Webreus Reviews 129

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Zeer simpel: website probleem aangekaart, zeer snel en nauwkeurig opgelost met een duidelijke uitleg (voor een leek als ik) en goede raad om het probleem op te lossen voor de toekomst. Dit allemaal bi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Top geholpen: Terzake kundig en snel! Na het aanvragen van een domeinnaam de oude website supersnel online gezet. Super service dat Webreus zolang een back-up heeft gehouden van de oude website.

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben zeer tevreden met de snelle en adequate manier waarmee het probleem dat ik had met een website is opgelost. Dat gold ook voor de keren daarvoor. De medewerkers van de helpdesk reageren bijzonde... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben ontzettend tevreden over deze…

Ik ben ontzettend tevreden over deze webhost. De support reageert snel, denkt mee en lost problemen direct op. Het geeft veel vertrouwen dat er altijd iemand klaarstaat die echt verstand van zaken heeft. Voor mij de beste keuze in hosting!

September 1, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Beheer paneel is zeker niet van dit…

Beheer paneel is zeker niet van dit tijd je bent erg beperkt. Slechtere heb ik niet gezien

September 2, 2025
Webreus logo

Reply from Webreus

Ons controlepaneel bevat alle essentiële functionaliteiten voor het beheer van uw online diensten.

Hierin vindt u bijvoorbeeld de instellingen voor uw website (webhosting), uw e-mailadressen en DNS beheer.

We begrijpen dat de indeling van controlepanelen kan verschillen en dat u wellicht gewend bent aan een ander systeem.

Het kan daarom voorkomen dat u niet direct de gezochte instellingen kunt vinden.

Laat ons alstublieft weten welke functionaliteit u mist.

Wij helpen u graag door uit te leggen waar u deze specifieke opties in ons controlepaneel kunt vinden en hoe u deze optimaal kunt benutten.

zeer tevreden

Al jaren bij Webreus en ondertussen draaien er al 8 websites .. Zeer goede helpdesk die zeer adequaat reageert. Meer dan tevreden over . Heb ervaring met andere hostingpartijen, maar ze springen er echt boven uit ..

September 2, 2025

Site ofline

Onze site was niet meer online en na een mailtje naar klantsupport werd dit zeer snel hersteld. Super service.

August 19, 2025

Geweldige Service

Ben enorm goed geholpen door Jim deze heeft mijn hele homepage verhuist naar de Webreus doordat ik niet meer bij mijn oude bestanden kom komen.
Helemaal top Jim je krijg van mij een heel groot compliment.
Johan van de Vrede

July 18, 2025

website maken

Bij het maken van mijn website ondervond ik wat probleempjes omdat ik niet zo thuis ben in het maken van een website. Na een mail gestuurd te hebben heeft webreus het zelf voor me opgelost. Was verbaasd van de service, webreus bedankt!!!

July 14, 2025

Geweldige support

Geweldige support, snel en vooral heel vriendelijk en persoonlijk. Ik had best wat specifieke verzoeken en de oplossing is speciaal gebouwd zonder moeilijk doen. Hier merk je dat er echt nog tijd in een klant wordt gestoken.

July 10, 2025

goede service

Ik ben heel lang bij Webreus. iedere keer als er een probleem is, zoals nu bij mijn mail omdat ik een nieuwe laptop heb, reageren zij snel en adequaat. Hele goede service!

May 16, 2025

De boel liep vast

De boel liep vast, Wp, site: alles op blank, geen inlog mogelijk etc. Een mailtje naar Webreus en binnen now time antwoord èn oplossing: super! Uitleg ook duidelijk.

May 19, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ik host mijn twee websites al sinds…

Ik host mijn twee websites al sinds 2011 bij Webreus. Ik ben super tevreden, het contact verloopt heel fijn en ik heb nooit problemen. Als ik toch eens hulp nodig heb reageert de helpdesk super snel en efficient.

May 13, 2025

Al decennia bij Webreus…

Al decennia bij Webreus met meerdere hostingpakketten. Ondanks wat anderen wel eens beweren zijn ze voor mij nog steeds vertrouwd. Kundige en behulpzame helpdesk, instellingen zeer goed naar eigen inzicht aan te passen, veel mogelijkheden hierin. En ook niet onbelangrijk, nog steeds zeer betaalbaar! Keep up the good work!

April 24, 2025

Al jarenlang goed geholpen

Ik heb al een aantal jaren meerdere websites bij Webreus gehost. Ik ben geen web-expert en soms gaat er wel eens wat mis, maar ik wordt altijd even snel, geduldig en vakkundig geholpen als ik ergens zelf niet uitkom. Het helpdesk-team van Webreus bestaat wat mij betreft uit helden!

March 20, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look