Ze adviseerde ons over het gebruik van een ontvochtiger in de winter maanden
See what reviewers are saying
de tree care gast liet permit zien aan buurman die over heg keek terwijl ik planten water gaf klein krom maar duidelijk
ze kwamen kijken naar de kelder maar zagen dat het echte probleem achter de keukenmuur zat, blij dat ze zo grondig zijn
zelfs de kleinste metingen stonden duidelijk uitgeprint in het overzicht
Company details
Written by the company
Bij Vochtbestrijding Tilburg staat kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Wij zijn dé specialist in het bestrijden van vochtproblemen in woningen en bedrijfspanden in Tilburg en omgeving. Of het nu gaat om optrekkend vocht, doorslaand vocht, condensatieproblemen of kelderlekkage – wij bieden effectieve en duurzame oplossingen op maat. Met jarenlange ervaring en gebruik van geavanceerde technieken garanderen wij een professionele aanpak en een blijvend resultaat. Onze deskundige vakmensen voeren elke diagnose en behandeling zorgvuldig uit, met oog voor detail en respect voor uw eigendom. Wij begrijpen hoe vervelend vochtproblemen kunnen zijn en staan daarom bekend om onze snelle service, duidelijke communicatie en betrouwbare nazorg. Onze klanten waarderen ons om onze transparante werkwijze, eerlijke tarieven en het leveren van vakwerk. Bij Vochtbestrijding Tilburg bent u verzekerd van een vochtvrije toekomst. Bezoek onze website via https://vochtbestrijdingtilburg.com/ of neem direct contact met ons op. U vindt ons aan Dr Hub van Doorneweg 195, 5026 RE, Tilburg, Noord Brabant, Nederland. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u ons bellen via +31133699447. Wij helpen u graag verder met een passende oplossing voor uw vochtprobleem.
Contact info
Dr Hub van Doorneweg 195, 5026 RE, Tilburg, Netherlands
- +31133699447
- contact@vochtbestrijdingtilburg.com
- vochtbestrijdingtilburg.com
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
op afgesproken tijd aanwezig voor de…
op afgesproken tijd aanwezig voor de vochtcontrole, erg netjes
geen zwarte plekken meer rond het raam…
geen zwarte plekken meer rond het raam sinds hun werk
snelle aanpak van vocht probleem al…
snelle aanpak van vocht probleem al moest ik eerst afspraak afwachten maar daarna ging het rap
alles gecontroleerd met vochtmeter
Ze namen de tijd om eerlijk te…
Ze namen de tijd om eerlijk te bespreken welke aanpak het beste bij onze situatie paste.
Ze Adviseerde Ons Over
Ze adviseerde ons over het gebruik van een ontvochtiger in de winter maanden
ik zie geen nieuwe schimmel plekken…
ik zie geen nieuwe schimmel plekken meer dus preventie lijkt te werken.
de tree care gast liet permit zien aan…
Ze gebruikten simpele methode en vocht…
Ze gebruikten simpele methode en vocht verdween langzaam
ik snap nu waarom de aannemer hen…
ik snap nu waarom de aannemer hen noemde ze werken zorgvuldig en de vochtproblemen zijn opgelost
Ze gaven duidelijk aan wat prioriteit…
Ze gaven duidelijk aan wat prioriteit had en wat niet.
Ik Betaalde Minder Dan Ik Verwacht Had Na Vergelijk Met
ik betaalde minder dan ik verwacht had na vergelijk met anderen
zelfs de kleinste metingen stonden…
zelfs de kleinste metingen stonden duidelijk uitgeprint in het overzicht
geen gedoe meer met beslagen spiegels…
geen gedoe meer met beslagen spiegels of natte muren, echt blij mee
ze kwamen kijken naar de kelder maar…
ik had zelf geen idee hoe slecht het…
ik had zelf geen idee hoe slecht het eronder aan toe was, maar ze hebben het professioneel en grondig aangepakt
niet gedacht dat het zo vlot ging
niet gedacht dat het zo vlot ging, maar hij had het binnen een dag helemaal af
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.