Vignetten direct geregeld. Ik denk Vignetten regelen gaat nog wat tijd inzitten. Binnen 3 minuten waren ze binnen. Dat alle Vignetten op een website te bestellen is. Is ook erg fijn. Zo hoef ik... See more
See what reviewers are saying
Goede ervaring met bestellen. Snel en gemakkelijk online. Als het allemaal geregeld is,krijg je keurig een email waar je vignet en info duidelijk op staan.
Bij wegenvignetten is het bestellen van vignetten heel eenvoudig, duidelijk en prettig. Ik maak graag gebruik van hun service, want dit scheelt enorm in de wachttijden aan de grenzen.
8Ik snap niet hoe ze zoveel sterren hebben want ik wacht al 2 weken op mijn vignet.... Ze menen dat ik een nieuwe krijg opgestuurd nu dus zal mij benieuwen! Update uiteindelijk netjes ontv... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Snel en gemakkelijk geregeld
ik ben 82 jaar en heb het vignet online…
ik ben 82 jaar en heb het vignet online besteld watgeen probleem was dus aan bevolen aan de andere mensen
Snel geregeld
Snel geregeld, eenvoudig en betrouwbaar. Alles online dus overzichtelijk..Snel reactie.
Het is snel en eenvoudig geregeld
Het is snel en eenvoudig geregeld. Alles staat duidelijk vermeld en de status van je bestelling is perfect te volgen.
Vlot geregeld
Vlot geregeld! Vignette binnen 10 min ontvangen. Snelle service.
Makkelijk en super snel geregeld.
Makkelijk en super snel geregeld.
Zeer snel het vignet ontvangen
Zeer snel het vignet ontvangen. Keurig optijd om door Tsjechie heen te reizen. Erg tevreden.
Heldere website
Super!
Super! Uur voordat we de grens overgingen een vignet besteld en binnen no time in de mailbox ontvangen. Top!!!
Tolvignet voor Tsjechië aangevraagd
Tolvignet voor Tsjechië aangevraagd. Deze was supersnel geregeld! Lees: na het overmaken van het bedrag, ontving ik het vignet binnen enkele minuten in de mailbox. Ben zeer tevreden.
Zeer makkelijk aan te vragen en snel op…
Zeer makkelijk aan te vragen en snel op de mail.
Snelle afhandeling van de E-Vignette en…
Snelle afhandeling van de E-Vignette en ook snelle e-mail met het vignet
Makkelijk te vinden en duidelijk…
Makkelijk te vinden en duidelijk uitgelegd daardoor voor iedereen te doen
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.