Vignetten direct geregeld. Ik denk Vignetten regelen gaat nog wat tijd inzitten. Binnen 3 minuten waren ze binnen. Dat alle Vignetten op een website te bestellen is. Is ook erg fijn. Zo hoef ik... See more
See what reviewers are saying
Goede ervaring met bestellen. Snel en gemakkelijk online. Als het allemaal geregeld is,krijg je keurig een email waar je vignet en info duidelijk op staan.
Bij wegenvignetten is het bestellen van vignetten heel eenvoudig, duidelijk en prettig. Ik maak graag gebruik van hun service, want dit scheelt enorm in de wachttijden aan de grenzen.
8Ik snap niet hoe ze zoveel sterren hebben want ik wacht al 2 weken op mijn vignet.... Ze menen dat ik een nieuwe krijg opgestuurd nu dus zal mij benieuwen! Update uiteindelijk netjes ontv... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Het is zo gepiept
Het is zo gepiept. Vroeger moest je het in de winkel halen, nu kan je het direct online aanschaffen. Prima service
snel geregeld
snel geregeld, en mooi op tijd.
makkelijk aan te vragen, in een paar stappen.
Super!
Super goed snel geholpen en makkelijk…
Super goed snel geholpen en makkelijk te bestellen
Wat een gemak
Wat een gemak, digitaal aanvragen en binnen paar dagen het vignet binnen via de mail.
Even uitprinten en klaar. Geen plakplaatje op de vooruit.
In oostenrijk moet je betalen bij tol…
In oostenrijk moet je betalen bij tol wegen mag wel vernoemd worden bij het vignet kopen. Nu een flinke boete te pakken.
Let dus goed op!
Top ervaring!
Al jaren een vertrouwde partij voor al mijn vignetten. Snel en deskundig!
Elke jaar weer hier mijn vegnetten…
Elke jaar weer hier mijn vegnetten gekocht en elke jaar weer zonder problemen
Prima prijs voor een vignet voor…
Prima prijs voor een vignet voor Tsjechië en een goede uitleg over de werking van het vignet en hoe dit mee te nemen op de reis.
Top service!
Super snelle service je kan met i deal betalen en contact opnemen mocht je vragen hebben het bellen gaat ook erg soepel! 👍
In 1 minuten een vignet Op snelle manier een vignet krijgen .
Op snelle manier een vignet krijgen , geregeld in 1 min en alle digitaal .
Prima geregeld
De uitleg is heel helder. De afhandeling van ons verzoek verliep vlot. Kortom, we zijn zeer tevreden.
Ideaal
Ideaal, heerlijk, wat een gemak.
Een uurtje of wat voor de grens tijdens het opladen vd auto, schoot mij dat vignet voor Oostenrijk in gedachten. Balen, extra stop. Site bezocht, ha ha, toch niet een extra stop. Gewoon digitaal en op kenteken. Top, niets meer aan doen en lekker zo laten.
Wat gaat dit makkelijk en duidelijk
Wat gaat dit makkelijk en duidelijk. Prettig om dit zo te bestellen dank je wel.
Top en makkelijk geregeld..
Top en makkelijk geregeld..
Dankjewel voor de goeie service
Prima service en snelle afhandeling
Prima service en snelle afhandeling. Zeer tevreden!
Snelle service en vriendelijk!!
Dit was een super service bij een…
Dit was een super service bij een noodgeval moest ik direct een vignet hebben . En binnen 5 minuten beschikbaar zodat ik snel op mijn plaats kon komen . Echt geweldig deze service en manier om snel over een vignet te beschikken
Wat een gemak
Wat een gemak, automatisering dient de mens
Wat een gemak, digitaal vignet, geen gedoe en plakplaatjes op de voorruit. Ook de digitale tol trajecten worden nu geregistreerd en via de creditcard afgerekend. Zorgeloos rijden is top!
Doen even registreren en vervolgens een vinger aan de pols!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.