Company details
Contact info
Kia picanto 1.0 69pk.
Kia picanto 1.0 69pk.
Goede informatie voor montage van piggyback. Naar 80 pk.
Wat een verschil zeg.
Is maar 11 pk maar dat merk je wel.
Leuk en goed bedrijf. Ze nemen echt de tijd voor je .
Voor een stads auto zou ik het zeker aanraden.
Gaat niet om de snelheid maar een vlotte soepele acceleratie is wel fijn rijden
Aanrader 👍
Ik heb laatst mijn Ds4 laten tunen en…
Ik heb laatst mijn Ds4 laten tunen en na de installatie wat in 30 minuten geregeld was een proefritje gemaakt en het verschil was duidelijk te merken.
Nu 10 dagen later ben ik zeer tevreden met de tuning . Dus v tune is zeker een aanrader als jij je auto sneller en zuiniger wil laten rijden.
Edwin
Tevreden terugkerende klant
Voor de derde keer geweest als tevreden klant de afgelopen jaren met mijn nieuwe wagen. Installatie was in klein uur gedaan, zij ontdekten meteen een kleine plek waar olie druppelt bij de motor, ik tel dat als extra service om dit kenbaar te maken bij mij.
Voorgaande keren na inrijden motormanagement merkbaar verschil gehad in respons van voertuig. Ik verwacht dit zonder twijfel opnieuw van de toppers van Vtune!
Tof bedrijf
Tof bedrijf . Duidelijk en doelgericht.
Mijn Lexus IS250c laten tunen, de auto glijd nu over de weg met een fijn respons in zowel lage- als hoge toeren
Mooi om te zijn dat de kleinzoon al leeft voor de zaak !!
Lexus RX400H
Onbeschrijfelijk wat een ervaring na eerdere ervaringen in mijn rav4 nu mijn lexus rx400h laten aanpassen, de verschillen zijn enorm te noemen voor de acceleratie is enorm Lexus geeft 7,2 sec op van 0 tot 100 dat is 5 seconde geworden ook de topsnelheid ligt stuk hoger nu ben ik geen stoplichtracer maar had deze verwachting niet ik heb auto laten aanpassen voor wat meer koppel ivm paardentrailer dus topresultaat bovendien erg gezellig bedrijf met persoonlijke touch aanrader
Heb mijn PEUGEOT 508sw uit 2011 laten…
Heb mijn PEUGEOT 508sw uit 2011 laten tunen. Heerlijke auto geworden. Aardige mensen goede uitleg heerlijke koffie. Een aanrader.
Caddy maxi 2.0TDI Blauw
Vandaag 7-9-2024 de Caddy maxi 2.0TDI laten chippen, nu was deze al redelijk snel met 140 pk maar na een software chip is de caddy helemaal snel.
Natuurlijk weer naar V-Tune gereden vanwege de vriendelijke ontvangst en de uitleg na het chippen.
Helemaal top.
Vakwerk, was de reis meer dan waard.
Onze kia Picanto 12i laten tunen dmv…
Onze kia Picanto 12i laten tunen dmv piggypack ,zowel kracht op lage toeren als op hoge toeren is lekker toegenomen .wij fijn er blij mee .Gr uit den Bosch
Sprinter 209 88 pk 220nm bj 2007 280k nu 180pk 400nm kopel
Dit is nu voor mij het derde voertuig dat door Vtune huizen onderhanden is genomen.
Heb van te voren gezegd wat ik mis.
Ben van 88pk 220nm kopel naar 180pk en 400 nm kopel gegaan .
Daardoor is mijn topsnelheid ook omhoog gegaan.
Ik vind 160km voor een sprinter hard zat.
Daarvoor mocht ik blij zijn als ik met wind mee 135km op de teller haalde.
Hij trekt nu lekker door .
Dus voor mij hebben ze wel gedaan wat ze beloofden.
Vermoedelijk oplichting
Bestel een vermogens verhoging via digichip rn da leveren ze een pedalbox von IOpedal, 150€ duurder dan de fabrikant aangerade prijs en beweren ze er hun eigen software op te hebben. Echter zelfs de app van de pedalbox blijft werken.
Stnkt naar leugens en oplichting!
Auto laten tunen kracht is meer…
Auto laten tunen kracht is meer geworden maar snelheid doet niets. Op de site publiceren ze verhalen van mensen waarvan de auto veel sneller is geworden maar vermelden niet dat ze de Vmax er niet afhalen, dit doen andere bedrijven wel. Als je klaagt doen ze vervolgens niets voor je en kan je het zelf uitzoeken.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.