14, 2026
Unprompted review

Hej Cecilie

Hvor er det dejligt at læse, at du har haft en god oplevelse hos os.

Vi sætter pris på, at du delte din vurdering.

Mvh

Kørende Dyrlæge Broager

Rated 5 out of 5 stars

Min lille hund bliver behandlet godt…

Min lille hund bliver behandlet godt hos jer, og det er jeg meget glad for.

January 4, 2025

Tusind tak for din anmeldelse Yrsa :-) I må have en dejlig dag 🌨️

Kompetente og høflige medarbejdere

Kompetente og høflige medarbejdere
Vores kat blev tilset for orm, og vi fik behandling samme dag.
5/5 god behandling :)

December 23, 2024

Reply from VetGruppen - Kørende Dyrlæge Broager

Tusind tak for din anmeldelse :-) I må have en dejlig dag.

Rigtig god service

Rigtig god service. Fik tid til kliniskhandelsundersøgelse, så vi kunne få købt vores drømme pony, trods jule bemanding og travlhed.

December 27, 2024

Reply from VetGruppen - Kørende Dyrlæge Broager

Tusind tak for anmeldelsen Charlotte, den sætter vi pris på :-) God dag til jer.

Min syg hund

Det var meget sød og rar

January 2, 2025

Reply from VetGruppen - Kørende Dyrlæge Broager

Tusind tak for anmeldelsen Ruben. I må have en dejlig vinter.

Rated 5 out of 5 stars

Vi har lige været hos dem for et check…

Vi har lige været hos dem for et check af vores nye hundehvalp. Uden at ha bestilt tid så pressede de ham ind. Han fik et grundigt check. Vi er så tilfredse med dem. Meget søde og imødekommende og professionelle.

December 11, 2024

Reply from VetGruppen - Kørende Dyrlæge Broager

Tusind tak for anmeldelsen Steen. Det er godt at høre, at du har været tilfreds med behandlingen herude. God dag til jer.

Rated 5 out of 5 stars

Altid god service og man for altid gode…

Altid god service og man for altid gode råd og vejledning når man spørger om noget man er i tvivl om.

December 19, 2024

Reply from VetGruppen - Kørende Dyrlæge Broager

Tusind tak for anmeldelsen Anette. I må have en dejlig dag.

God og personlig service

Og prisen holdt sig til det aftalte

December 11, 2024

Reply from VetGruppen - Kørende Dyrlæge Broager

Tak for anmeldelsen Kitt. Det er dejligt at læse, at du er tilfreds med vores kundeservice 🐎 Vi ønsker jer god dag herfra.

Rated 5 out of 5 stars

Dygtige dyrlæger og søde…

Dygtige dyrlæger og søde klinikassistenter,vi er altid tilfredse med behandlingen af vores dyr

December 7, 2024

Reply from VetGruppen - Kørende Dyrlæge Broager

Hej Birthe. Tusind tak for din fine anmeldelse af vores klinik og personale! Det betyder meget for os :-) Rigtig god dag til dig :-)

Kære Åse

Tusind tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du oplevede kompetent behandling af din hvalp hos os. Det er altid en fornøjelse at tage sig af de små nye familiemedlemmer.

I ønskes en dejlig jul :-)

Dygtig dyrlæge

Dygtig dyrlæge, der vidste, hvordan min 5 årige dværg-puddel skulle lokkes ud af sit gem for at give ham vaccinen.Jeg fik også svar på alle mine spørgsmål.

December 13, 2024

Kære Elisabeth

Tak for din positive anmeldelse!
Det glæder os at kunne give dig og dit kæledyr en god oplevelse :-)

God jul!

I er altid klar

I er altid klar, professionelle og meget kompetente i jeres arbejde med dyr!

December 10, 2024

Reply from VetGruppen - Kørende Dyrlæge Broager

Tusind tak for de rosende ord Joan, vi er meget glade for anmeldelsen. I må have en dejlig dag.

Take a closer look