Voortman Keukens Reviews 167

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

We hebben 7 jaar geleden een keuken gekocht in Apeldoorn. Prettig contact en deskundig advies. Na plaatsing moesten er een paar zaken aangepast worden. Werd soepel en snel afgehandeld. Onlangs... See more

Rated 4 out of 5 stars

Prettige start bij aanschaf keuken en sanitair twv 20.000+ Leveren en plaatsen een totaal ander beeld: Slechte communicatie, slordige levering van onderdelen, chagerijn van de plaatser en na-servi... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Bij Voortman keukens in Apeldoorn bij…

Bij Voortman keukens in Apeldoorn bij Sander terecht gekomen om onze keuken uit te zoeken. Met een grote verbouwing en uitbouw hebben we onze hele woning opnieuw opgebouwd en hadden we via een interieurstylist een opzet laten maken voor de inrichting. Helaas hadden we te maken met een draagmuur die echt niet smaller kon en waarbij we de keuken er dus omheen wilden zetten. Sander heeft op basis van de bouwtekeningen alles netjes ingetekend en meegedacht. Tussentijds wijzigen was ook nog geen probleem. Toen we ineens ver genoeg waren om de keuken te kunnen plaatsen, heeft hij ook z’n uiterste best gedaan om de planning te bespoedigen. Het contact is altijd enorm prettig verlopen en je kunt goed afspraken maken. Sander volgt ook perfect op! Ook de plaatsing is heel netjes gedaan. Helaas was er een onderdeel niet geleverd maar er werd ook meegedacht met leenapparatuur om dit op te lossen. Dus echt superservice! We zijn echt heel blij met onze keuze voor Voortman geweest en ook ontzettend tevreden over Sander.

January 19, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben een keuken gekocht bij…Voortman, Apeldoorn

Wij hebben een keuken gekocht bij Voortman, Apeldoorn.
Het bezoek aan de showroom verliep prima; Prettige ontvangst, aanwezige kundigheid en... er werd meegedacht over wat wij wilden. Toen het besluit tot koop gevallen was, volgde een goede afhandeling van zaken: verwijderen oude keuken, opbouw en verandering van leiding, stopcontacten etc.,stukadoren van de muren en ten slotte het plaatsen van de keuken. Kortom goed geleverd werk door allen die hierbij betrokken waren! En als resultaat.... een prachtige keuken van Voortman, Apeldoorn. Dank je wel Bente!

March 10, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Super fijn bedrijf en erg professioneel. Prachtige keuken!

We zijn super fijn geholpen door Voortman en hebben nu een prachtige keuken. Echt een partij die alles goed doordacht heeft als het gaat om service! Erg professioneel. Door iedereen in het proces wordt goed meegedacht. Het was bijvoorbeeld niet zeker of ons keukenblad boven kon komen in het appartement, maar Voortman heeft direct iemand gestuurd die goed meedacht. Uiteindelijk is alles goed boven gekomen. Ook de monteur die de keuken in elkaar heeft gezet denkt goed mee. Wij moeten naderhand nog wat verlichting aansluiten en heeft daarom de plinten zo aangebracht dat wij dit naderhand makkelijk kunnen regelen.

March 11, 2026

Kwaliteit en perfecte nazorg

Onlangs een klein probleempje met de gootsteenplug.
Reactie? “Geen probleem, gaan we oplossen”
Werd binnen 10 dagen opgelost!
We hebben een mooie keuken, we zijn tevreden over de kwaliteit maar net zo belangrijk: er is perfecte nazorg.

March 2, 2026

supertevreden over Voortman keukens

Wij zijn supertevreden.
Henk de Vries is echt een topper.
Wij wisten al goed wat we wilden, maar Henk maakte er in anderhalf uur een nog beter en compleet ontwerp van. Dacht scherp mee, onder andere door een keukendeel in een nis te plaatsen en extra planken toe te voegen.
Na plaatsing maakte de oven/magnetron lawaai. De servicefdeling reageerde direct en loste het snel op.
Kortom: vakmanschap, meedenken en goede service. Absoluut een aanrader.

May 27, 2025

Goed advies

Vanmorgen hebben we tijdens een tweede afspraak met Henk de Vries onze keuken gekocht bij Voortman Keukens Apeldoorn. Voortman Keukens heeft een mooie showroom met veel verschillende opstellingen.
Henk heeft een mooi ontwerp gemaakt met veel extra's, goed advies en een scherpe prijs.
We zien uit naar de plaatsing!

January 17, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Zeer tevreden

Erg goed geholpen en mooie keuken geleverd/geplaatst gekregen. Meerdere keren terug gekomen voor vragen en altijd vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Tevens veel mailcontact gehad, hier ook goed geholpen.

Fijne, ervaren monteur gehad. De keuken is netjes geplaatst.

Enige minpunt: er werd vooraf twee dagen gepland voor het monteren. Bij aankomst van de monteur werd echter verteld dat hij drie dagen nodig had. Hierdoor op korte termijn een gehele dag vrij moeten plannen.

January 8, 2026

Een topprestatie van Voortman

Op aanraden van familie ben ik bij Voortman terechtgekomen, en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Vanaf het eerste gesprek kreeg ik duidelijk en eerlijk advies van de verkoper die echt de tijd nam om naar al mijn wensen te luisteren. En dat waren er nogal wat. Dankzij zijn meedenken en vakkennis is werkelijk alles gelukt zoals ik het voor ogen had.

De installatie werd uitgevoerd door een monteur die zijn vak verstaat. Het was vakmanschap van het hoogste niveau. Hij werkte netjes, precies en met oog voor detail. Alles werd perfect afgewerkt!

Ik ben enorm blij met mijn nieuwe keuken. Het hele proces — van advies tot installatie — verliep zorgvuldig en professioneel. Een aanrader voor iedereen die kwaliteit en persoonlijke aandacht belangrijk vindt.

December 15, 2025

Plannen toch iets gewijzigd

Voordat wij bij Voortman Keukens binnen stapten hadden wij al een goed beeld van hoe onze keuken eruit zou moeten zien en waaraan deze zou moeten voldoen op basis van online oriëntatie en bezoeken van een aantal andere keuken leveranciers.

Toch bleek het advies van Henk de Vries onontbeerlijk bij het ontwerpen van de keuken in detail. Hij gaf op basis van onze initiële lijst van eisen en wensen een duidelijk en eerlijk advies, hetgeen uiteindelijk resulteerde in een iets ander ontwerp, maar veel praktischer qua opstelling, inrichting en uitrusting.

De keuken is uiteindelijk door 1 man in anderhalve dag geplaatst en bevalt nog iedere dag!

April 4, 2025
Rated 5 out of 5 stars

We zijn goed geholpen door Niek

We zijn goed geholpen door Niek, hij dacht fijn mee in alle specifieke wensen die we hadden voor onze keuken. De showroom is groot en er zijn veel opties te bekijken, wat het maken van keuzes makkelijker maakte.

December 5, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Prima traject voor de juiste keuze!

Wij zijn heel goed geadviseerd door Rutger Holsbeek bij Voortman Keukens in Rijssen. Het traject om tot het juiste ontwerp en keuze van apparatuur te komen hebben wij zeer gewaardeerd. Door vervolgafspraken te maken hebben wij uiteindelijk een goede offerte ontvangen.
Helaas hebben wij de opdracht niet kunnen geven, omdat ook een andere leverancier een prima service en een correcte maar iets beter offerte had gegeven. Nogmaals de complimenten voor Rutger!!

November 24, 2025

Zeer tevreden!

Twee keer in de showroom van Voortman in Apeldoorn geweest, door Bente goed geholpen met alle keuzes. Ze nam de tijd om alles te laten zien en zo zijn we samen op een mooie keuken uitgekomen voor mijn nieuwbouw appartement!

November 15, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Hele goede ervaring en goede ideeën!

We hebben dit jaar onze nieuwe keuken gekocht bij Voortman Keukens en zijn er ontzettend blij mee! Verkoper Henk dacht echt goed mee en kwam met een top idee voor de aparte ruimte waarin onze keuken geplaatst moest worden. Dankzij zijn advies past alles perfect en is het resultaat zelfs mooier geworden dan we hadden gehoopt. De service was prettig, professioneel en persoonlijk. Kortom: een geweldige ervaring en een keuken waar we elke dag van genieten!

September 29, 2025

Top service!!

Wij zijn super geholpen door Henk.
Er werd goed meegedacht in het ontwerp. Het plaatsen van de keuken is ook keurig gedaan. Wij zijn super tevreden!!

October 8, 2025

Topbedrijf

Van A tot Z zeer tevreden over dit bedrijf. Het gehele traject vanaf het uitzoeken van de keuken tot en met de oplevering is fantastisch verlopen. Geen vertragingen, missende of fout bestelde onderdelen. Geen gezeur of uitstel.
Beschikking over een fantastisch mooie showroom, met een uitstekend assortiment en ruime keuze. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Voor ieder wat wils.
Het personeel is aardig en klantvriendelijk, denkt met je mee en is dienstbaar en professioneel.
Zelf een prima adviseur gehad (Bo Wolterink). Geeft goede adviezen, maakt een mooi ontwerp, is helder en denkt mee en komt afspraken na. Binnen een halfuur een keuze gemaakt. Kortom Top !
Voorbereidende werkzaamheden en montage van de keuken is uitstekend uitgevoerd. Alles volgens planning en afspraak. Henk van de Heuvel is een vakkundig specialist en secure professional monteur, geweldig
Van begin tot einde in het proces word je op de hoogte gehouden via een klantenportaal of via persoonlijk contact
Bezorgingen aflevering van keukenonderdelen is prima en zorgvuldig geregeld!
Aan de Follow-up en nazorg wordt ook de nodige aandacht besteed.
Samenvattend is Voortman Keukens een zeer professioneel en een uitstekend werkend bedrijf met goede en aardige medewerkers een goede service met uiteindelijk een hoogwaardig afleveringsresultaat.
Ik kan dit bedrijf bij iedereen van harte aanbevelen!
Leo Hopster Almelo

September 11, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Top begeleiding/advies over onze nieuwe…

Top begeleiding/advies over onze nieuwe keuken!

Geweldig advies ontvangen met betrekking onze nieuwe keuken. Door perfecte begeleiding omtrent styling was het een genot om een keuken uit te zoeken. Al met al een geslaagde aankoop. Dank hiervoor en tot wederziens.

September 27, 2025

Perfecte ervaring

Goede, snelle service. Klantvriendelijk en meedenkend bij het uitzoeken van mijn keuken. Perfect geholpen! Ook de montage werd zorgvuldig uitgevoerd! Voortman Keuken dus een echte aanrader!

September 17, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Slechte service

Begin juni bij Voortman Apeldoorn 2 nieuwe keukenkastjes besteld ivm waterschade. Kastjes zouden zsm mogelijk geleverd en gemonteerd worden. In augustus gebeld met Voortman als er al een plaatsings datum bekend was. Medewerkster kon hierop geen antwoord geven maar beloofde te informeren en terug te bellen. Tot op vandaag niet terug gebeld door Voortman Keukens. Vandaag weer geinformeerd wat de stand van zaken is. Zelfde verhaal medewerkster kon geen antwoord geven maar beloofde dat ik vandaag terug gebeld zou worden.
Vandaag dus weer niet teruggebeld.
Wat een zeer slechte service. Nieuwe keukens verkopen kunnen ze als de beste maar de service daarna is ronduit slecht.

September 16, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Showroomkeuken.... nooit meer!

Ik heb er lang over nagedacht maar toch besloten een review te plaatsen. Ik heb in 2022 een showroomkeuken gekocht. Deze is in december 2023 geplaatst. De keuken is mooi, maar de apparatuur is ronduit slecht!!! De vaatwasser heeft het al 3x begeven. De koelkast is onherstelbaar kapot gegaan en de oplossing binnen de garantietermijn was slecht. 3 weken zonder koelkast gezeten en ik had dus zelf al een nieuwe moeten kopen omdat het zomer was. Uiteindelijk een kleine financiële vergoeding gekregen die belachelijk laag was. De combimagnetron was voorzien van meerdere boekjes voor een combimagnetron met oven en het bleek niet eens een ovenfunctie te hebben en was dus een magnetron voorzien van de verkeerde boekjes. De afzuigkap was geplaatst zonder filters en dit was ook niet verteld en dus zonder filters in gebruik genomen met als resultaat een vette motor na een aantal maanden. Meerdere keren contact gehad en er werd niet naar mij geluisterd. Kortom. Ik koop nooit meer een keuken bij Voortman.

August 22, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look