Hajogumrah Reviews 62

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været glad og tilfreds med min rejse med Hajogumrah. Programmet var fuld af spændende aktiviteter og seværdigheder. Men selv når vi havde travlt, var shaykh Abdullah fleksibel og dygtig ti... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan varmt anbefale Haj&Umrah. Min Umrah-rejse har været helt igennem fantastisk, og alt var planlagt ned til mindste detalje. Sheikh Abdullah har været en helt igennem fantastisk rejsele... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bookede min Umrah-rejse gennem Hajogumrah med specifikke ønsker og kriterier, som de fuldt ud tog højde for. Rejsen blev utrolig lærerig både spirituelt og personligt. Bestillingsprocessen var gli... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super tur til Umrah, alt var velorganiseret fra start til slut. Guiden var virkelig dygtig, hjælpsom og havde et stort hjerte. Vi fik praktisk støtte hele vejen igennem. Hotellerne, transporten og pl... See more

Company replied

1. Tour Agency

Written by the company

Hos Hajogumrah er vi specialister i at tilbyde unikke og mindeværdige Umrah- og Hajj-oplevelser. Vi kombinerer omfattende viden om islamisk arv med moderne rejsetjenester for at sikre, at din pilgrimsrejse bliver så komfortabel og oplysende som muligt. Vores erfarne, dansktalende mashayikh/guides med akademisk baggrund i islamiske studier er dedikerede til at støtte dig gennem hele din rejse. Vores mål er at gøre din spirituelle rejse til Mekka og Medina både meningsfuld og bekvem.

4.7

1-star

Replied to 33% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Første Umrah

Går du med tanker om at rejse til Umrah, men ikke ved med hvem? Så vælg Wiitravel. Jeg havde i mange år tænkt på at rejse til Umrah, men var i tvivl om, hvem det skulle være sammen med. Jeg er glad for, at det blev sammen med Sheikh Abdullah.
Han taler rigtig godt både dansk og arabisk, og når man er på udflugter, er han så god og inspirerende til at fortælle om de forskellige begivenheder, at man nærmest ser det hele for sig. Han er rigtig god til at formulere sig på en måde, så alle kan forstå ham.
Det er rart, at man på en måde kan læne sig tilbage og blive guidet igennem Umrah, især når det er ens første gang. Når vi skulle på udflugter, var det betryggende at have en guide, der kendte alle stederne og sørgede for det hele, så man bare kunne fokusere på at nyde oplevelsen.
Teamet omkring ham er professionelle og udadvendte mennesker. De tager virkelig hånd om dig og sørger for, at du er godt klædt på til det, du ellers måtte være i tvivl om – både før, under og efter rejsen.
Det var en rigtig fed oplevelse at rejse sammen med dem, både for brødre og søstre. Noget der også bør fremhæves, er Sheikh Abdullahs tilgængelighed over mobilen. Uanset tidspunkt kunne man altid ringe eller skrive til ham, og han svarede inden for relativ kort tid.

Hvis du overvejer at tage afsted, kan jeg på det varmeste anbefale Wiitravel – en rejse, du aldrig vil fortryde!

December 19, 2024

Reply from Hajogumrah

Tak for din dejlige anmeldelse!

Vi er så glade for at høre, at din første Umrah med Wiitravel var en så positiv oplevelse! Det betyder meget for os at kunne give vores gæster tryghed og ro til at fokusere på det vigtigste – de spirituelle og historiske øjeblikke.

Sheikh Abdullah gør virkelig sit bedste for at skabe en forståelig og inspirerende rejseoplevelse, og vi er glade for, at du satte pris på hans fortællinger og vejledning. At vide, at du følte dig godt taget hånd om af vores team, både før, under og efter rejsen, gør os virkelig stolte.

Din oplevelse af vores service og Sheikh Abdullahs tilgængelighed er noget, vi stræber efter at give alle vores rejsende – og din feedback bekræfter, at vi er på rette vej.

Tak for, at du valgte Wiitravel til din første Umrah, og for at dele din rejse med os. Vi håber at kunne byde dig velkommen igen i fremtiden! 🙏✨

Rated 5 out of 5 stars

En fantastisk samt mindeværdigt…

En fantastisk samt mindeværdigt umrah-rejse med Sheikh Abdullah/ wiitravel.
Både mig og mine børn havde en uforglemmelig umrah-rejse takket været Sheikh Abdullah. Vi blev professionel guidet igennem hele turen, og fik svar på de spørgsmål vi evt. havde. Jeg kan varmt anbefale rejse organisationen wiitravel/ Sheikh Abdullah.

Reply from Hajogumrah

Tak for din hjertevarme anmeldelse!

Vi er utrolig glade for, at din Umrah-rejse med Sheikh Abdullah og Wiitravel blev både fantastisk og mindeværdig. At høre, at du og dine børn havde en uforglemmelig oplevelse, betyder virkelig meget for os.

Sheikh Abdullah og teamet arbejder hårdt for at sikre, at alle bliver professionelt guidet og føler sig trygge under hele rejsen. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe med at besvare jeres spørgsmål og gøre rejsen til en positiv og lærerig oplevelse for jer alle.

Tusind tak for din varme anbefaling! Vi håber at kunne byde dig og din familie velkommen igen til flere smukke rejseoplevelser. 🙏😊

Rated 5 out of 5 stars

Wiitravel/hajogumrah får 5 stjerner…

Wiitravel/hajogumrah får 5 stjerner herfra.
Rigtig god oplevelse. Alt det praktiske er sørget for ned til mindste detalje.
Rigtig god undervisning inden afrejse og under rejsen. En tur fyldt med gode oplevelser og islamisk historie.
Jeg vil uden tvivl vælge at rejse med Wiitravel/hajogumrah igen.

Reply from Hajogumrah

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er så glade for at høre, at du havde en rigtig god oplevelse med Wiitravel/Haj og Umrah. At vide, at alt det praktiske levede op til dine forventninger, og at undervisningen både før og under rejsen gjorde en forskel for dig, betyder virkelig meget for os.

Vi stræber efter at give vores rejsende en tur fyldt med berigende islamisk historie og mindeværdige oplevelser, og det glæder os at høre, at vi har opnået dette for dig.

Tak fordi du giver os 5 stjerner og for din tillid! Vi ser frem til at byde dig velkommen igen på en ny rejse, in sha Allah. 😊🌟

Rated 5 out of 5 stars

Ubeskrivelig umrah rejse med Sheikh Abdullah.

Jeg havde den mest fantastiske og unikke oplevelse med Sheikh Abdullah/hajogumrah. under min Umrah-tur. Til Mekka og Medina var fyldt med en dyb forbindelse til min tro og en følelse af fred, som jeg aldrig havde oplevet før. Hvert skridt, jeg tog rundt i Ka'bah, hver bøn, jeg bad ved Profetens Moské, var en uforglemmelig oplevelse. Og det kan jeg kun takke Sheikh Abdullah, for han var super dygtig guide, mega fleksibel i forhold til hele vores rejse tur til umrah.

Sheikh Abdullah var ekstremt professionel og sørget for, at alt fra indkvartering til transport var problemfrit. Sheikh Abdulla var altid lytterne og hjælpsomme, hvilket gjorde hele rejsen mere meningsfuld.

Jeg kan ærligt sige, at min Umrah-tur var en ubeskrivelig rejse, der vil forblive i mit hjerte for evigt. Jeg er dybt taknemmelig for denne mulighed jeg fik i forhold til at styrke min tro og forbinde mig med noget større end mig selv. Tak til alle involverede for at gøre denne rejse til en uforglemmelig oplevelse.

Og vil stort anbefale Sheikh Abdullah, for at vær den bedste guide.

Reply from Hajogumrah

Tak for din smukke og hjertevarme anmeldelse!

Vi er dybt taknemmelige for, at du har delt din oplevelse med os. Det glæder os at høre, at din Umrah-rejse med Sheikh Abdullah blev en så dybt meningsfuld og spirituel oplevelse for dig. At mærke forbindelsen til troen og følelsen af fred i Mekka og Medina er virkelig noget helt særligt, og vi er stolte over at have været en del af din rejse.

Sheikh Abdullahs fleksibilitet, professionalisme og hans dedikation til at sørge for, at alt forløber problemfrit, er noget, vi ved, han vægter højt – og det betyder meget at høre, at du har oplevet det samme.

At din Umrah-rejse har efterladt et så stort og positivt indtryk i dit hjerte, er præcis det, vi stræber efter for alle vores rejsende. Din anbefaling betyder utrolig meget for os, og vi er glade for, at Sheikh Abdullah kunne være med til at gøre din rejse så uforglemmelig.

Tusind tak for din tillid, og vi håber, at vi får lov til at byde dig velkommen igen på endnu en smuk rejse, in sha Allah. 🙏😊

Wiitravel/Haj og Umrah Teamet

En fantastisk Umrah-rejse med Hajogumrah

En fantastisk Umrah-rejse med Sheikh Abdullah/hajogumrah.

Jeg har haft en fantastisk oplevelse af at rejse med Sheikh Abdullah, han var super dygtig til at forklare historien bag de mange forskellige steder vi besøgte.
Sheikh Abdullah taler både arabisk og dansk rigtig godt, og gøre det nemt at forstå for både de unge og ældre, også selv for dem, der var på deres første Umrah.

Han gik virkelig op i, at vi havde det godt under hele rejsen. Han sørgede altid for, at vi var komfortable og trygge, og han var meget opmærksom på vores behov.

Jeg takker ham for hans indsats for at lære os det rigtige, for at udføre vores Umrah korrekt.

Sheikh Abdullah gjorde hele umrah rejsen til en lærerig og fantastisk oplevelse.

Glæder mig allerede til endnu engang 🤍

October 13, 2024

Reply from Hajogumrah

Tak for din flotte anmeldelse! Det glæder mig meget at høre, at du havde en fantastisk Umrah-rejse, og at jeg kunne bidrage til at gøre den lærerig og meningsfuld for dig. Din oplevelse og tilfredshed betyder meget for mig, og jeg sætter stor pris på dine pæne ord.

Jeg ser frem til at kunne rejse med dig igen og fortsætte med at dele viden og oplevelser, der gør hver rejse unik og mindeværdig. Må Allah acceptere dine handlinger og Umrah, og jeg glæder mig allerede til næste gang, vi kan tage af sted sammen. 🤍

Rated 5 out of 5 stars

Anmeldelse af grupperejse til Makkah og…

Anmeldelse af grupperejse til Makkah og Medina

Jeg deltog for nylig i en grupperejse til Makkah og Medina, og jeg vil gerne dele min oplevelse med arrangøren [Abdullah)

Jeg valgte at rejse med Abdullah, da hans undervisning foregår på dansk, og jeg må sige, at det var en utrolig positiv oplevelse. Fra start til slut blev turen håndteret professionelt, og jeg følte mig altid tryg og velinformeret.

Hotellerne, vi blev indkvarteret på, var af høj standard, især med tanke på den travlhed, der ofte er i Makkah og Medina. Værelserne var rene, komfortable og meget praktiske. Beliggenheden var fantastisk, da vi nemt kunne komme til de hellige steder til fods.
Guiderne var meget erfarne og vidende om de religiøse steder og traditioner. De hjalp os med at forstå ritualerne, og deres støtte under hele rejsen var uvurderlig. De var altid tilgængelige for spørgsmål og sørgede for, at alle havde det godt.

Abdullah var i konstant kontakt med os, både før og under rejsen, for at sikre, at alt forløb som planlagt. Alle vores spørgsmål blev besvaret hurtigt, og vi følte os godt forberedte på hele rejsen.
Jeg kan varmt anbefale Abdullah til enhver, der overvejer at tage på en grupperejse til Makkah og Medina. Det var en uforglemmelig oplevelse, og Abdullah og de andre han habde til at hjælpe, gjorde det muligt for os at fokusere på det spirituelle aspekt af rejsen uden bekymringer om logistik eller planlægning.

Reply from Hajogumrah

Mange tak for din udførlige og positive anmeldelse! Det glæder mig utroligt meget at høre, at din rejse til Makkah og Medina var både meningsfuld og behagelig. Din tilfredshed med de forskellige aspekter af rejsen – lige fra indkvartering og logistik til undervisningen på dansk – betyder meget for mig og mit team.

Det er vores mål at gøre rejsen så smidig og spirituel som muligt, så deltagerne kan fokusere på de vigtigste aspekter af deres tro og praksis. Din feedback omkring de rene og komfortable hoteller, guidernes støtte, og kommunikationen før og under rejsen viser, at vi er på rette vej.

Jeg sætter stor pris på din anbefaling og håber, vi får muligheden for at rejse sammen igen i fremtiden, in shaa Allah. Må Allah acceptere din rejse og belønne dig for dine intentioner og handlinger. 🤍

Kæmpe anbefaling herfra

Jeg valgte at melde mig på umrah med Wiiravel/Hajogumrah blot tre uger inden afgang i oktober, så jeg kunne nå at komme afsted med min mand - og det var den bedste beslutning jeg havde foretaget mig i 2024!

På trods af, at jeg var ude last-minute, var holdet bag selskabet yderst professionelle og fleksible. De sørgede for at det hele var på plads på kort tid, det være sig det praktiske samt indhentning af religiøs viden om umrah. Jeg blev allerede klædt på med de vigtigste informationer omkring umrah gennem et detaljeret oplæg inden afgang. Desuden blev en bog med en masse informationer herunder duaa udleveret, hvilket blev nyttigt anvendt undervejs.

Shaykh Abdullah var tiltængelig, besvarede spørgsmål og sørgede for at alle var med, hvilket var en kæmpe tryghed. Udover de to udførte umrah, havde shaykh Abdullah også islamisk undervisning i sit program, hvilket var meget lærerigt.

Endvidere, var der både lagt tid af til udflugter samt tid for sig selv, Hvilket var super dejligt, da min mand og jeg også havde muligheden for at udføre umrah sammen. Dette betød meget for os som par.

hotellerne og busser var rene og i top kvalitet

October 10, 2024

Reply from Hajogumrah

Tusind tak for din varme anmeldelse! Det glæder mig virkelig at høre, at jeres oplevelse med os var så positiv – og det gør det kun endnu mere specielt, når vi kender hinanden personligt. Det betyder meget for mig, at du og din mand havde en så fantastisk rejseoplevelse sammen.

Jeg ved, det var lidt last-minute, men det er altid en fornøjelse at hjælpe, når nogen beslutter sig for at tage afsted. Vi gør vores bedste for at sikre, at alt er på plads, så I kan fokusere på det, der virkelig betyder noget – den åndelige rejse.

Det er skønt at høre, at oplægget, bogen og undervisningen var til hjælp, og jeg er glad for, at vi kunne skabe en tryg og lærerig atmosfære for jer begge. At I også havde tid til at udføre Umrah sammen som par, gør det hele endnu mere meningsfuldt.

Jeg håber, vi får mulighed for at rejse sammen igen, in shaa Allah. Må Allah acceptere jeres Umrah og belønne jer for jeres gode intentioner. 🤍

Rated 5 out of 5 stars

Det var dejligt at have en med sig der…

Det var dejligt at have en med sig der var dygtigt til at recitere al-quran. Og som kunne give os spændende lektioner om historien bag nogle ting, på samme tid var der heller ikke mangel på hygge.

October 2, 2024

Reply from Hajogumrah

Tusind tak for din skønne anmeldelse, Marwa!

Det betyder rigtig meget at høre, at du føler, det var den bedste beslutning i 2024 at tage med os på Umrah – det gør mig virkelig glad! Selvom det var lidt last-minute, er jeg så glad for, at vi kunne få alt på plads for dig og gøre rejsen både tryg og lærerig.

Det er dejligt at høre, at du og din mand både fik tid til at være sammen og deltage i undervisningen. Det er jo sådan nogle øjeblikke, der gør en rejse helt speciel – både som par og som en del af fællesskabet.

Jeg er også glad for, at du kunne bruge oplæggene og bogen undervejs. Vi gør os altid umage med at give alle de nødvendige redskaber, så man kan få det meste ud af rejsen, både praktisk og åndeligt.

Og så er det bare skønt at høre, at hotellerne og busserne levede op til forventningerne – det skal jo helst være nemt og bekvemt, så der er fokus på det vigtigste.

Jeg håber, vi får mulighed for at rejse sammen igen en dag, in shaa Allah. Tusind tak for dine varme ord, og må Allah belønne dig og din mand for jeres intentioner og handlinger! 🤍

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan med store ord varmt anbefale…

Jeg kan med store ord varmt anbefale hajogumrah fordi manden her bag kæmper for dig og din oplevelse gennem hele din tur. Han er hvad en umrah guide skal være, Allahu yubarik. Jeg har fulgt ham meget og han er troværdig og overlader ikke detaljer til tilfældighederne. Du kan føle dig sikker med hans støtte hele vejen fra din tilmelding - til du er hjemme, altså fra A - Z.. og du kommer hjem rig på viden og oplevelser.

January 1, 2025

Reply from Hajogumrah

Tusind tak for dine varme ord og anbefaling! Det betyder utrolig meget at høre, at du føler dig godt taget hånd om gennem hele rejsen. Jeg gør mit bedste for at sikre, at alle detaljer er på plads, og at rejsen bliver både tryg og meningsfuld for alle deltagere.

At vide, at du har fået så meget ud af oplevelsen – både åndeligt og praktisk – er præcis, hvad jeg arbejder for. Din tillid og tilfredshed er det største kompliment, jeg kan få.

Jeg håber, at vi får muligheden for at rejse sammen igen en dag, in shaa Allah. Må Allah belønne dig for dine venlige ord og velsigne dig med endnu flere smukke oplevelser. 🤍

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde en fantastisk oplevelse med…

Jeg havde en fantastisk oplevelse med Hajogumrah. Jeg er så taknemlig for alt det shaykh gjorde for os, alt det han hjalp os med. Shaykh Abdullah var en støtte, han var altid tilgængelig når man havde brug for ham. Må Allah belønne dem stort for det gode arbejde de gør. Kan stærkt anbefales

Reply from Hajogumrah

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder mig virkelig at høre, at du havde en fantastisk oplevelse, og at jeg kunne være en støtte undervejs. Det betyder meget for mig, at du følte dig hjulpet og tryg gennem hele rejsen.

Må Allah acceptere din Umrah og belønne dig for dine gode intentioner. Din anbefaling varmer mit hjerte, og jeg håber, vi får mulighed for at rejse sammen igen en dag, in shaa Allah. 🤍

Rated 5 out of 5 stars

Review af en fantastisk tur til Mekka…

Review af en fantastisk tur til Mekka og Medina

Jeg havde en helt igennem fantastisk oplevelse på min rejse til Mekka og Medina, og meget af æren går til vores dygtige guide. Fra start til slut var han utrolig hjælpsom og imødekommende. Han var altid til at få fat på, både via sms og telefonopkald, hvilket gav en stor tryghed under hele turen.

Hver dag var der mulighed for at deltage i spændende udflugter, hvor guiden sørgede for at give os en dybere forståelse af de historiske og religiøse steder, vi besøgte. Samtidig blev der givet plads til, at man også kunne udforske byerne på egen hånd, hvilket gav en perfekt balance mellem fællesaktiviteter og personlig frihed.

Guidens engagement og viden gjorde turen både informativ og inspirerende. Han sørgede for, at alle følte sig inkluderet og godt tilpas, uanset erfaring med rejser eller kendskab til byerne.

Jeg kan varmt anbefale denne tur og guiden til alle, der ønsker en mindeværdig oplevelse i Mekka og Medina. Tak for en uforglemmelig rejse!

Reply from Hajogumrah

Mange tak for din hjertevarme feedback! Det glæder os utrolig meget at høre, at din rejse til Mekka og Medina blev en mindeværdig og inspirerende oplevelse.

Vi er især glade for, at guiden har haft en positiv indflydelse på din rejse og skabt tryghed gennem sin tilgængelighed og engagement. Det betyder meget for os at vide, at han kunne hjælpe med at gøre turen både informativ og balanceret, så der var plads til både fællesskab og personlig frihed.

Din anbefaling og taknemmelighed er en stor motivation for os, og vi sætter stor pris på dine flotte ord. Vi håber, at vi kan byde dig velkommen på endnu en rejse i fremtiden og fortsat være med til at skabe uforglemmelige minder for dig og andre rejsende. 🌟

Fantastisk rejsebureau

Jeg har været på Umrah med Wiitravel/HajogUmrah og det var en fantastisk oplevelse. Shaykh Abdullah sørgede for at forberede os grundigt inden rejsen og var let tilgængelig både før og under rejsen til at kunne besvare spørgsmål. Selve rejsen indebar flere umrah sammen med Shaykh og så ture til forskellige seværdigheder, hvor der blev fortalt historier, der var relevante for de forskellige steder. Endvidere var der daglige oplæg om forskellige emner, som tog udgangspunkt i materiale, som man fik udleveret. Dette gjorde det virkelig til en speciel oplevelse og jeg kan virkelig anbefale andre at rejse med Wiitravel.

Reply from Hajogumrah

Mange tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse! Det glæder os at høre, at din Umrah-rejse med Wiitravel/HajogUmrah blev så mindeværdig og berigende.

Det er fantastisk at høre, at Shaykh Abdullahs forberedelse og tilgængelighed både før og under rejsen gjorde en forskel for dig. Vi lægger stor vægt på at give vores rejsende den nødvendige støtte og viden for at få det optimale ud af deres rejse.

Vi er også glade for, at du værdsatte både de guidede ture til seværdighederne og de daglige oplæg, som gav en dybere indsigt og kontekst til oplevelsen. Vores mål er netop at gøre hver rejse ikke bare åndeligt opløftende, men også lærerig og meningsfuld.

Din anbefaling betyder meget for os, og vi ser frem til at byde dig eller andre rejsende velkommen på fremtidige ture, in shaa Allah. Tak for de varme ord! 🌟

Rated 5 out of 5 stars

Kan klart anbefale at tage til um^ah…

Kan klart anbefale at tage til um^ah med dem de er meget dygtige
✅️

January 1, 2025

Reply from Hajogumrah

Mange tak for din anbefaling! Det glæder os, at du har haft en god oplevelse med os på din Umrah-rejse. Vi arbejder hårdt for at give alle rejsende en tryg, velorganiseret og åndelig berigende oplevelse, og det betyder meget for os, at du værdsætter vores indsats.

Vi håber, at vi får mulighed for at byde dig velkommen på endnu en rejse i fremtiden, in shaa Allah. Tak for din tillid og anbefaling! 🌟

En fantastisk livsrejse..

Jeg har været på 3omrah rejse sammen med min søn med Wiitravel/hajogumrah gruppen.
Før vi tog afsted fik vi 2 islamiske bøger på dansk og online undervisning/kursus hvor vi fik forklaret om 3omrah, så tilbedelsen bliver udført korrekt, og at vi forstod helt rigtigt hvad vi skulle.
Holdet bag wiitravel/hajogumrah er professionelle og imødekommende og man føler sig tryg hele vejen igennem.
De var der altid når man havde brug for dem og meget hjælpsomme.
Under turen kommer man på sightseeing. Vi så mange moskeer og islamiske seværdigheder fx jabal An-nuur og jabal Ar-Rahmah. Vi fik også islamisk undervisning på hotellet næsten hver dag.
Jeg vil klart anbefale gruppen for alle..

Reply from Hajogumrah

Mange tak for din varme og detaljerede anmeldelse! Det glæder os utrolig meget at høre, at du og din søn havde en fantastisk livsrejse med os på Umrah.

Vi sætter stor pris på, at I værdsatte forberedelserne med de islamiske bøger og online undervisning, så I kunne udføre jeres tilbedelse korrekt og med ro i hjertet. Det er vigtigt for os at sikre, at alle rejsende føler sig godt klædt på både åndeligt og praktisk, inden de tager afsted.

Vi er glade for, at I følte jer trygge og godt taget hånd om hele vejen igennem rejsen, og at I nød både sightseeingturene til de historiske steder og undervisningen på hotellet. Vores mål er altid at skabe en oplevelse, der er både meningsfuld og inspirerende.

Tusind tak for din klare anbefaling – det betyder meget for os! Vi håber, at vi kan få lov til at byde dig og din familie velkommen igen på en fremtidig rejse, in shaa Allah. 🌟

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god oplevelse alle pengene værd.

Virkelig god oplevelse alle pengene værd.
Man bliver klædt godt på før umrah starter også kan man købe en bog hvor hvis man ikke kan læse arabisk men kan tale at du kan sige efter ham via en qr kode også hvis man vil sige duraa på dansk så kan man bare læse den mens man går rundt om kabban.
Hvis man har nogle spørgsmål så står han til rådighed dag og nat.

Reply from Hajogumrah

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse! Det glæder os at høre, at du følte dig godt forberedt til din Umrah, og at de værktøjer, vi tilbyder – som bogen med QR-koder og oversatte dua'er – gjorde en forskel for dig. Vi ønsker netop at gøre det så tilgængeligt og meningsfuldt som muligt for alle rejsende.

Det betyder også meget for os, at du oplevede en høj grad af tilgængelighed og støtte under hele rejsen. At kunne hjælpe dag og nat er en vigtig del af vores service, og vi er glade for, at det skabte tryghed for dig.

Tak for din anbefaling! Vi håber at kunne byde dig velkommen igen på en ny rejse i fremtiden, in shaa Allah. 🙏🏼✨

Rated 5 out of 5 stars

Super god og lærerig tur med shaykh…

Super god og lærerig tur med shaykh Abdullah, som er kompetent og dygtig. Man bliver guidet igennem hele turen og der er ture med seværdigheder, hvor man får den islamiske baggrund og viden med. Alt i alt en dejlig tur med en fantastisk gruppe.

Reply from Hajogumrah

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du havde en super god og lærerig tur sammen med Shaykh Abdullah og gruppen. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver hans kompetence og evne til at guide jer gennem hele rejsen, både åndeligt og praktisk.

At kombinere ture til seværdigheder med islamisk baggrund og viden er en vigtig del af vores rejser, så det betyder meget for os, at du fandt det både meningsfuldt og berigende.

Vi er også glade for, at du nød samværet med gruppen, og vi håber at kunne byde dig velkommen igen på en ny rejse fremover, in shaa Allah. Tak for de varme ord! 🙏✨

Rated 5 out of 5 stars

En uforglemmelig tur sammen med Haj og…

En uforglemmelig tur sammen med Haj og Umrah.

Jeg var i oktober måned sammen med Shayk Abdullah, som formåede at give en helt fremragende oplevelse som guide.

Man kan se at han gør sit bedste for at imødekomme alles behov og tager sig tid til den enkelte.

Rejsen var propfyldt med besøg til helligesteder, samtidigt med at der var taget højde for at alle også havde brug for en pause.

Hotellerne var super, med dejlige faciliteter såsom, masjid, butikker og meget andet. Servicen var også i top. Busserne var af højeste standard, stor og runmelig, hvilket er ekstremt vigtigt da man har en meget lang tur til Madina.

Alt i alt super service, super guide og en uforglemmelig oplevelse, som helt sikkert in sha Allah skal gentages igen og igen.

October 16, 2024

Reply from Hajogumrah

Mange tak for din varme og detaljerede anmeldelse! Det glæder os at høre, at din rejse med HajogUmrah blev en uforglemmelig oplevelse, og at Shaykh Abdullah spillede en stor rolle i at gøre turen så fremragende.

Det betyder meget for os, at du værdsatte hans indsats for at imødekomme alles behov og give tid og opmærksomhed til den enkelte – det er netop en vigtig del af vores tilgang. Vi er også glade for, at balancen mellem besøg til hellige steder og tid til pauser blev værdsat, da det er afgørende for en behagelig og meningsfuld rejse.

Det er dejligt at høre, at både hotellerne og transporten levede op til dine forventninger og gav dig komfort under hele rejsen, især på de længere ture.

Vi takker dig for din anbefaling og beder Allah om at velsigne dig. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen på en ny rejse, in shaa Allah. 🙏✨

Rated 5 out of 5 stars

East or West, Sheikh Abdullah is the best.

Jeg har haft den mest fantastiske oplevelse med Wiitravel/Haj og Umrah! Fra start til slut var alt perfekt organiseret. De havde styr på selv de mindste detaljer, hvilket gjorde, at jeg kunne fokusere fuldstændig på min ibadah uden at bekymre mig om praktiske ting som transport, overnatning eller tidsplaner.

Det, der virkelig gjorde en forskel, var den åndelige rejse, de tog os på. Under hele rejsen blev vi fyldt med uvurderlig viden om de islamiske love og regler. Deres fokus på at sikre, at vi forstod og praktiserede vores religion korrekt, var meget rørende og inspirerende. Det gav mig en helt ny indsigt og en dybere forbindelse til min tro.

Udover den spirituelle rejse var de historiske oplevelser helt unikke. Vi blev taget rundt til steder med enorm betydning i vores islamiske historie, og guiderne sørgede for, at vi virkelig forstod deres baggrund og relevans. At stå på disse steder og høre historierne om vores profeter og tidligere generationer var en følelse, der ikke kan beskrives med ord.

Jeg kan ikke anbefale Wiitravel/Haj og Umrah nok. Hvis du ønsker en rejse, hvor du føler dig tryg, velinformeret. Samtidig med at du oplever historien på en helt særlig måde – er dette selskab det perfekte valg. Må Allah belønne dem for deres indsats!

Reply from Hajogumrah

Mange tak for din vidunderlige og detaljerede anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at din rejse med Wiitravel/HajogUmrah blev en så meningsfuld og rørende oplevelse.

Vi er utrolig taknemmelige for, at du værdsatte vores fokus på både de praktiske detaljer og den åndelige rejse. Vores mål er netop at skabe en rejse, hvor du kan fordybe dig i din ibadah uden at skulle bekymre dig om de praktiske aspekter. At høre, hvordan de historiske og spirituelle oplevelser har givet dig en dybere forbindelse til din tro, betyder alverden for os.

Din anbefaling og de smukke ord er en stor opmuntring for os, og vi beder Allah om at belønne dig for din tillid og ros. Vi ser frem til at kunne byde dig velkommen på endnu en rejse i fremtiden, in shaa Allah. 🙏✨

Rated 5 out of 5 stars

Professionel og pålidelig rejsegruppe!

Jeg har været på umrah rejse med Wiitravel/HajjogUmrah sammen med min mand. Det har været en uforglemmelig oplevelse, og noget af det bedste vi har gjort som ægtepar. Holdet bag HajjogUmrah, herunder Shaykh Abdullah, har taget så godt i mod os, været professionelle og imødekommende. Du bliver klædt godt på fra start, og bliver kun mødt med venlighed ved eventuelle spørgsmål, som gruppen hellere end gerne svarer på. Jeg vil bestemt anbefale at rejse med en gruppe fremfor at tage afsted alene, da du hermed kan sikre dig, at din tilbedelse bliver udført korrekt. Der er regler og detaljer som man ikke kan få fra enhver, som gruppen er dygtige og stærke indenfor. Jeg er ikke arabisktalende, derfor har det været fantastisk at rejse med netop Shaykh Abdullah, da han er en fantastisk formidler på dansk. Du får en gennemgribende fortælling af de hellige seværdigheder i Mekkah og Madina, som har været spændende. Jeg vil helt klart anbefale gruppen! Vi havde en ubeskrivelig rejse🥰

Reply from Hajogumrah

Mange tak for din hjertevarme anmeldelse og for at dele din oplevelse! Det glæder os dybt at høre, at din Umrah-rejse med Wiitravel/HajogUmrah har været en uforglemmelig og berigende oplevelse for både dig og din mand. Alhamdulillah, at det blev en rejse, der ikke kun styrkede jeres tilbedelse, men også jeres fælles bånd som ægtepar.

Vi er glade for, at du oplevede vores team – og særligt Shaykh Abdullah – som professionelle, imødekommende og dygtige. At kunne formidle islamisk viden på en måde, der er tilgængelig for alle, uanset sproglige baggrunde, er noget, vi lægger stor vægt på. Din ros for vores indsats med forberedelse, vejledning og fortællinger om de hellige steder betyder meget for os.

Din anbefaling om at rejse med en gruppe er en vigtig pointe, og vi er taknemmelige for, at du fremhæver fordelene ved dette – især hvad angår korrekt udførelse af tilbedelse og forståelse af regler og ritualer.

Vi takker dig for din tillid og de smukke ord. Må Allah belønne dig og din mand for jeres rejse og give jer mange flere mindeværdige oplevelser sammen, in shaa Allah. 🥰✨

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde den bedste rejse med…

Jeg havde den bedste rejse med WiiTravel jeg havde en rigtig god oplevelse med en rigtig god service og gode hoteller og nogle vidunderlig seværdigheder med en guide der er dansktalende som får dig til at opleve de historie bag de forskellige seværdigheder. DET KAN STÆKT ANBEFALES!

December 17, 2024

Reply from Hajogumrah

Mange tak for din varme anmeldelse og anbefaling! Det glæder os at høre, at du havde den bedste rejse med WiiTravel, og at både servicen, hotellerne og de fantastiske seværdigheder levede op til dine forventninger.

Vi er især glade for, at vores dansktalende guide kunne gøre en forskel ved at formidle de rige historier bag de forskellige seværdigheder, så du fik en dybere forståelse og oplevelse.

Din anbefaling betyder meget for os, og vi håber at kunne byde dig velkommen på endnu en uforglemmelig rejse i fremtiden, in shaa Allah. Tak for de flotte ord! 🙏✨

Take a closer look