Københavnsvej 86, 4600 Køge, DK
Company replied
For hårdt vand i vaskehallen giver totalt kalkplettet bil efter vask/tørring. Vandet kan blødgøres, så man praktisk talt ikke skal tørre. Alle vinduer/spejle skal pudses efter vask og bilen er helt hv... See more
Company replied
Komfortabel, nemt at bruge. Eneste grund for jeg ikke giver 5 stjerner er, at information om hvor længe ventetiden er, stemmer desværre ikke. Det siger nogle gange at det tager 2 minutter og efter 90... See more
Written by the company
Københavnsvej 86, 4600, Køge, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative

Irriterende at:
Snart Ledig
Tager flere minutter før den er klar efter endt nedtælling

Reply from Wash World - Køge - Københavnsvej
Super vask og bilen bliver godt ren. Jeg syntes dog stadig ikke at jeres vaskehaller tørre super godt. Jeg går altid rundt og tørre efter og det fungere men jeg oplever at kluden jeg bruger er godt gennemblødt efter aftørring.

Reply from Wash World - Køge - Københavnsvej
Det var første gang og have oprettet medlemskab ,så da jeg holdte ved vaskehallen ringede jeg op og fik vejledning af ung behalig person
Niels

Reply from Wash World - Køge - Københavnsvej
Der er ved at blive for lange køer, så lav en bane mere 👍

Reply from Wash World - Køge - Københavnsvej
Hyppigheden af "problemer" med deres vaskehaler er steget. Det er som om, de gør det med vilje for at spare penge.

Reply from Wash World - Køge - Københavnsvej
Opleber at den ene eller begge vaske er konstant ude af drift så man skal holde i kø i halve timer eller må give op og køre forgæves

Reply from Wash World - Køge - Københavnsvej
Jeg har sendt samme besked til kundeservice.
Jeg har været kunde i flere år. Nogenlunde tilfreds. Desværre har der ofte været noget galt med vaskevallen og jeg har tit kørt forgæves, for at vaske min bil. Vaskehallen jeg benytter, ligger på vejen hjem fra mit arbejde. I august mister jeg så mit arbejde, så jeg vælger at sætte mit abonnement på pause i 1 måned. (hele september) I den måned erfarer jeg så at pausen kan ikke forlænges mens jeg holder pause, men jeg må starte abonnementet op igen, betale, for derefter at sætte det på pause igen. Jeg vælger at pausen skal være i december og januar. Jeg undersøger det og ser på nettet under mine abonnements oplysninger at pausen går fra 1/12-25 og til 1/2-26. Derfor undrer det mig at jeg alligevel er blevet trukket for december måned. Ved henvendelse til kundeservice, får jeg blot besked om at min ønskede pause kun er i januar og derfor er pengene trukket for december. Så jeg har betalt for en måned jeg med vilje ikke har vasket bil fordi jeg var i den tro at mit abonnement var sat på pause. Så nu overvejer jeg KRAFRIGT at opsige mit abonnement. Datoerne er nu ændret under mine abonnements oplysninger og jeg har intet der underbygger min sag. Men datoerne ændrede sig fra den ene dag til den anden og jeg fik desværre ikke taget et screenshot til at bevise det. Så nu er det wash world der har stafetten for jeg kan intet bevise og det gør mig først og fremmest sur men mest af alt ked af det. Er det sådan man behandler sine kunder? Det skal jeg ikke være en del af. Ingen penge har jeg nok af, så at betale for en hel måned som jeg ikke har benyttet mig af, er åbenbart kun vigtigt for mig! Det virker som en pengemaskiner og jeg er ked af at være blevet behandlet på de måde. Og lur mig, man kan sq nok heller ikke opsige sit abonnement mens det er på pause - jeg skal nok aktivere det igen - betale for endnu en måned, før jeg kan komme ud. Suk!
Jeg synes i skal kigge på den kvittering i har sendt med bekræftelse af pause til mig d 13/11-25

Reply from Wash World - Køge - Københavnsvej
Fint med abonnement 👍 men bare ikke optimalt når den hal man er tilmeldt konstant er i stykker 👎

Reply from Wash World - Køge - Københavnsvej
Vasken er OK men vandet lugter altid af kloakvand, det er ikke så behageligt (virkelig klamt)

Reply from Wash World - Køge - Københavnsvej
maskinen er to weekender i træk gået i stå. Kundeservice starter makinen igen og IGEN går den i stå. taget i betragtning hvor meget der gøres ud af at gøre opmærksom på jeres (sikkert) manglede ansvar for skader, skal jeg ikke gøre brug af jeres vaslehaller mere. Det tør jeg ikke.

Reply from Wash World - Køge - Københavnsvej
Dejlig nemt med abbonement vask. Super lækkert at med nummerplade genkendelse. Dog er der helligdage som hos alle andre bilvaske

Reply from Wash World - Køge - Københavnsvej
Vaskede for første gang hos WW - vaskehal i Køge. Den billige vask for at ‘teste’. Bilen (Kuga) var nærmest 1/2 vasket - dvs. fra dørliste og ned slet ikke vasket. Langs døre og ved nederste kanter hele vejen rundt var der fortsat uvaskede områder. Jeg tog så resten i indkørslen med vandslange og børste. En Kuga passer åbenbart ikke ind i jeres vaskeprogram. Vi går tilbage til OK.
opdatering 28/12-25 - kundeservice har fundet en løsning på denne sag og tak for det - så 4 stjerner nu