Vinduespudser Kappel Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

To unge gutter har bygget dette vinduespudserfirma op. De har pudset mine vinduer lige fra begyndelsen, og de har bare været drøngode og supersøde lige fra den spæde start. Og så er de kun blevet bedr... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vinduespudser Kappel er meget loyal, grundig, pligtopfyldende og nem at koordinere med. Vi skiftede til Kappel fordi vores tidligere vinduespudser, brugte de “nye” metoder udelukkende med vand... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan varmt anbefale Vinduespudser Kappel! Sebastian leverer virkelig et flot stykke arbejde hver gang. Han er både professionel, grundig og utrolig venlig i sin tilgang. Vinduerne bliver helt r... See more

Company details

1. Window Cleaning Service
  2. also in
  3. Cleaning Service

Written by the company

Vinduespudser Kappel i Silkeborg leverer grundig og pålidelig vinduespudsning med personlig service. Samme pudser hver gang, aftaler overholdes, og alle detaljer bliver gjort ordentligt. Ærligt håndværk, man kan stole på

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

33 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er virkelig glad for arbejdet

Jeg er virkelig glad for arbejdet – Sebastian er utrolig grundig og gør et rigtig flot stykke arbejde. Mine vinduer har aldrig været så rene! Han er også meget præcis med de tidspunkter, han aftaler. Helt klart den bedste vinduespudser, jeg har haft. Kan varmt anbefales! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

September 19, 2026

Varm anbefaline

Sebastian har bare et mega højt serviceniveau, og når så kvaliteten er i top og prisen er rimelig, kan man kun være tilfreds.

March 9, 2026
Vinduespudser Kappel logo

Reply from Vinduespudser Kappel

Tusind tak, Torben! Det er altid en fornøjelse at komme hos jer.
Mvh
Sebastian Kappel

Pligtopfyldende og dygtig vinduespudser

Sebastian er den bedste vinduespudser som vi har haft. Han er dygtig og pligtopfyldende. Han overholder altid aftaler og er sød og venlig, når vi møder ham.

Tak for det👍 Du får de bedste anbefalinger fra os. René og Mette

May 8, 2026

Fantastisk firma!!!

Fantastisk firma!!!
Pålidelig og yderst behagelig!!!
Vores vinduer er skinnende og perfekte,når Sebastian har været her!!!
Kæmpe anbefalinger herfra!!!!

May 10, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Rene vinduer og god service!

Vi skiftede til Kappel fordi vores tidligere vinduespudser, brugte de “nye” metoder udelukkende med vand, men oplevede at komme hjem til frossent vand på karmene på dage med frost og striber efter indtørring på de solrige dage.

Det gør vi på ingen måde nu! Her er der styr på håndværket og de kommer altid som aftalt😊

Vi er derfor meget glade for skiftet til Vinduespudser Kappel og vil anbefale til enhver👏

May 10, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Jeg blev kontaktet af Vinduespudser…

Jeg blev kontaktet af Vinduespudser Kappel, som ønskede at tilbyde vinduespolering til vores virksomhed. Vi havde faktisk haft vores tidligere vinduespudser i mange år – både erhvervsmæssigt og privat – og havde været rigtig tilfredse med samarbejdet. Faktisk var prisen hos vores tidligere vinduespudser også billigere, men fordi han var lokal, valgte vi alligevel at støtte lokalt og indgik derfor en aftale.

Der blev aftalt en opstartsdag, men ingen dukkede op. Vi ventede først en uge ekstra, derefter endnu en uge, og efter samlet tre ugers forsinkelse kontaktede jeg selv virksomheden for at høre nærmere.

Svaret tilbage var ganske enkelt, at han ikke havde tid til flere kunder.

Det synes jeg ærligt talt er en meget uprofessionel måde at håndtere nye kunder på – særligt når man selv har taget kontakten og fået os til at opsige et samarbejde, vi havde haft gennem mange år. En hurtig og ærlig tilbagemelding fra starten havde været langt mere respektfuld.

Mit råd er derfor: Behold jeres nuværende vinduespudser. Vinduespudser Kappel har tilsyneladende ikke tid til de aftaler, han selv laver.

Opdatering
om en opdatering på sagen med Vinduespudser Kappel:

Efter jeg skrev en anmeldelse af vores oplevelse på Trustpilot, er jeg efterfølgende blevet mødt med trusler om anmeldelser for “skattesvig” og “svindel”, alene fordi jeg nævnte, at vores private bolig også skulle pudses – på samme adresse hvor vores holdingselskab er registreret.

Jeg er desuden blevet kontaktet med truende henvendelser, telefonopkald om aftenen samt beskeder om, at jeg skulle fjerne min anmeldelse, ellers ville han “gøre alvor” af sine trusler og kontakte myndigheder m.v.

Det ændrer dog ikke på det faktiske forløb:

Vi opsagde et samarbejde gennem 11 år for at støtte en lokal virksomhed. Derefter ventede vi i 3 uger uden at nogen dukkede op, før vi selv måtte kontakte ham og fik beskeden om, at han ikke havde tid alligevel.

Man må naturligvis gerne være uenig i en anmeldelse. Men at forsøge at true kunder til tavshed med beskyldninger om svindel, anmeldelser til myndigheder og offentlige insinuationer er efter min mening langt over grænsen for almindelig og professionel forretningsadfærd.

February 14, 2026
Vinduespudser Kappel logo

Reply from Vinduespudser Kappel

Hej Henrik fra Globus Biler
Det her er første gang, jeg modtager en offentlig anmeldelse fra en person, hvor jeg aldrig har udført arbejdet.

Når du nu vælger at gøre situationen offentlig, synes jeg at det er fair, at skrive at det her baseres på en simpel misforståelse.
Der blev ganske rigtigt forslået opstartdato, men efterfølgende opstod der misforståelser omkring opgavens omfang samt løsningen på privat og erhverv. Jeg besigtigede din private bolig sidst.
I den forbindelse skriver jeg til dig, at jeg vil anbefale en anden og større vinduespudser med andet udstyr. Du svarer “helt ok” retur. Og jeg forstår det sådan, at det er til begge opgaver.

At jeg i mellemtiden er blevet booket op, beklager jeg. Det skyldes primært, at mine kunder anbefaler mig videre i deres personlige netværk. Derfor kunne jeg ikke pudse i din virksomhed, da du noget senere vendte tilbage.

Jeg forsøgte efterfølgende at tage dialogen direkte med dig telefonisk for at finde en ordentlig løsning, og afhjælpe dine midlertidige ulemper, af ren ordentlighed. men blev i stedet mødt med personlige fornærmelser som “dit fjols” og "lille ven" samt beskeden om, at du “holdt lukket” (men ikke lukket nok til at skrive denne anmeldelse). Det tog jeg som et klart signal om at du ikke ønskede at samarbejde. Og efter vores dialog er jeg kommet til samme konklusion.
Mvh
Sebastian Kappel