Virumcarhouse Reviews 24

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse med Virum Carhouse. Har netop købt en Id.3 Pro Business hos Carsten i Virum. Vi fik en rigtig god service og vejledning i bilen. Carsten har gennem hele processen været ti... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse hos Virum Car House! Jeg har netop købt bil hos Virum Car House, og det har været en fremragende oplevelse fra start til slut! Servicen var i top, og jeg følte mig hverken... See more

Rated 4 out of 5 stars

Vi byttede en Passat ud med en Mini. Begge handler var fuldt ud tilfredsstillende. Alle aftaler blev overholdt, hvilket var vigtigt for os da vi kom helt fra Sønderjylland. Tak for for god behandl... See more

Company replied

1. Car Dealer

Written by the company

Virum Car House tilbyder nyere brugte biler, som er klargjort til at du kan få et problemfrit ejerskab. Vi hjælper dig med hele pakken, så du både har den bedste finansiering, forsikring og evt. garanti på din nye kvalitetsbil. Vi tror på lange relationer, og går de ekstra skridt for at give kunden smil på læben. Vi køber gerne din brugte bil, og hjælper også gerne med import af en brugt bil. Klargjorte kvalitetsbiler Attraktive finansieringsmuligheder Hurtig levering 24 mdr. reklamationsret

4.5

3-star
2-star
1-star

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse med Virum Carhouse.

Har netop købt en Id.3 Pro Business hos Carsten i Virum.
Vi fik en rigtig god service og vejledning i bilen. Carsten har gennem hele processen været til rådighed både pr mail og telefon. Alle aftaler bliver holdt uden nogen problemer. Vores handle skulle gå lidt stærkt da vi manglede en bil. Dette hjalp Carsten også med og fik det hele til at glide uproblematisk.

Rigtig stor anbefaling af Carsten og hans forretning herfra.

February 3, 2025

Fantastisk oplevelse hos Virum Car Hause

Fantastisk oplevelse hos Virum Car House!

Jeg har netop købt bil hos Virum Car House, og det har været en fremragende oplevelse fra start til slut! Servicen var i top, og jeg følte mig hverken presset eller prakket noget på – tværtimod var sælgerne ærlige, imødekommende og professionelle.

De tog sig tid til at besvare mine spørgsmål og guide mig igennem hele processen, så jeg følte mig tryg ved mit køb. Alt forløb gnidningsfrit, og bilen levede fuldt op til mine forventninger. Det er tydeligt, at de går op i både kvalitet og kundetilfredshed.

Jeg kan varmt anbefale Virum Car House til alle, der ønsker en tryg og positiv bilhandel. Jeg handler gerne her igen i fremtiden.

January 23, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Konkurrencedygtige priser & service i topklasse

Jeg købte en Mini Cooper SE til min kone hos Virum Carhouse ved Carsten, og da hele forløbet var gnidningsfrit, valgte jeg også at bytte min BMW 316 og købe en BMW iX3 samme sted. Man skal ikke lade sig narre af de konkurrencedygtige priser – servicen er i absolut topklasse.

Carsten gør en reel indsats for at finde præcis den bil, du ønsker, selv hvis han ikke har den på lager. Han brugte sit netværk til at skaffe to biler, der matchede vores ønsker 100% – og samtidig til den bedst mulige pris. Gennem hele processen oplevede jeg en professionel og personlig vejledning, hvor alle detaljer omkring valg af bil, udstyr, import og registrering blev håndteret uden problemer.

Vi valgte selv farve, tilbehør og specifikationer, og blot 4-5 uger senere stod bilerne klar til os i Danmark – importeret direkte fra Tyskland.

December 10, 2024
Rated 5 out of 5 stars

God oplevelse som førstegangskøber – nem og tryg proces!

Jeg har købt min VW e-UP hos Virum Carhouse, og jeg havde en virkelig god oplevelse som førstegangskøber. Fra start til slut var processen nem og gennemskuelig. Carsten var venlig og professionel og tog sig tid til at besvare alle mine spørgsmål, og hjalp mig desuden med forsikringen. Jeg følte mig tryg gennem hele forløbet, og min fine e-UP fik inden overtagelse også sat vinterdæk på, så den var køreklar til den kolde sæson. Jeg kan absolut anbefale Virum Carhouse til andre. Tak, Carsten!

November 26, 2024

Hej Cecilie,
Tusind tak for de rosende ord, det glæder mig.
..og ikke mindst tak for at du gav dig tid til at skrive en fin anmeldelse af vores lille forretning.
Håber du får mange glade kilometer i den lille friske e-UP:-)

Rated 4 out of 5 stars

Vi byttede en Passat ud med en Mini.

Vi byttede en Passat ud med en Mini.
Begge handler var fuldt ud tilfredsstillende.
Tak for for god behandling samt service.
Vi har også anbefalet Virumcarhouse til vores venner og familie.

September 16, 2024

Hej Ian,
Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med Jeres bilkøb.
Passat'en fik en fuld polering og fandt en ny glad kunde i København.
Jeg ser frem til at give Jeres venner og familie samme høje service:-)

Rated 5 out of 5 stars

En fornøjelse at handle med Carsten og…

En fornøjelse at handle med Carsten og Virum Car House.
Jeg oplevede et meget kompetent og hjælpsomt bilhus. Jeg stod lidt på bar bund, da bilen skulle hjemtages
fra Tyskland. Men Carsten tog os i hånden og guidede os trygt gennem hele processen fra start til slut.
Jeg kan kun give Virum Car House mine bedste anbefalinger.

January 17, 2025

Hej Anders,
Mange tak for de rosende ord - det betyder meget for mig.
Håber i nyder bilen til fulde:-)

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse hos Virum Car…

Fantastisk oplevelse hos Virum Car House!

Jeg vil gerne give en stor anbefaling til Virum Car House, som har gjort min oplevelse med at købe en bil til min kone helt fantastisk. Fra det øjeblik, vi trådte ind i butikken, blev vi mødt af et venligt og professionelt team.

Jeg havde på forhånd fundet den bil, jeg var interesseret i, men forhandleren tog sig virkelig tid til at forklare alle detaljerne omkring bilen, dens funktioner og hvad der gjorde netop denne bil til et godt valg. Der var ingen pres, og vi følte os godt informeret.

Bilen blev leveret i perfekt stand, og vi fik en grundig gennemgang af dens funktioner, så min kone hurtigt kunne føle sig tryg bag rattet. Derudover var papirarbejdet hurtigt og effektivt håndteret.

Alt i alt var det en meget positiv oplevelse, og jeg kan varmt anbefale Virum Car House til alle, der leder efter en pålidelig og serviceorienteret bilforhandler. Tak til Carsten for en fantastisk handle.

January 10, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Har købt bil ved Carsten i Virum…

Har købt bil ved Carsten i Virum Carhouse
Det var en god og ordentlig proces tak
Morten Schou

September 12, 2024

Hej Morten,
Tak for de flotte ord, det glæder mig.
Håber familien nyder bilen.

Rated 5 out of 5 stars

Vi har købt en elektrisk MINI Cooper…

Vi har købt en elektrisk MINI Cooper hos Carsten. Vi fik en god betjening med en imødekommende og kvalificeret dialog - også i relation til vores byttebil.
Minien lever fint op til vores forventninger og vi handler gerne brugt bil igen hos Carsten.
Med venlig hilsen Bente & Jens Chr Sørensen

September 1, 2024

Hej Jens og Bente,
Det glæder mig at høre.
Tak for de fine ord.

God handel og superservice

En fornuftig bil og købsomstændigheder, som vi kunne føle os trygge ved. Bilen, som vi nu har haft i et halt år, har til fulde levet op til forventningerne. Ekstra: da Carsten, ejer og sælger, efter salget konstaterede, at bilen, ved salget, stod lige foran et 20.000km`s værkstedsbesøg, ringede han uopfordret til os med spørgsmålet: "Må jeg ikke forære jer et sæt vinterdæk som kompensation...?" Og jo, det måtte han! Tak for det og for en god handel til en fin pris.

January 10, 2025

Tusind tak Ole,
Dejligt at du blev glad for at vi fandt en god løsning for alle parter.
Håber du får mange gode år i den fine Suzuki Swift:-)

Virkelig god oplevelse ved Carsten i Virum Car House

Virkelig god oplevelse ved Carsten, hvor jeg købte min første elbil. Følte mig godt rådgivet fra start til slut.
Derudover hjalp Carsten med finansiering, som på det tidspunkt var den bedste på markedet.

July 10, 2024

Reply from Virumcarhouse

Tusind tak for de pæne ord Morten,
Håber i fortsæt nyder den lækre bil i købte:-)

Rated 5 out of 5 stars

God service. der var styr på køb af den nye bil og salg af min gamle og hjalp med alt derimellem.

June 1, 2024

Tak Rasmus,
Det er jeg meget glad for at høre.
Håber jeg også får lejlighed til at hjælpe dig næste gang bilen skal skiftes:-)

God oplevelse ved køb af bil hos Virum Car House

Jeg havde en meget tilfredsstillende oplevelse med Virum Car House i forbindelse med køb- og salg af bil. Jeg oplevede både fair pris for min nye bil og fair byttepris for min gamle bil.

Dialogen med sælgeren var professionel og løsningsorienteret og de små problemer undervejs fandt vi gode løsninger på.

Jeg vil med glæde henvende mig til Virum Car House næste gang, jeg skal købe en brugt bil.

June 27, 2024

Tusind tak Søren,
Det er jeg enormt glad for at høre.
Håber du får en god dag:-)

Købte brugt Mercedes EQA

Købte brugt Mercedes EQA. Næsten alt levede op til forventningerne, og den lille ting som manglede blev fixet med det samme. God service

July 25, 2024

Tusind Tak Thomas,
Super fin EQA du fik, håber den giver dig mange køreglade år.

Rated 5 out of 5 stars

Alt i alt en fin handel hos Carsten

Alt i alt en fin handel hos Carsten, det meste foregik dog via mail, da os Bornholmer ikke gad at rejse frem og tilbage flere gange, måske også derfor carsten havde misforstået tidspunkt på hvornår vi kom🤪 så Carsten var en smule stresset, så vi glemte at få ladestik med, så Carsten kørte da lige til Fields, hvor vi var et par timer før vi skulle med færgen, det er da klasse service…

June 23, 2024

Tusind tak Dennis,
Det glæder mig at høre - håber du er glad for den fine EQA:-)

FREMRAGENDE KUNDEPLEJE

Helt igennem gennemført god behandling hos Carsten. Jeg havde kigget på et par forskellige Minier hos forskellige forhandlere og skulle prøvekøre en hos Carsten (som desværre blev solgt inden da) - istedet satte vi os ned og fandt den helt rigtige Mini, som opfyldte alle mine behov og fik den importeret hjem fra Tyskland.

Jeg kan kun anbefale Virum Carhouse, da Carsten er specialist indenfor Mini og derfor kan give den helt rigtige vejledning, og finde den ideelle løsning som matcher ens behov.

May 14, 2024

Hej Oliver,
Tusind tak for de fine ord - det glæder mig meget.
Lækker bil du købte - kun en lille smule misundelig:-)
Rigtig god dag.

Superbehagelig stemning hos Carsten

Superbehagelig stemning hos Carsten, som der antitesen til en pushy sælger; han er venlig, kompetent, giver sig god tid, og alt foregik behageligt og uden stress.
Vi fik en fin, lille Mini Cooper SE med hjem, og den kører perfekt. Eneste hår i suppen er, at Carsten burde have skaffet os en dansksproget instruktionsbog i stedet for den tyske, der lå i (for den er ret bøvlet at få fat i hos BMW)

May 24, 2024

Tusind tak Niels,
Bilens instruktionsbog ligger inde i infotainmentsystemet.
Den findes under > MIN MINI > Instruktionsbog.
Det smarte ved den indbyggede version er at man kan søge efter, det man mangler hjælp til.
Håber det virker - ellers er du altid velkommen forbi til en demo.
Rigtig god dag:-)

Rated 5 out of 5 stars

Virum Car House ved Carsten Stephansen…

Virum Car House ved Carsten Stephansen er en perle i bilbranchen. Fra det øjeblik, man træder ind ad døren, mærker man en professionel og imødekommende atmosfære. Carsten Stephansen, som står i spidsen, har et indgående kendskab til biler og en uovertruffen evne til at matche kundens behov med den rette bil.

Biludvalget er imponerende, med et bredt spektrum af modeller og mærker, der spænder fra økonomiske hverdagsbiler til luksuriøse køretøjer. Kvaliteten af bilerne er høj, og det er tydeligt, at der ikke er gået på kompromis med hverken stand eller vedligeholdelse.

Serviceoplevelsen hos Virum Car House er i særklasse. Carsten går langt for at sikre, at kunden føler sig værdsat og godt informeret gennem hele købsprocessen. Han tager sig tid til at besvare alle spørgsmål og tilbyder professionel rådgivning uden at være påtrængende.

Efter salget er servicen lige så imponerende. Virum Car House står klar med hjælp og vejledning, hvis der opstår spørgsmål eller behov for efterfølgende service. Det skaber en tillid og tryghed, som er sjælden at finde i bilbranchen.

Alt i alt er Virum Car House ved Carsten Stephansen et sted, hvor man kan forvente en førsteklasses bilkøbsoplevelse. Med hans store udvalg, høje kvalitetsstandarder og uovertrufne kundeservice, er han et oplagt valg for enhver, der er på udkig efter en ny bil.

July 1, 2024

Hej Johnny,
Tak for den helt ekstraordinære flotte anmeldelse, det glæder mig at vi fandt en god bil til dig, og at du derudover har kunnet lide mine service.
Rigtig god dag:-)

En god sælger

En god sælger, men forståelse, prøver ikke at presse dig, hjælper dig hele vejen. God oplevelse👍

July 30, 2024

Hej Allan,
Tusind tak for den flotte anmeldelse - det sætter jeg stor pris på.
Ha' en god dag:-)

Take a closer look