Visuel A/S Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

1. Construction Company

Information provided by various external sources

Arkitekttegnede huse til typehuspriser Visuel A/S er et familieejet byggefirma med speciale i nybyggeri. Vi opfører alle slags huse; 1-, 1½- og 2-plans huse, træhuse, funkishuse, sommerhuse, fritidshuse, huse i forskudte plan og huse med kælder. Vi har en række plantegninger, som er til jeres inspiration, og ud fra vores snak om jeres boligdrømme, tegner vi præcis det hus, I drømmer om. Ikke to familier er ens - og derfor skal to huse heller ikke være ens. Alle de huse vi bygger er arkitekttegnede For os handler det om, at lytte til jeres ønsker og drømme, og gennem dialog og rådgivning, at skabe rammerne for jeres fremtidige bolig. Vi bygger udenom kompromiser. Hos os må I gerne stille krav. I må gerne udfordre os og være kompromisløse. Fordi det hus, vi skal bygge sammen, skal ende ud med at være præcis det hjem, I drømmer om. Et hjem, der passer til jeres familie. Ned til mindste detalje. Når vi nævner ordet typehus, er det ene og alene i forhold til byggeprocessen. En proces, der sikrer jer et unikt hus i høj kvalitet til den aftalte tid og pris. Når I vælger at bygge jeres nye hus med Visuel, varetager vi alle opgaver under byggeriet. Eksperter i nybyggeri til den krævende bygherre på Sjælland Visuel har kontor på Frederiksberg og i Næstved og arbejder på hele Sjælland, Møn, Falster og Lolland. Tilfredse kunder Vi lever af at levere godt håndværk. Vi har mange tilfredse kunder, der bruger os igen og anbefaler os til familie, venner, naboer og kolleger. Den personlige anbefaling er som bekendt den bedste, og den forpligter. Funktion, kvalitet og æstetik
 Alle typer byggeri hos os planlægges og udføres med fokus på tre ting: Funktion Kvalitet Æstetik Vores mål er, at hvert eneste byggeri skal være en god oplevelse for vores kunde og noget, som både kunden og vi selv kan være stolte af. Mere end 20 års erfaring Igennem de seneste 20 år har vi gennemført flere hundrede større og mindre byggeprojekter. Med vores solide håndværksmæssige baggrund og mange års erfaring fra byggebranchen ved vi, hvor faldgruberne ligger, og hvordan vi skal gå til opgaverne for at få et resultat, der lever op til vores standard. Vores krav til os selv og vores løfte til dig lyder sådan her:
Vi er fleksible, og vi leverer kvalitet til tiden og til den aftalte pris.

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

VIRKELIG DÅRLIG SERVICE. Vi kontaktede firmaet på mail og…

Vi kontaktede firmaet på mail og spurgte ind til hvad det kostede at få tegnet en skitse... svaret var et link til deres katalog og at vi Ville blive ringet op... det skete aldrig.. over de næste 3 uger ringede vi 4 gange og fik hver gang lovning på at blive ringet op.. det skete heller aldrig..
Virkelig dårlig service!!!😡

March 9, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Vi har oplevet Visuel som yderst…

Vi har oplevet Visuel som yderst professionelle, kompetente og imødekommende hele vejen igennem forløbet, fra valg af hustype, materialevalg og indretning til mindre tilpasninger under byggeriet - frem til at der nu står et flot 11/2 plans hus, udført i håndværksmæssig topklasse. Vi er meget tilfredse og kan kun give de varmeste anbefalinger af Visuel.

July 10, 2021

Reply from Visuel A/S

Mange tak for de pæne ord. De er nu delt med alle i Visuel:)

Rated 5 out of 5 stars

Visuel Byg har været en fantastisk god samarbejdspartner

Visuel Byg har været en fantastisk god samarbejdspartner i gennem hele vores byggeproces. De har været stor medvirken til, at vi fik vores byggetilladelse igennem hos Roskilde Kommune, på trods af at vi ikke overholdt byggeretten, og måtte søge om dispensation. Det lykkedes på trods af Covid19-pandamien, og takket være stor indsats af Visuel Byg, at få dispensation og byggetilladelsen igennem. Selve byggeprocesen har bare forløbet lige efter en snor. Vi har ikke oplevet nogen problemer overhovedet gennem hele forløbet, og de mindre udfordringer der er opstået under vejs, har Visuel Byge kommet frem med gode løsninger på. Byggeriet blev leveret næste 3 uger før aftalt tid, og vi er umådeligt tilfreds med kvaliteten af byggeriet og byggeforløbet generelt. Vi får mange roser fra alle vores naboer, ikke mindst for det æstetiske udtryk vores hus har fået, men også for den patentligthed og ordentlighed alle håndværkerne har udvist under hele byggeprocessen. Vi kan varmt anbefale andre at benytte Visuel Byg til bygge deres drømmehus.

July 1, 2021

Reply from Visuel A/S

Tak for de flotte ord. Dem vil vi straks sende til alle involverede. God sommer.

Rated 1 out of 5 stars

Tager meget lidt hensyn til naboer mens der bygges

Som nabo til et projekt som visuel a/s har kørt igennem Corona månederne er jeg desværre langt fra imponeret. Der larmes før kl 07.00 og i weekenderne over tilladt grænser.

Der bliver heller ikke ryddet op med alt det støv / sand / jord der flyder på vejen uden for grunden, selvom men beder pænt flere gang om det.

Hvis man vil være gode venner med naboerne i fremtiden skal man nok vælge et andet firma ..

June 22, 2020

Flotte sager i Jyllinge.

Flotte sager i Jyllinge.
Vi skulle bygge et nyt hus igen det har vi gjort en del gange og har som regel selv haft en finger med i spilet , det havde vi ikke energi til denne gang så vi kiggede rundt efter et typehus firma der ville der ville og kunne opfylde vores ideer og krav, turen rundt til 3- 4 stykker endte hos Visuel da de som de eneste forstod hvad vi talte om , havde "Ja hatten på" fra dag 1. og lovede tilmed at huset var færdigt den 12 December 2019., vi tænkte vores da den havde vi hørt før.
Tiden gik og da vi boede på grunden kunne vi jo følge lidt med i hvad de gik og roede med..
Selv med vores utidige indblanding beholdt de modet ( ja ja vi er vanskelige og har mange meninger )
i starten af december stod der så et hus og den 12/12 kl 12:00 fik vi et stk færdigt hus overleveret , nu skrev jeg indledningsvis at vi har bygget nogle gange , faktisk en del og vi har ALDRIG oplevet at få et hus der var så fint ialle hjørner og kanter , alt finish er perfekt, der er ikke noget der mangler ikke noget der ikke er som aftalt .
Jeg kan kun give min bedste anbefaling til Thomas og hans hold.

January 25, 2020

Reply from Visuel A/S

Wow. Tak Michael. Og tillykke med jeres nye hus. Når man hver dag gør sit ypperste for at levere 'varen', så er det så skønt, når man høster roser som her. TAK🙏🏻

” Nyt hus i Græsted

” Nyt hus i Græsted
Fra indledende samtaler i tilbudsfasen og indtil aflevering af det færdige byggeri har vi oplevet Visuel A/S som både troværdige og kompetente. De har igennem hele forløbet holdt alle aftaler og løst alle udfordringer undervejs på en god måde. Vi har været meget glade for samarbejdet og glæder os dagligt over at bo i et godt og solidt hus. Vi byggede på et eksisterende fundament, og det udfordring løste firmaet også på en god måde.”

December 14, 2019

Tak Lisbeth:)

Rated 5 out of 5 stars

Anbefalet til nyt hus i totalentreprise

” God dialog med tegnestuen og sælger i designfasen, meget fleksibel med hensyn til ændringer .
Håndterede besværlig byggesagsbehandling med Roskilde Kommune.
Gode byggetekniske løsninger.
Meget få fejl i byggefasen. Fejl blev løbende rettet. Minimal mangelliste ved overdragelsesforretning.
Byggepladsen var rydelig gennem hele byggefasen.
Husets byggetekniske stand blev rost ved efterfølgende gennemgang af forsikringsselskab.
Vi anbefaler Visuel på det varmeste til opførelse af nyt hus i totalentreprise.”

December 10, 2019

Reply from Visuel A/S

Tak for den fine anmeldelse:)

Rated 5 out of 5 stars

Fuldendt oplevelse med resultat i optimal kvalitet

Fuldendt oplevelse med resultat i optimal kvalitet.

Seriøs opstartsproces med god detaljeret vejledning og tid til de rigtige beslutninger ift materialevalg med høj flexibilitet. Byggeproces med god byggestyring. Overlevering fra håndværker til håndværker i god orden, hvilket sikrede pæn byggeplads. Veludført håndværk af meget høj kvalitet. Stor lydhørhed og kort reaktionstid i forhold til spørgsmål under byggeproces. God stemning og dialog i processen.

Meget høj kvalitet leveret til tiden efter seriøs proces fra a til z.

November 9, 2019

Reply from Visuel A/S

Tusinde tak for de flotte ord.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og samt virkelig…

Fantastisk service og samt virkelig professionelt entreprenør og under entreprenør. Virkelig fuldt ud tilfreds med både servicen og håndværket.

Har intet bøvl haft.

Vil klart anbefale andre at bygge med Visuel.

September 23, 2019

Reply from Visuel A/S

Tak for de fine ord Maria:)

Super flot byggesagsbehandling

Super flot byggesagsbehandling, alt forløb som aftalt, huset afleveret til os en uge før aftalt tid. Og det var uden fejl og mangler. Tak til akitekt for at gøre vore egne tegninger til virkelighed. Og tak til byggeleder og håndværker for det super flotte håndværker arbejde, bare kvalitet.”

September 20, 2019

Reply from Visuel A/S

Mange tak for den fine anmeldelse Per.

Bedst til prisen

God start, med en grundlæggende god pris.
Der var dog nogle udfordringer med lokalplanen og byggetilladelse.
De var nemme at komme i kontakt med og var meget fleksible i forhold til ønsker og ændringer. Jeg kunne dog godt have brugt et bedre overblik over de mange muligheder. De fleste ændringer var løsninger vi selv kom frem til, eller som tilfældigvis blev nævnt.
Skriftlig kommunikation kunne godt være bedre, der har været udfordringer med at CC alle i en mail samtale.
Grundlæggende fik vi et super fedt hus, til en god pris, som blev bygget inden for tidsrammen.
Der var nogle små rettelser efter levering, som blev løst til fulde.
Jeg vil gerne give min anbefaling til Visuel Byg, da de leverer et super produkt, har god og fleksibel service, samt en høj kvalitet til en skarp pris.
Jeg er sikker på at jeg har fået et drømmehus leveret af VisuelByg, som de andre byggevirksomheder ikke har kunne levere lige så godt.

September 11, 2019

Reply from Visuel A/S

Kære Daniel. Tak for feedback. Både roserne - og de områder, hvor vi skal blive bedre. Det sætter vi stor pris på.

Godt håndværk til tiden

Nyt hus i Roskilde
Der var et godt samarbejde fra starten, et par småfejl vi kommenterede på, blev rettet med det samme uden problemer. Vi har fået et meget smukt hus, hvor flere har bemærket den gode kvalitet i byggeriet. Vi vil meget gerne anbefale Visuel til andre, og vil også selv gerne anvende Visuel igen.
Vh Darrin og Jannie

September 2, 2019

Tak for de pæne ord Jannie og Darrin

Rated 5 out of 5 stars

Tilfreds fra start til slut.

Jeg giver Visuelbyg 5 ud af 5 stjerner og giver firmaet mine aller højeste anbefalinger. Visuelbyg var med fra med start til slut og var inde over nedrivning af gammel hus, oprensning af grund og selve opførelsen af vores nye 200m2 Funkis hus i Brønshøj. Vi havde afstemt forventninger, materiale valg, pris og overlevering fra start og Visuelbyg overholdte hver eneste forpligtelse fra start til slut. Vi kunne flytte ind i vores nye hus før tid og evt. små ting vi påpegede blev varetaget med det samme og til fuld tilfredstillelse. Vi var meget inde over processen og Visuelbyg var altid åben for at svare på spørgsmål og varetage nye forespørgsler og ændringer og uden vi blev flået økonomisk, men til fair priser. Visuelbygs største force i vores øjne er deres høje kvalitet af håndværkere/underleverandører som de benytter. De kan deres kram og tager ansvar og ligger stor stolthed i deres arbejde. Vi har været ovenud lykkelige for vores nye hus men ikke mindst hele processen som har ubeklagelig og til UG+

Mvh. Lars Pedersen, Brønshøj

August 13, 2019

Kære Lars
Tak for de pæne ord. Dejligt, når boligdrømme kan indfries til UG+.

Rated 5 out of 5 stars

1 ½ plans hus på 189Kvm samt garage på…

1 ½ plans hus på 189Kvm samt garage på 38Kvm Solrød Strand
Huset er opført i sommeren 2018, det tog ca 5,5 mdr. fra vi "gik" i Jorden til huset stod klar, lige fra starten af dette byggeri har vi altid kunne komme på byggepladsen og tale med de forskellig fagfolk på byggepladsen, de små fejl blev hurtigt justeret til, og all fik meget ud af at vi kunne følge Vores byggeri tæt, pris og en meget høj kvalitet var vi meget tilfreds med. Hvis vi skal bygge hus igen vil vi kontakte Visuel byg igen. Venlig hilsen Lars Kragh

August 8, 2019

Kære Lars
Tak for de fine ord. Vi bygger også gerne for jer igen:)

Vi fik bygget et nyt hus

Vi fik bygget et nyt hus

Dygtige håndværkere, der overholdt tidsplanen. Endda blev de færdige 14 dage før. Ved gennemgangen var der kun småfejl, og de blev hurtigt udbedret. God information og lydhørhed fra start til slut.

August 7, 2019

Kære Kim
Tak for de fem stjerne. Og ikke mindst de rosende ord.
Hilsen Bettina, Visuel A/S.

Rated 5 out of 5 stars

Vi giver Visuel Byg vores allerbedste…

Vi giver Visuel Byg vores allerbedste anbefaling.
De har været uvurderlige partnere og entreprenører ved bygningen af vores drømmehus.
Altid parate med gode, spændende og moderne løsninger.
Det er en virksomhed der har værdierne i orden og vi vil specielt fremhæve: Lydhøre, kvalitetsbevidste og serviceminded.
Tid, pris og kvalitet - har gået hånd i hånd.

June 12, 2019

Kære Hanne,
Tak for jeres positive tilbagemelding. Den er vi rigtig glade for. Men mest af alt er vi glade for, at vi har kunnet opfylde jeres boligdrøm.

Rigtig god oplevelse.

Rigtig god oplevelse.

Vi har bygget med Visuel og har netop haft 1-års gennemgang. En gennemgang der viste hvor høj kvalitet vores hus er endt med. Stort set ingen anmærkninger, udover den klassiske mindre revne mellem loft og væg, som man må kunne forvente.

Den gode oplevelse startede hos sælgeren Claus. Han virker oprigtigt interesseret i at give en så god rådgivning som muligt, og han er yderst kompetent.
Dernæst fortsætter det høje niveau, når vi på opstartsmødet møder byggeleder Thomas. Han er, som Claus, yderst kompetent og engageret.
For ikke at nævne den gode kommunikation med både arkitekt og materiale-rådgiver (Søren og Charlotte).

Visuel var fra start meget åbne og fleksible og ville gerne tage udgangspunkt i vores egne tegninger. En oplevelse vi bestemt ikke havde hos de større, mere eller mindre tilsvarende, virksomheder i branchen.

Når der under byggeriet var udfordringer var der igen ros til byggelederen for at tage hånd om problemerne og holde styr på kommunikationen mellem os som bygherre og de enkelte håndværkere.
Med indgående kendskab i byggeriet ved jeg, at det vil være stort set umuligt at bygge noget som helst uden enkelte udfordringer, og her viste Visuel sig altså fra sin bedste side. Fejl blev lynhurtigt rettet og mindre uenigheder fik vi også taget hånd om uden videre efterspil.

Alle håndværkerne på pladsen talte dansk - det vil jeg normalt ikke gå op i, men det viste sig bare, at når jeg selv kom forbi byggepladsen dagligt, så var det let at opretholde en god dialog, og de var alle sammen meget interesserede i at svare på mine spørgsmål.

Selv her 1 år efter Visuel har modtaget deres honorar oplever jeg et højt niveau af service. Man kan altid komme i kontakt med dem og det er bestemt ikke den oplevelse mine naboer har, der har bygget med konkurrenterne på markedet.

Alt i alt er jeg oprigtigt glad for forløbet og vil ikke tøve et sekund med at anbefale Visuel, med Thomas Ludvigsen (ejer), Thomas Nørgaard (byggeleder) og Claus Funch (Salg).
Hvis jeg, mod forventning skal bygge et hus mere bliver det holdet jeg ringer til.

Hvis du er interesseret i at høre mere om min oplevelse - på godt og ondt - så kontakt Visuel og få mine kontaktoplysninger. Jeg giver gerne en tår vand under mit nye tag.

De varmeste anbefalinger herfra!

//Rasmus Reinhold

June 11, 2019

Kære Rasmus,
Tak for din anmeldelse her på Trustpilot. Den er vi rigtig glade for. Det har været en fornøjelse at få lov at bygge det hus, I selv havde tegnet og dejligt at høre, at jeres forventninger er blevet indfriet.

Take a closer look