Vingården Lille Gadegård Reviews 30

TrustScore 3 out of 5

3.0

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Vingårdens Brandy er udrikkelig Jeg er gennem årene blevet præsenteret for flere af Lille Gadegårds frugtbrændevine og har kun været imponeret af ét, nemlig prisen! Hverken deres destillat base... See more

Rated 5 out of 5 stars

Dejligt sted på landet. Sid og nyd den lækre buffet under vinrankerne, og slip bagefter børnene fri med kæmpe kaniner og løbeænder i legegården. Nyd påfuglene og se de store grise søle. Maden er god... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi var en flok Hunde udstillere der afholdte fællesspisning på Vingården 13/8-22. Hvor vi nød stedets ro og harmoni, gode mad og søde personale. Alle deltagere lod til at være glade, mætte og til... See more

Company details

2-star
1-star

Vingårdens Brandy er udrikkelig

Vingårdens Brandy er udrikkelig
Jeg er gennem årene blevet præsenteret for flere af Lille Gadegårds frugtbrændevine og har kun været imponeret af ét, nemlig prisen! Hverken deres destillat baseret på pære, stikkelsbær eller æble har levet op til selv de billigste produkter i handelen, og ej heller til de tilsvarende brændevine jeg selv har produceret med primitivt udstyr.
Men mit nylige indkøb af deres såkaldte Brandy har slået rekorden. Den sælges i 50 cl. flasker med en alkoholprocent på 53 % og en angivet fadlagring på 5 år.
Trods sin fadlagring domineres duft og smag stadig af sprit og en anelse fusel. Den oprindelige druesmag kan ikke fornemmes - sikkert kvalt af den er høje alkoholprocent. Selv når drikken neddrosles til 38-40 %, som er normalt for brandy, dominerer de ubehagelige smags- og duftnuancer.
Dette køb var en sand nytårsfuser som jeg, og dem jeg delte oplevelsen med - aldrig vil vende tilbage til.

December 31, 2025

God og velsmagende mad

God og velsmagende mad, 3 slags kød og en stor salat buffet, 2 slags kartofler og til at slutte af på er der lokal is. Til maden kan man smage stedes egne vine, en anderledes opleves. Men kan anbefales

September 20, 2025

Fantasisk sted

Fantasisk sted. Dejlig mad samt skønne omgivelser.
meget søde og venlige medarbejdere.
Vi kommer igen

July 26, 2025

En klam oplevelse

Sørgelig og uprofessionel betjening.

Vi var en famile af sted og glædede os til god mad og hyggeligt samvær. Vi begynder på buffeten og alt er godt, da vi 2. Gang stiller os i køen kan vi se medarbejderen der skærer kødet, sveder som løber ned over panden, videre ned over næsen og ned i kødet. Der mistede vi appetitten, da vi informerer ejeren er svaret bare at ham der skærer er afløser og vi kan bare sige det til ham. What det er da ikke os der har ansvaret for at informere hans medarbejdere om basal hygiejne. Han mente at fuld pris for hele familien var helt rimeligt selv om vi hurtigt gik og vi kunne bare gå hjem og skrive en dårlig anmeldelse. Så den får han som ønsket her.

July 11, 2025

Dårlig hygiejne

Vi besøgte Vingården lille Gadegård med forventning om en hyggelig oplevelse med god mad og vin. Desværre blev besøget præget af en uheldig episode, der rejser spørgsmål om hygiejnen på stedet.

Under buffetserveringen observerede vi, at en medarbejder arbejdede meget tæt på maden uden nogen form for hovedbeklædning eller værnemidler – og det var tydeligt, at vedkommende svedte ned i maden. Vi fandt det yderst uhygiejnisk, især i et miljø hvor mad bliver serveret åbent for gæster.

Vi henvendte os høfligt til ejeren med vores bekymring, men blev mødt med en uprofessionel og lettere fjendtlig reaktion. I stedet for at tage kritikken til sig, bad han os blot om at gå hjem og skrive en anmeldelse – og det gør vi så nu.

Det er en skam, for stedet har potentiale med sine omgivelser og vinudvalg. Men når basale hygiejneforhold ikke overholdes, og man som gæst ikke bliver taget alvorligt, sætter det desværre et stort minus på oplevelsen.

July 11, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Det startede så godt, men endte ærgerligt....

Vi var forbi til deres aften buffet, hvor vi prøvede et par af deres vine - super hyggelig aften, som havde givet 5 stjerner.
Så hyggeligt, at vi aftenen efter stoppede der igen med henblik på at købe deres smage bræt, hvor man får seks små glas af deres vine, som de selv har valgt ud, da vi gerne ville prøve lidt forskelligt før vi investerede i et par kasser til at tage med hjem.
Da vi kom, fik vi at vide, at de havde travlt, men at de kunne lave dem om 15 minutter, hvilket vi syntes var fair. Vi ventede derfor udenfor i 15-20 minutter, før vi gik ind igen. Da fik vi at vide at de ikke lavede brætterne da der var travlt (stod ingen i kø bag os). Vi kørte derfor derfra med den største skuffelse, og uden at købe noget.
Vi havde ønsket, at man havde fortalt os fra start at det ikke kunne lade sig gøre, fremfor at lade os vente. Fair nok at man har travlt, men husk lige den gode service.

July 25, 2024

Et besøg værd

Lækker aftenbuffet og vin. God service. Ingen siddepladser indendørs men frit valg udendørs og borde der var flytbare alt efter hvor vejret var bedst. Super skønne omgivelser og dejligt med kaniner som kan underholde børnene. Helt sikkert et besøg værd😊

July 18, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Hvis man besøger denne vingård

Hvis man besøger denne vingård, skal man være forberedt på politiske had og racistiske holdninger. Samt lovprisning af Rasmus Paludan. Vi kom som familie for hygge og snak om vingården. Fik kun politisk propaganda og snak om had til islamisme.
Vi er rystet over det menneske syn.

December 18, 2023
Rated 3 out of 5 stars

Aftenbuffet i hyggelige, familievenlige omgivelser med super betjening, men vinoplevelsen udeblev.

Besøgte vingården i 2 omgange samme dag. Om formiddagen til vinsmagning og samme aften til aftenbuffet. Om druevinene hvid, rosé og rød kan kort siges, at både den hvide (solaris) og den røde (rondo druen) er velsmagende men uden den dybde, som man normalt forventer af en rødvin og hvidvin. Prisen på 149 kr. pr. flaske er således ikke konkurrencedygtig, men åbentbart nødvendig for at det kan betale sig at producere den. Man kan få langt bedre vine fra de traditionelle vinlande til den pris. Meget bedre! Rosévinen er decideret ringe. Bærvinene står sig dog langt bedre. Konklusionen må stadig være, at det er svært at dyrke vin i Danmark selv med druer, der er udviklet med henblik på vores himmelstrøg. Aftenbuffeten var Ok med lækket kød, salat og tilbehør. Prisen på 229 kr. pr. person er rimelig og priserne på drikkevarer også på et yderst fornuftigt niveau. Betjeningen får 5 stjerner og de hyggelige familievenlige uformelle lokaler ligeså. Dejlig afslappet atmosfære. Man får lyst til et genbesøg til en hyggelig aften med familien.

August 2, 2023
Rated 2 out of 5 stars

De ville ikke refundere gæret vin…

Vi har købt 6 flasker hos Vingården i sommeren 2022 til brug for en sommerfest senere på sommeren. 4 ud af 6 flasker viste sig desværre at være gærede, men da vi ringede til Vingården, var de ikke særligt servicemindede. De tog ikke vores ord for gode varer og kompenserede os heller ikke. De ville kun høre tale om en evt kompensation, hvis vi ville sende flasker til dem, som de ville sende på et udenlandsk laboratorium - alt for omstændigt og krævende for en forbruger. Så når flaskerne er gode, er de fine, men man skal lede lidt længere efter Kundeservicen...

September 6, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Vi var en flok Hunde udstillere der…

Hvor vi nød stedets ro og harmoni, gode mad og søde personale.
Alle deltagere lod til at være glade, mætte og tilfredse med deres oplevelse.
Vi spiste indendørs, og nogle af os rykkede udendørs efter maden. Hvor vi nød vores drinks og hyggede os.
Vinbonden Jesper som var min kontaktperdon, var super behagelig og medgørlige 👍
Vi anbefaler helt klart Vingården 🥂

August 24, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Super dejlig autocamper plads mellem…

Super dejlig autocamper plads mellem vinranker, påfugle og høns der går frit omkring. Grise, gæs og får der nyder livet udendørs i deres indhegning. Der er mulighed for bad og toilet. Skøn dansk vin. Venlig imødekommende og fortællende vært 🙂 Vi kommer gerne igen.

August 9, 2022

Bland selv salat fra 80erne

Var til buffet arrangement og åbenbart også en tidsrejse til før klima-diskussionen. Tre slags kød, men nul vegetar-alternativer - ikke engang noget fisk.
Salatbordet var uinspirerende og manglede kun Kina-kålen for at være 100 % 80er.

May 31, 2022
Rated 4 out of 5 stars

Have en dejlig aften med god mad og…

Have en dejlig aften med god mad og dejlig vin og en rigtig god service under spisningen. De er flinke og meget udadvendt denne oplevelse skal man ikke snyde sig selv for.
Deres vine er bare super, jeg var lidt tilbageholdende indtil jeg smagte vinene de er bare super gode og er pengene værd :-) :-) :-) :-) :-)

October 24, 2021

Is this your company?