Wing Chun Pai Reviews 12

Company details

1. Sports Club
  2. Self-Defense School

Written by the company

WING CHUN KUNG FU SCHOOL TE MORTSEL Sinds 2008 is onze school actief in het opleiden en begeleiden van studenten in Wing Chun Kung Fu. Meer dan 800 studenten hebben reeds kennis gemaakt met onze school en zijn leraars. Wing Chun Pai staat garant voor een persoonlijke en professionele opleiding. Als deel van de Samuel Kwok Wing Chun Martial Art Association zijn onze certificaten wereldwijd erkend.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Traditionele Ip Man Wing Chun

Waarom ik op mijn 70 jarige leeftijd reeds 10 jaar les volg bij Wing Chun Pai?
Wing Chun Pai is een fantastische school waar je je vlug thuis voelt tussen de leraars, instructeurs en andere leerlingen. Je komt in één grote familie terecht.
Het aanleren van de Wing Chun technieken gebeurt op gestructureerde wijze; als je bepaalde technieken voldoende beheerst, wordt daarop verder gewerkt, stap voor stap.
De leraars en assistenten doen alle moeite om je op een hoger niveau te tillen, met veel geduld en zonder onderscheid te maken in leeftijd.
In het lesgeld zitten ook nog talrijke pakketten inbegrepen om andere vaardigheden bij te brengen en je fysische en mentale fitheid te verbeteren, zoals fitness, lenigheid, challenges om thuis te oefenen, Qi Gong, ademhalingsoefeningen, voeding...

July 9, 2023

Dankjewel Jean-Pierre

Een aanrader!

Professionele leraars met een zeer grondige kennis van de traditionele Wing Chun. Gebracht op een leerrijke en leuke manier en in een aangename omgeving met toffe mensen. Een aanrader voor jong en oud!

May 27, 2023

Bedankt Norman!

Rated 5 out of 5 stars

Één van beste keuzes in jaren!!

Één van beste keuzes in jaren!!
Geweldige school, fijne leden en fantastische sifu's en assistenten. Allemaal met het veel geduld, begrip en respect voor elkaar. Een echte aanrader

May 17, 2023

Bedankt Liesbeth

Beste Wing Chun club !

Ik ben nu al verschillende jaren lid van deze Wing Chun-club en ik kan eerlijk zeggen dat het mijn verwachtingen in alle opzichten heeft overtroffen. De instructeurs zijn zeer bekwaam en gepassioneerd in het onderwijzen van Wing Chun, en ze hebben een diep begrip van de kunst en haar principes. Ze zijn geduldig en moedigen aan, en ze nemen altijd de tijd om de technieken en concepten op een duidelijke en gemakkelijk te begrijpen manier uit te leggen.

De andere leden van de club zijn ook vriendelijk en ondersteunend, en ik heb goede vrienden gemaakt door samen te trainen. De club heeft een sterk gemeenschapsgevoel en ik heb het gevoel dat ik deel uitmaak van een grotere familie die mijn liefde voor Wing Chun deelt.

De trainingssessies zijn uitdagend maar ook erg leuk, en ik heb gemerkt dat mijn kracht, flexibiliteit en techniek aanzienlijk zijn verbeterd sinds ik bij de club kwam. De faciliteiten zijn schoon en goed onderhouden en er is voldoende materiaal beschikbaar om tijdens de training te gebruiken.

Over het algemeen zou ik deze Wing Chun-club ten zeerste aanbevelen aan iedereen die deze krijgskunst wil leren. De kwaliteit van de instructie is eersteklas, de gemeenschap is gastvrij en ondersteunend, en de training is zowel uitdagend als plezierig. Of je nu een beginner bent of een ervaren beoefenaar, je vindt er alles wat je nodig hebt om je vaardigheden te ontwikkelen en je doelen te bereiken.

Tom

May 11, 2023

Wing Chun school

Wing Chun school, waar alle leden, van de laagste tot de hoogste graden, samen met de leraren, een grote familie vormen, waarbij wederzijds respect het allerbelangrijkste kenmerk is.
Er zit veel variatie in de lessen waarbij alle facetten van Wing Chun aan bod komen, zodat het nooit eentonig wordt.
Met de nodige inzet en volharding en met de hulp van de instructeurs, is progressie gegarandeerd. Iedereen traint echter op zijn of haar niveau en stelt eigen doelen. Men is ook nooit te oud om met Wing Chun te beginnen of door te gaan , dat bewijzen de zestigers in de school elke les. Samengevat : toffe school met bekwame leraars.

May 10, 2023

Bedankt Mark

Wing Chun Pai, een echte school

Een fijne school waar elk lid telt en wordt gerespecteerd, dit is mijn ervaring, en zeer geschikt voor zowel mannen als vrouwen, we hebben elke leeftijd in onze school. Zelf ben ik in deze school enorm vooruit gegaan, zowel fysiek, mentaal, maar ook warme leden die elkaar steunen en familie is geworden. Ook onze Sifu's zijn stuk voor stuk warme mensen die iedereen laat groeien, ieder op zijn eigen niveau. En ook onze assistenten niet vergeten, die ook liefdevol hun kennis delen.
Kortom je leert hier op traditionele wijze, Kung Fu, ontspanning met Qi Gong en fitter worden met fit en gezond of gezondheidsverandering op voeding.
Zelf sta ik nog niet op het niveau van anderen, maar ik groei wel elke dag en word mee gestimuleerd om te groeien, dit op mijn eigen niveau.
Dit kan ik echt iedereen aanraden, jong, oud, het heeft mijn leven veranderd en ik kan niet meer zonder deze school. Een echte familie, en je leert elke keer bij en groeit enorm.
Veel succes aan iedereen die in onze school nog mee wil komen trainen en groeien of ontspannen in Qi Gong of gezond wil gaan leven met de voeding, kan hier ook.
Marie-Anne Van Damme

May 10, 2023

Bedankt Marie-Anne

Rated 5 out of 5 stars

Een prima school om de traditionele…

Een prima school om de traditionele Wing Chun onder de knie te krijgen. Zeer geduldige leraars, goede sfeer en veel afwisseling in de lessen. Naast vormen en technieken word je zowel fysiek als mentaal sterker en tegelijk meer ontspannen.

Bedankt Gabriel

Gewoon doen

Voor alle leeftijden!! Persoonlijke coaching.

May 2, 2023

Bedankt Dirk

Rated 5 out of 5 stars

Top sportschool met professionele en…

Top sportschool met professionele en gepassioneerde sifu-coaches. Een aanrader voor iedereen, zowel jong als oud, die wil werken aan een gezonde geest in een gezond lichaam. Ieder traint op zijn/haar eigen niveau.

Beddankt Rudi

Rated 5 out of 5 stars

high level martial arts, gezondheid en FAMILIE

De Sifu (Meester) van deze school stelt alles in het werk om zijn kennis over te dragen en van zijn leden betere n gezondere mensen te maken. Dankzij zijn assistenten zit je, in groep, eigenlijk een beetje in een privéles.
En je komt in een (heel grote) familie terecht !

Bedankt Peter

Fantastische school

Fantastische school! Zowel fysiek als ook mentaal ben ik er enorm op vooruit gegaan. Elke les voelt als een privéles. Als je Martial Arts overweegt, is dit waar je moet zijn!

Bedankt Thomas

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look