Warmteserviceschouten Reviews 19

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Onprofessionele en onduidelijke kosten

Slechte ervaring. Aan de telefoon werd €45 aan voorrijkosten genoemd, maar uiteindelijk moest ik €190 + btw betalen aan voorrijkosten en starttarief, zonder dat er een reparatie is uitgevoerd. Deze kosten en voorwaarden zijn vooraf niet duidelijk gecommuniceerd. Dit vind ik onprofessioneel en misleidend.

January 8, 2026

Ik voel me opgelicht

Monteur geweest en constateert dat de ketel beter kan worden vervangen. Aangezien deze nog maar 6 jaar oud is, vond ik dit moeilijk te geloven. Deze constatering duurde 10 minuten.
Ik zei dat ik twijfelde aan de diagnose van de monteur. Een nieuwe ketel zou inclusief montage 3400€ gaan kosten. Dit bezoek kostte €200 maar dit zou eventueel in mindering worden gebracht wanneer we een nieuwe ketel lieten plaatsen.
Tweede opinie aangevraagd bij een andere installateur: Deze constateerde geen gebreken aan de ketel. Wat bleek er zat vanwege werkzaamheden in de wijk lucht in de gasleiding wat de oorzaak van het niet ontsteken was.
Na telefonisch overleg met de firma Schouten kreeg ik geen gehoor maar alleen het antwoord om dit verhaal op de mail te zetten. Nodeloos mensen bang maken en geld afhandig maken.....,

January 22, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Trap niet in dit bedrijf

Trap niet in dit bedrijf! Helaas ben ik vandaag opgelicht voor €700,00
Er kwamen 2 monteurs, die hebben alleen de kap van de ketel gehaald en verder niets.
Ketel zal kapot zijn en moet een nieuwe ketel.
Ik heb nu net een plaatselijk bedrijf bij de ketel gehad en daar bleek dat alleen het water bijgevuld moest worden.
Aangifte ga ik zeker doen

January 15, 2026

Oplichters zijn het

Oplichters zijn het. Onderdeel zou maandag binnen komen. Zijn zo gek geweest om vooraf 700 euro te betalen. En nu hebben ze onze telefoonnummers geblokkeerd. Aangifte gedaan

January 12, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Wat een slecht bedrijf !!

Wat een slecht bedrijf !!! Nooit bellen!! Komen geen van hun beloftes waar... alle review die er staan zijn fake!!
Weet niet waarom ze een website hebben en adverteren misschien dat ze op je telefoontje geld verdienen.. geen idee! Nooit bellen!!!

January 10, 2026

Ongelofelijk hoge factuur

Ongelofelijk hoge factuur! Buiten alle proportie!
Pas op!! U bent gewaarschuwd. Het is absoluut niet zoals je denkt en hoe het hoort en gaat.

December 28, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Oplichters van het ergste soort

Oplichters van het ergste soort, ook SMR dienstverlening met zijn witte VW Caddy is handlanger van Wamteservice Schouten, aanbetalen en nooit meer terugkomen en niet meer bereikbaar !
Bel dit bedrijf nooit want ze pakken je in met gladde praatjes en ze liegen alles bij elkaar.

Oplichters pas op!!!!!

Helaas zijn wij ook de dupe geworden van deze oplichters! Er kwamen 2 mannen hadden alleen een schroevendraaier set bij zich. Luisterde niet naar mijn klacht over de ketel alleen even gekeken met licht van de telefoon en alleen gevraagd hoe oud de ketel was. Reparatiekosten zouden ruim 900 euro zijn dus geadviseerd werd een nieuwe ketel. Omdat ik het niet vertrouwde gezegd dat ik er over na moest denken. Bleek ik voor deze 5 minuten 447 euro te moeten betalen. Moest ter plekke betaald worden. Nepfactuur gekregen geen adres, telefoonnummer of kvk nr. bekend.
Nadien ander bedrijf laten komen heeft ketel schoongemaakt en klachten zijn verdwenen!

Oplichters

Dit zijn oplichters. Gisteren gebeld op 1e kerstdag en ze zouden langskomen. Niemand is gekomen, geen bericht ontvangen. Vandaag heeft mijn man meerdere malen gebeld en nummer was niet bereikbaar. Ik heb het net zelf geprobeerd en ging gewoon over. Mijn man blijkt geblokkeerd te zijn. Blijf weg bij deze mensen.

CV kapot 1e kerstdag

CV kapot 1e kerstdag. Aardige monteur kwam langs, gaf een diagnose. 2e kerstdag kon een monteur langskomen om e.e.a. te reparen. Moesten we wel 475€ van tevoren aftikken. Dit hebben wij geweigerd. Tel. contact gehad met bedrijf en op dwingende wijze werden wij verzocht te betalen. Wij weigerden dat vooraf te doen. Vervolgens belde de monteur die wij hadden gevraagd te vertrekken weer aan; werden opeens voorrijkosten ad. 198 euro opgeëist. Wij weigerden dat zonder fatsoenlijke factuur te betalen. Vervolgens werden we gebeld door "Schouten" en werd mijn man verrot gescholden door de telefoon. Ze kwamen het geld wel bij ons ophalen als we niet meteen zouden betalen. Mijn man heeft het gesprek weggedrukt. Heel blij dat wij niet vooraf betaald hebben. Ik had nog een klein kerstgeschenk gegeven aan de monteur omdat hij op 1e kerstdag moest werken. Ongelooflijk. Laat u niet onder druk zetten.

Rated 1 out of 5 stars

Slechte ervaring met dit bedrijf

Via de website een afspraak gemaakt voor reparatie. CV deed het niet meer. Geen bericht ontvangen. Toen gebeld. Werd vriendelijk te woord gestaan en ze zouden tussen 1800 en 1900 komen. 1930 nog niemand, toen teruggebeld. Kreeg iemand aan de lijn die zei dat het erg druk was. Dat ze nog wel gingen komen. Maar het werd 2030. 2115 nog niemand gezien. Geprobeerd het nummer te bellen, kreeg een toon alsof het telefoonnummer afgesloten was. Dit bedrijf hoeft ons niet meer te helpen. Wordt een koude kerst denk ik.

December 24, 2025

Oplichters wees gewaarschuwd

Oplichters wees gewaarschuwd. Ik vertrouwde het meteen al niet en heb ze weer retour gestuurd meteen moeilijk doen dat ze helemaal vanuit brabant gekomen zijn....ja precies en daar gaat het dus mis hier hoor je gewoon een monteur uit emmen te krijgen.

December 3, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Oplichters nu weer onder andere naam

Dezelfde site die eerder actief was als warmteservice Hoekstra. Daar hebben wij slechte ervaring mee. Zoek maar op trustpilot naar de ervaringen daar. Oplichters die continu van sitenaam veranderen zodat hun reviews minder snel gevonden worden. Helaas kun je op trustpilot geen reviews meer toevoegen als de site niet langer bestaat.

Oneerlijke prijs

DOE AANGIFTE.
Zojuist aangifte gedaan vanwege onderstaand. Hoe meer meldingen des te eerder de politie het oppakt

Vantevoren gevraagd wat het tarief was. Ze gaven aan €89 voor een halfuur exclusief kosten eventuele nieuwe onderdelen en na een halfuur extra arbeidskosten. Vervolgens komt de monteur en die had binnen 30 minuten een diagnose zonder iets te repareren.
Maar voor alleen diagnose moest ik €470 afrekenen, wat absoluut niet in verhouding staat met wat geleverd is.
Ze zijn dus niet eerlijk over wat ze rekenen.

OPLICHTERS

OPLICHTERS! Er zou een circulatiepomp kapot zijn. Of we de volledige 1100,- wilden vooruit betalen!
Dit hebben we gelukkig niet gedaan. Daarna blokkeren ze je nummer en je hoort er niks meer van.
Doe geen zaken met deze mensen.

OPLICHTERS!!!!!

OPLICHTERS!!!!!! DOE AANGIFTE BIJ DE POLITIE A.U.B.

Voorheen warmte service hoekstra toen warmte-service-hoekstra, warmteservice jonker en nu warmte service schouten!!

PAS OP. Ze komen bij je langs geven aan dat je cv-ketel stuk is en tijd is voor een nieuwe. Als je niet mee akkoord gaat zeggen ze ja dan €600 betalen… spoed kosten en analyse…. Vervolgens blokkeren ze je nummer!!!

December 12, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look