Wipers Reviews 76

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Superbra service och väldigt vänligt och engagerat bemötande. När det blev lite struligt att fixa sakerna själv så fick jag exemplariskt bra hjälp. Här kan man lugnt handla och lita på såväl produkter... See more

Rated 5 out of 5 stars

Snabb leverans av torkarblad som monterades. Tyvärr upptäcktes efter några dagar att ett av bladen var trasig i ena änden. Skickade email till Wipers som kontaktade mig samma dag och skickade nya blad... See more

Rated 5 out of 5 stars

Reklamerade köpta torkarblad pga friktionsljud vid regn. Blev uppringd samma dag. Efter ö.k. fick jag ett personligt besök till min adress, kontroll av bladen och båda bladen byttes trots att endast... See more

Rated 5 out of 5 stars

Utmärkt kundservice! Då vår bil tillverkades samtidigt som den föregående generationen av samma modell (Kia Ceed) under en kort period visade deras system även torkarblad till denna. Vi rå... See more

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Bästa kundservicen !

Toppbetyg för kundtjänsten ( Tack Niclas ! ) som löste mitt problem souveränt , när någonting hade gått fel . Snabba svar via mailkontakt .
Snabb leverans dessutom .

June 13, 2022

Fungerade

Jag var lite orolig att jag inte skulle klara byta torkarblad men bestämde mig för att prova via bilens nummer. Paketet kom snabbt och monteringen var enklare än vad jag trodde :)! Nya torkarbladen passade och fungerar bra!

April 3, 2022

Nöjd!

Nöjd med produkter. Lätt montering och snabba leveranser.
Kundtjänst var trevlig och hjälpsam i fråga jag hade. Toppbetyg !

March 1, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Sämsta torkarbladen!

Köpte torkarbladen i augusti 2021 och de både passade bra och funkade bra, men efter 4 månader blev det vänstra slitet efter att första snön och kylan kommit. En 1 decimeter "remsa" lämnas efter och det precis i ögonhöjd.
Har aldrig varit med om något liknande, sämre torkarblad får man leta efter.
Kommer aldrig mer att köpa torkarblad från Wipers och kommer inte att rekommendera någon annan att göra det heller.
Sämsta torkarbladen!

February 20, 2022
Wipers logo

Reply from Wipers

Hej Stephan!

Tråkigt och märkligt med det inträffade, som vi självklart inte heller accepterar och hade uppskattat en möjlighet att få hjälpa dig undersöka och lösa problemet, snabbt och smidigt.

Vi jobbar ständigt med kunden i fokus, där kvalitet till rätt pris är det vi alltid strävar efter att erbjuda med snabb leverans. Om det mot förmodan skulle vara något som inte är som det ska eller vanligtvis brukar, är vi alltid tillmötesgående samt hjälpsamma och har så varit sedan starten 2010.

Vänligen kontakta oss via vår kundservice, så lovar jag att vi ska hitta en lösning på problemet tillsammans.

Tack

Med vänliga hälsningar
Niclas H
Wipers Sweden AB

Rated 5 out of 5 stars

Det finns inget negativt om företaget

Det finns inget negativt om företaget. Jag har beställt både deras egna märke, men även andra ”vanliga” märken.

Dock så gick Wipers torkarblad till bakrutan sönder efter ett par månader.
Detta fick jag direkt respons på när jag mailade och skickade med en bild och två dagar senare hade jag ett nytt torkarblad att hämta på utlämningsstället.

Guldstjärna!

January 12, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Mitt paket blev först felsorterat av…

Mitt paket blev först felsorterat av posten men då skickade Wipers ett nytt paket med en gång så det blev bara en dags försening. Tyvärr fick jag blad till fel årsmodell pga ett fel i deras databas men även detta löstes mycket smidigt. De ringde till och med upp och berättade hur det låg till och fick en flaska siktförbättrare gratis som kompensation för strulet. Bättre kundservice har jag nog aldrig varit med om.

October 27, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Utmärkt service efter att postnord slarvat bort paket.

PostNord tappade bort paketet med torkarbladen. När jag skrivit till Wipers och berättat att torkarbladen verkade ha fastnat någonstans på vägen så ringde de upp samma eftermiddag och sa att de skickat en ny omgång. Dessa kom fram dagen därpå. När PostNord lyckades hitta och leverera den ursprungliga leveransen ett par veckor senare lät Wipers mig behålla de bladen också utan extra kostnad.

Bladen var enkla att montera och har den korta tid jag hunnit använda dem fungerat utmärkt.

February 7, 2021

Vilken bra service

Vilken bra service! Fick ett måndagsexemplar som tyvärr gick sönder i godset efter drygt 4 månader. Reklamerade och fick nya. Tack Wipers.

January 16, 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look