Eerste bestelling goed en snel verlopen. 2e bestelling Office 2019 licentie sleutel niet geaccepteerd door Microsoft. 2 x mail gestuurd, geen response tot zo ver. Webstie geeft alleen naam en gee... See more
See what reviewers are saying
Licentie aangeschaft, de activatie blijkt niet te lukken, ook niet telefonisch. Mail gestuurd, maar geen antwoord. Website doet het ook niet meer, dus ik ga ervan uit dat deze webwinkel opgedoekt is.
Vanwege een aantal slechte recensies twijfelde ik of ik wel door zou gaan. Maar vanwege de meeste positieve reacties toch gedaan. Van bestelling tot het daadwerkelijk draaien van het office pakket op... See more
Ondanks mijn eigen onkunde en slechte controle ben ik goed geholpen. Ze hebben mijn laptop overgenomen en de installatie op de juiste wijze voltooid. Ik had al eens eerder onder een ander account... See more
Na aankoop van een licentie voor Office…
Na aankoop van een licentie voor Office 2016 Pro verliep de installatie niet naar wens. Na een bericht aan 123softwarelicentie.nl werd per omgaande een nieuwe licentie toegestuurd. Ook deze installatie verliep niet naar wens. Na nogmaals contact werd per omgaande besloten om een gratis (!!) upgrade voor Office 2019 toe te sturen.
Deze keer verliep de installatie vlekkeloos!
Gezien deze (en eerdere ervaringen) kan ik 123softwarelicense van harte aanbevelen!
Bij problemen wordt direct en adequaat hulp geboden.
Snelheid levering versus reactie
Bij 123Softwarelicentie een licentie besteld voor Photoshop Elements 2021.
Mijn ervaringen tot nu toe:
- betaling onmiddellijk
- levering onmiddellijk
- reactie op ongeldige licentie --> tot nu toe geen, ondanks voornemen dit binnen 24 uur te doen.
Jammer want ik kan het dus nu alleen gebruiken als proef. Natuurlijk zal ik mijn recensie aanpassen zodra daar reden voor is. Jammer dat het zo loopt.
update
na lezing door 123 van de recensie was er meteen contact en na een paar mailtjes over en weer werd alles opgelost. Vandaar de aanpassing!
Top prijzen, support en after-sales
Naast goede prijzen ook prima support en after-sales ook!
Goeie snelle service
Erg tevreden al gingen het activeren…
Erg tevreden al gingen het activeren niet van een leien dakje. In 1e instantie kreeg ik de melding dat de licentie al gebruikt was
Ik ben goed door heen geholpen
Zeer DUBIEUS
Weliswaar goedkoop, maar achteraf duurkoop. De licentie kon niet opnieuw worden gebruikt na herinstallatie, hetgeen niet vermeld staat bij aankoop van de licentie.
Klantenservice zeer dubieus te noemen en probeert negatieve beoordeling te voorkomen door te melden:
' Ik zal me ervaring ook delen over uw bedrijf op trustpilot. '
Kun je deze communicatie zakelijk noemen? We hebben vast Trustpilot op de hoogte gebracht van de praktijken van 123softwarelicentie.
Update 1:
123softwarelicentie.nl geeft volledig onjuiste situatie weer. De licentie is nog geen 1 jaar oud, het aankoopbedrag was geen 19.00 euro. Er is twee werkdagen ruimte gegeven om na te denken over een oplossing. Kennelijk ontvangt 123softwarelicentie meerdere klachten en weet niet meer waar wat bij thuishoort.
Email van 123softwarelicentie:
' Wij hebben onze ervaring over u ook gedeeld op trustpilot. Wij zullen ook onze slechte ervaringen met u delen op socialmedia en de zorgkaart.'
' Na intern overleg hebben wij besloten om juridisch stappen te ondernemen. U beweert dat wij vermelden dat uw licentie opnieuw geïnstalleerd kan worden en dat is niet waar. Om die reden schrijft u ons een slechte beoordeling. We stellen uw aansprakelijk voor de schade van omzet verlies die wij door u lopen.'
Dreigement na dreigement.....Trustpilot is wederom op de hoogte gebracht.
Update 2:
123softwarelicentie heeft een bedrijfsbeoordeling met een nieuw Google account op onze Google bedrijfspagina geplaatst. We gaan wederom Trustpilot informeren.
Naast onze bedrijfspagina is ook de bedrijfspagina van 123softwarelicentie, liefst met vijf sterren beoordeeld, bijzonder ' toeval '! Alles is vastgelegd en onmiddellijk gerapporteerd aan Google.
Update 3: opeens verschijnt hieronder een zeer positieve beoordeling door Sophie, dezelfde beoordeling die vandaag via Google is geplaatst over 123softwarelicentie en een negatieve beoordeling over ons bedrijfs heeft neergezet. Wederom zeeeer toevallig.
Update 4: 123softwarelicentie heeft met eigen Google account een negatieve beoordeling op onze Google bedrijfspagina geplaatst.
Update 5:123softwarelicentie heeft wederom een nieuwe actie bedacht en heeft nu voor ons bedrijf een Trustpilot een negatieve beoordeling geplaatst.
We gaan wederom Trustpilot informeren.
We hebben inmiddels ook de 'Webshop keurmerk', die op de hoogte gebracht van de represailles van dit bedrijf.
Windows 10 bestellen
Windows 10 bestellen, installeren en gaan voor nog geen 20 euro!
Office 2016 besteld. Microsoft accepteerden de license key niet. Snel opgepakt en verholpen door de 123softwarelicentie team.
Alles werkt nu - top service!
Adobe CC incompleet
In november Adobe CC all Apps aangeschaft. Na 30 dagen functioneert Lightroom CC niet meer, deze was als trial versie geactiveerd. Contact met Adobe gehad, blijkt dat er een licentie is verkocht via een inkoopvereniging voor onderwijs en dat Lightroom CC daar niet bij zit (wel een van de belangrijkste apps voor mij). Op mails wordt niet gereageerd, eveneens niet op
contact via website. Is dus een ondeugdelijk product wat verkocht is. Als er verder geen reactie komt wordt het dus een zaak voor mijn rechtsbijstand. Jammer, ondanks de positieve start is de after sale niet thuis. Blijkbaar iets wat gewoon is bij deze organisatie. Dus voor dat je er iets aanschaft hier rekening mee houden.
26/01 Update
Contact geweest op 25/01 met leverancier via mail. Telefonisch niet te bereiken, nummer lijkt niet te werken. Vlotte communicatie via mail en door middel van een voorstel tot elkaar gekomen en afgehandeld. Mijn beoordeling aangepast van 1 naar 3 sterren (eigenlijk 3,5 maar dat kan niet) omdat er uiteindelijk gereageerd is en tot een oplossing is gekomen. Hadden ze dit eerder opgepakt en bereikbaarheid via telefoonnummer in de algemene voorwaarden dan was het iets hoger geweest.
Office 2016 werkt niet en geen reactie
Office 2016 gekocht maar deze werkt niet, ongeldige code. Mail gestuurd maar daar krijg ik al een week geen reactie op. De eigenaar van het bedrijf, Sadir geappt maar er wordt niets mee gedaan.
Update, na contact met 123 softwarelicentie is het aankoop bedrag terug gestort.
Office 2019
Office 2019 besteld. De eerste licentiecode was ongeldig. Na enkele emails en een paar dagen later een nieuwe licentiecode gekregen. Deze werkte wel goed.
123 Software Licentie
Gisteren 20-11-2020 Software Licentie gekocht Microsoft Office 2019 Plus maar de toegestuurde licentie heeft zijn limiet al bereikt Office kan niet geactiveerd gaan worden met deze licentie aldus Microsoft Support, het bedrijf 123Softwarelicentie.nl heeft alles doen bewerkstelligen om mij een werkende Office pakket te doen en zijn er vandaag op terug gekomen en daarom bied ik hierbij mijn excuses aan voor mijn ongeduld.
Er is gebleken dat er een defect in het systeem zou zijn en 123Softwarelicentie zal mijn aankoop doen crediteren op mijn rekening.

Reply from 123softwarelicentie
gewoon goed bedrijf doen wat ze zeggen
gewoon goed bedrijf doen wat ze zeggen, heel makkelijk te instaleren. binnen enkele seconde antwoord alles loop perfect bij dit bedrijf.
Goede support bij problemen
Eerste code werkte niet, na 1 mail kreeg de juiste code binnen.
Zeer betaalbaar en heel goed geholpen…
Zeer betaalbaar en heel goed geholpen met het installeren van de office pakket
Slechte zaak
Vragen over facturering werden niet beantwoord. Na problemen mijn Office voor Mac is de klantenservice ook onbereikbaar. Maanden geprobeerd om in contact te komen, ik ga maar een nieuwe ergens anders aanschaffen nu. Wegblijven bij deze club
Was snel binnen en alles werkt goed
Adobe CC perfect!
Net voor 175 euro de Adobe CC licentie gekocht (ipv 60 euro per maand die ik eerst betaalde) en werkt perfect! Heb nog steeds m'n zelfde account en inwisselen van de code was in een paar tellen geregeld.
Koop hier geen Windows 10 licentie!
Windows 10 pro licentie gekocht. Meegeleverde code werkte niet, dus ik heb ze gemaild.
Kreeg ik een mailtje met een nieuwe code en het verzoek om Windows 10 opnieuw te installeren met de nieuwe code.
Ook deze code werkte niet. Had de moed al opgegeven toen ik een derde mail kreeg met opnieuw een nieuwe code.
Je raad het al, ook deze werd niet geaccepteerd. Ik heb inmiddels een echte licentie gekocht en deze werkt wel.
Wil je zekerheid, koop hier dan vooral geen Windows licentie! De codes die meegeleverd worden zijn niet valide.
Je kunt je afvragen of voor dit bedrag (20,-) op eerlijke wijze Windows 10 licenties kunnen worden uitgegeven.
Windows 10 Pro en MS Office 2019 Pro
Snelle levering.
Installatie van Windows 10 Pro ging direct prima.
Voor de installatie van MS Office 2019 Pro was er een probleempje met de licentie.
Dit is snel en goed opgelost door 123softwarelicentie.
Erg tevreden met de snelle service.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.