3.3

1-star

Rated 1 out of 5 stars

Pas på her

Pas på her.
Til at starte med vil jeg rose at de arbejdende personer i bund og grund er virkelig søde. Men så stopper det også her. De har haft en genhusningssag hos os beboer. 3 veje skulle flyttes ud og hjem. Hos mig blev der lavet nogle skader i udflytningen, som de IKKE DOKUMENTEREDE. Disse skader var ikke synlige for mig imens jeg boede ude, men blev så absolut synlige da jeg flyttede hjem. Et brækket ben på fryser, så da de skulle rykket den ud, gik den direkte ned i linoleum i køkkengulvet og lavede hul. Min seng havde de hevet en låst skrue ud, så træede i hullet vendte den forkerte vej. Min opvaskemaskine kom hjem med en total bukket ben. Fryseren havde fået så mange ridser på den ene side. Og mit elskede egetræsbord som havde været på opmagasinering har ikke været opbevaret korrekt. Så brædderne er blevet slået løse i limen, om det har stået på højkant så presset har været for hårdt eller hvad der er sket ved jeg ikke men det så i hvert fald ikke sådan ud da de hentede det. Her vil de sjovt nok ikke sende billede dokumentation på, hvordan det så ud da de hentede det 🤔 men forholder sig til at efter 10 timers flytning at jeg har skrevet under på en tilbage leverings seddel, hvor man åbenbart også skriver under på at der ingen skader er. Det skal lige siges her at man ingen kopi får på den underskrift. Hvorfor mon ? Jeg melder skaden til mig eget selskab først, det forlanger flyttefirmaet. Her afviser mit selskab selvfølgelig at modtage skaden, da det har været ude og af mine hænder.
Men tænk sig engang. Viflytter aka sønderjysk transport og flytteservice nægter også at godtage skaden. 😡
For jeg har jo skrevet et stykke papir under at jeg har fået alle mine ting tilbage.
Men kampen er ikke slut fra min side. Den arrogante underdirektør og deres firma skal ikke bare tro at ET NEJ stopper mig.

March 24, 2025

Super god oplevelse

Jeg havde i dag en super god oplevelse med flytningen af min lejlighed, der blev foretaget af 3 af jeres ansatte. De var super søde, hurtige og strukterede i deres tilgang til hvad, der skulle flyttes hvornår.

Stor anbefaling herfra!

April 30, 2025

Bedste flyttefirma

Utroligt god service og rigtig glade og kompetente flyttemænd. Jeg havde mine ting til opbevaring under forløbet, og bl.a. glasplader havde de pakket ind i pap, flyttekasser var blevet tapet godt til osv. inter var gået i stykker under de ti flytninger - hvilket jeg ellers har oplevet hos andre flyttefirmaer, hvor en hel del var itu, da jeg fik pakket mine ting ud, også billeder osv. Her var intet at sætte en finger på, alt var picco bello fra start til slut.

November 15, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Absolut værste oplevelse med ubehøvlet…

Absolut værste oplevelse med ubehøvlet og dårlig service. Man får regning for at hente egne ting fra opbevaring, og manden (utroligt nok den “administrerende direktør”) insisteret på at afregne med det sammen men ville ikke oplyse MobilePay nummer til at overføre til, alt mens han står og truer med at ring til politi hvis ikke jeg betaler… Men kunne jo ikke betale fordi han ikke vil fortælle hvor jeg skulle sende pengene. Jeg måtte kigge på tidligere beskeder fra andre ansatte for at finde nummeret. Har aldrig oplevet noget lignende…

August 22, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Flytning af tunge glasmontre med modelskibe.

Skulle have flyttet et par tunge og uhåndterlige lange glasmontrer, hvor en var på cirka 200 kg. De 2 unge flyttemænd vurderede hurtigt, hvordan de kunne få læsset dem på flyttevognen. Vedr. aflæsning, så var det mere problematisk, da de skulle op ad en lang trappe i haven og rundt en gavl for at komme ind i huset. De var nu hurtig til at vurdere situationen og den store montre kunne faktisk skilles ad og de tunge glaspartier på godt 2 meters længde x 1,20 i højde blev båret ind særskilt. Yderst kompetente og venlige flyttemænd fra et firma, som varmt kan anbefales med rimelige priser uden skjulte tillæg og gebyrer.

May 8, 2023

Skulle flytte en weekend

Skulle flytte en weekend, efter at have talt med 4 firmaer i Sønderjylland der ikke ville en lørdag. Desuden skulle vi notere hvad der skulle flyttes. Så kom jeg i kontakt med Tommy der straks sagde selvfølgelig. Til stor tilfreds kunne jeg slippe med en meget fordelagtig time pris all in. Der kom 2 unge mænd kl. 9 og efter 6 timer var et 185 m2 hus ryddet og flyttet. Gratis flytte kasser og et utroligt venligt ansatte der tog alt med et smil og kunne joke med hinanden. Kan kun anbefale Vi flytter på det varmeste
De får *****

October 15, 2022

Fantastisk service

Fantastisk service og hjælp ved flytning - alt fra nedpakning, flytning og udpakning igen - udført ansvarsfuldt - tak for super god hjælp.

September 1, 2022

Is this your company?