See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik gebruik Wozzol zes weken en ik ben super tevreden. Al gauw heb ik de betaalde versie voor twee jaar genomen, niet omdat dat nodig was, maar omdat het een laag bedrag is en omdat niet hoeft te worde... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Ik gebruikte vroeger Teach2000, maar dan kan niet op een mobiel. Na wat uitgeprobeerd te hebben bij Wozzol uitgekomen. Geweldig woordjes overhoorprogramma. Je kan woordenlijsten met knippen en plakken... See more

Rated 4 out of 5 stars

Company replied

Company details

1. Language Course Provider

Written by the company

Woordjes overhoren? Dat doe je met hulp van Wozzol. Met Wozzol leer je woordjes in vreemde talen snel en makkelijk. Met Wozzol is het woordjes leren gratis.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

1 jaar wozzol

Ongeveer een jaar geleden heeft mijn grieksdocent Wozzol aangeraden, en vandaag heb ik op black friday wozzol premium gekocht. Wozzol heeft mij heel erg geholpen om woordjes te leren en is, niet zoals quizlet, makkelijk te gebruiken zonder te betalen.

December 26, 2021

Reply from Wozzol

Bedankt voor de review en veel plezier met de premium versie van Wozzol! Met Black Friday kan je Wozzol premium kopen voor een half jaar of 1 jaar voor hetzelfde maandelijkse bedrag als een 2 jarig premium account. Een flinke korting voor deze kortere periodes dus!

Rated 4 out of 5 stars

Handige app

Bij het opslaan bleven er maar 6 of 10 woorden staan. Naderhand begrepen we waarom het misging (zinnen mogen niet te lang zijn) en hebben we al een aantal oefenlijsten kunnen maken. Makkelijk om zo een toets te leren 👍

Bedankt Wozzol voor de hulp! 😊

September 24, 2022

Reply from Wozzol

Bedankt voor de update van de review! Vervelend dat het opslaan eerst niet goed ging. Ik heb het even getest en ik krijg bij een te lang woord de melding "Een woord (of zin) kan maximaal 200 tekens lang zijn". Ik zal deze melding met een rode omlijning wat duidelijker maken.

Rated 5 out of 5 stars

Eindelijk een twee-traps leerprogramma.

Eindelijk een leerprogramma voor woordjes dat uit twee delen bestaat. 1. Leren (stampen) van woordjes uit een woordenlijst. 2. Als je de lijst geleerd hebt kun je de lijst actief zetten zodat de reeds bekende woordjes via een intelligent algoritme telkens opnieuw gevraagd worden. Hoe beter je een woordje kent, hoe langer het duurt voordat deze weer gevraagd wordt.

De grafische presentatie van de vorderingen stimuleert om verder te leren.

September 4, 2022

Reply from Wozzol

Bedankt voor je duidelijke en positieve review!

Super fijn leren

Super fijn leren ik heb ook een stuk meer motivatie om te leren zo het is overzichtelijk en het helpt enorm het heeft geholpen om mijn duits cijfer van een 5 naar een 7 te brengen

February 10, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Erg goed programma had me memory anders…

Erg goed programma had me memory anders voorgesteld maar dat is uiteraard persoonlijk. Voor de rest een praktisch programma voor de prijs hoeft je het niet te laten dan krijg je een premium zonder reclame, ik beveel dit product uiteraard gezien wat je ermee kan en voor de prijs hoeft je niet te laten.

September 18, 2021

Wozzol is top

Super website, ik leer woordjes beter dan ooit :) Aanrader! De premium versie is een beetje overbodig, met de gratis versie kan je ook super goed aan de slag.

October 29, 2020

Reply from Wozzol

Bedankt voor de review! Het idee is dat de gratis versie een fijne oude auto is waar je overal mee komt. De premium versie is de gave luxe auto die je eigenlijk wilt hebben.

Rated 1 out of 5 stars

Opzich een goeie manier van leren maar…

Opzich een goeie manier van leren maar waarom moet je perse Wozzol premium aanschaffen voor de statistieken, toch maar gedaan helaas

October 18, 2020

Reply from Wozzol

Fijn dat je Wozzol wel een goeie manier van leren vindt. Jammer dat de review niet beter is. De gratis versie van Wozzol is goed genoeg om te gebruiken maar is wel beperkter dan de premium versie. In de gratis versie kan je bij vorderingen rechtsboven kiezen om de vorderingen te exporteren. Zo kan je ook wat statistieken zien met de gratis versie.

Aanrader

Ik vind persoonlijk wozzol heel fijn om voor een vak te leren . Je krijgt een wekelijkse rapport en je krijgt een herinnering om te leren . Als je een kind bent kun je een e-mail adres van je ouder verzorger opgeven . Dat is heel fijn . Gelukkig heb je ook een app . Dan kun je ook online leren . Als je premium wilt is het niet duur . Account aanmaken is ook gelukkig gratis . Echt een geweldige website en app . Echt een aanrader .

October 13, 2020

Heel makkelijk te gebruiken

Heel makkelijk te gebruiken. Je wordt niet afgeleid door reclames en je kan zien wat je fout en goed doet. Dingen die je fout doet kan je extra herhalen

October 6, 2020

Geweldige app

Het is echt een geweldige app. Het helpt mij om goed te leren voor woordjes. Er zijn vele mogelijkheden om te leren. De kennispunten die je kunt verzamelen zijn ook top. Het is voor de rest helemaal toppie. Bedankt dat jullie deze app hebben gemaakt!!

October 5, 2020
Rated 1 out of 5 stars

niets lukt niets blijft onthouden

October 4, 2020

Beste Laur,

Vervelend dat Wozzol niet goed bevalt.
Wat lukt er niet? Hoe kan ik je helpen?
Op onze helppagina staat uitgebreide uitleg over hoe Wozzol te gebruiken met veel instructiefilmpjes:

Heb je een vraag dan kan je die via het feedback formulier stellen of met een mailtje naar info@wozzol.nl. Dan probeer ik je zo snel en goed mogelijk te helpen. Wil je liever bellen stuur dan je telefoonnummer naar info@wozzol.nl zodat ik je terug kan bellen.

Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je een heel oude browser gebruikt. Dan werkt Wozzol niet goed.

Paul

Rated 5 out of 5 stars

Het is een hele goede overhoorwebsite

Het is een hele goede overhoorwebsite. Je ziet statistieken en na zoveel dagen moet je de woorden opnieuw overhoren. Het is erg handig en je hebt verschillende overhoormethoden.

October 1, 2020

Super fijne app

Super fijne app! Sinds ik deze app gebruik onthoud ik woordjes beter! Handig in gebruik.

September 28, 2020

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look