123ledspots Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Door de goede productinformatie heb ik de keuze gemaakt om hier te bestellen. Ik was op zoek naar alternatieve, goedkopere en mooiere inbouwspots voor onze keuken die aangestuurd konden worden door Ph... See more

Rated 4 out of 5 stars

Mooie kleine Spotjes die opvallend veel licht geven. Door de kleine inbouwmaat en het soepele snoertje makkelijk te bevestigen.

Rated 5 out of 5 stars

Gekocht product: Cabinet LED opbouwspots zwart. Spots kwamen zeer snel per bode bij mij aan. Materiaal van de lampen en opbouwranden is zeer solide. Helaas bleek één lamp de hele set 'op te hangen'.... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Inbouwspots zijn top en de dimmers ook maar de afdekramen zijn ruk . Veels te onstabiel en de dimknoppen moet je na 2x indrukken er weer afhalen en naar voren halen . Was t zat dus heb nu nieuwe bij... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

5 reviews in the last 12 months

Write a review

Geweldige service!

Wat een geweldige service van dit bedrijf! 2,5 jaar geleden 12 spots gekocht waarvan er eentje defect was geraakt (waarschijnlijk door blikseminslag) Voor 123ledspots geen probleem en ik kreeg gewoon een nieuwe toegestuurd ondanks dat de garantie al een half jaar verlopen was. Dit zie je niet veel meer. Dank!

September 30, 2019

Kapotte drivers

Na 2 jaar gebruik begaven een aantal drivers van mijn inbouwspotjes het. Dit gemeld bij 123ledspots en dit is keurig opgepakt en afgehandeld. Inmiddels zijn nieuwe spots onderweg tegen een zeer nette prijs.

January 3, 2019
Rated 5 out of 5 stars

Een ervaring die ik niet snel zal…

Een ervaring die ik niet snel zal vergeten.

Vier spotjes type Monaco besteld voor inbouw in een dikke plank. Levering als een speer. Ingebouwd in de planken betekent dat de warmteafvoer zeer beperkt is, maar in mijn email wisseling met 123ledspot voordat ik deze spotjes kocht, had ik duidelijk gemaakt dat ik deze zou gaan inbouwen in planken. Dat was geen probleem.

Korte tijd na het inbouwen deden de spots het niet meer. Eerste verdacht viel op de LEDdriver. Zonder probleem een nieuwe gekregen. Maar dat loste het probleem niet op. Na enig experimenteren bleek er 1 spot stuk te zijn. Zonder probleem ook hier een nieuwe spot gekregen. Nu deden ze het allemaal weer.

Maar helaas opnieuw na korte tijd geen licht meer. Opnieuw was er een spot stuk. Toen heb ik alle spots eruit gehaald en een testopstelling gemaakt op de werkbank om de temperaturen te kunnen meten die optreden omdat de spots in een plank zaten. De resultaten naar 123ledpsots gestuurd. Aan de hand daarvan kwam men tot de conclusie dat de temperaturen veel te hoog waren en dat daarom de spots stuk gingen. Deze spots zijn dus eigenlijk niet geschikt voor inbouw in een plank.

Hun voorstel was dat ik alles kon behouden en mijn geld terug kreeg. Dat vind ik nog eens service. Daarom 5 sterren++++ voor 123Ledpsots.

July 16, 2018

Uitstekende service!

Prima service afhandeling. Na twee jaar begaf een van de 5 spotjes het.

Ondanks dat het artikel niet meer in het assortiment zat had het bedrijf enkele op voorraad voor garantie afhandeling.

Ik krijg keurig netjes een nieuw spotje opgestuurd.

Blij verrast!

February 21, 2018
Rated 2 out of 5 stars

Geen Service ondanks flinke bestelling.

Voor meer dan €1200,- aan spots en dimmers besteld...
Er zijn door een defecte dimmer 5 spots stuk gegaan, helaas krijg ik te horen dat het aan de installatie MOET liggen... Kan natuurlijk niet aan de dimmer liggen.

Spijt dat ik hier mijn lampen en dimmers gekocht heb!
Voor het vervolg van de verbouwing ga ik elders heen.

September 20, 2017

Meer dan uitstekend!

Geweldige service, snelle levering en goede prijzen.
Een armatuur van een spotje was defect, een email op zondag, en maandag was er een nieuwe onderweg, perfect!

June 14, 2016
Rated 5 out of 5 stars

Wat een fijne webwinkel en service!

Wát een fijne webwinkel en service op 123Ledspot.nl. Wij hebben stad en land afgezocht naar 3 kantelbare mini ledspotjes met ieder een eigen transformator. We hadden gezien op internet dat ze wel bestonden, maar best prijzig. Uiteindelijk de hoop in de winkel maar opgegeven en besloten ze op internet te bestellen. Ook hadden we een nieuwe dimmer nodig voor deze spotjes en liet mij per email adviseren. Ik kreeg direct antwoord en het betreft (gelukkig) de goedkoopste dimmer die geschikt is voor deze lampjes. We betaalden €60 voor de spotjes en ze kwamen netjes optijd binnen. Bleek dat één van de spotjes niet goed kantelde. Hij bleef niet hangen. Net gebeld naar 123Ledspot en ze sturen een nieuwe. Er wordt niet moeilijk gedaan. Gewoon echt erg tevreden! Dat mag ook weleens gezegd worden.

August 1, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Super webwinkel, met zeer goede service

123ledspots denken met je mee en zijn oplossingsgericht. Bij het zoeken naar ledspotjes,ledlampen en bijpassende dimmers en alle bijpassende schakelapparatuur voor mijn nieuwe keuken hebben zij mij van advies en hulp gediend waardoor ik kon vertrouwen op een goede combinatie en materiaal.
Zelfs wat niet in hun bestand zat, zochten ze voor me op en bestelden ze. Fantastische service. Alles werd heel snel geleverd zonder calamiteiten. Super. Ik ben zeer tevreden. Ik heb een prachtige verlichting en kan 123ledspots een ieder aanbevelen.

October 20, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Goed assortiment, goede bezorging, perfecte service!

Prima website, de enige die LED spots IP65 voor de badkamer in het assortiment had.
Bestelling ging goed, alhoewel ik de verkeerde trafo besteld had. Direct werd contact opgenomen om te crediteren en de juiste producten te bestellen.
Producten functioneren naar volle tevredenheid.
Later bleek dat ik geen 4, maar 3 spots nodig had. Daarmee verviel ook 1 van de 2 trafo's die ik besteld had. 123ledspots deed niet moeilijk en heeft 1 trafo en 1 spot retour genomen. Top!

May 2, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Goedkope webwinkel met super service

Bij 123ledspots 21 ledspots met armatuur besteld. Direct bij de verwerking kregen we al een bericht dat ze niet alle spots met dezelfde kleur beschikbaar hadden.
De volgende dag toch de bestelling met de wel beschikbare spots ontvangen. in deze verzending zaten ook de 2 spots met de afwijkende kleur zodat we toch alvast de beschikking hadden over een volledige set ledspots.
In de mail en in de begeleidende brief in de doos, was aangegeven dat zodra de juiste kleur ledspots weer beschikbaar waren, deze alsnog gratis werden toegestuurd. De afwijkende spots die we al hadden ontvangen mochten we houden.
En 1,5 week later later hebben, zoals was belooft, de juiste spots netjes ontvangen.

April 13, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Goede winkel, een aanrader!

Ik had 1 LED spot gekocht om te kijken of de kleur goed was. Toen ik deze binnen kreeg (1 dag na het bestellen), bleek het prima te zijn. Toen heb ik nog 11 LED's gekocht. Deze waren weer een dag later binnen maar helaas was de kleur net iets anders. (iets warmer).
Ik heb toen 123ledspots een email gestuurd met de vraag hoe dit kwam. Heel netjes en snel antwoord gekregen dat ze op zoek waren naar de perfecte kleur en dat het uit een andere partij is gekomen. De kleur van de 11 LED's die ik had toegezonden gekregen was de kleur waar de meeste mensen blij mee zijn omdat dit bijna gelijk is aan halogeen.
Er werd aangeboden om 11 nieuwe LED's te sturen met de kleur van de LED die ik eerder had gekocht (gratis en als deze LED's goed waren dat ik dan de oude 11 terug zou sturen, eveneens gratis).
Ik vindt het op zich niet zo'n probleem dat het wat warmer licht is, dus ik vroeg of ze nog twee LED's konden sturen met de goede kleur. Ik heb namelijk lampen met 3 spotjes er in. Als ik 1 lamp een net wat andere kleur geef is dat niet erg omdat de lamp toch in een andere kamer hangt.
De winkel bood mij aan om deze twee extra LED's (gratis) toe te sturen!

Vandaar dat ik erg blij ben met de winkel, mede vanwege de super snelle en goede service.

February 28, 2013

Top webshop

Ik had badkamer ledspotjes nodig. Alles was snel te vinden op de website van 123ledspots.nl. Dat zie je wel eens anders. Kan vaak door de bomen het bos niet meer zien. Hier staat alles lekker overzichtelijk ingedeeld en lage prijzen!
Ik als superleek toch nog een paar vragen. Werd snel op gereageerd en heb precies binnen gekregen wat ik nodig had. Heb nu een schittrerende badkamer met hele mooie dimbare ledspots.

Karel

February 21, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Problematische levering door PostNL, maar super service door 123ledspots.nl!

Een hele set led spotjes gekocht voor de badkamer en keuken. Een vraag die ik stelde tijdens het bestelproces werd al direct beantwoord.
De levering zelf (door PostNL) was problematisch. Tot 2x (!) toe weigerde de postbode het pakketje af te leveren omdat ikzelf niet thuis was, alleen de aannemer. De tweede keer zelfs groot op de doos geschreven dat het pakket ook bij de buren afgeleverd mocht worden, maar ook dat mocht niet baten.

De service van 123ledspots.nl was super; uiteindelijk hebben we het pakketje persoonlijk afgehaald. PostNL, waar zijn jullie mee bezig...

Een aanrader!

January 20, 2013