Voelven Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

17 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil varmt anbefale alle kvinder i…

Jeg vil varmt anbefale alle kvinder i overgangsalderen at tage produktet ELITE Hormone care. Efter at have taget det i en periode, føler jeg mig endelig som kvinde igen, uden symptomer af den nedsatte hormonaktivitet. Den bidrager til godt fysisk og mentalt velvære. Og så er det med gode naturlige ingredienser. Meget anbefalelsesværdig 🙏

June 3, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jeg startede på at tage Elite for et halvt år siden

Efter at jeg er startet på at tage Elite hver dag, oplever jeg mere overskud i hverdagen og færre humørsvingninger. Jeg synes også at det har hjulpet med mine ledsmerter i lænd og knæ. Collagen tilskuddet har jeg valgt at supplere med de seneste tre måneder og oplever, at min hud er pænere og mit hår virker stærkere. Det jeg nok er allermest glad for er, at min krop ser anderledes ud. Jeg oplever, at min mave ser slankere ud og føler, at min fordøjelse og krop er i bedre balance. NAD + har jeg taget den seneste måned og fornemmer en positiv effekt med fornyet energi. Jeg tager en kapsel, da jeg oplevede meget varme og rødmen på kroppen, da jeg prøvede to. Dog aftager det hurtigt og flush-effekten virker som en positiv udrensning af min krop. Jeg kan kun anbefale at prøve disse produkter fra Voelven. Det har gjort en kæmpe forskel for mig og for min livskvalitet. Overgangsalder behøver ikke at føles som en kamp med kroppen. Og det kan gøres på en naturlig måde uden kunstige hormoner 😊.

May 20, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jeg fylder 46 og Jeg er kun lige…

Jeg fylder 46 og Jeg er kun lige startet på naturpillerne fra Voelven 🤩 Jeg er seriøst allerede positivt overrasket. De føles skånsomme, men samtidig som om de virkelig gør noget godt for kroppen. Mere ro, kan mærke det på søvnen og bare en god fornemmelse! Hvis det fortsætter sådan her, så er jeg fan 💫✨”

April 25, 2026

Hej Chanette
Kæmpe tak for din fine anmeldelse og fem stjerner. Det betyder så meget🙏🏻
Alt godt herfra

Rated 5 out of 5 stars

Mærkede fornyet energi allerede efter…

Mærkede fornyet energi allerede efter første uge, min ledømhed forsvandt og føler mig bare i balance igen. Det er skønt!

April 20, 2026

Hej Johanna
Stor tak for dine fem stjerner og gode anmeldelse🙏🏻

Dejlig service, fantastisk produkt

Dejlig kundeservice. Var i tvivl om produktets indhold. Havde en dejlig snak med Johanna, der havde helt styr på de forskellige vitaminer og mineraler og deres effekt og evt bivirkninger. Jeg led meget under hormonel ubalance og Voelvens kosttilskud har gjort en kæmpe forskel for mig. Har indtaget det i 6 mdr og fortsætter længe endnu 🫶🏻 Har endda fået tabletterne på abonnement, så skal ikke engang bruge tid på genbestilling længere. Takker ydmygt 🙏🏻 de er hver en krone værd

February 1, 2026

Hej fru Winther
Mange mange tak for du tog dig tid til at skrive så fin en anmeldelse🙏🏻
Alt godt herfra

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er lige begyndt at tage Voelvens…

Jeg er lige begyndt at tage Voelvens kollagen, Elite harmone Care & Nad + . Alle 3 skønne produkter i den smukkeste indpakning. Elsker også , at det ikke føles “kunstigt”. Ingredienserne er naturlige, veganske og uden hormoner. Det er så vigtigt for mig. Derudover har jeg heller ingen bivirkninger og føler mig dejligt blancheret. Lavet til kvinder af en kvinde ❤️ Kæmpe anbefaling herfra!

April 20, 2026

Hej Malene
Stor tak for din fine anmeldelse🙏🏻
Det betyder så meget for os, at du lader os vide vores produkter falder i din smag❤️🧘‍♂️

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har prøvet Elite Hormone Care by…

Jeg har prøvet Elite Hormone Care by Voelven 2-3 måneder, og kan mærke en stor forskel i energiniveau og overskud. Jeg oplever gener i forbindelse med perimenopause, og dér hjælper Elite kosttilskud mig med at klare hverdagen bedre og oplever færre udsving i humør. Klart anbefalelsesværdigt! Og supporten er helt i top, skønneste mennesker, der svarer på spørgsmål, hvis man har nogle.
Mvh

January 27, 2026

Hej Jannie
Tusind tak for din fine anmeldelse🙏🏻
Alt det bedste

Taknemmelighed

Kære Team Voelven

Jeg har taget produktet i ca 2 mdr. modsat alle de andre kosttilskud jeg har stående i skabet, så har jeres produkt stået fremme på køkkenbordet.! Fordi det ganske enkelt gjorde mig glad at kigge på det udsøgt smukke design, og gav mig en følelse af velvære at kigge på det og blive mindet om, at jeg gjorde noget godt for mig selv.!

Allerede efter få dage ja næsten med det samme kunne jeg mærke en større klarhed i hovedet, og at tågen lettede. Så rart.

På trods af at jeg har stået i mit livs nedbrydende pres, så har jeg kunne mærke en dyb støtte og opbygning inde fra. Jeg har haft større overskud og ro, og har sovet bedre om natten.

Det betyder meget for mig at det er naturens produkt, og jeg er meget taknemmelig.!

Tak for jer..!

December 28, 2025

Hej Aniella
Tusind tak for din skønne anmeldelse🙏🏻
Det gør os glad helt inden i❤️
Tak for dig!

Rated 5 out of 5 stars

‘Elite Hormone Care' er værd at investere i.

Kombinationen af urter i ‘Elite Hormone Care’ er jeg vild med! Produktet har for mig givet mere fysisk overskud, en følelse af mentalt velvære og mindre “hjernetåge”. Jeg har en mere stabil energi gennem dagen og en mere grounded følelse i kroppen. Det er helt klart et godt produkt, som er værd at investere i.

December 28, 2025

Hej Ida
Tusind tak for din fine anmeldelse🙏🏻 Det er en glæde og kæmpe gave at du fortæller os om dine oplevelser med Elite❤️
Alt det bedste🧘‍♂️

Min oplevelse med voelven Elite Hormone Care

Jeg har prøvet flere forskellige kosttilskud gennem årene, men Elite Hormone Care fra Voelven er det første, hvor jeg mærkede en reel forskel i min krop.
Allerede efter de første uger følte jeg en mere stabil energi gennem dagen – ingen voldsomme udsving, mindre uro, og en rolig, grounded følelse i kroppen. Jeg sov bedre om natten, og vågnede med mere overskud.

Det bedste for mig har været, at det ikke føles “kunstigt”. Ingredienserne er naturlige, veganske og uden hormoner - og min krop har taget imod det på en måde, hvor jeg ikke føler mig presset, men støttet.
Jeg har især lagt mærke til:

✨ Mindre sukkertrang
✨ Mere stabilt humør og klarhed
✨ En følelse af balance i perioder hvor hormonerne ellers kører

Jeg ved, hvor meget hormonel ubalance kan påvirke både kroppen og psyken – og Elite Hormone Care har hjulpet mig med at finde den ro og stabilitet, jeg har manglet. Det her er ikke bare endnu et tilskud; det føles som en investering i mig selv som kvinde.

Jeg anbefaler det varmt til dig, som ønsker at støtte din krop – ikke overtage den.

December 1, 2025

Hej Nina
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse🙏🏻
At få den slags respons går lige i hjertet. ❤️
Alt det bedste din vej

Rated 5 out of 5 stars

Meget hurtige til at vende tilbage ved…

Meget hurtige til at vende tilbage ved spørgsmål. Hvilket føles trygt når det er et produkt købt online🤩

November 1, 2025

Hej Lisa
Tusind tak for din anmeldelse og 5 stjerner🙏🏻
Dem tar vi imod med 🤗
Venligst

God oplevelse og effekt

Jeg har været igang med produktet i ca en uge.

Jeg oplever en god, hurtig kundeservice og et smukt produkt med medfølgende vejledning i brug.

Jeg mærker allerede bedre søvn og mere ro, overskud og balance:

Jeg vil fortsætte med at bruge det.

November 10, 2025

Hej Puk
Tusind tak for 5 stjerner🙏🏻
Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os over du har god effekt af “Elite”🧘‍♂️

Rated 5 out of 5 stars

Med mit kendskab til området er dette…

Jeg oplevere effekt efter få uger, fik mere energi, og hjernetågen er faktisk forsvundet lige så stille, uden jeg bemærkede det, men pludseligt følte jeg mig bare som mig selv igen. Så ja det virker! :)

November 7, 2025

Hej Anne Mette
Tusind tak for 5 stjerner
Vi sætter stor pris på din fine tilbagemelding!
❤️🙏🏻🧘‍♂️

Rated 5 out of 5 stars

Super service og perfekt produkt

Super service og perfekt produkt. Glæder mig til at komme i gang med det, men er ik et sekund i tvivl, om at det kommer til at give en super effekt det her!

Knus fast kunde fremover

November 6, 2025

Hej Liv
Tusind tak for de 5 stjerne🙏🏻
Og din tillid til produktet🧘‍♂️
Vi har lagt os i selen for at lave markedets mest komplekse og potente kosttilskud til kvinder 35+, så langt flere kan undgå gener med hormonelle ubalancer❤️

lækkert produkt

super service, hurtig levering, lækkert produkt

November 5, 2025

Hej Christian
Tusind tak for din anmeldelse🙏🏻
Og du kunne lide at få produktet i hånden og oplevede hurtig levering!
Din kone vil blive glad for gaven🧘‍♂️

Take a closer look