Aalekroen Reviews 119

TrustScore 3.5 out of 5

3.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Sikke dog en fantastisk og altomfavnende restaurant. Min datter har nu været ansat i over et år, og hun beretter om en fantastisk ledelse, der tager hånd om personalet, lytter til problematikker, hjæ... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super oplevelse!! Vi har lige holdt vores sølvbryllup på Aalekroen. Super go service fra hele holdet, den aften. Rigtig lækker og velsmagende mad. Top betjening og alligevel usynlig. Virkel... See more

Company replied

Rated 2 out of 5 stars

Besøgte Ålekroen 14/7 og bestilte Pariserbøf, hvilket kokken tilsyneladende ikke har forstand på. Ind kom et alm. stykke ristet toastbrød med en lille gnalling tør bøf ovenpå. Løg, rødbeder og kap... See more

Rated 2 out of 5 stars

Besøgte kroen d.29 august med kone, søn, svigerdatter og to børnebørn. Vi har i familien i årevis talt om en dejlig oplevelse med ålespisning og nu skulle oplevelsen igen fornyes. Vi fik ål - ål samt... See more

Company details

Information provided by various external sources

Kro, Restaurant lige ned til Julsø med kig til himmelbjerget

1-star

Replied to 60% of negative reviews

Typically replies within 1 month

Rated 5 out of 5 stars

Sikke dog en fantastisk og…

Sikke dog en fantastisk og altomfavnende restaurant.
Min datter har nu været ansat i over et år, og hun beretter om en fantastisk ledelse, der tager hånd om personalet, lytter til problematikker, hjælper personalet med private lån/flytning/genhusning/juridisk bistand samt har fjernet en problematisk ledelsesfigur, der udelukkende bidrog til intern splid og dårligt arbejdsmiljø. Bare der da var flere, der tog så godt hånd om deres personale.

September 3, 2025

Rigtig godt fest sted.

Super oplevelse!!
Vi har lige holdt vores sølvbryllup på Aalekroen.
Super go service fra hele holdet, den aften. Rigtig lækker og velsmagende mad.
Top betjening og alligevel usynlig.
Virkelig professionel behandling, lige fra første møde med Nikita ( Restaurant chef ) og til festen var fobi.
Vi kommer helt sikkert igen 😊
Mvh Else og Kim Højland

February 28, 2026

Hej Else og Kim,
Tusind tak for de flotte ord, og for at vi fik lov til at danne rammen om jeres sølvbryllup. Jeg sørger for at sende roserne videre til personalet, og så glæder vi os til at se jer igen.

Søndag d 26 0ktbober

Søndag d 26 0ktbober. Vi fik søndags Roast buffet.
Vi kom kl 15.30 - maden var kold. Den har sikkert stået længe på “varmefade” i alle fald var alle fyrfadslysene på nær 1 - 2 gået ud under alle fadene.
Jeg sagde til betjeningen at al maden var kold - det var han ked af ….det var jeg også.
Det udløste ingen form for kompensation.
Desuden smagte flødekartoflerne præcis som de flødekartofler man hælder ud af en pose.
Hvis man som restaurant ikke magter at lave flødekartofler fra bunden (fløde + katofler) så er det ikke en restaurant man skal have.
De 2 stjerner får de unge mennesker der bød os velkommne - de var super venlige.

October 26, 2025

Hej Ulla,
Tak for jeres besøg, og jeg er ked af at I har haft en dårlig oplevelse med besøget.
Vores Sunday Roast sælges hver søndag mellem 12 og 15, og det burde derfor slet ikke have været muligt, at I blev denne tilbudt så sent - men når nu I blev, så er det selvfølgelig en stor fejl, at vores personale ikke er opmærsom på at få buffetten fyldt op, så alt er frisk og varmt.. Det fremgår ikke af din anmeldelse om du gjorde opmærksom på prolematikken, da den blev konstateret eller om det først var ved betaling? Da du ikke er blevet tilbudt kompensation tænker jeg at det først har været ved betalingen, og når vi ikke har haft mulighed for at rette op på problemet, så har vi ikke for vane at tilbyde kompensation. Vi får selvfølgelig rettet op på de nævnte fejl.

Tørt mad

Anmeldelse af Aalekroen – besøg den 17. oktober

Vi besøgte Aalekroen den 17. oktober, men desværre blev det en skuffende oplevelse.
Min kæreste bestilte en Wienerschnitzel, som desværre var meget tør og kedelig – hun spiste stort set ikke noget af den.

Til dessert valgte hun pandekager, men de kom tydeligvis direkte fra køleskabet og virkede til at have ligget der i flere dage. De var helt tørre, og det blev simpelthen for meget – så dem sendte vi retur med det samme.

Alt i alt en ærgerlig oplevelse, når man forventer frisklavet og velsmagende mad på et sted som Aalekroen.
PS min Ål var i top

October 17, 2025

Utrolig venlig betjening

Utrolig venlig betjening. Selv om der var to selskaber, var serveringen m.m. med et smil og uden stress.
Vi fik perfekt stegte ål m. lækkert tilbehør, og en stor velsmagende rejemad.
Da der var 10 store stykker ål, kunne jeg ikke spise op; fik de resterende stykker med stuvede kartofler med hjem. Perfekt, ingen madspild.
Vi glæder os til at komme igen.

October 1, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Vi spiste aftensmad på ålekroen

Vi spiste aftensmad på ålekroen, deres grillbuffet med sprøde salater til.
Desværre kunne de ik følge med, og der var ik meget kød, kyllingelår var ik stegt og givet tilbage til tjeneren. En sød pige som ik havde det nemt med alle de klager.
Der var kun tomatsalat og tzatziki som sprøde salater. Men der var mange forretter hvilket smagte godt.

July 25, 2025

Helt fantastisk

Vi holdt vores bryllup på Aalekroen og havde en fantastisk fest. Skønne omgivelser, dejlig mad og utroligt søde og servicemindede personaler, der gjorde alt hvad de kunne for at vi havde en god fest.

September 6, 2025

Hej Tanja,
Tusind tak for at vi fik lov til at lægge rammer til jeres fest og tak for din flotte anmeldelse af jeres oplevelse med arrangementet.
Vi glæder os til at se jer igen på kroen

God mad - dårlig service

Booket bord til 6 pérs. til sunday roast. Finder så ud af da vi ankom, at det ikke serveres denne søndag grundet stort selskab. Øv at man ikke informere om dette på forhånd. Vi venter 15 min. på blot at få menukort, og må henvende os til personale flere gange. Langsom servering af både drikkevare og mad. Tjenere der ikke er opmærksom på gæsters behov og forsøg på kontakt. Maden fejler absolut intet, men servicen mangler, og så bliver det for dyrt når man skal betale +3000 kr. For frokost. Øv øv skuffende oplevelse.

Svar til Christian
Reservation er booket i min mands navn. Da vi bookede stod der intet om at det ikke var muligt med Sunday roast. Ligesom jeg heller ikke mindes at I skulle have besked.

Men som sagt vi fandt en løsning og maden er ok, men service halter, hvilket jeg kan se på jeres anmeldelser for denne sommer, har været et tilbagevendende problem.

Og ja, jeg kan også læse at I ikke er så glade for dårlige anmeldelser!!!

September 7, 2025

Hej Liv,
Jeg har tjekket alle vores reservationer igennem fra i går, og jeg kan ingen finde i dit navn? Jeg har dog fundet 2 andre reservationer til 6 personer, men ingen af disse nævner i reservationskommentaren, at de ønsker Sunday Roast.
Det fremgår af vores hjemmeside, at vi har enkelte dage, hvor vi af pladsmæssige årsager ikke kan tilbyde buffet - Datoen for i går er også nævnt her, som en af disse dage. Desuden fremgik det af vores reservationsside, når man trykkede på dagen igår, for at bestille bord, fremkom der en informationsboks, hvori vi beklagede at vi denne søndag ikke kunne servere Sunday Roast. Jeg har svært ved at se, hvordan vi ellers skulle kunne gøre opmærksom på det.
Derfor synes jeg heller ikke, at det er i orden at afgive en negativ anmeldelse, både fordi vi har gjort hvad vi kunne for at oplyse om den manglende buffet og fordi I selv gør opmærksom på, at I har været tilfredse med maden.
Dine kritik punkter i forhold til servicen tager vi selvfølgelig til os, og får reageret på.

Rated 2 out of 5 stars

Det er en kedelig oplevelse.

Det er en kedelig oplevelse.
En ting er tjeneren er nervøs det er okay, men at vi får et stjerneskud med en fisk der er glemt i ønskebrønden (der står let stegt på menukortet) biksemad der var intet sigende og en søndags buffet med flødekartofler der er kolde og brune, meget tørt steg, bbq ben som de var løbet tør for ( en skål med to små klumper af ender) tarvelig salat.

Min mand kom hjem med dårlig mave ( han fik stjerneskuddet)

Det bedste var rødbederne, og vi spurgte som de var hjemmelavet. Det var de så ikke, men i det mindste var de ærlige omkring det.
Og ellers hvor søde tjenerne var over for min datter.

En gang var det vores ynglings date sted, nu er det som om man betaler for udsigten for maden er intet værd.
Så vi er bare glade for at der er mange andre steder i Silkeborg med god udsigt og mad

August 3, 2025

Hej Emma,
Tak for dit besøg, og jeg beklager at I ikke føler at I har fået den oplevelse I forventede.
At jeres fisk har været stegt for meget, håber jeg da hurtigt blev udbedret, da I selvfølgelig gjorde opmærksom på det, så køkkenet kunne tilberede en ny til jer?
Vi laver vores biksemad af forkogt kartofler, løg og forskellige slags kød, Efter stegning vendes dette med Worsteshiresauce og HPsauce, gæsterne har efterfølgende mulighed for selv at sætte deres præg, med de udbudte kondimenter. Vores rødbeder er hjemmelavede, og hvorfor man har oplyst jer andet kan jeg ikke svare på.
På statens serumsinstituts hjemmeside kan du læse mere omkring sygdom i forbindelse med indtag af levnedsmidler, og her vil du også erfarer, at der i langt de fleste tilfælde går meget lang tid fra indtag til symptomer. Jeg tænker derfor, at I skal kigge andetsteds efter arnen til din mands ubehag.

Ejere med problemer

Vi var ude og spise på kroen en lørdag (19/7-25) her både så og hørte vi ejeren stå og råbe/skælde ud på den unge pige og true med at fyre dem. Sikke en opførsel…… nu kunne det jo ikke være hendes skyld (eller de andre unge mennesker)at nets var nede og det var lidt kaotisk.
Sådan behandler man ikke sine medarbejdere (vi er selv selvstændige) og vi kommer aldrig igen

July 18, 2025

Kære Esben,

Det er beklageligt, at du har den oplevelse, som vi ikke er enige i, da det er faktuelt forkert.

Ved åbning til aften blev der talt hårdt til nogle medarbejdere, som desværre konsekvent ikke følger instrukser og retningslinjer. Det skal naturligvis ikke ske i det åbne rum – det sker desværre, at der ryger en finke af panden for de fleste. Det er håndteret med de pågældende medarbejdere.

Omkring nets-nedbrud var der absolut ingen ”hård tale / fyringstrusler” til medarbejdere – det er et falsum.

Med venlig hilsen Jens, Aalekroen

Dårlig service

Kræftsyg ældre dame med lille appetit som samtidig gerne ville minimere madspild. Spørger personalet om hun må bestille en børne portion. Jeg spurgte personalet som ville undersøge det med køkkenet og svaret var ja. Der blev bestilt en pasta med kødsovs. Vi betalte hver i sær vores regning og pointerede at det lød dyrt men ville tjekke regningen når jeg kom hjem. Jeg kontaktede kroen da regningen indeholdt 2 gange Pasta med kødsovs. Restaurant chefen Susanne som sagde at de var gængs procedure. De havde dog undladt at fortælle mig det ved bestilling. Efter længere dialog lykkes det mig at få mine penge igen og information om at jeg ikke længere var velkommen i deres restaurant. Havde jeg vidst at det var 2 gange betaling havde jeg ikke bestilt en børne menu men en voksen menu, men da jeg ikke spiser ret meget endte det meste af retten i køkkenet igen. Det endte altså med en del madspild pga. en "stor børneportion"
Så jeg kommer ikke til være gæst hos dem igen.

August 2, 2025
Rated 3 out of 5 stars

En tirsdagstapas

En tirsdagstapas, hvor kyllingespyd var så gennemstegt, at de de var knastørre.
Diverse pølser hældt i buffeten fra skåle uden ret meget kærlighed.
En generel mangel på genopfyldning af buffeten.
Ved betaling blev jeg spurgt om alt havde været godt? Jeg svarede med, en stor del af de friture stegte ting havde fået mere end rigeligt. Svaret var, det var godt.

July 22, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi har været på Ålekroen til frokost i…

Vi har været på Ålekroen til frokost i dag. Vi fik dejlig mad. Betjeningen var i top, vejret var fantastisk og vores bord var placeret tæt på vandet og i skygge. Alt i alt en fantastisk god dag. Tak for det. Vi kommer tilbage, stol på det. God dag 😀😀👏🌺

July 20, 2025

Vi holdte vores 2 x 50 års fødselsdag

Vi holdte vores 2 x 50 års fødselsdag, kombi med et surprise bryllup.
Aalekron har bare den bedste, hyggeligste og mest romantiske beliggenhed. Dertil var maden og servicen bare i top! Sødeste og professionelle personale. De varmeste anbefalinger her fra.

July 5, 2025

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service, vi fik nærmest ingen! Hver gang, vi skulle bestille, måtte vi selv finde en af de unge mennesker, som så endelig kom til vores bord, de var overhovedet ikke servicemindede. Maden var kun ok. Min mand kom tilbage fra toilettet og fortalte, at der inden sæbe var i de to automater, og ingen servietter til at tørre sig i. Det er simpelthen ikke godt nok.

June 28, 2025

Uspiselige

Vi havde glæde os til lækre frisk stegte ål, men det blev desværre en skuffelse.
Ålene smagte ikke friske og virkede ikke nystegte. Vi påtalte dette til personalet som gik til køkkenet og kom tilbage med besked om at de godt kunne være lidt mudrede og derfor kunne smage anderledes. Vi fik tilbudt kaffe eller dessert, vi takkede til begge dele da appetitten var væk. Vi fik derimod lov at betale for de uspiselige ål. Da min svagtsynede mand skulle betale, kunne dette heller ikke lade sig gøre, da han blev præsenteret for touch skærm på terminalen og der kan han ikke taste koden på. Så alt i alt en dårlig oplevelse.

June 26, 2025

Hej Henny,
Jeg beklager at I har haft et besøg på kroen, der ikke levede op til jeres forventninger. Jeg er dog lidt uforstående over for dine kritikpunkter.
Jeg havde lige modtaget friske ål fra min fiskehandler, den dag i besøgte os, og det betyder at de er slagtet dagen før - Det bliver altså ikke meget friskere end det. Vores kokke kan jo af gode grunde ikke prøvesmage hvert et stykke de servere, og hvorfor de har kommet med en forklaring om, at ålene skulle være mudret forstår jeg ikke, da vores ål er 100% opdræt, så går de altid i rent vand, og ikke i mudder, hvorfra de godt kan risikere at tage smag.
At vi har terminal med touchskærm er nu en gang sådan tingene er, og jeg tror slet ikke at vores udbyder tilbyder terminaler med almindelige knapper. Den del af det kunne vi jo have undgået, hvis du havde ledsaget ham og assisteret.

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig et hyggeligt at charmerende…

Virkelig et hyggeligt at charmerende sted vi fik stegt flæsk alibitum og et stykke stjerneskud og begge smagt virkelig fremragende rigtig god smag af flæsken og virkelig en god frisk smag af fisken. et besøg værd!!!

June 18, 2025

Hej Michael,

Tusind tak for besøget og den flotte anmeldelse.

Jeg var lettere nervøs

Jeg var lettere nervøs , du jeg læste flere dårlig anmeldelser her på siden, men jeg havde bestemt mig at ålekroen skulle have en chance...
Vi var 3 personer på tur ud i det blå, eller nærmere grønne i det flotte sommerligende vejr.
vi bestilte 2 stjerneskud og 1 okse mørbra bøf alt var perfekt og smagte rigtig dejlig, og så med koldt Fur øl til.
Til dessert fik vi æbelkage og is, Æblekagen var ikke den bedste jeg har smagt, men smagt godt og var virkelig stor.
vi var på tur med min 90 Årige nabo, og han var super glad og tilfreds, det var vi nu alle 3 , så kommer gerne igen.
min frygt og bange anelser blev gjort til skamme !!

May 20, 2025

Hej Per,
Tusind tak for jeres besøg og den flotte anmeldelse. Vi har heldigvis masser af tilfredse gæster, det er bare ikke altid de får lavet en anmeldelse efterfølgende, det er til gengæld helt sikkert, at det skal de utilfredse nok gøre, og så meget desto mere glad er jeg for, at du gav dig tid til at fortælle om din oplevelse.
Vi håber at se jer igen en anden gang.

Take a closer look