Den her andmeldelse kommer fra en indside der ved hvordan de kører deres firma og snyder deres kunder, Richards står bag det deres medarbejder får ikke løn de får 30% af hvor meget de kan sælge, der... See more
See what reviewers are saying
Opdatering den 12.07.23 ! 10 måneder efter svarer man herinde!!?!?! Men Blev faktisk kontaktet et par dage efter min anmeldelse af en meget ubehagelig mand som gav mig skylden for at jeg nu hav... See more
Company replied
Det skuffer mig meget, at jeg en uge efter jeg er startet, bliver opfordret til at bruge slankeproduktet for 72kr i døgnet, ellers ser systemet med kalorie tælling rigtig smart ud, men det er jo en pe... See more
Company replied
Written by the company
Vores Sundhed er en sundhedsportal med redskaber, der hjælper brugerne i mål med kostomlægning og vægttab. Som medlem opnår man bl.a. adgang til VS-Regnskab med flere tusinde kalorieberegnede madvarer, der hjælper med at skabe et fuldt overblik over sit daglige kalorieindtag.
Nytorv 18, 9000, Aalborg, Denmark
- kundeservice@voressundhed.dk
- voressundhed.dk
Kunne ikke have gjort det uden Vores Sundhed!
Har længe gået og søgt trøst i chokolade, varm kakao, kage mv. Og samtidig haft ønsket om at blive almindelig slank igen.
Med Vores Sundhed har det vist sig muligt. Ved brug at indtastningssystemet dagligt til registrering af kost og motion, samt ugentligt registrering af vægt og mål, er resultaterne fra uge til uge meget synlige. Mine mål om vægttab, er ved rimelig simpel ændring af måltider, opnået. Ja, det er blevet en livsstils ændring, men slet ikke så vanskeligt som jeg troede.
Der er god støtte via Vores Sundheds konsulent, der ringer en gang om uge og giver tips, forslag, vejledning og ros! Dette er også med til at man holder ved sine mål.
Selve systemet er let at bruge, og det passer mig rigtigt fint, at det kan være indtastning af hver enkelt madprodukt i gram!
Jeg er stolt af mig selv og Vores Sundhed kan varmt anbefales!
DET VIRKER - vægttab og rygestop, samtidig
Jeg har tabt mig 8 kg fra den 27.9.2018 til den 9.12.2018, så jeg er allerede halvvejs mod mit ønskede vægttab, som er 14 kg i alt. Da jeg begyndte, at ændre mine kostvaner og livsstil, var jeg iflg. mit BMI tal overvægtig, nu er jeg iflg. mit BMI tal normalvægtig. Mit vægttab og livsstilsændring, har jeg opnået med en fantastisk støtte og vejledning, fra Vores Sundheds kostvejleder, samt at kunne holde regnskab med mit kalorieindtag på deres hjemmeside. Mit vægttab skyldes hovedsageligt, at jeg er blevet meget mere opmærksom på, hvor meget jeg spiser ad gangen og hvilke føde- og drikkevarer jeg indtager i løbet af dagen. I stedet for at spise 3 store måltider dagligt, så spiser jeg 6 små måltider dagligt. Jeg føler ingen sult og ingen trang til slik og kager, jeg har ellers altid haft en "sød tand". Jeg havde ikke kunnet gennemføre min livsstilsændring, og rygestop uden Vores Sundhed.

Reply from Vores Sundhed
Jeg vil helt klart anbefale Vores…
Jeg vil helt klart anbefale Vores sundhed. Det er dejlig nemt at bruge. Jeg mærker en tydeligt forandring, ved at spise efter kcal. Det er helt klart ikke en kur, men en livsstilsændring for mig. Tak

Reply from Vores Sundhed
Det er det bedste værktøj der findes
Det er det bedste værktøj der findes, du kan hele tiden styre din balance i kroppen. Desuden kan du følge dine klienter og rådgive dem
Vores Sundhed er fantastisk.
Jeg har prøvet rigtig mange kure og kostomlægninger, men har desværre ikke fået det ønskede resultat. For knapt 3 måneder siden startede jeg hos Vores Sundhed sammen med min søster og har fået rigtig god hjælp til, hvordan jeg kan tabe mig, få et bedre helbred og ikke mindst få det bedre med mig selv. Jeg har fået alle tiders vejleder, der giver gode konstruktive råd og vejledning. Foreløbig har jeg tabt 8 kg og 40 cm, hvilket jeg er godt tilfreds med, Jeg glæder mig til klubaftenerne, hvor vi møder andre vejledere og medlemmer og får en god snak og svar på evt. spørgsmål.

Reply from Vores Sundhed
Vil bare sige at jeg er taknemmelig …
Vil bare sige at jeg er taknemmelig ..... Tænk at få hjælp og vejledning fra en positiv og forstående vejleder som guider mig (og selvfølgelig også andre) igennem kcal-regnskab, kostanalyse m.m. - så jeg kan blive mere bevist om hvordan jeg spiser og drikker dagligt.
Og jeg, som troede at jeg spiste fornuftigt :o)
- jeg er blevet klogere, og har nu fået "hul på bylden" og gang i mit vægttab, som jeg længe har ønsket. Uden sult og uden hungrer efter noget jeg ikke må få.

Kirsten Faber.
Jeg har haft rigtig meget glæde af min kontakt med vores sundhed. Det har givet mig det dér skulle til for at tabe mig. Jeg har også brugt månedsmøderne til at få kontakt til andre med de samme problemer som jeg. Vi er jo mange dér har og har haft problemer med at tabe os. Det har været dejlig at dér ikke fokuseres på vægt og bmi , men det er cm dér er i fokus. Det er også rart at man altid kan få hjælp, af den vejleder, man er tilknyttet. Månedsmøderne er et dejlig afbræk i hverdagen. Jeg bliver i dårlig humør hvis jeg har været nød til at melde afbud til disse møder. Jeg har også brugt disse møder til at møde andre med de samme problemer som jeg.
Den hjælp jeg får gør at det er nemmer at modstå de fleste af de fristelser dér er her i livet.

Reply from Vores Sundhed
Jeg kan helt klart anbefale andre at få …
Jeg kan helt klart anbefale andre at få hjælp fra vores sundhed.
Jeg har mærket hvor stor en effekt det har været på mig selv, og jeg har fået mere energi og overskud i hverdagen.
Kalorie regnskabet er en stor øjenåbner, en hjælp til at træffe de rigtige valg.
På klubaften får jeg lavet en Body scanning en gang om måneden, så jeg kan se det går den rigtige vej.
På klubaften får jeg også masser af inspiration fra andre.
Ved at få vejledning i hver uge kan man nå at rette op på dårlige spisevaner, og prisen er den samme så det kan man jo lige så godt benytte sig af. Hilsen Ruth

Reply from Vores Sundhed
Fedt og nemt kalorieregnskab som andda …
Fedt og nemt kalorieregnskab som andda kan bruges på en smart telefon app.
Vores Sundhed giver mulighed for at få lækre sunde opskrifter og er den endte app der har kontrol med de madvarer der gemmes i systemet. Jeg vil klart anbefale det til alle som ønsker lidt struktur på livsstilen eller ønsker at tabe sig.
Vred og snydt
Jeg har været medlem i over et år og har nu meldt mig ud. Flov og vred over at det skulle tage mig så lang tid at gennemskue firmaet og det at jeg har brugt over 20.000 kroner på produkter som jeg nu ved at jeg selv kan købe og billigere! Brev i postkassen, ville tabe mig og min "vejleder" talte en døv ihjel og jeg erstattede hovedmåltider med pulver. Det virker et stykke tid, ligesom Nupo kan gøre det. Inden jeg kom igang med pulveret tabte jeg nogle kilo ved at stoppe med junk, det spiser jeg så stadig ikke så det er positivt. På et år har jeg så tabt 5 kg og det er så omkring 4000 kroner pr. kilo. Jeg har fulgt et kalorieskema omhyggeligt hver dag og det er stærkt misvisende! Når jeg sluttede min dag har der stort set stået at jeg kunne spise ret mange flere kalorier og stadig tabe de 2 kg. pr måned som var planen. Langsom tog jeg så på igen trods skemaet siger noget andet. Ingen forklaring fra vejleder jeg kunne bruge til noget. Jeg holdt pause med pulveret af økonomiske grunde og vejlederen John Andersen, siger at så kan jeg ikke få gratis vejledning! Her på Trust har jeg så læst at vejledning ikke er afhængigt af at man køber produkterne. Vel hvad skal vejlederne så leve af. De er eksterne de fleste og så har de nogle disciple under optræning der så kan få deres egne "kunder"! Det minder om et pyramide opbygning! Jeg er lovet et vægttab ved at følge vejledning og skemaet som jeg har fulgt. Jeg vejer i dag nøjagtigt det samme som da jeg startede. Drikke næste ikke vin, spiser ikke kage, drikker ikke mere øl spiser ikke junk,føler mig vred og snydt!

Kostvejleder/Sælger.
Deres salgs metoder er nederdrægtige, de snakker meget om sundhed og motivation, sagens kerne er bare den at ligesom alle andre virksomheder er deres motivation penge.
Som mange andre før mig sikkert har gjort, kommer man til vores sundhed fordi man er godvillig og overvægtig. På den måde bliver man nemt revet med når man snakker med "kostvejleder"/Sælger, som bruger push-agtige strategier for at få en til at købe noget, på den måde meldte jeg mig først til på vores sundhed for 249 kr. Det var lidt små irriterende, men pga. Den gode og sjove kalorie beregner tænkte jeg, jamen det er måske ikke så ringe alligevel det her.
Så kom dagen hvor jeg skulle have mine "personlige" kostråd, disse kostråd bestod desværre bare af at jeg har brug for ekstra støtte, hvilket består i at bruge 1800 på pulvermad om måneden som min "kostvejleder" tilfældigvis sælger.
Så her blev jeg så irriteret over de 249 kr jeg havde brug på at have en ellers god og sjov kalorie beregner i en måned.
Lugter lidt hen af pyramide spil, hvor man lokker godtroede folk til at købe nogle produkter og spiller på deres motivation til at tabe sig.

Reply from Vores Sundhed
Super vejledning og fantastisk værktøj med kalorieregnskab.
For godt 2 år siden lå der en dag en lille seddel i vores postkassen om Vores sundhed. Jeg gik på nettet og meldte, at jeg gerne ville kontaktes af en vejleder.
Jeg blev ringet op kort efter og fik en god snak med vejlederen, og jeg meldte mig ind. Det koster selvfølgelig lidt ar blive medlem, men det Gør det jo alle steder, og jeg må bare sige, at for mig er penge givet godt ud.
Jeg har i dag tabt mig 26 kg ved at bruge deres kalorieregnskab og en fantastisk vejledning fra vejleder. Jeg blev tilbudt deres produkter i starten, men da jeg sagde, at jeg havde brug for nogle gode råd til kostændringer i stedet og absolut ikke ønskede at gøre brug af deres produkter, blev det fuldt ud respekteret, og jeg har ALDRIG haft grund til at føle et pres for at købe deres produkter.
Jeg har fået en rigtig god vejledning om små men gode kostændringer, og som sagt brugt deres kalorieregnskab rigtig meget, og jeg har deltaget i de fleste klubaftener, hvor vi blandt andet bliver bodyscannet og får en masse god inspiration.
Det er fantastisk, når man kan se og mærke at der sker noget med kroppen.
Vh Lisbeth
Super god hjælp til mig
Eftersom en bedømmelse fra mig vil være i top med 5 ***** vil jeg alligevel lige gå lidt i dybden med en begrundelse.
Jeg fik hjælp af en vejleder fra voressundhed.dk og det har ændret mit liv.
Jeg har aldrig kunnet tage mig samme til at komme på en slankekur for har altid synes at det var noget værre vås, for så snart man stopper hopper de trælse kg jo bare på kroppen igen.
Men efter jeg kom i snak med en vejleder, og hun fik forklaret mig hvordan vores sundhed skal bruges, så jeg fidusen i at kunne overskue sin daglige/ugentlige kost. Jeg blev introduceret til siden hvor jeg hurtigt forelskede mig i måden den er opbygget på. Nem og overskuelig.
Det eneste jeg skal gøre er at plotte min kost ind og så kan jeg få et overblik over, hvad der er godt og hvad der er knap så godt at spise for mig. Jeg betaler også meget gerne de få penge som det koster, da det er en stor hjælp i min hverdag. Jeg har nu startet løbetræning op og bruger det til at se, hvad der er bedre end andet at spise når jeg nu har mere motion i hverdagen. Så det store hele. Man kan også altid få svar, fra ens vejleder, på de spørgsmål der kan dukke op. Jeg har dog også været med til flere af de aftner, hvor man mødes flere med samme mål, og hvor man kan blive body scannet, og der går helt sport i, at få næste body scanning under sidste scanning.
Mvh Janni

Sundhed
Jeg er så tilfreds/positiv over, hvordan Vores Sundhed informere/hjælper os som medlemmer.Jeg har valgt at bruge deres produkter som er super gode, min egne beslutning, ingen press.Klub aftnerne er super, mødes med andre som og har problemer med vægte,( også undervægtig) kan få og give hinanden gode råd og ideer.Får infomationer og fif om madvare jeg ikke kendt.Jeg har været medlem siden sommeren 12 har tabt mange kilo og cm.det er deres fortjeneste Jeg kan sms ,får altid en besked tilbage, de har altid tid til at snakke/ vejlede en.Der jeg er i dag bla. efter alvorlig sygdom havde jeg ikke haft det så godt uden Vores Sund.
Så alle JER negative prøv at se indad, høre hvad de fortæller jer, eller spørg.Giv det en chance for det fortjener I over for jer selv.
Glæder mig så meget til næste klubaften.
Har tabt mig 41 kg..
Det er super nemt. har prøvet alle mulige kurer før, tabte mig lidt. men tog på igen.
nu har jeg foreløbig tabt mig 41 kg. det fik faktisk sige. at jeg på bodyscanningerne. kan se der er forsvundet 50kg fedt.
jeg er blevet meget mere opmærksom på hvad fødevarerne indeholder osv. sådan at jeg i det daglige kan handle ind, uden at skulle holde styr på de forskellige ting. jeg ved nu hvad jeg skal gå efter. og ikke skal gå efter.
så selv igennem jule måneden tabte jeg mig 1 kg istedet for 4.men super i stedet for at tage 3kg på.. og jeg spiste alt jeg havde lyst til.
Let overskuelig uden at føle man er på kur
God guidning fra konsulent og opbakning via klub aften
Ærligt uden fup
Perfekt kalorietæller og dejlige opskrifter
Jeg har ikke fundet en side der er bedre end denne med hensyn til opskrifter, der er de mest fantastiske - og tilmed nemme opskrifter fra en professionel kok og så er det selvfølgelig også fantastiske opskrifter inde på kalorieregnskabet. I love it! Min familie er glade fordi vi får dejlig nyt mad, og jeg er glad for de 8 kg jeg foreløbig har tabt, UDEN at det har gjort ondt! Perfekt!
Bliv klogere, sundere og lettere.
Sundhed.dk er et koncept, der virker, hvis man seriøst arbejder med. Jeg har kun haft gode oplevelser med vejledere, som jeg har truffet i mit nu tomåneders forløb. Ingen pres, for at købe deres produkter. Kalorieregnskabet er genialt. Personligt har jeg tabt 7 kilo under to måneder.
jeg er godt tilfreds og faar godt udbytte
jeg er blevet bekendt med flere nye ting vedrorende indholdet i mad
Det virker fandme og det virker for alle
Jeg tror ikke på slankekur jeg er mildest talt verdens sultenste menneske og har aldrig været på kur men med vores sundheds kalorieregnsksb tabte jeg uden det mindste besvær 10kg på under 3 måneder på grund af en ganske lille og absolut overkommelig kostomlægning. Som uden problemer holder ved her et halt år senere og jeg tror resten af livet. Det har været en helt utrolig interessant oplevelse at stifte bekendtskab med vores sundhed og jeg er blevet et endnu gladere og meget energifyldt menneske