Vi havde Gitte ude hos os igår, da vi desværre skulle have vores elskede hund aflivet. Aldrig har jeg mødt så meget empatisk, forståelse og god service som fra hende. Dygtig, professionel og medf... See more
Company replied
Birgitte er den bedste dyrlæge i landet forstående, stort hjerte for dyrene og en hjertevarm kvinde tak for dig Birgitte og dit team. Fantastiske mennesker ❤ fra Else m og Luna🐕
Company replied
Rigtig god service og god håndtering af min hund. Kommer helt klart igen.
Company replied
Altid i trygge hænder ved jer ... spørgsmål bliver besvaret hvis man har nogen ... altid et smil når i ankommer.... ved mine dyr bliver behandlet ordentligt, så vil altid vælge jer 😃😃😃😃😃 tak for... See more
Company replied
Hos Kørende Dyrlæge tager vi os af familiens dyr i Sønderborg, Broager og Sønderjylland. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.
Sjællandsgade 20, 6400, Sønderborg, Syddanmark, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 68% of negative reviews
Typically replies within 1 month
Aldrig har jeg mødt så meget empatisk, forståelse og god service som fra hende. Dygtig, professionel og medfølende. Når det nu skulle være, så var det en rigtig god oplevelse, hvor det hele gik stille og roligt.
Hun var god til at forklarer om hvad der skulle og kunne ske, så vi var godt forberedte på hele oplevelsen.
Tusind tusind tak herfra.
Mvh Camilla og Jørn jensen

Reply from VetGruppen - Kørende Dyrlæge Sønderborg
Altid i trygge hænder ved jer ... spørgsmål bliver besvaret hvis man har nogen ... altid et smil når i ankommer.... ved mine dyr bliver behandlet ordentligt, så vil altid vælge jer 😃😃😃😃😃 tak for jer 🥰🥰

Reply from VetGruppen - Kørende Dyrlæge Sønderborg
God personlig betjening, dejligt når man kender dyrlægen og de kender en, det giver en god tryghed

Reply from VetGruppen - Kørende Dyrlæge Sønderborg
Altid venlig og kompetent service. Selv ved akut behov uden for almindelige åbningstider er servicen og forståelse i højsæde. Vi har brugt dem længe og bliver ved med det!

Reply from VetGruppen - Kørende Dyrlæge Sønderborg
Dygtige og behagelige dyrlæger, der ved hvad de har med at gøre. De ringer endda og følger op, når der er tale om lidt mere alvorlige ting. Har kommet der i mange år og har absolut ingen planer om at skifte.

Reply from VetGruppen - Kørende Dyrlæge Sønderborg
Jeg har i forbindelse med min hunds skade og detsværre efterfølgende aflivning fået en helt igennem god behandling og professionel hjælp ,alle er søde rare og imødekommende.

Reply from VetGruppen - Kørende Dyrlæge Sønderborg
Rigtig god service og god håndtering af min hund. Kommer helt klart igen.

Reply from VetGruppen - Kørende Dyrlæge Sønderborg
Vi har haft dyrlægen i mange år. Og er meget godt tilfredse med behandling af vores hunde. Tak til Birgitte og de andre på klinikken. Mvh Tina Lohmann. 🐾🐾🐾

Reply from VetGruppen - Kørende Dyrlæge Sønderborg
God behandling af vores hund igennem mange år. Desuden er priserne rimelige.

Reply from VetGruppen - Kørende Dyrlæge Sønderborg
Jeg syntes det er rart at komme ind til jeres dyrlæge klinik fordi alle er bare glade og man kan sagtens snakke med alle der inde også andre kunder med deres dyr

Reply from VetGruppen - Kørende Dyrlæge Sønderborg
Vores hund er meget bange for at få klippet klør, negle, personalet er meget stille og rolig og det får osse hunden til at falde til ro, den bliver let bedøvet og får et tæppe at ligge på, får klippet sine negle, vågner lige så stille igen og vi kan tage glade hjem igen

Reply from VetGruppen - Kørende Dyrlæge Sønderborg
Altid super service, god interesse og lyttende ører. Fagligheden er høj, forståelsen er stor - jeg kan ikke takke nok for et godt team.

Reply from VetGruppen - Kørende Dyrlæge Sønderborg
Jeg har fuldt ud tillid til dem. De giver sig god tid og er altid venlige

Reply from VetGruppen - Kørende Dyrlæge Sønderborg
Det er deres måde at behandle især dyrene men også os ejere det er altid i top. Vi ved altid at personalet sætter dyret højest og det er vigtigt for os