Ik ben tevreden met de geleverde vloerverwarming. De vloer warmt snel op. Montage ziet er goed uit. Medewerkers waren altijd heel vriendelijk.
See what reviewers are saying
Ik heb een positieve ervaring met deze onderneming. Communicatie is goed en hun werkzaamheden zijn niet duur. Keurig bedrijf vind ik.
een tijdje terug met familie en geen koude plekken meer
Wat prettig is dat er nu geen verschil meer is in warmte tussen de woonkamer, keuken en slaapkamers.
Company details
Written by the company
Bij Vloerverwarming Den Haag zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige vloerverwarmingsoplossingen die uw comfort en energie-efficiëntie verbeteren. Met jarenlange ervaring in de branche, bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij de unieke behoeften van uw woning of bedrijfspand. Ons team van deskundige installateurs staat bekend om hun vakmanschap, precisie en oog voor detail. Of het nu gaat om het installeren van vloerverwarming in een nieuwbouwwoning of het upgraden van een bestaand systeem, wij zorgen ervoor dat elk project met de hoogste standaard wordt uitgevoerd. Wij geloven in transparantie en duidelijke communicatie. Daarom begeleiden we onze klanten gedurende het hele proces, van het eerste advies tot de uiteindelijke installatie en nazorg. Onze focus ligt op het bieden van duurzame en kosteneffectieve oplossingen die bijdragen aan een comfortabeler en gezonder leefklimaat. Klanttevredenheid staat bij ons voorop, en dat blijkt uit de positieve feedback die we van onze klanten ontvangen. Kies voor Vloerverwarming Den Haag en ervaar het verschil van een professionele en betrouwbare service.
Contact info
Johan de Wittlaan 7, 2517 JT, Den Haag, Netherlands
- +31705690141
- contact@vloerverwarmingdenhaag.com
- vloerverwarmingdenhaag.com
een tijdje terug met familie en geen…
een tijdje terug met familie en geen koude plekken meer
een tijdje terug met familie en hele…
een tijdje terug met familie en hele huis voelt aangenamer nu
Wat prettig is dat er nu geen verschil…
De afwerking is strak gedaan zonder…
De afwerking is strak gedaan zonder bobbels of buizen die uitstrekken
de monteur nam tijd om de thermostaat…
de monteur nam tijd om de thermostaat app samen in te stellen dat gaf rust
ze legde rustig uit welke knop je…
ze legde rustig uit welke knop je gebruikt als je weekend weg gaat handig
bij elke vraag pakte hij de telefoon…
bij elke vraag pakte hij de telefoon snel op ook later op de dag
They Stapten Uit De
they stapten uit de bijkeuken en zeiden we zijn al klaar terwijl mijn moeder nog lunch stond te maken klein foutje maar goed
Ik had t niet verwacht maar ze deden…
Ik had t niet verwacht maar ze deden ook de ventjes aan de muur
vloeren voelen zacht en warm aan bij…
vloeren voelen zacht en warm aan bij elke stap zo fijn
Zelfs Op Koude Ochtenden Loop Ik Nu Op Blote
zelfs op koude ochtenden loop ik nu op blote voeten zonder koude tenen echt verschil
Alles gelijkmatig aangebracht
Alles gelijkmatig aangebracht, geen verschil in dikte.
Partner Zei Dat De Vloer Altijd Gelijkmatig Warm Bleef En
partner zei dat de vloer altijd gelijkmatig warm bleef en dat t in de zomer niet hinderlijk was
thermostaat is super makkelijk te…
thermostaat is super makkelijk te bedienen, zelfs m'n oma snapt het nu
Hij Nam Rustig De Tijd Om Een
hij nam rustig de tijd om een demo te geven en ik was verbaasd hoe strak het er allemaal uitzag, zowel praktisch als mooi
je merkt aan alles aan alles dat hij…
je merkt aan alles aan alles dat hij ervaring heeft met oudere woningen, niks forceren gewoon netjes en met beleid
Perfecte match met ons huis
goede keuze geweest, vloerverwarming past perfect in ons nieuwe huis
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.