See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Denne er bare helt fantastisk. Etter fjerning av livmor har jeg mye smerter fra sammenvoksninger. Så kobler jeg på denne og smertene halveres og noen ganger avtar helt. Elsker denne! Skulle selvfølge... See more

Rated 4 out of 5 stars

Prøvde Vinnea på min datter, og hun er veldig fornøyd! Rask og god smertelindring, ingen medikamenter og apparatet er helt skjult under klærne når hun er på skolen. Nå har hun brukt Vinnea i snart et... See more

Rated 1 out of 5 stars

Virksomheden lover tilfredshedsgaranti og alle pengene retur - fin service tænker man og prøver produktet, men lad dig ikke narre! Da jeg ville gøre brug af garantien og ville sende produktet retur,... See more

Rated 5 out of 5 stars

Både jeg og min kone har endometriose. Og Vinnea er redningen på en dårlig dag. Vi har hvert vårt apparat som er veldig ofte i bruk og som oppleves som behagelig, smertelindrende og ikke minst kan man... See more

Company details

1. Health and Beauty Shop

Written by the company

Vinnea Pulse™ er av-knappen for mensensmerter. Si farvel til avlyste planer, fosterstilling i sengen, varmeflaske og overbruk med smertestillende. Ved hjelp av avslappende vibrasjoner, vil du oppleve en signifikant smertelindring i løpet av minutter. - Naturlig smertelindring som er diskré, lydløs og trådløs - Klinisk bevist teknologi mot mensensmerter - Vinnea-garanti – Få pengene tilbake om du ikke opplever betydelig smertelindring

Contact info

1-star

Replied to 20% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Kan varmt anbefale Vinnea

Kan varmt anbefale Vinnea videre til andre. Jeg har dyp endometriose og har kraftige smerter. Vinnea tar dessverre ikke de kraftigste smertene men den er gull verdt for de moderate smertene mine.

September 21, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Har endomtriose og slitt mye med…

Har endomtriose og slitt mye med kramper i magen. Har brukt den både på jobb og om natten. Har brukt mye varmepatces tidligere, men veldig greit å ha noe man kan bruke om igjen! Veldig deillig å få sove hele natten og kunne være på jobb med redusert smerte når jeg ellers måtte vert hjemme!🤍🤍🤍

September 4, 2023

Veldig bra produkt!

Veldig rask levering! Fikk produktet dagen etter jeg bestilte det. Veldig pen innpakking, eksklusiv følelse, og god instruksmanual. Tok litt tid før jeg fant riktig innstilling som funket for meg, men smertene forsvinner helt etter ca 5 minutter! Anbefales på det sterkeste

June 10, 2023

Kjempefornøyd!

I starten føltes det litt merkelig, og det tok litt tid før jeg fant en modus som fungerte for meg! Men nå varierer jeg hvilken styrke jeg bruker, og apparatet fungerer kjempebra! Det sitter godt på og er lett å kontrollere.

May 3, 2023

Supert å gi som gave!

Jeg kjøpte dette til kjæresten, siden hun ofte klaget over smerter når hun hadde mensen. Hun ble veldig positivt overrasket over hvor godt det lindret smertene, og ville anbefale Vinnea til alle kvinnene hun kjenner som sliter med det samme som henne.

Det er forsåvidt også en god gave for menn om de vil score noen kjærestepoeng!

May 1, 2023

Rask levering

Rask levering! Kjempe fornøyd med produktet. Det er akkurat som avbildet på nettsiden og fungerer kjempe bra for smertene mine! Anbefales sterkt!

April 27, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Rask levering og produktet er som…

Rask levering og produktet er som forespeilet på nettsiden. Jeg hadde ikke hørt om dette som hjelp for menstruasjonssmerter tidligere og var usikker på om det kunne virke. Jeg har nå benyttet den 4 dager hvor de tre siste har vært uten smertestillende tabletter. For meg vil jeg si den har bidratt til å redusere smerte fra 7-8/10 til 3/10. Kjempefornøyd!

April 26, 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look