God service, og jeg er super glad for rengøringen af bilen. Jeg havde glemt at bestille rengøring af nogle pletter over det ene vindue, men det tog han med uden ekstra betaling, hvilket jeg satte sto... See more
See what reviewers are saying
Det bedste service jeg nogensinde har oplevet og voldsomt godt øje for detaljer derfor vil vi til vær en tid vælge willys bilpleje til alle vores køretøjer
Willi’s Bilpleje alle pengene værd. Ny bil indvendig. 👍 Vender helt sikkert tilbage. Vil glæde mig til den dag, hvor bilen også kan få en tur udvendig. 🤗 William er en utrolig rar, frisk og be... See more
Han gør et rigtigt godt stykke arbejde og har været tilfreds hver gang og en rimelig pris.
Written by the company
Hos Willi's Bilpleje tilbydes der at rengøre din bil – Bragt ud til dig, Det er altid min ambition at give dig en uforglemmelig oplevelse, men ikke mindst et godt resultat.
Denmark
- willisbilpleje.dk
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Han gør et rigtigt godt stykke arbejde…
Det bedste service jeg nogensinde
Let at booke, kanon service
Let at booke service, god pris og flot indendørs rengøring af vores bil.
Vi kommer til at booke igen .
Dejlig ren bil efter besøg af Willi’s 😊
Punktlig og perfekt
Præcis til tiden, perfekt rengøring, ikke noget at komme efter. Jeg bestiller tid til nr. bil snart.
God service, og jeg er super glad for rengøringen af bilen. Jeg havde glemt at bestille rengøring af nogle pletter over det ene vindue, men det tog han med uden ekstra betaling, hvilket jeg satte stor pris på.
Hvis jeg skal nævne en lille ting, så havde jeg betalt for ekstra sæderens, men førersædet virker desværre ikke til at være blevet rengjort helt grundigt. Det ændrer dog ikke på, at jeg er meget tilfreds med det samlede resultat, og jeg vil bestemt anbefale servicen til andre.
Super rengøring og service
Super rengøring og service! William er super flink og gør virkelig et godt stykke arbejde!
Rigtig flink mand og omhyggeligt…
Rigtig flink mand og omhyggeligt arbejde. Rigtig tilfreds!
Den 26.05.2026 fik min bil en indvendig…
Den 26.05.2026 fik min bil en indvendig rengøring inklusiv sæderens. Resultatet var bare helt i top.
Bilen var rengjort indvendig som aftalt…
Bilen var rengjort indvendig som aftalt og alt var fint, så Willi for lov til at ordne bilen næste gang.
Mvh. Kim
God service og arbejde ud fra aftale
God service og arbejde ud fra aftale - og til tiden!
Kom til tiden og udførte upåklageligt…
Kom til tiden og udførte upåklageligt job, bilen stod som ny indvendig. Sæde rens var super.
En virkelig god oplevelse at have besøg…
En virkelig god oplevelse at have besøg af Villie.
Det er et flot stykke arbejde der er blevet gjort
Kort ventetid og god service
Kort ventetid - hurtig og effektiv rengøring.
Dejlig duft bagefter.