Så enkelt, så effektfullt. Stolen har rett og slett revolusjonert turlivet for meg. Å ha ryggstøtte gjør at jeg kan nyte kaffekoppen og soloppgangen mye lenger. Ikke minst er den fantastisk i teltet -... See more
See what reviewers are saying
Stolen er god og lett å pakke i sekken. Jeg har hatt stolen i et par år, men ikke brukt den mange ganger. Jeg har også en billig utgave, som er like mye brukt. Vidda-stolen gikk opp i sømmene, slik at... See more
Rask leveringstid. Overraskende nok, meget behagelige stoler. Bonus for at de ikke veier mye, og lett å rulle dem sammen.
Company details
Written by the company
Vidda Of Norway tilbyr turutstyr men er kanskje mest kjent for en av Norges mest populære turløsninger - Vidda Camper
Contact info
Norway
- viddaofnorway.no
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Fint produkt
Sitteunderlaget har god ryggstøtte og…
Sitteunderlaget har god ryggstøtte og er av solid materiale. Kommer til å være med på alle turer fra nå av. Anbefales
Rask levering og bra produkt!
Veldig deilig med ryggestø
Veldig deilig med ryggestø. Bedre opplevelse av turpausen med te og matpakke.
Veldig rask levering av et godt produkt.
Vidda sto til forventningene
Fikk den raskt i posten.
Og ble positivt overasket hvor god den var å sitte i.
Veldig behagelig stol levert 22 timer…
Veldig behagelig stol levert 22 timer etter bestilling!
Veldig kort leveringstid etter…
Veldig kort leveringstid etter bestilling. 4 dager . Prøvde den ut nå i helgen på et meditasjons-kurs. Sitte på gulvet i ring har alltid vært utfordrende for meg pga. ryggproblemer. Nå gikk det helt fint med god støtte i ryggen.
Lett å bestille og rask levering
Lett å bestille og rask levering. Produktet var fantastisk og vil bli flittig brukt
Bra service
Rask levering, og god kvalitet!
Rask levering. Stolen virker solid, og er behagelig å sitte i. En ny dimensjon til turlivet mitt!
Elsker den!
Utmerket stol og levering
Varen kom etter opplyst tid og det gikk fort fra varen ble sendt. Stolen fungerer utmerket.
Meget bra turstol som er lett å pakke…
Meget bra turstol som er lett å pakke og veier nesten ingenting 👍
Rask handel og utmerket produkt!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.