See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Zeer snel een offerte , super!! Prijs viel mij echt mee. Op afgesproken tijd was hij er, professioneel en zeer netjes gewerkt. Mijn bank is weer als nieuw. Ook meteen laten impregneren, kunnen wij... See more

Rated 5 out of 5 stars

Contact was snel gelegd, offerte dezelfde dag binnen en ook de afspraak was zo gemaakt. Hele aardige vent, had goede tips en merkbaar plezier in zijn werk. Onze bank is als nieuw, echt ongekend. Enorm... See more

Rated 5 out of 5 stars

Op basis van de positieve reviews hebben wij een afspraak gemaakt met Wijreinigen.nl voor het reinigen van ons sterk vervuilde terras en bestrating. De vriendelijke heren hebben hun werk uitstekend u... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Weer een prachtig vlonder terras!

Ik heb op een tuinvereniging een blokhut met een groot Douglas houten terras er omheen.
Wij reinigen hebben het fantastisch schoongemaakt! Het ligt er al 10 jaar en was behoorlijk vervuild in die jaren. Heel donker geworden, veel algen en bij regen spekglad!
Het ziet er nu weer uit als nieuw!
Het zijn ontzettend aardige behulpvaardige mensen. Ze werken super netjes en laten het keurig achter. Als je nog twijfelt zou ik zeggen…” niet doen! Je krijgt hier absoluut geen spijt van”!
Ze gaan pas weg als jij tevreden bent!

July 15, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Dakgoten reinigen óók boven een glazen dak van een serre.

Alle dakgoten laten reinigen, ook op zolder en 1 pal boven het glazen dak van een tuinkamer. Daar mag natuurlijk niet op gestaan worden, dus dat baarde me zorgen, maar dankzij hun ‘stofzuigsysteem met camera’ geen enkel probleem. Ook geen gedoe met mensen die op je dak lopen en dakpannen verschuiven. Super vriendelijke mensen én professioneel. Tot volgend jaar.

July 14, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Prima communicatie en prima werk !

Prima communicatie. Hebben de 4 houten punten en boeidelen van mijn gevel schoongemaakt. En daarna als service de ramen met kalkvrij watergedaas. Prima werk geleverd. Ik ben zeer tevreden en kan dit bedrijf aanbevelen !

July 1, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Niet gedacht dat ons terras nog weer…

Niet gedacht dat ons terras nog weer schoon kon worden! Het was enorm vervuild en "vermost". Maar Arman en Jonne is dat in een kleine ochtend wel gelukt. Petje af en we bevelen wijreinigen.nl dan ook van harte aan.

August 30, 2021

Hele Fijne service !

Had al een lange tijd een hele vieze tuin met vieze tegels, heb toen een afspraak gemaakt met Wijreinigen en dat is me heel erg bevallen. Het is net alsof ik een nieuwe tuin heb, zeker een aanrader !

July 8, 2021

Fijn geholpen door Arman

Fijn geholpen door Arman. Mijn vlonders waren erg vies maar nu ben ik er gelukkig voorlopig van af. Zeker een aanrader als je ook elke 3 maanden de hogedrukspuit nodig hebt om de boel een beetje degelijk te houden!

July 7, 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look