Vita Beauty Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag was ik bij Demi ingepland en wat een fijne ervaring! Vanaf het moment dat ik binnenkwam voelde ik me meteen op mijn gemak. Ze nam echt de tijd voor mij en dat vond ik erg prettig. Ik heb... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wauw, wat een vakvrouwen zijn Demi en Iris. Hele duidelijke uitleg over Bio Slimming. Zij staan volledig achter deze behandelingen, en terecht. Super mooi resultaat behaald, mijn huid is gladder, st... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Leuke salon Ben er geweest met mijn dochters met krullen ze hebben beide de botox hair behandeling gedaan super goed advies gekregen en prachtig verzorgde krullen! We zijn super tevreden over het res... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Vandaag heb ik voor de derde keer een bioslimming behandeling laten doen alhoewel ik al na één behandeling al fantastisch resultaat zag! Mijn huid over mijn hele lichaam is veel zachter, strakker en... See more

Company details

1. Beauty Salon
  2. Hair Salon
  3. Health and Beauty Shop
  4. Skin Care Clinic

Written by the company

Het instituut voor huidverbetering, haarverbetering en afslanken in combinatie van ontspanning en persoonlijk advies. Huidverbetering waarbij je direct resultaat ziet. Zo bieden wij onder andere dermaplaning aan, exfoliëren met als eindresultaat een prachtige glow. Haarverbetering wat het haar direct doet laten herstellen van binnenuit. Het maakt ons uniek om de enige in Noord-Holland te zijn die met dit merk werkt. De ontspannende bioslimming behandeling zorgt voor vetverbranding en cellulite vermindering, met blijvend resultaat. Persoonlijk advies, maar vooral persoonlijke aandacht, dat is waar wij voor staan. Jij krijgt een gratis coach die je ten alle tijden al jouw vragen kunt stellen! Samen met jou realiseren wij jouw droomhuid, laten we je haar gezond worden en vernietigen we je vet en cellulite! 60% van huidverbetering, haarverbetering en afslanken wordt mogelijk gemaakt door thuisproducten. Wij personaliseren dit productadvies wat passend is op jouw behoefte. In de salon geven wij verschillende behandelingen om de persoonlijke eigenschappen van de huid, het haar en het lichaam te ondersteunen en te verbeteren. Wij gunnen jou de beste versie van jezelf, gun jij jezelf dat ook?

Contact info

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

Heerlijk ontspannen

ben hier al twee keer geweest en ik moet zeggen dat het echt heerlijke behandelingen waren. Het maakt je huid niet alleen gezonder maar het is ook nog eens erg ontspannen! Lekker effe weg van de drukke wereld waar ik in zit, en effe gewoon lekker zen! Demi de persoon die me behandelde is super aardig en weet waarover ze praat. Ik had eerst een acne behandeling gedaan en de tweede keer een derma lux behandeling! Allebei heel goed meegevallen. Een aanrader voor iedereen die een gezondere huid wilt.
Tot gauw Demi.
Groet Kim

November 15, 2022

Aanrader

Behoorlijk wat centimeters kwijt geraakt met 6 bioslimming behandelingen. Demi is erg aardig en je voelt je gelijk op je gemak in de salon.

September 14, 2022

Bioslimming werkt echt!

Zo blij dat ik bij Vita Beauty ben terechtgekomen! Had al zoveel geprobeerd en geloofde er haast niet meer in. Op middelbare leeftijd meer last in de hormonale huishouding. Mijn huid is slapper en aangekomen op plekken waar het voorheen niet zat ondanks regelmatig sporten. Na slechts 5 bioslimming behandelingen zie ik nu al goede resultaten (!), laat staan als alle 10 behandelingen erop zitten. Niet alleen is Demi heel lief en aandachtig, ze is kundig en voorziet je van goede (voedings)adviezen. Geen spijt van m'n keuze naar Vita Beauty te gaan!

September 9, 2022

Heel erg bedankt!

Rated 5 out of 5 stars

Via Instagram kwam ik Vita Beauty tegen…

Via Instagram kwam ik Vita Beauty tegen en De dermaplaning behandeling sprak mij er aan. Na een behandeling zag je gelijk al het verschil. Demi is zeer kundig en professioneel kijkt echt naar je huid en weet de nodige zorg en advies te geven. Heerlijk relaxen in de stoel en je laten verwennen.

August 23, 2022

Super lief! Dankjewel!

Al 8 jaar klant.

Ik kom al 8 jaar naar de salon. Ik ben altijd erg tevreden en alles wordt goed genoteerd waar je wel en niet tegen kunt. Het resultaat is erg goed.

August 23, 2022

Reply from Vita Beauty

Dankjewel lieverd! Altijd gezellig als je er bent :)

Kom al jaren bij Demi

Kom al jaren bij Demi. Je kan lekker kletsen, maar stil zijn is ook geen probleem. Dat voelt ze goed aan.

Kan niks anders zeggen dan fantastisch

August 17, 2022

Dankjewel lieverd!

Heel goed

Heel goed! Professioneel gezellig.
Ik ben heel tevreden

August 17, 2022

Reply from Vita Beauty

Bedankt en tot volgende maand weer! :)

Rated 5 out of 5 stars

Fijne salon met fijne mensen

Fijne salon met fijne mensen. Heb een heerlijke behandeling gehad en waardevol advies wat betreft mijn gezichts en lichaamsverzorging. Erg blij mee en heb besloten bij deze salon te blijven.

August 11, 2022

Reply from Vita Beauty

Super lief! Dankjewel en tot gauw :)

Helemaal top!

Deskundig advies en super relaxte behandelingen!!

August 11, 2022

Dankjewel bianca!

Aanrader!

Eerst een goede uitleg gehad over bioslimming en daarna 2 hele fijne behandelingen, je ziet na de eerste behandeling al direct resultaat, Demi is fijn, professioneel en heel attent/ vriendelijk, waardoor je, je snel op je gemak voelt! Zijn er vragen, dan is er ook heel snel contact met haar gelegd! Zeker aan te raden!

August 8, 2022

Heel erg bedankt! :)

Bioslimming

Ik ben jullie tegen gekomen via instagram. Moet eerlijk zeggen dat ik sceptisch was in het begin over bioslimming, maar dacht ik kan het altijd 1 keer proberen. Wilde toch graag van mijn zwangerschapsbuikje af. Maar na 1 behandeling zag ik zeker al resultaat. Ik heb een persoonlijke kuur kunnen afspreken, erg fijn. Er wordt goed geluisterd en meegedacht over wat ik nodig heb. Daarnaast is het heerlijk relaxen in de stoel, wat wil je nog meer.

August 6, 2022

Reply from Vita Beauty

Bedankt voor het vertrouwen laura! :)

Rated 4 out of 5 stars

Een dermaplaning behandeling gehad icm…

Een dermaplaning behandeling gehad icm gezichtshaartjes harsen en wenkbrauwen verven. Een cupping/bindweefsel massage als laatste.
Heb heerlijk in de stoel gelegen en lekker ontspannen.
Demi heeft veel ervaring, weet wat ze doet, is een gezellige meid. Ik moet er een half uurtje voor rijden, maar heb het er voor over. Heb de volgende afspraak al gemaakt.

July 31, 2022

super lief dankjewel!

Aanrader!

Mooie salon en ik kreeg een goede uitleg over de behandeling omdat ik sceptisch over de bioslimming behandeling was. Echter zag ik na 1 behandeling al duidelijk resultaat! Echt aan te raden :)

July 28, 2022

Bedankt!!

Deskundigheid op maat

Bij Vita Beauty nemen ze de tijd voor je. Geven je een passende behandeling op maat in combinatie met adviezen gericht bij jou gezondheid.
Vriendelijkheid en deskundigheid voeren de boventoon.

July 27, 2022

Reply from Vita Beauty

Bedankt voor je vertrouwen!

Tevreden klant

Leuke salon
Ben er geweest met mijn dochters met krullen ze hebben beide de botox hair behandeling gedaan super goed advies gekregen en prachtig verzorgde krullen! We zijn super tevreden over het resultaat! Ikzelf kom regelmatig voor de bio slimming wordt al strakker en super blij mee. Het is een schone verzorgde salon goed bereikbaar en vriendelijke dames😁

July 27, 2022

Reply from Vita Beauty

Bedankt voor jullie vertrouwen! :)

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben heel vriendelijk en lief…

Ik ben heel vriendelijk en lief geholpen door Demi. Ze heeft flinke kennis van haar vak. Bioslimming was voor mij geheel nieuw. Ik zag vooral wat het met mijn huid deed. Die ziet er na 3 behandelingen een stuk egaler en mooier uit. De locatie is makkelijk te bereiken. En de salon netjes en verzorgd. Ik kom zeker nog een keer terug bij salon Vita.

Reply from Vita Beauty

Bedankt voor je vertrouwen! tot gauw :)

Fijne salon

De salon ziet er erg schoon en verzorgd uit. Het zijn lieve meiden die ervoor zorgen dat je je welkom voelt! Resultaten tot nog toe ( bioslimming) zien er veelbelovend uit.

Bedankt!

Rated 4 out of 5 stars

Momenteel onderga in de bioslimming…

Momenteel onderga ik de bioslimming behandeling en het is werkelijk geweldig. Een mooiere en strakkere huid !
De behandeling zelf is fijn om te ondergaan en de meiden zijn erg vriendelijk. Al met al een fijne salon om eens een bezoek aan te brengen!

Reply from Vita Beauty

Goed om te horen, dankjewel voor je review!

Top service

Bij Vita beauty mijn Spa pro producten besteld en kreeg ze dezelfde dag nog bezorgd! Top service!!

July 2, 2022

Reply from Vita Beauty

Bedankt voor je review! :)

The Trustpilot Experience

Take a closer look