See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Positief: Snelle levering, mooie producten en totaalpakket. Negatief: Eigenaar zeurt en klaagt erover dat hij niets verdiend. Helaas een discussie met onzinnige vergelijkingen waar ik als klant... See more

1.7

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Onbeschoft gewoon

Onbeschoft gewoon, niet normaal!

Ik wilde een boenpad en houtolie voor de vloer kopen, maar ik dacht: weet je wat, laat me eerst even de reviews bekijken. En ja hoor, ik schrok ervan. Dus heb ik de aankoop maar niet doorgezet. Krijg ik vervolgens twee mails met: u heeft uw bestelling nog niet betaald.
Ik heb hen netjes terug gemaild dat de reden was dat de reviews mij hebben doen besluiten om af te zien van de aankoop.

Daarop kreeg ik een hele mail terug met een verhaal dat ze betrouwbaar zijn, dat ik “in goede handen zit”, dat ze al meer dan 20 jaar bestaan en duizenden bestellingen hebben verwerkt. En dat ik alleen het negatieve zie, en dat zij de reviews blijkbaar niet goed in de gaten houden, waardoor ze zo slecht scoren. Wat mij vooral opviel, is dat het grote lariekoek is: als je écht duizenden (50.000+) klanten hebt en goede service levert, dan zou dat heus wel terug te zien zijn in de reviews!

Maar goed, ik heb ze opnieuw gemaild met het verzoek om me met rust te laten, want ik kreeg wéér twee betalingsverzoeken voor producten die ik niet eens besteld heb!

Dus ik ga af en ik quote:
“Dit zegt nogmaals genoeg laat me met rust danku well”
En hierbij stuurde ik de negatieve reviews van Trustpilot mee als bestand.

Reageren zij — en ik quote:
“Ik denk dat uw stelling meer over u zegt meneer…. We hebben het proberen uit te leggen maargoed u leest liever wat u wil lezen denk ik.
Maargoed ik wens u heel veel succes verder.”

Nou, duidelijk 🤣🤣. Gelukkig heb ik niks bij hun besteld. Wat een klantonvriendelijkheid — laat staan als je wél iets koopt!

Ik raad het ten zeerste af! Niet doen, niet doen!!!

November 17, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Duur, onbeleefde en arrogante service

Spijtig dat goede producten door zo'n BARSLECHTE FIRMA als WOKASTORE.NL verkocht worden. Eerst werd mij de verkeerde kleur olie geleverd. Daarna wel de juiste kleur, maar niet in de overeengekomen promoverpakking (waardoor het product dan veel duurder uitkwam dan bij Wokashop.nl. Bij vraag om het terug te sturen werd lacherig, onbeleefd en arrogant daarop gereageerd. Ze lieten blijken dat van terugbetaling geen sprake zou zijn. Spijtig dat je niet minder dan één ster kan geven, want zelfs dat is er één te veel.
Dus voortaan bestel ik bij Wokashop.nl waar je wel vriendelijk en nog goedkoper ook bediend wordt.

April 3, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Waardeloze service na verkoop.

Ik had een bestelling geplaatst voor een verpakking van 2.5L. Dan leveren ze twee bussen van 1L. Wat een verschil is van 0.5L. Hierop stuur ik een melding dat dit niet correct is. Zeggen ze dat ik te weinig betaald heb, want dat twee verpakkingen van 1L duurder is.
Waarom denk je dat ik 2.5L bestel? Dus vraag ik om een retour en mij het juiste op te sturen. Krijg ik als antwoord dat ik de retour moet betalen??????

April 30, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Belofte op website dat er de volgende…

Belofte op website dat er de volgende dag geleverd wordt is een grote leugen.
Ik heb een week moeten wachten op mijn order.
Bij contactname met de klantendienst had ik een zeer arrogant persoon aan de lijn die me geen info kon geven over mijn order. Behalve dat het vandaag of morgen wel zou geleverd zijn. Helaas was het nog een week wachten.
Prijzen zijn Max 10% minder dan in fysieke winkel.
Ik koop hier nooit meer.

August 1, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Man staat je ronduit onbeschoft te…

Man staat je ronduit onbeschoft te woord als je een vraag stelt. Omdat de levering vertraagd was, heb ik de Woca producten bij ander bedrijf besteld, die wel doet wat ze beloven. Wocastore levert met een productiedatum juni 2023. Het andere bedrijf april 2024.
Een gebruikt stickervel en tape die ik in de doos aantrof horen in de afvalbak thuis en niet in een doos die je naar een klant stuurt.

July 27, 2024

rasechte oplichters

rasechte oplichters

ondanks veelvuldig onderbouwde problemen via mail werden aangetoond mbt de kleur van de olie wou men geen oplossing bieden, noch de niet geopende potten retour nemen

April 18, 2024

Onvriendelijk en retour onmogelijk

Retour aanmelden volgens de aangegeven procedure op de website werk niet. Ze lezen die mail niet (geven ze zelf aan). Als je vervolgens navraag doet via een contactformulier krijg je te horen: ik heb je eerste mail niet gezien en nu ben je buiten het termijn. Ze zijn dus niet meewerkend en leggen het probleem bij de klant neer.
Nabellen heeft ook geen zin, de verkoper wist mij te vertellen dat je boenpads bij elke actie het hele jaar door nodig hebt voor je vloer! Tuurlijk.... met zo'n machine erbij zeker.
Iets meedenkender en klantvriendelijker zou niet misstaan. Ik heb immers mijn retour binnen 14 dagen na ontvangst aangemeld.

March 27, 2024

zeer klantonvriendelijk

Het liefst zou ik nul sterren geven. Vorig jaar allemaal producten bij hun gekocht waar ik nog wat uitleg over wilde. Verschillende keren gebeld, maar meestal nemen ze niet op. Nu lukte het wel, maar men vertikte het om uitleg te geven. Ik kreeg ook het idee dat men het gewoon niet wist. Ik moest maar op de site kijken. Echter wist men niet aan te geven waar ik dit op de site kon vinden, maar ik kon hier wel een mail voor sturen. Hoezo klantonvriendelijk? Echt slecht!

January 19, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Cette entreprise n'est pas responsable…

Cette entreprise n'est pas responsable de grand chose après avoir envoyé votre commande. Mon colis est arrivé deterioré donc je l'ai refusé mais je n'ai plus aucune nouvelle de ma commande. Le SAV est inexistant. Vous recevez des mails pour vous notifier qu il ne fallait surtout pas refuser le colis car cela leur couterait cher. Résultat pas de colis et le montant n'a pas été remboursé....
Lamentable et honteux !!!

September 15, 2023
Rated 1 out of 5 stars

bestelling gedaan met extra kosten voor…

bestelling gedaan met extra kosten voor avond levering. wordt overdag bezorgt ipv de avond waar ik voor betaald heb. mail gestuurd met daarin het verhaal van levering en dat ik extra betaal maar overdag de bestelling binnen krijg. dus vraag of het geld retour gestort kan worden. antwoord van bedrijf is ze gaan een onderzoek in stellen waarom het niet in de avond is geleverd , dit terwijl er een track en tracé is waarop staat hoelaat het bezorgd is. ze kunnen mij nu geen geld terug storten moet eerst uitgezocht worden en kan heel lang duren ivm de drukte. tevens wordt daar bij gezegt dat ik het product voor weinig heb gekocht en ook geen verzendkosten betaal en het bijde concurrent duurder is. dus met andere woorden ik moet niet zeuren.
weer mail gestuurd met daarin wederom mijn verhaal en dat ik de betaling tegemoet zie.
weer antwoord met erin dat ze duidelijk zijn geweest en niet meer reageren op mijn mails mits het over een product gaat.
ZEER ONVRIENDELIJK MENSEN en gebruiken onzin verhalen om je zoet te houden door middel van we zijn goedkoop u heeft gewon niks te lagen want ergens anders is het veel duurder enz .

October 4, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Prima ervaring met dit bedrijf.

Goede informatie over de status van de levering d.m.v. Track en Trace. Product was zorgvuldig ingepakt, zodat er geen risico was op deuken of lekkage. Eén dag later dan de beloofde 24 uur, daarom geen maximale beoordeling, maar verder niets op aan te merken.

August 25, 2023
Rated 5 out of 5 stars

service

Pakket is bezorgt bleek lek in te zitten denk door de bezorgen want het was goed met plastic verpakt.
Gebeld werd gelijk een nieuwe opgestuurd wat een goede service.

August 24, 2023
Rated 4 out of 5 stars

Positieve ervaring

Ik werd door middel van e-mail op de hoogte gehouden van verzending van het product. Product kwam goed verpakt bij mij aan en levert ook nog eens een zeer goed resultaat.
Op de site stond: voor 18:00 uur besteld = morgen in huis. Ik heb om 17:52 besteld maar had het artikel helaas niet de volgende dag in huis (maar een dagje later). Anders had ik 5 sterren gegeven.

August 16, 2023

Oplichter pas er mee op

Oplichter pas er mee op. Product niet geleverd gekregen. Daarna gevraagd of ik nog een keertje de verzendkosten wilde betalen. Nou ik trap daar niet voor een tweede keer in, daarom wees gewaarschuwd!

June 7, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Medewerker klantenservices gooit gewoon de hoorn erop

Ik ben niet tevreden over Wocastore en zal er nooit meer iets bestellen. Mijn bestelde artikel was op voorraad, maar omdat ik geen verzendbevestiging kreeg nam ik contact op. Ik werd uiterst onvriendelijk te woord gestaan en er werd mij verteld dat het artikel pas over 3 weken weer op voorraad zou zijn. Dit moest nog worden aangepast op de site. En tja, mijn artikel was een service artikel, werd al heel goedkoop aangeboden, kostte hun eigenlijk meer aan handlingkosten en gratis verzenden dan dat ze er aan verdienden. Ik moest maar een mailtje sturen dan kreeg ik mijn geld terug. Hij gaf er helemaal niets om. Dat heb ik dus gedaan, mijn geld (70,-) heb ik gelukkig terug ontvangen wat ik eigenlijk al niet verwachtte. De servicemedewerker/eigenaar? leek zich heel erg te ergeren aan ons gesprek en smeet uiteindelijk na boze woorden gewoon de hoorn op de haak. Wocastore, dit kan echt niet. Mij zien ze hier niet meer terug, maar trek na meerdere slechte reviews uw eigen conclusie. Overigens hebben ze meerdere website’s... En op de site staat dat het artikel nog steeds gewoon op voorraad is dus ze passen niets aan.

April 2, 2023

Ingedeukt blik ontvangen

Ingedeukt blik ontvangen. Kreeg snel onderstaande reactie.
Goedemorgen,
Ai, heel vervelend. Kunt u ons ook een foto van de deksel en die deuk sturen?
Sluit het deksel nog?
Groetjes,Cella
Foto opgestuurd…….maar dat was het dan.
Waardeloos.

March 11, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Bestelling gedaan , maar na verkeerd artikel geen geld terug

Bestelling gedaan , maar 1 artikel verkeerd toegestuurd. Wit inplaats van naturel conditioner . Na contact op hun kosten terug gestuurd met verzoek de goeie op te sturen . Helaas niets meer ontvangen en geld niet terug gekregen met de vermelding dat het artikel onverkoopbaar is omdat het zegel verbroken is en de fles geopend . Zegel zit er niet op en fles kan op zich gewoon geopend worden . Na telefonisch contact zou die heer het uitzoeken maar had al een vaag vermoeden dat dit ook niets zou uithalen want kreeg een verhaal te horen over dat ze zo concurend moesten zijn en dat het zo moeilijk was . Op hun site wordt het artikel nu wel voor 15 € aan geprezen , terwijl ik er 25,95 € voor betaald heb . Hele slechte service dus , nooit meer iets aan bestellen .

February 9, 2023
Rated 3 out of 5 stars

Positief met aan nasmaak

Positief:
Snelle levering, mooie producten en totaalpakket.

Negatief:
Eigenaar zeurt en klaagt erover dat hij niets verdiend. Helaas een discussie met onzinnige vergelijkingen waar ik als klant niks mee te maken heb en waarin je niet tegemoet gekomen wordt. Dit naar aanleiding van het terugsturen van een aantal producten bij een bestelling van meer dan 750 euro die o.a. op basis van zijn advies zijn aangekocht.

February 1, 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look