Weeklyflower Reviews 112

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Mooi en kleurrijk boeket. Stevige bloemen, goede afwisseling. Levering verloopt uitstekend. Heb er 14 dagen plezier van gehad.

Rated 5 out of 5 stars

Weekly flowers heeft kwaliteits- en prachtboeketten! Ik vind dat de wildpluk bloemen mijn ruimte fantastisch mooi opfleuren en gezellig maakt. Alle boeketten worden met zorg ingepakt in een blok met o... See more

Rated 5 out of 5 stars

Na een niet zo’n fijne ervaring afgelopen valentijnsdag heeft Weeklyflower het Meer dan goed gemaakt. In principe was het niet eens hun fout dat de bos afgeleverd werd bij een afhaalpunt wat vervolgen... See more

Company replied

Rated 3 out of 5 stars

De bloemen zijn keurig geleverd volgens planning. Jammer genoeg was de bos "uitgedroogd". Het zag er verlept uit. Een nachtje in het water heeft de boel goed gedaan en de bos is weer bijgekomen. Helaa... See more

Company replied

Company details

1. Flower Delivery

Written by the company

Keer op keer een stralende glimlach met onze bloemenabonnementen.

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Mooie boeketten bloemen

Altijd geweldige mooie boeketten bloemen
En houden zich 2 weken lang
Mvg L.Vanloo

July 23, 2025

Beste Latifa,

Dank je wel voor je lieve review! Wat fijn om te horen dat je zo geniet van de boeketten en dat ze steeds zo lang mooi blijven.

❤️verse bloemen❤️

Ik woon in het buitenland en hoe fijn is het dan om online een bloemenabonnement te kunnen bestellen voor mijn moeder❤️ Ze was zeer blij met haar eerste prachtige bos!
Bedankt weeklyflower.nl

July 18, 2025

Beste Cynthia,

Wat bijzonder om te lezen! Fijn dat je moeder zo blij was met haar eerste bos . Daar doen we het voor!

Een geweldig verjaardagscadeau

Op de gok een abonnement als cadeau afgesloten voor de verjaardag van mijn dochter.
Heel spannend,zou het werken?T was geweldig,ik werd goed geïnformeerd over de bezorging en mijn dochter ook.ze was zeer verrast door het mooie boeket!!
Ze stuurde meteen een foto!
Ook het tweede boeket was een verrassing!
Kortom een geslaagd cadeau!!

July 5, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Elke keer een feestje!

De bloemen zijn niet voor mijzelf, maar worden eens in de 3 weken bij mijn ouders bezorgd. Ze kijken er echt naar uit! Leuk om steeds verschillende boeketten te zien! Kleine moeite, groot plezier!

July 18, 2025

Mini abonnement moederdag

(Schoon)moeder (beide) voor moederdag een mini abonnement cadeau gedaan. Ze hebben 3 prachtige boeketten mogen ontvangen. Waarvan ze ook nog eens tot het volgende boeket aan konden genieten! Zo vers en lang konden ze op vaas staan.
Ook ideaal dat je via de site de bezorgdatum kunt aanpassen , ideaal in vakantie tijd.

July 24, 2025

Beste Sharon,

Dankjewel voor je enthousiaste review! Wat leuk om te horen dat zowel je moeder als schoonmoeder zo hebben genoten van het mini-abonnement en de verse bloemen.

Prachtig boeket bloemen

Prachtig boeket bloemen , ik heb een abonnement voor mijn 90 ste verjaardag gekregen . Ik ben erg blij met de prachtige bloemen die ik om de 2 weken thuis krijg . De bloemist is voor mij te ver lopen dus had ik de laatste tijd geen bloemen meer in huis . De vorige bos was nog niet eens helemaal weg hier staan ook nog een paar van . Ik wordt hier helemaal blij van .

July 17, 2025

Mooie bloemen.

het is een feest om elke twee weken de bloemen te ontvangen, ze blijven zeker twee weken staan en soms nog langer.
Wij worden er heel blij van als de bloemen weer bezorgt worden en ook elke keer weer op tijd zoals aangegeven.

Goetejs Loes.

July 22, 2025
Rated 4 out of 5 stars

De eerste bezorging van het boeket was…

De eerste bezorging van het boeket was prima, keurig op tijd en op het eerste gezicht een origineel samengestelde bos verse bloemen. Maar na een paar dagen waren enkele bloemen toch al verlept (calla en lysianthus). Ongetwijfeld door het warme weer, maar toch jammer.

July 16, 2025

Prachtig!!!

Elke vier weken krijg ik prachtige, mooie en verse bloemen! Ze zijn elke cent waard!!! Mijn complimenten!! 🫶🏽💐

July 16, 2025

Kwaliteit en Betrouwbaarheid

Ik ben ontzettend blij met Weekly Flower! De boeketten zijn altijd vers, mooi samengesteld en gaan lang mee. Wat voor mij echt het verschil maakt, is de service: snel, vriendelijk en altijd bereid om mee te denken. Een aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid!

May 5, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look