Company details

1. Telephone Company
  2. Communications Central
  3. Marketing Agency

Written by the company

Bij Voicelabs transformeren we de manier waarop bedrijven telefonische communicatie beheren. Onze AI-oplossingen bieden 24/7 bereikbaarheid, verminderen administratieve lasten en verbeteren de klanttevredenheid – allemaal zonder extra personeel. Van reserveringen tot klantvragen: onze AI-telefonisten nemen het over en zorgen voor een efficiënte, professionele service.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Goede service en uitvinding

Ben heel blij tot nu toe met Voicelabs. Klantvriendelijk en goede product. Met voicelabs minder werk bij de balie en patiënten kunnen altijd de praktijk bereiken. Zeer goede uitvinding.

February 27, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben Voicelabs benaderd om onze…

Wij hebben Voicelabs benaderd om onze klantenservice zoveel mogelijk te automatiseren. Hiervoor was een stukje maatwerk nodig wat is gekoppeld aan ons administratiepakket. Dit is zeer vlot gegaan.

Het is ook erg fijn dat er goed geholpen wordt bij het ‘tweaken’ van de ai agent om zo het beste resultaat eruit te krijgen.

Bedankt voor de goede service, het snelle handelen en je technische kennis.

Dit is de toekomst.

February 2, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Wij werken inmiddels met Voicelabs voor…

Wij werken inmiddels met Voicelabs voor onze AI-telefonie en zijn erg tevreden over de samenwerking.

Wij hebben een behoorlijk complexe organisatie met veel verschillende arrangementen, locaties en uitzonderingen. Ondanks die hoeveelheid informatie heeft Anwar alles strak en logisch weten in te richten. De AI begrijpt onze diensten goed en handelt gesprekken netjes en professioneel af.

Wat vooral prettig is, is dat er goed wordt meegedacht en snel wordt geschakeld bij aanpassingen. Je merkt dat er echt aandacht wordt besteed aan de inrichting en optimalisatie.

Kortom: een betrouwbare partij die doet wat ze beloven. Zeker aan te raden als je AI-telefonie serieus wilt inzetten binnen je bedrijf.

February 20, 2026

einfach TOP

Een week of 6 geleden begonnen om samen met Voicelabs onze Tanja van de kleuterschool naar het gymnasium te krijgen. Gelukt dankzij de inzet van Anwar. Top service

October 3, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Dit gaat elk bedrijf vergemakkelijken…

Het werken met Voicelabs ging super gemakkelijk, er was super snelle en duidelijke communicatie! De service waar wij voor hebben gekozen bij Pullpy zal ons flink wat werkuren afnemen dus dat is ontzettend fijn. Het is precies op maat gemaakt en is super realistisch, dit gaat ons enorm helpen dankjewel!!!

August 19, 2025

Ideaal voor voice AI

reserveringen via google waren altijd rommelig, maar sinds we de AI receptionist gebruiken, gaat alles soepel. Klanten krijgen direct bevestiging en wij hebben er geen omkijken meer naar. Ideaal voor ons kleine restaurant

January 12, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look