God forklaring med hvad der skulle ske med Hubert @ Han har det godt igen efter operationen! Flotte piger i stramme hvide bukser! Dejligt at se ! Vh.Jens Simonsen Enkemanden fra Ribe området nu Rønneb... See more
Company replied
Stor hjælpsomhed da vi stod med en akut syg hund. Venligt og imødekommende personale. Helt igennem en god oplevelse, og ikke mindst en hund, der hurtigt var i bedring.
Company replied
Denne her gang var en rigtig god oplevelse, dyrlægen tog sig rigtig god tid til vores hund Teddy, han er lidt nervøs og kan godt reagere negativt men fordi dyrlægen var tålmodig gik det rigtig godt 😊... See more
Company replied
Var inde hos Jens, han skulle kigge på en kikærte stor knude i lysken på min Puddel Pjuske som er 14,5 år. I december havde Pjuske fået opereret nogle gamle tandrester ud, som sad i gummerne, han bl... See more
Company replied
VetGruppen er en sammenslutning af dyreklinikker og dyrlæger over hele landet. Vi vil være hele Danmarks dyrlæge som garant for Tryghed, Omsorg, og Nærhed når du har behov for en dyrlæge.
Industrivej 30B, 6760, Ribe, Syddanmark, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 67% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Veluddannet personale. God betjening. God kontakt til min hund.

Reply from VetGruppen - Ribe Dyreklinik
Hurtig tid til undersøgelse. Omsorgsfuld undersøgelse og profesionel behandling.

Reply from VetGruppen - Ribe Dyreklinik
At hund og jeg blev godt modtaget. At jeg fik en god vejledning ang. forhudsbetændelse og hvad/hvordan jeg skulle gøre. Hunden fik årligt sundhedstjek og vaccine

Reply from VetGruppen - Ribe Dyreklinik
Ribe dyreklinik har Chilli og jeg haft stor glæde af gennem snart 13år.
Tryg ved stedet, god hus atmosfære.
Stedet er fagligt velfunderet

Reply from VetGruppen - Ribe Dyreklinik
Jeg for altid en god behandling når jeg kommer med min hund. Og hvis der er noget jeg ikke forstår, så giver de sig tid til at forklare tingene, så man roligt kan kører hjem med sit dyr.😊

Reply from VetGruppen - Ribe Dyreklinik
Altid god service af alle,
og professionel behandling af vores hunde.

Reply from VetGruppen - Ribe Dyreklinik
Det var en dejlig oplevelse at besøge jer, god service og top professionel behandling af vores hund.

Anbefaling af dyrlæge
Jeg vil varmt anbefale denne dyrlæge! Fra første besøg følte vi os utrolig godt taget imod – både jeg og min lille hund. Personalet er professionelt, omsorgsfuldt og tydeligt passioneret omkring dyr. Vi fik god tid, grundige forklaringer og tryg behandling. Jeg er meget taknemmelig for den ro og støtte, vi blev mødt med – både under konsultationen og efterfølgende opfølgning. Det er en stor lettelse at vide, at mit dyr er i de bedste hænder.
Tusind tak for jeres fantastiske arbejde – vi kommer helt sikkert igen!

Reply from VetGruppen - Ribe Dyreklinik
Der er altid dejlige og meget søde personale hos jer som har alt den tid i verden.
Jeg følte mig aldrig til besvær da min lille hund skulle aflives
Jeg fik at vide at jeg bare skulle ringe hvis jeg havde de mindste spørgsmål

Reply from VetGruppen - Ribe Dyreklinik
Venlig og imødekommende. God vejledning og de tog sig god tid til behandlingen.