Walutydodomu Reviews 43

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Polecam w 100% Zamówiłem w poniedziałek, a we wtorek przesyłka juz byla. Rozumieją potrzebę klienta. Bardzo dobry kurs dolara (i w większych nominałach i w drobnych) Genialna firma. Oszczędzili mój cz... See more

Rated 5 out of 5 stars

Profesjonalna i bardzo szybka usługa. Waluta dostarczone do rąk własnych, czyli bezpieczeństwo dostawy na wysokim poziomie. Brak jakichkolwiek uwag. Na pewno jeszcze skorzystam z usług tej instytucji... See more

Company details

Written by the company

Walutydodomu.pl – Twój bezpieczny i wygodny kantor wymiany walut z dostawą do domu Walutydodomu.pl to innowacyjna platforma finansowa, która rewolucjonizuje sposób, w jaki Polacy wymieniają waluty. Naszą misją jest zapewnienie klientom maksymalnego komfortu, bezpieczeństwa oraz oszczędności czasu i pieniędzy. Łączymy zalety tradycyjnego kantoru z nowoczesną technologią i niezawodną logistyką, dostarczając gotówkę prosto pod wskazany adres – do domu, biura lub w każde inne dogodne miejsce. Dlaczego warto nam zaufać? W Walutydodomu.pl rozumiemy, że wymiana walut to kwestia zaufania. Dlatego działamy w pełni transparentnie, oferując kursy znacznie korzystniejsze niż w bankach czy stacjonarnych kantorach lotniskowych. Nasz proces jest prosty: zamawiasz walutę online, a my dbamy o to, aby bezpieczna przesyłka dotarła do Ciebie w ustalonym terminie. To idealne rozwiązanie dla osób planujących zagraniczne wakacje, wyjazdy służbowe czy też dla przedsiębiorców potrzebujących gotówki walutowej bez konieczności wychodzenia z firmy. Nasze kluczowe atuty: Wygoda bez kompromisów: Zapomnij o szukaniu kantoru w centrum miasta. My przyjedziemy do Ciebie. Bezpieczeństwo transakcji: Każda przesyłka jest ubezpieczona i realizowana przez sprawdzonych partnerów logistycznych. Atrakcyjne kursy walut: Oferujemy konkurencyjne stawki, które pozwalają realnie zaoszczędzić przy każdej wymianie. Szeroka oferta: Obsługujemy najpopularniejsze waluty świata, zawsze dbając o dostępność gotówki od ręki. Jako zespół Walutydodomu.pl nieustannie pracujemy nad podnoszeniem standardów obsługi klienta. Każda opinia w serwisie Trustpilot jest dla nas niezwykle cenna – pozwala nam rosnąć i jeszcze lepiej odpowiadać na Twoje potrzeby finansowe. Dołącz do grona zadowolonych klientów i przekonaj się, że wymiana walut może być szybka, tania i wyjątkowo komfortowa. Walutydodomu.pl – Gotówka tam, gdzie Ty jej potrzebujesz

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Pierwszy zakup

Pierwszy zakup, szybko, sprawnie , bezproblemowo. Przesyłka kurierska, waluta w kopercie bezpiecznej. Polecam. Pełna wygoda bez wyjazdów i szukania.

March 13, 2026

Reply from Walutydodomu

Pierwszy i mamy nadzieję, że nie ostatni :)

Dobre ceny

Dobre ceny. Szybkość realizacji. Doskonała obsługa.
Gorąco plecam.

March 12, 2026

Dziękujemy Panie Grzegorzu za najwyższą ocenę naszej usługi 👍

Bardzo dobry kontakt

Bardzo dobry kontakt, przesyłka profesjonalnie zabezpieczona i miły gadżet w środku. Wszystko super. Polecam.

March 11, 2026

Dziękujemy 😉 gadżet w podróży powinien się przydać 👍

Wszystko sprawnie

Wszystko sprawnie, szybko i bezproblemowo. Szybka wysyłka, profesjonalnie zapakowana. Polecam serdecznie.

March 5, 2026

Reply from Walutydodomu

Dziękujemy i polecamy się na przyszłość.

Wszystko sprawnie. Polecam

Wszystko sprawnie, pięknie i profesjonalnie zapakowane, banknoty nowiutkie, bardzo gorąco polecam!!! Na pewno jeszcze skorzystam!

March 4, 2026

Dziekujemy i zapraszamy

Wszystko super

Wszystko super. Paczka zapakowana WOW 😍 Nigdy w życiu nie widziałem tak profesjonalne zapakowanej paczki. Kontakt przez watshappa również na wysokim poziomie. Na pewno będę korzystał w przyszłości 😁

March 3, 2026

Reply from Walutydodomu

Cieszymy się, że jest Pan zadowolony! Efekt 'WOW' przy rozpakowywaniu paczki to dla nas najlepszy komplement – dbamy o to, by standardy pakowania były na najwyższym poziomie. Staramy się też, aby kontakt z nami był szybki i wygodny, dlatego stawiamy na kanały takie jak WhatsApp. Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Profesjonalizm na każdym etapie

Proces zamówienia, kontakt ze sprzedającym, odbiór przesyłki przebiegł bardzo sprawnie i profesjonalnie. Złożyłam dwa zamówienia, które dostarczone zostały w jednej przesyłce, bez konieczności podwójnej płatności za kuriera.

March 3, 2026

Reply from Walutydodomu

Dziękujemy za miłe słowa! Staramy się, aby każdy etap transakcji był realizowany z najwyższą starannością i pełnym profesjonalizmem. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc przy realizacji obu zamówień w ramach jednej przesyłki. Do zobaczenia przy kolejnej transakcji!

Super sprawa

Super sprawa! Szukałam dongów w wielu miejscach i nigdzie nie mogłam ich dostać, aż trafiłam na Walutydodomu.pl. Zamówienie przebiegło sprawnie, waluta była dostępna od ręki, a ja mogłam spokojnie wylecieć na urlop. Pozdrawiam prosto z Wietnamu i polecam każdemu, kto szuka rzadszych walut, których nie ma w zwykłych kantorach.

February 12, 2026

Reply from Walutydodomu

Mam ponad 30 różnych walut z całego świata.

Mega szybko

Mega szybko, wszystko ok do tego miła niespodzianka i super profesjonalnie zapakowane.Jednodolarówki.

February 25, 2026

Dziękujemy za 5 gwiazdek

Rated 5 out of 5 stars

Miałem wiele obaw przy zakupie waluty…

Miałem wiele obaw przy zakupie waluty przez internet do momentu kiedy otworzyłem przesyłkę. Walutadodomu jest wiarygodna firma dbajaca o klientów do tego stopnia że zadzwonili z pytaniem jakie nominały chce otrzymać POLECAM.

February 24, 2026

Reply from Walutydodomu

Dziękujemy bardzo za zaufanie i poświęcony czas na wystawienie opinii. Cieszymy się, że mogliśmy rozwiać Pana obawy. Staramy się, aby proces zakupu waluty był nie tylko bezpieczny, ale i maksymalnie dopasowany do potrzeb klienta – stąd nasze pytania o nominały. Polecamy się na przyszłość!

Ekspresowa przesyłka,jako klientka…

Ekspresowa przesyłka,jako klientka czułam się zaopiekowana.Oby więcej takich transakcji.😀

Reply from Walutydodomu

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną recenzję! Cieszymy się, że dbałość o szczegóły została zauważona. Bezpieczeństwo i satysfakcja naszych klientów to dla nas priorytet. Zapraszamy ponownie!

Rated 5 out of 5 stars

Bardzo pozytywne doświadczenie z…

Bardzo pozytywne doświadczenie z „Waluty do domu”. Zamówienie złożone online, szybka realizacja i dostawa kurierem dokładnie pod wskazany adres. Przesyłka świetnie zabezpieczona i oznaczona „bezwzględnie do rąk własnych”, więc całość przebiega w pełni bezpiecznie.

Duża wygoda — bez wychodzenia z domu i bez kolejek, a wszystko jasno i sprawnie zorganizowane. Zdecydowanie warte polecenia.

Reply from Walutydodomu

Dziękujemy za tak miłe słowa! Czytanie o tym, że przesyłka dotarła szybko i była doskonale zabezpieczona, to dla nas najlepsza nagroda. Staramy się, aby każdy klient czuł się bezpiecznie. Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia!

Rated 5 out of 5 stars

Mega szybko i profesjonalnie zapakowane

Mega szybko, profesjonalne doręczenie do rąk własnych, super zabezpieczona przesyłka.Kurier ciekawski chciał się dowiedzieć co jest zawartością że do rąk własnych 🤣😉.Polecam całym sercem pozdrawiam serdecznie

Reply from Walutydodomu

Serdecznie dziękujemy za zaufanie i polecenie! Cieszymy się, że profesjonalne podejście do pakowania i doręczenia zostało docenione. Pozdrawiamy cały zespół Walutydodomu.pl!

Rated 5 out of 5 stars

Polecam. Szybko sprawnie i na temat.

February 23, 2026

Reply from Walutydodomu

Szybko, sprawnie i na temat - DZIĘKUJEMY :)

Rated 5 out of 5 stars

Świetna opcja zamówienia drobnych…

Świetna opcja zamówienia drobnych nominałów USD. Nie w każdym kantorze stacjonarnym jest taka możliwość. Bardzo szybki czas realizacji. Serdecznie polecam!

February 25, 2026

Reply from Walutydodomu

Dziękujemy za polecenie! To dla nas ogromna radość, że docenia Pani szybkość realizacji i naszą ofertę nominałów. Robimy wszystko, by wymiana walut była maksymalnie wygodna i dopasowana do potrzeb klienta. Pozdrawiamy serdecznie!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look