Villahuno Reviews 12

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

TV - reklame kan gå begge veje...

HVORDAN kan man påstå at gæsterne har fået det ROMANTISKE værelse - UDEN ÉN ENESTE BUKET BLOMSTER I VÆRELSET/ Landmand søger kærlighed...

Man kan så regne ud, at buketten på morgenbordet, næste morgen, har gæsterne selv været ude og plukke

Tv reklame kan virke begge veje

April 25, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Ingen mad på stedet længere

Vi har været der 3 gange med overnatning da der var restaurant, det var godt den gang, men der ikke mad på stedet længere. For det første ser vi det som et ophold hvor man kan få lækker mad, nu skal man ligge og kører i bil efter det hvilket betyder man ikke kan drikke og nyde vin. Hertil skal man selv stå for morgenmad - gider vi ikke og hertil ligge og køre til fx Stege og stå for det selv, nej tak. Så ca. 3000 kr for en seng og et køkken uden mulighed for tilberedt mad på stedet bliver et nej. Det hænger bare ikke sammen når man vil på en getaway forkæles lidt - maden og service lige stor del af det som selve stedet - dvs halvdelen mangler og det er ærgeligt man ikke kan se det.

October 28, 2022

Kan klart anbefale

Fantastisk atmosfære og omgivelserne er ud over al forventning 👌 luksus og lækre bade faciliteter og toiletforhold. Teltene er indrettet rigtig godt og der mangler intet. Morgenmaden så god og man bliver godt mæt😊 Er absolut ikke sidste gang jeg kommer her.
Fuldt ud fortjent 5 stjerner - er virkelig et besøg værd 🤩

June 4, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Vi havde bestilt bord i god tid ( 17:30…

Vi havde bestilt bord i god tid ( 17:30 og fået bekræftelse via sms). Vi glædede os rigtigt meget og havde sparet op til middagen.
Vi kom 17:25 og restaurant var tom bortset fra tjenere der stod med ryggen til og talte privat. Vi stod længe før en af tjenerne vende sig om og ret surt spurgte:" hvad vil I?". Øhh Vi har bord her til kl 17:30. Tjener svarer surt at de altså først åbner kl 18. Var allerede der meget tæt på at forlade restaurant. Burde vi nok have gjort. Jeg sagde at vi altså havde bookning bekræftet på telefon. Der blev en del postyr og det blev langt om længe bekræftet at vi faktisk havde bord til 17:30. Vi følte os dog ikke specielt velkomne og jeg gav udtryk for at vi da gerne ville gå med det samme, hvis vi var til ulejlighed.
Nej, nej. Så blev tonen meget venlig og vi fik et gratis glas champagne i mens vi ventede.
Herefter var service og mad meget fin.
Men alt i alt en trist oplevelse som desværre gør stedet kun får to stjerner.
Vil ikke anbefale og kommer aldrig igen.

September 2, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Meget luksuriøse glamping telte og…

Meget luksuriøse glamping telte og badeforhold.
Fantastisk kulinarisk oplevelse I restauranten med deres aften menu og drinks kort. Derudover meget service minded betjening og en ualmindelig smuk beliggenhed

August 10, 2022

Skønt skønt sted….

Virkelig et dejligt sted! Vi har nydt vores ophold i lækre omgivelser, og udsigten fra værelset var helt fantastisk.
Maden og vinen var lækkert og vi fik en meget god betjening. Kan på det varmeste anbefale stedet, både som hotel og restaurant.

June 5, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse.
Betjeningen var uhøflig og på ingen måde i mødekommende eller venlig.

Der var travlt, men ikke fyldt - vi blev tilside sat og ignoreret da vi ankom til Villa Huno.

Jeg kommer nok ikke igen.

February 27, 2022

Kan desværre ikke anbefales

Vi blev ikke taget imod med det samme vi kom ind, ej heller blev der lige nikket, at vi var blevet set og at medarbejderen var på vej.
Der var kun to menukort til 6 pers. Vi blev ikke anbefalet drikkevarer. og de nåede ikke at blive serveret inden maden kom. Vi måtte bede om at få vandflaskerne fyldt op. Da medarbejderen skulle rydde af efter forretten blev vi bedt om at samle tallerkener sammen, for det var for besværligt at gå rundt om bordet. Fine forretter og godt brød. Tomme flasker og glas der ikke blev benyttet blev ikke fjernet. Herreford-kødet smagte af lever, hvilket vi gjorde opmærksom på. Tilbehøret smagte dejligt. Ris otto´en var halvkold, men varm laks. Der kom ingen medarbejdere under middagen og spurgte til om alt var godt. Kl. 22.00 blev vi bedt om at betale regningen. Medarbejderen var ikke uhøflig, men formentlig ikke oplært til at servere på en restaurant som den vi formoder I ønsker at have. Vi kan desværre ikke anbefale Villa Huno.

November 14, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Natur, kvalitet og fred og ro

Vil man have natur, kvalitet og fred og ro er Villa Huno stedet.
Omgivelser, placering og hotel er perfekt. Desværre bidrager denne anmeldelse nok til at hotellet bliver lidt overrendt. Lille udvalg i restaurant, men fuldt kompenseret ved at maden var virkelig god. Hotellet er nyt, måske skulle de få lidt bedre styr på indeklimaet på værelser og restaurant, når vejret skifter.
Bevar nu den uberørte natur omkring bygningen.

August 15, 2021

Ærgerligt med den dårlig anmeldelse kunne nemt give 5 stjerner

Når vi fik maden var det helt fantastisk, men de 3 stakkels unge damer der virkelig gjorde hvad de kunne.
De stod for at tage i mod, servere, afrydde, alt.
Men det virket til at de var meget stresset over den kæmpe arbejds opgave de ikke var nok til at udfører.
De kunne have tjent det dobbelt af det de gjorde hvis det bare have et pr afrydder, tror ikke vi mødte nogen/ eller så denne aften der ikke var utilfreds.
Men hatten af for de 3 unge damer, de gjorde virkelig hvad de kunne.

July 20, 2021

Is this your company?