Villa Danmark Reviews 33

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi er syv husstande med porøse fuger i huse opført i 2017/2018 af samme byggefirma. Pia Wange fra VillaDanmark har ført vores sag over for både Byggeskadeforsikringen og Ankenævnet. Vi va... See more

Rated 5 out of 5 stars

Pia Wange fra Villa Danmark har ydet os en helt igennem fantastisk rådgivning og sparring i forbindelse med vores sag vedr. ejerskifteforsikring. Og så til en meget rimelig pris. Sagen kører st... See more

Rated 5 out of 5 stars

Uden sammenligning en af de bedste rådgivere i branchen! Pia Wange er ganske enkelt one of a kind! Hun er grundig, dygtig, ihærdig og passioneret omkring det hun laver. Hun har gjort en afgørende f... See more

Company details

1. Insurance Agency

Information provided by various external sources

Villa Danmark er et forsikringsagentur. Vi hjælper forsikringskunder over for deres forsikringsselskab i skadesager indenfor brancherne: Ejerskifteforsikring, Husforsikring og Byggeskadeforsikring, hvis erstatningen ikke umiddelbart er korrekt beregnet eller skaden ukorrekt er afvist dækket af forsikringen.

4.7

3-star
2-star
1-star

Sag ved Byggeskadeforsikring og Ankenævn

Vi valgte Pia på grund af hendes høje faglighed og stærke kompetencer i krydsfeltet mellem lovgivning, forsikring og byggeteknik – en kombination som var helt afgørende i vores sag.

Gennem hele forløbet har Pia vist et stort overblik, grundighed og indgående faglig viden på alle tre områder.

Vi har været særdeles tilfredse med hendes håndtering og kan kun give vores allerbedste anbefalinger.

Sagen var dog så teknisk kompleks, at Ankenævnet ikke kunne træffe afgørelse, og vi er derfor nu videre i retssystemet med advokatbistand.

March 1, 2026

Reply from Villa Danmark

Kære Ole (og øvrige deltagere). Mange tak for den flotte anmeldelse. Jeg har gjort mig umage i skadesagerne, som Ankenævnet fandt havde en kompleks problemstilling, uanset at nævnet i en tilsvarende sag havde truffet en afgørelse i august 2025. Det er uforståeligt at nævnet accepterer at selskabet opstarter en sag mod en underentreprenør og en producent, fordi selskabet mener at have et regreskrav, men at selskabet ikke skal anerkende at erstatte jeres skader allerede af den grund. I et forbrugergodkendt klagenævn burde forbrugerne netop ikke blive taget som "gidsler". Bygningsejerne er ikke involveret i selskabets regressag. Selskabet opstarter jo ikke en regressag, hvis de ikke mener, at der er et krav fra jer at erstatte. Forbrugerbeskyttelsen blev desværre væk i den her sammenhæng, som jeg ser det. Jeg håber, at det lykkes jer at gennemføre kravet via retten. Tak for at I valgte mig, tak for flotte blomster og chokolade og de bedste ønsker her fra i det videre sagsforløb. Jeg håber at du vil holde mig orienteret om udfaldet.

Fra mareridt til million-erstatning – takket være Villadanmark

Vi købte i 2020 et hus, som i salgsopstillingen fremstod flot og indflytningsklart. Vores plan var blot en mindre renovering med nye gulve, gipsloft og maling. Vi havde fået prisoverslag og regnede med en samlet udgift på ca. 700.000 kr.

Men allerede på overtagelsesdagen begyndte mareridtet: omfattende skimmelsvamp i store dele af huset, et totalt ødelagt køkken, både levende og døde rotter indenfor samt et utæt oliefyr – og det var blot begyndelsen.

Da vi senere opdagede, at hele loftkonstruktionen var gennemtæret, og at huset reelt kunne kollapse, følte vi os magtesløse. Vores ejerskifteforsikring, Dansk Boligforsikring, afviste at dække noget som helst, og vi stod alene med enorme problemer.

Det var på dette tidspunkt, vi fik den varmeste anbefaling om at kontakte Pia Wange fra Villadanmark – og det blev vendepunktet. Pia gik helhjertet ind i sagen fra første dag. Hun var til rådighed nærmest døgnet rundt, fulgte os gennem både Ankenævnet for Forsikring og syn og skøn, og hun gav aldrig op.

Resultatet taler for sig selv: fra nul dækning til en erstatning på 1,2 millioner kroner plus genhusning. Det havde vi aldrig klaret uden Pia.

Pia er ikke bare ekstremt kompetent og erfaren inden for forsikringsbranchen – hun er også et fantastisk menneske at samarbejde med. Hun står ved ens side hele vejen og kæmper, som var det hendes egen sag.

Vi kan på det varmeste anbefale Pia Wange og Villadanmark til alle, der står i en vanskelig forsikringssag. De gør en kæmpe forskel…

September 25, 2025

Kære Christian og familie,

Tusind tak for jeres fine anmeldelse og varme anbefaling. Det varmer virkelig om hjertet på en kølig efterårsdag. Det var en fornøjelse at stå ved jeres side – og fantastisk, at vi sammen gik fra 0 kr. til 1,2 mio. + en lang genhusning.

DBF mente ikke, at de mange skader i betondæk og ydervægge var dækningsberettigede – men selvfølgelig var de det, og I fik heldigvis medhold.

Stort tillykke med jeres nye hus. I fortjener det i den grad. Tak fordi I holdt fast og aldrig gav op undervejs, uanset at det flere gange var meget op ad bakke ind i mellem. I har bevist, at intet er umuligt, når man bærer viljen i hjertet og står sammen som familie.

De kærligste hilsner
Pia Wange

Rated 5 out of 5 stars

Professionel og kompetent hjælp!

Kontaktede Pia Wange for at få vurderet 2 tilbud på Ejerskifteforsikring. Efter en dag modtog jeg er sammenligning og vurdering af de to forsikringer og var godt klædt på til at tage en beslutning. Tak for hurtig professionel hjælp, hvor jeg fik mere end jeg havde kunnet forestille mig.

August 21, 2025

Reply from Villa Danmark

Tillykke med det nye hus. Tusinde tak for den flotte anmeldelse. Jeg er glad for at kunne hjælpe.

5 stjerner er ikke nok

5 stjerner er ikke nok. Anmeldte en fejl installation til Gjensidige i Sep. 2024 den blev blankt afvist i Jan. 2025.Jeg blev anbefalet at kontaktet Pia Wange i Villa Danmark. Så skal jeg da lige love for at der kom gang i den. Sød og rar og virkelig kompetent, jeg blev taget i hånden og hjulpet igennem hele sagen. Var ikke i tvivl om at Pia Wange er den rigtige person til at hjælpe mig i denne sag. Som et andet rovdyr bid hun sig fast i Gjensidiges sags behandler og slap ikke før sagen blev afsluttet til Vores fordel. fra kr 0 i januar til kr 120.000,00 i Juni.
Jeg kan kun suverænt anbefale at ringe til Pia Wange hos Villa Danmark hvis I har et forsikrings problem.
Bh Henrik Niemann Jensen.

June 12, 2025

Reply from Villa Danmark

Mange, mange tak for de rosende ord. Jeg har været virkelig glad for at kunne hjælpe dig i din skadesag. Skadesager er ikke hverdag for de fleste boligejere, men det er de for mig og at have muligheden for at hjælpe boligejere i nød, føles dejligt. God sommer til dig og held og lykke med udbedringen.

Rated 5 out of 5 stars

Pia Wange fra Villa Danmark har med den…

Pia Wange fra Villa Danmark har med den højeste faglighed og erfaring kørt vores sag både i Ankenævnet for forsikring samt Klagenævnet for Beskikkede bygningssagkyndige. Vi kan kun give vores varmeste anbefaling, og vil anbefale alle, der skal igennem nævnene at tage kontakt til Pia. De penge Pia tog for at håndtere sagen, har været det hele værd og virker som meget lidt i forhold til hvor stort et arbejde hun lagde i det. Vores sag fandt desværre ikke sin afslutning i nævnene, men Pia hjalp os trygt videre med en dygtig advokat.

August 1, 2024

Reply from Villa Danmark

Tusinde tak for de pæne ord, som varmer i min sjæl en kølig forårsnat. Jeg har tænkt meget på jeres sag og på hvordan det går med jer og sagen. Jeg håber, at I vil orientere mig, når den er afsluttet. Og ja, det betyder meget for mig at gøre mig umage for at hjælpe bedst muligt.

Rated 5 out of 5 stars

Pia er meget engageret og har stor…

Pia er meget engageret og har stor viden omkring processen i Ankenævnet.
Vi vandt desværre ikke sagen, men det var helt klart forsøget (og pengene) værd.
Jeg havde på ingen måde kunne løfte denne opgave alene.
Der mangler lidt information om processen, som var noget uklar for mig, det er eneste punkt for forbedring.

January 15, 2025

Reply from Villa Danmark

Mange, mange tak for de pæne ord og en konstruktiv kritik, som er taget til efterretning.

Kompetent, skarp og hjælpsom

Jeg har haft fornøjelsen af at få hjælp fra Pia hos VillaDanmark.dk i forbindelse med en ejerskifteforsikringssag, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!

Pia gennemgik sagen, kom med skarpe observationer, og gav mig værdifuld rådgivning om, hvilke punkter der var værd at undersøge nærmere. Hendes indsigt og professionalisme har været en kæmpe hjælp til at komme videre i processen og en tryghed i at vide, at sagen bevægede sig i den rigtige retning.

Hvis du har brug for kompetent rådgivning omkring forsikringsforhold, kan jeg klart anbefale Pia og VillaDanmark.dk!

February 11, 2025

Reply from Villa Danmark

Tusinde tak for den varme anbefaling. Den glæder mig meget og jeg er oprigtigt glad for at kunne gøre en forskel i skadesagen. Venlig hilsen Pia Wange

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk rådgivning og professionel…

Fantastisk rådgivning og professionel bistand

Jeg har haft en virkelig positiv oplevelse med Villa Danmark i forbindelse med rådgivning og bistand ved byggetekniske undersøgelser og juridiske spørgsmål ved skade. Pia har været utrolig dygtig, hjælpsom og professionel gennem hele forløbet.

Fra starten følte jeg mig i trygge hænder, da Pia med sin store viden og erfaring hurtigt fik afklaret skadens årsag og omfang samt vejledt mig om de nødvendige skridt til udbedring. Hendes evne til at forklare komplekse tekniske og juridiske forhold på en letforståelig måde har været uvurderlig, og hendes engagement i at finde den bedste løsning for os har været en stor lettelse.

Jeg kan varmt anbefale Villa Danmark og Pia til alle, der har brug for kompetent og pålidelig rådgivning inden for byggetekniske og juridiske forhold.

5 stjerner herfra! 🌟🌟🌟🌟🌟

January 22, 2025

Reply from Villa Danmark

Mange tak for den fine anmeldelse. Det var en fornøjelse at få lejlighed til at hjælpe dig.

SIMPLY THE BEST.!

Uovertruffen service og medmenneskelighed

Præcis det som du eller I som familie har brug for hvis I står i en svær/hård tid og har brug for den uden tvivl bedste og mest profesionelle rådgiver i forbindelse med huskøb/skadesag/rådgivning i en forsikrings sag.

En ting er sikkert, Hvis vi skal bruge en rådgiver igen omkring en/vores forsikrings sag er der kun EN som kan bruges og det er Pia Wange - VillaDanmark..!

Vi har kun følt os hørt, forstået og på intet tidspunkt har vi været i tvivl om at Pia har indgående kendskab til forsikringsbranchen og den måde de arbejder på.

Vi har kun gode ting og sige om VillaDanmark og Pia Wange - hun er en stjerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hvis bare alle (også forsikringsselskaber) var ligeså dygtige, profesionelle og medfølende så ville verden være et bedre sted.!

Mvh Christian & Co. Køge

November 18, 2024

Reply from Villa Danmark

Wauw .... for en anmeldelse og tusinde tak for de pæne ord og tilliden. Jeg hjælper naturligvis gerne en anden gang. Godt nytår.

Rated 5 out of 5 stars

Fra afvisning til anerkendelse af skade med hjælp fra Villa Danmark

Jeg har, som så mange andre, slået mig gevaldigt på min ejerskifteforsikring hos Dansk Boligforsikring, som nærmest helt pr. autosvar afviser dækning af skader. I mit tilfælde var der tale om en skade, som ret åbenlyst var dækningsberettiget.

Efter selv at have forsøgt at anmelde min skade til Dansk Boligforsikring og efterfølgende modtaget en usaglig afvisning af dækning, gik jeg på jagt efter hjælp. Jeg fik nærmest trawlet det halve internet igennem for at finde noget, jeg havde en god mavefornemmelse med. I lang tid fandt jeg kun firmaer, som enten havde specialiseret sig inden for det byggetekniske omkring forsikringssager, eller firmaer som var specialiseret i det juridiske aspekt, hvilket jeg ikke helt kunne finde mig til rette med.

Derfor blev jeg glædeligt overrasket, da jeg faldt over Villa Danmark her på Trustpilot, hvor jeg kunne læse, at flere personer roste Pia for at rumme både den juridiske og byggetekniske viden. Derfor tog jeg kontakt til hende, og hun fik tilsendt de oplysninger, der var i min sag, med henblik på at vurdere, om der var "noget at komme efter". Efter at have kigget sagen igennem fik jeg besked fra Pia om, at hun var enig med mig i, at min skade burde være dækningsberettiget, og derfor ville hun gerne køre min sag for mig.

Efter at Pia er kommet på min sag, har jeg fået dækningstilsagn til min skade fra Dansk Boligforsikring, og jeg har fået refunderet mine udgifter til diverse undersøgelser af mit hus samt Pias (i øvrigt meget rimelige) honorar.

Nu afventer jeg blot at få skaden udbedret, og Pia har givet mig tilsagn om, at hun nok skal tage sagen op igen (uden yderligere beregning), hvis der bliver problemer med forsikringsselskabet i forbindelse med udbedringen af skaderne.

Jeg kan kun tilslutte mig de øvrige anmeldelser her på siden og give min største anbefaling til Pia.

December 7, 2024

Reply from Villa Danmark

Mange tak for den flotte anmeldelse, som er en dejlig julegave her i julemåneden. Tak fordi I valgte mig til at hjælpe jer og jeg er glad for at det hele gik som det skulle. De bedste ønsker til jer fremover. V.h. Pia

Uundværlig Ekspertise og Enestående Engagement: Pia Vange fra Villa Danmark

Pia Vange fra Villa Danmark har gennem næsten fire år stået urokkeligt ved vores side og hjulpet os med en sag mod Domus/Frida.

Hendes utrættelige engagement og usædvanlige professionalisme har været uvurderlig, især når man tænker på den urimeligt lange sagsbehandlingstid.

Trods flere forsøg fra Domus/Frida på at undslå sig erstatningsansvaret, lykkedes det Pia – med sin imponerende viden om forsikringsverdenen og knivskarpe argumentation – at få flere skader anerkendt. Et eksempel på hendes fokus på detaljer var, da hun opdagede, at renter ikke var blevet tilskrevet den erstatning, vi havde modtaget. Hun gjorde straks forsikringsselskabet opmærksom på fejlen, hvilket resulterede i, at vi fik efterbetalt de renter, vi havde krav på. Hun er virkelig principfast.

Selvom hun arbejder for en symbolsk løn, er hendes indsats alt andet end symbolsk. Vi kan varmt anbefale at tage kontakt til Pia for en snak – hendes engagement og ekspertise kan virkelig gøre en forskel.

September 10, 2024

Reply from Villa Danmark

Sikke en dejlig tilbagemelding, som varmer helt ind om hjertet i det kølige efterårsvejr. Tak for de pæne ord. Og ja, det var nok verdens langsomste eksekvering på erstatning for en skade som som viste sig dækningsberettiget. De bedste ønsker til jer fremover.

80.000 stjerner herfra

Jeg kan ikke skrive rosende ord, som ikke allerede er nævnt i rækken af flotte anmeldelser her.

Pia har, for et særdeles rimeligt beløb, hjulpet os igennem en forsikringssag, der har strukket sig fra januar-august 24! Hun har hele vejen igennem været knivskarp og dedikeret. Hver gang der blev sagt nej, og det gjorde der mange gange, røg der et skarpt og velformuleret argument retur, hvilket har medført at vi nu kan skåle på at vi har vundet.

Vi vil til enhver tid anbefale Pia, hvis man har brug for hjælp til forsikringssager. Hun ved hvad hun taler om.
Derudover er det dejligt let, at det hele kan klares over mail/tlf.

80.000 stjerner herfra.

August 26, 2024

Reply from Villa Danmark

Kære Ulla. Det har været en fornøjelse at hjælpe jer til at få den erstatning, som I havde krav på fra den bygningssagkyndiges ansvarsforsikring. Og mange tak for den fine anmeldelse. De bedste ønsker her fra.

Det bliver ikke bedre end Villa Danmark

Hvis du læser dette, er det nok fordi du er på jagt efter hjælp til en forsikringssag. Heldigvis behøver du ikke lede længere, for med Pia Wange fra Villa Danmark har du fundet den absolut bedste støtte, du kan få. Jeg kunne skrive spalte op og ned i udpenslende detaljer, men det er næsten ikke nødvendigt; se blot hvor mange 5-stjernede anmeldelser Villa Danmark har.

Alligevel vil jeg dog highlighte Pias ekspertise, engagement og dedikation, som er absolut fantastiske. Hun har ikke bare guidet os gennem en kompleks forsikringsproces med en utrolig klarhed og professionalisme, men har også vist en personlig interesse i vores sag, der har gjort hele forskellen.

Pia er mere end bare en rådgiver. Hendes indsigt, tålmodighed og urokkelige støtte har været en livline for os i en meget svær tid. Hun har ikke kun løst vores problemer, men har også givet os sindsro og tryghed gennem hele processen.

Hvis du står i en situation hvor du overvejer assistance til en forsikringssag, kan jeg ikke anbefale Pia Wange og Villa Danmark nok. Du finder ikke en mere kompetent, engageret og empatisk partner til at guide dig gennem din forsikringssag. Med Pia ved roret kan du være sikker på, at dine interesser bliver varetaget med den største omhu og professionalisme. Villa Danmark og Pia Wange fortjener hver en stjerne og mere til - de er simpelthen i en klasse for sig selv.

August 19, 2024

Reply from Villa Danmark

Mange, mange tak for den meget flotte anmeldelse.

Det er rigtigt, at en kunde ikke "bare" er en kunde her hos os. Vi giver alt, hvad vi har for at forsøge at hjælpe bedst muligt.

De bedste ønsker for jer fremover med det nye hus.

VillaDanmark fortjener mere end 5 stjerner

VillaDanmark og Pia Wange er en uvurderlig partner i vores kamp mod vores ejerskifteforsikringsselskab. Hendes ekspertise, engagement og dedikation er afgørende for, at vi endelig er ved at få den retfærdighed og få vores forsikringskrav anerkendt. Det har været en lang sej kamp mod ejerskifteforsikringsselskabet, en kamp der for vores familie har kostet søvnløse nætter og knuste drømme.

I starten af sagen var det udfordrende at finde den rette rådgivning. Enten havde folk fokus på det juridiske eller det byggetekniske. Pia har dog 110% styr på kombinationen mellem at sikre sig den rette kompetence til at guide os gennem hele processen med klarhed og professionalisme. For eksempel fik vi tilknyttet en certificeret statiker, hvilket var afgørende i vores komplekse sag.

Det, der virkelig adskiller VillaDanmark og Pia Wange fra andre uvildige rådgivere, er hendes personlige engagement i vores sag. Hun har taget sig tid til at lytte til vores bekymringer, svare på vores spørgsmål og give os løbende opdateringer om fremskridtene i vores sag. Der har aldrig været nogen tvivl om, at hun virkelig kæmper for vores rettigheder og bedste interesser.

VillaDanmark og Pia Wange leverer en ekstraordinær indsats for at sikre, at vores sag blev håndteret med omhu og professionalisme. Hendes viden om forsikringslovgivning og evne til at navigere i vores komplekse sag er imponerende, og det har gjort en afgørende forskel i vores sag.

Takket være VillaDanmarks og Pia's indsats er vi ved at få anerkendt den retfærdighed og den kompensation, som vi fortjener. Vi er dybt taknemmelige for Pia’s hjælp og vil ikke tøve med at anbefale VillaDanmark til alle, der har brug for professionel og pålidelig rådgivning i forsikringssager.
Samlet set kan vi kun give VillaDanmark og Pia Wange vores højeste anbefalinger. Tak for at være vores troværdige partner, og for at bringe retfærdighed til vores sag!

April 10, 2024

Reply from Villa Danmark

Tusinde tak for den flotte anmeldelse.

Det har været en fornøjelse at få lov til at hjælpe jer i den svære situation, som I stod i.

De bedste ønsker her fra.

Rated 5 out of 5 stars

Enestående service og ekspertise!

Vi valgte Pia til vores ejerskifteforsikringssag, og det var den bedste beslutning, vi nogensinde kunne have truffet. Pia overgik vores forventninger med hendes eksemplariske engagement og kompetence. Hendes passion for sit arbejde skinner igennem i alt, hvad hun gør, og det er tydeligt at mærke den dedikation, hun lægger i hver forhindring på vejen. Hendes rådgivning har været uvurderlig for os og har haft en direkte og positiv indvirkning på vores sag.

Hendes tilgængelighed har været en afgørende faktor i vores samarbejde, og det har gjort hele processen mere effektiv og problemfri. Vi sætter også pris på, at Pia er velkendt i branchen. Dette gav os tillid til, at forsikringsselskaberne var opmærksomme på hendes ekspertise, og det har utvivlsomt været til vores fordel.

Pia er ikke blot en rådgiver, hun er en ubestridt leder på holdet. Hendes evne til at håndtere selv de mest kritiske situationer med en detaljeorienteret tilgang er imponerende. Vi er mere end tilfredse med Pias indsats og vil varmt anbefale hende til alle, der søger den bedste støtte til forsikringssager.

Tak for alt, Pia! Du er virkelig 10 ud af 10 stjerner!

December 14, 2023

Reply from Villa Danmark

Wauw .... mange, mange tak for den flotte anmeldelse. Det har været en fornøjelse at hjælpe jer i jeres skadesag. I er en skøn familie at arbejde sammen med.

Hurtig og god hjælp.

Pia har været utrolig sød til at hjælpe og vejlede os ift. vores forsikringssag hos Dansk Bygningsforsikring. Hurtige og grundige svar på vores spørgsmål.
Tak for det.

September 19, 2023

Kære Karin.

Mange tak og det har været en fornøjelse at kunne hjælpe jer.

Pia Wange

Rated 5 out of 5 stars

Pia Wange fra Villa Danmark har ydet os…

Pia Wange fra Villa Danmark har ydet os en helt uvurderlig hjælp i forbindelse med en ejerskifteforsikring- og ankenævnssag mod Dansk Boligforsikring. Pia er meget engageret og kyndig på området og har under hele forløbet været meget empatisk og let tilgængelig, i stor kontrast til forsikringsselskabet. Vi vil på det kraftigste anbefale Pia Wange og Villa Danmark der yder en stor indsats for et meget rimeligt beløb.

September 15, 2022

Reply from Villa Danmark

Det har været en fornøjelse at hjælpe jer. Mange tak for den fine anbefaling.

Rated 5 out of 5 stars

Naboens rækkehus brændte ned i juni…

Naboens rækkehus brændte ned i juni 2018.
pga. følgeskader fra nabo branden så skulle jeg genhuses af mit forsikringsselvskab. jeg rejste samtidig et krav om dækning af mit ødelagt indbo/inventar som havde fået rigtig-rigtig meget brandsluknings vand ned gennem hele huset.
Kort fortalt så fortæller Tryg mig at jeg skal samle at alt skadesramt indbo samme. De vil så behandle hele sagen på-en-gang når jeg er flyttede tilbage efter min genhusning er slut.

1 år og 3 måneder senere nov. 2019 mødes vi hjemme i det nye hus hvor vi gennem går det indbo som har fået vandskade. Tryg fortæller mig efter en-kort gennemgang at de værdi sætter alle det jeg har samlet sammen i 15 måneder til nul…..som i 0,00 kr..... Advarsel: Hvis forsikringsselvskabet beder dig om IKKE at sende krav ind mod dem mens du husker hele sagen godt…… Så er det et forsikrings tricks der er designet til at spare dem for penge.
Inden deres taksator går der tilbyder han mig 20.000 kr. for at lukke sagen til fuld og endeligt afsluttes.
Selv på en dårlig dag ville jeg da han tilbyder dette mene at jeg var berettiget til 80-100.000 kr. jeg har elektronik som ikke virker mere og møbler som er hævet op.

Jeg afviser Tryg da jeg mener at det er både fræk, uartigt og mega dårlig stil at bede deres kunder om at vente 15 måneder for derefter at tilbyde 0,00 kr.

Jeg kontakter 3 uger senere Villa Danmark. For et yders rimelig beløb har Pia hjulpet mig gennem hele sagen. Hun har skrevet de beskeder der skulle skrives. Hun har forklaret mig hvad der fremadrettede ville ske også hvis vi skulle i Ankenævnet.
Vi har måtte en tur i Ankenævnet, med hjælp fra Pia har jeg fået 95% af mine krav økonomiseret. De 20.000 kr. som jeg blev tilbudt er i dag blevet til 170.000 kr.

Sagen sluttede i dag den 22.11.2022…. 4 år og 5 måneder senere med at jeg efter anbefaling fra Pia også fik renter udbetalt for det indbo som de afviste tilbage i 2018.

Har du en forsikringssag så kontakt Villa Danmark og hør hvordan de kan hjælpe dig…. Du har faktisk ikke råd til at lade være. Bare det at du ved at man har fået det som din forsikring dækker op til er pengene vær

Ps Hvis du har en forsikringssag så skynd dig at tage fotot af alt-alt-alt…… Jeg tog ca. 200-300 foto af alt og det hjælper enrigtig meget. Specielt hvis sagen tager mere end 3-4 måneder.

November 22, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Vi har fået enormt god og saglig hjælp…

Vi har fået enormt god og saglig hjælp fra Pia Wange i forbindelse med en ejerskifteforsikringsag. Pia virker skarp og hjælpsom fra første kontakt. Hun følger sagen til dørs og tager et rimeligt honora. Villadanmark får de allerbedste anbefalinger.

April 24, 2022

Reply from Villa Danmark

Tusind tak for den fine anbefaling.

Jeg kan ikke se, hvem den er fra, men det har som sædvanligt været en stor glæde, at kunne være til hjælp for en skaderamt kunde og til en fair pris, der ikke rev bundproppen ud af bankkontoen.

Et af vores formål er netop, at det skal være muligt at få hjælp i skadesituationen til en rimelig pris, så det ikke i sig selv afskærer skaderamte kunder fra at få hjælp allerede af den grund, at man ikke har råd til at betale for hjælpen.

En dejlig måde at starte weekenden på med den fine anmeldelse til os. Af hjertet tak.

Guld værd

Sagen kører stadig, og uanset udfaldet har Pia ydet sit ypperste.

Professionel, yderst kompetent, erfaren og empatisk - vi kunne ikke have ønsket os en bedre rådgiver.

Kort sagt: Villa Danmark og Pia Wange er guld værd.

October 1, 2022

Reply from Villa Danmark

Tusind tak for en dejlig tilbagemelding om, at vi har givet værdi for jer.

Det er vi glade for. Vi gør, hvad vi kan for at samle på glade kunder.

De bedste ønsker her fra i det videre forløb.

Take a closer look