WashWorld SE - Hässleholm - Norra Kringelvägen Reviews

TrustScore 4 out of 5

Norra Kringelvägen 42A, 281 41 Hässleholm, SE

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Det är en prisvärd snabb tvätt, miljövänlig, snällare emot lacken än dom flesta, men det finns utrymme för förbättringar. Fördelar: - Snabbt tvättande - Prenumeration - Enkel att använ... See more

Rated 4 out of 5 stars

Enkelt o smiidigt sätt med ett tvätt abonnemang under vinter halvåret! Jag som gillar att ha ren bil året om tycker det är skönt när man varit ute o kört en längre tur på våta vägar fulla av salt så t... See more

Rated 3 out of 5 stars

Upplever att tvättprogrammet(premium) var betydligt bättre för något år sedan. Speciellt torkning har blivit sämre. Nuförtiden behöver man torka bilen efteråt med en torkhanduk för att inte få ränder... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kom från en vecka uppe i Oskarshamn. Sååå smutsig bil. Inom WashWorld i Hässleholm och nu har vi en skinande bil på infarten 👍🏼

Company details

1. Car Wash

Written by the company

Wash World erbjuder enkla, innovativa och miljövänliga biltvättar till marknadens bästa priser, oavsett om du besöker oss ofta eller sällan. Den första tvätthallen öppnade i Roskilde 2013 och den första i Sverige öppnades i Nybro 2018. Norrmännen fick lära känna Wash World i början av 2020 när vi öppnade i Sarpsborg. Wash World var först i Norden med att införa “obegränsad biltvätt”, betala från bilen och automatisk nummerskyltsavläsning. I slutet av 2020 introducerade vi Tvätta själv på ett antal av våra anläggningar och vi är nu den största aktören på den kommersiella Tvätta själv-marknaden i Danmark. Wash World har för närvarande fler än 50 anställda inom administration och drift. Våra anläggningar är obemannade, men vi har ett team av servicetekniker och lokalvårdare som ser till att tvätthallarna fungerar och att våra anläggningar är rena. Dessutom har vi en egen helpdesk som är öppen dygnet runt med serviceinriktad personal som står redo vid telefonerna i händelse av brådskande problem med biltvätten. Wash World har ambitionen att bli ledande på den nordiska marknaden för biltvättar.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

928 reviews in the last 12 months

Write a review

bakrutan dåligt ren

Bakrutan dåligt ren

July 12, 2026

Hej Jörgen 😊
Tack för din recension och för dina 4 stjärnor! ⭐⭐⭐⭐
Vi uppskattar verkligen din feedback. Det är tråkigt att höra att bakrutan inte blev tillräckligt ren vid ditt besök.
Vi tar med oss din kommentar i vårt fortsatta arbete med att förbättra tvättresultatet, så att du får en ännu bättre upplevelse nästa gång. 🚗✨
Vi hoppas att få välkomna dig tillbaka snart igen. 💚
Med vänliga hälsningar
Jasmin 😊

Snabbt o bra

Bilen blev ren

June 28, 2026

Hej Rolf! 😊
Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att det gick snabbt och att bilen blev ren. Tack för att du tog dig tid att dela med dig – vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka! 🚗✨
Hälsningar
Maja

Snabbtvättad bil.

Bilen blev snabbt tvättad och blev skinande ren. Mycket bra.

June 18, 2026

Hej Karl! 😊
Stort tack för ditt fantastiska omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! ⭐⭐⭐⭐⭐
Det gläder oss verkligen att höra att din bil blev tvättad snabbt och att resultatet levde upp till dina förväntningar. 🚗✨ Vi arbetar varje dag för att erbjuda en smidig och effektiv tvättupplevelse, så det är extra roligt att få höra att du lämnade anläggningen med en skinande ren bil.
Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att få välkomna dig tillbaka igen snart! 😊
Jasmin 🌟

Hej Torsten
Stort tack för din fina recension och för de 5 stjärnorna 🤩
Det gör mig verkligen glad att höra att du upplever våra tvättar som både snabba och effektiva 🚗✨
Vi arbetar varje dag för att göra bilvård så enkel och smidig som möjligt, så det betyder mycket för oss att få så positiv feedback 🙌
Härligt att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse 😊

Reply from WashWorld SE - Hässleholm - Norra Kringelvägen

Stort tack för din fina recension – det betyder mycket för oss att höra att du har haft en bra upplevelse. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada över att det motsvarade dina förväntningar 😊

Mycket bra

Mycket bra med en ren fin bil

March 19, 2026

Reply from WashWorld SE - Hässleholm - Norra Kringelvägen

Stort tack för din fina recension! Det gläder mig att höra att du upplever våra tvättar som snabba och med mycket bra kvalitet 😊
Du är varmt välkommen tillbaka.
Jasmin 🚗✨

Rated 3 out of 5 stars

Överlag bra tvätt men tvätten tar inte…

Överlag bra tvätt men tvätten tar inte under bakluckan.

December 20, 2025

Hej Shaqir,
Tack för din feedback och för att du delar med dig av din upplevelse 🌟 Vi är glada att du var nöjd med tvätten och att bilen blev ren – det är precis vad vi vill leverera! Vi förstår att det var trångt att få in tvätten under bagageluckan och det tar vi med oss som värdefull input framåt. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka snart!
De bästa hälsningarna

Generellt tvättar den bra

Generellt tvättar den bra, men bakänden närmare bestämt kofångaren blir inte riktig ren. Även fäljarna blir inte helt rena.

November 8, 2025
Unprompted review

Tack för din recension, Kurt Inge Tony! 🌟
Härligt att höra att du generellt är nöjd med tvätten. Jag beklagar att resultatet inte blev helt som förväntat på bakpartiet och fälgarna.
För att vi ska kunna hjälpa dig vidare med detta, rekommenderar jag att du skickar en förfrågan via Hjälp-sektionen på vår hemsida: washworld.se/hjalp – så ser vi till att följa upp. Jag hjälper dig gärna vidare! 🚗💦

Rent och snyggt

Rent och snyggt

October 22, 2025

Hej Jonas,
Tack för din fina feedback – vad härligt att höra att det blev rent och snyggt! 🌟 Om det är något du tycker vi kan göra ännu bättre för att nå fem stjärnor nästa gång, får du gärna dela med dig. Jag hjälper dig gärna!
Imran

Rated 4 out of 5 stars

Bilen blev hyfsat ren men jag avskyr…

Bilen blev hyfsat ren men jag avskyr doften från tvättvattnet. Har varit med om ännu sämre än detta så därför blir det bra betyg idag.

September 24, 2025

Reply from WashWorld SE - Hässleholm - Norra Kringelvägen

Tack för din recension och de 4 stjärnorna! 🚗✨ Jag är glad att bilen blev hyfsat ren, men ær ked af att du upplevde doften som obehaglig. Din feedback är värdefull, och jag ser till att den blir vidarebefordrad.
Om du har fler synpunkter eller behöver hjälp, är du varmt välkommen att kontakta kundservice via Hjälp-sektionen på vår webbplats – jag hjälper dig gärna vidare därifrån.
Benjamin

Allt fungerar bra

August 20, 2025

Hej Peter.
Tack så mycket för de 5 stjärnorna – det betyder mycket för oss!
Vi är glada att höra att allt fungerar bra för dig.
Bästa hälsningar
Aden

Rated 2 out of 5 stars

Behöver använda pinkod trots att det är…

Behöver använda pinkod trots att det är automatisk avläsning an nummerskylten.
Märkligt !

July 18, 2025

Hej
Tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse.
Vi beklagar att registreringsskylten inte lästes av som förväntat – det ska naturligtvis fungera automatiskt om du har ett aktivt medlemskap kopplat till skylten. I vissa fall kan smuts, skador eller belysning påvirka avläsningen.
Om det här händer ofta, får du gärna kontakta oss på info@washworld.se med ditt registreringsnummer och var du tvättade, så undersöker vi det närmare.
Nicklas

Rated 4 out of 5 stars

Praktisk och snabbt, men det finns utrymme för förbättringar

Fördelar:
- Snabbt tvättande
- Prenumeration
- Enkel att använda
- Oslagbart om du tvättar ofta

Nackdelar:
- Bilen blir aldrig helt torr
- Vattnet innehåller tvål när den tvättar tvålen, så det ger synliga vita märken om du stannar vid en butik och det torkar
- Tvättar inte alltid bra nere vid kofångaren
- Tvättar inte fönstren helt bak om du har en SUV/Hatcback
- Irriterande att måste välja från tillval vid entré varje gång, missar lite poängen med sömlös in-ut

July 6, 2025

Hej Tommy
Tack för din recension och de 4 stjärnorna!
Vi är glada att du är nöjd med tvätten och särskilt uppskattar hastigheten och abonnemangslösningen.
Vi tar dina synpunkter på förbättringar vidare – särskilt kring torkning, tvättresultatet på vissa biltyper och tillvalet vid infarten.
Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.
Martin

Hej Linda,
Tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse.
Det ska självklart inte lukta unket i tvätthallen, och jag är ledsen att du har råkat ut för det. Jag ser till att din feedback förs vidare så att det kan åtgärdas så snart som möjligt.
Om du skulle uppleva något liknande igen, är du varmt välkommen att kontakta oss via Hjälp-sidan på vår hemsida – jag hjälper dig gärna vidare.
Andreas
Kundsupport
Wash World

Hej Ola,
Tack för din fina recension och de 4 stjärnorna!
Vad kul att höra att det var enkelt att skapa ett konto och komma igång med tvätten – precis som det ska vara. Om du har några frågor eller behöver hjälp framöver, finns jag här och hjälper dig gärna!
Aden

Mycket bra.

March 29, 2025

Hej Mahmoud,

Stort tack för de 5 stjärnorna.

Välkommen tillbaka snart!

Sophie Wash World

Rated 1 out of 5 stars

Slet av min bakre torkar arm

Slet av min bakre torkar arm. Försökte tuta. Men maskinen stannade inte. Vete tusan om man vågar tvätta hos er. Ringde er nödtelefon men det svarade en engelsk talande person. Och jag kan inte engelska.

March 13, 2025

Hej Jimmy

Jag beklagar verkligen din upplevelse – det låter frustrerande! Om du inte redan har gjort det, rekommenderar jag att du kontaktar vår kundtjänst via "Hjälp"-sektionen på vår hemsida, så att de kan titta närmare på ärendet.
Jag förstår också att det kan vara en utmaning om språket på nödtelefonen inte var rätt för dig. Jag skickar vidare din feedback så att vi kan arbeta på att förbättra upplevelsen.
Imran

Rated 1 out of 5 stars

Reply from WashWorld SE - Hässleholm - Norra Kringelvägen

Tack för din feedback! Det är tråkigt att höra att tvätten inte rengjorde sidorna ordentligt. Du är välkommen att kontakta vår kundservice via "Hjälp"-sektionen på vår hemsida, så hjälper vi dig gärna vidare.
Aden 🚗🌿

Blev en del smuts kvar

Blev en del smuts kvar, fast det var 12 dagar sen jag tvättade sist( på en annan biltvätt)

February 7, 2025

Hej Lars
Tack för din recension. Vi beklagar att tvättresultatet inte levde upp till dina förväntningar. Du kan skriva till vår kundservice, så vi kan se närmare på saken.
Nicklas.

Rated 5 out of 5 stars

Funderingar och tankar från en ny prenumerant.

Har alltid varit lite skeptisk mot automattvättar. Tvättar oftast bilen själv, för hand. Efter att ha testat automattvätt ett par gånger under en veckas tid är jag i det närmaste omvänd. Kommer att utnyttja möjligheten att köra in och tvätta bilen lite oftare nu när jag är prenumerant. Det gör skillnad. Bilen blir ren snabbt och resultatet är helt ok. Visst missas vissa skrymslen på karossen och fälgar av borstar och spolning. Det är dock lätt att fixa till snabbt antingen på gör det själv hallen eller hemma på gården genom punkt tvätt där det behövs. Är inte lika tidskrävande.

Min rädsla av att få bilen repad eller att något går sönder har också minskat men är lite tidigt att säga så mycket mer om.

Jag kommer säkerligen att handtvätta några gånger om året oavsett, men möjlighet att köra in och tvätta av snabbt i maskinhall är bra komplement.

Hoppas att WashWorld håller ordning och servar sina hallar på ett tillförlitligt sätt även i framtiden så personer med viss skepsis liksom jag kan känna sig säkra att tvätta bilen där även framöver.

February 3, 2025

Hej Mr. M
Tack för din detaljerade och positive recension! Det är fantastiskt att höra att du har fått en bra upplevelse med våra automattvättar och att de kan vara ett bra komplement till handtvätt. Vi strävar alltid efter att hålla våra hallar i bästa skick, så att alla kunder kan känna sig trygga när de använder våra tjänster. Vi ser fram emot att välkomna dig många gånger framöver!
Nicklas.

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look