Åløkkens Fysioterapi Reviews 26

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg blev henvist af min Reumatolog, for at få nogle øvelser til min frossen skulder. Det fik jeg hos Kenneth. Samt en gang massage. Har ikke haft smerter, i skulderen siden.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været patient på klinikken gennem lige knap 10 år og er altid blevet godt modtaget. Man føler virkelig patienten er i centrum og de lytter til ens gener og vejleder godt og grundigt til... See more

Company replied

Company replied

Company details

1. Physical Therapy Clinic

Information provided by various external sources

Vi leverer en behandling i øjenhøjde. Vores undersøgelse og behandling er en positiv oplevelse - en oplevelse som vi selv vil være tilfredse med, hvis vi var patient. Vores fysioterapeuter har stor erfaring med ryg, skulder, nakke og idrætsskader. Alle behandlinger varetages af autoriserede behandlere, der vægter det faglige niveau højt og følger forskning og uddannelse nøje. Du er i centrum, for hos Åløkkens Fysioterapi er kundens tilfredshed det vigtigste. Vi glæder os til at hjælpe dig.

4.7

3-star
2-star
1-star

Superkompetent

Jeg er af to omgange kommet til Kenneth hos Åløkkens Fysioterapi med forskellige problemer, som han lynhurtigt har fundet frem til hvad der var årsagen og i løbet af få behandlinger har han afhjulpet dette.
Udover at være superkompetent er Kenneth også ualmindelig rar.

May 1, 2024

Reply from Åløkkens Fysioterapi

Hej Dorthe. Super mange tak for den fine anmeldelse. Dejligt når det hele går op i en højere enhed.

Smerter i lænd

Kom til klinikken på grund af smerter i min lænd.
Efter 4-5 behandlinger hos Kenneth og med forslag til at arbejde med øvelser er smerterne så godt som væk.
Kombinationen af øvelser og behandling er fantastisk…
Fandt ud af at det virker meget bedre, hvis jeg medvirker 🤗😉

August 9, 2023

Reply from Åløkkens Fysioterapi

Mange tak for den fine anmeldelse og ja det kan godt betale sig at give den en skalle selv også. Dejligt at høre ;-)

Til stor hjælp

Jeg tog kontakt tilklinikken, fordi jeg oplevede en slem spændingshovedpine. Så slem, at jeg ikke rigtig kunne dreje hovedet til siden og hovedpinen var uudholdelig. Efter to behandlinger hos Jesper var min nakke allerede i bedring og efter fem behandlinger, var alle gener stort set væk - som Jesper siger, er der altid noget, man kan tage fat i :-)
Hvis jeg i fremtiden oplever gener, vil jeg klart tage kontakt til klinikken igen.

May 30, 2022

Reply from Åløkkens Fysioterapi

Hej Nadja. Mange tak for den fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på! Mvh. Kenneth.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har gået der i mange år.

Jeg har gået der i mange år.
Har kun gode ting at sige om dem, og de ved bestemt hvad de laver er meget dygtige til deres arbejde. Kan bestemt anbefales

December 29, 2021

Reply from Åløkkens Fysioterapi

Hej Jan. Mange tak for den fine anmeldelse og godt nytår til jer ;-)

Rated 5 out of 5 stars

Altid en mega fed oplevelse …

Altid en mega fed oplevelse og en behagelig følelse i kroppen når jeg går derfra tak for god behandling.

November 16, 2021

Reply from Åløkkens Fysioterapi

Hej Steen mange tak for den fine anmeldelse. Godt vi fik dig i gang igen. Mange hilsner Kenneth.

Rated 5 out of 5 stars

Stor hjælp med min rygskade

Stor hjælp med min rygskade. De er rigtig gode til at hjælpe med genoptræning og træningsplaner.
Samtidig med, at give gode behandlinger som altid gør en forskel med smerter.

October 14, 2021

Reply from Åløkkens Fysioterapi

Hej Kennet . Mange tak for den fine anmeldelse.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk god og professionel…

Fantastisk god og professionel behandling af min sportsskade i albuen. De bedste anbefalinger herfra.

October 12, 2021

Reply from Åløkkens Fysioterapi

Hej Ida. Mange tak for den fine anmeldelse.

Genoptræning

Henvente mig, med ønske om genoptræning af tabt muskelmasse, grundet et utilsigtet vægttab. Det var fantastisk at blive mødt med sådan en forståelse og tålmodighed ift. lige min situation. Simpelthen nogle fantastiske mennesker og jeg blev altid mødt med et smil. Træningen blev gjort både sjov og lagt efter mit niveau samt inddragelse af teorien bag. Jeg er så glad for at have valgt dette sted og at de har dannet grobund for min videre træning.

April 28, 2021

Reply from Åløkkens Fysioterapi

Hej Caroline. Mange tak for den fine anmeldelse og du ønskes fortsat god træning ;-)

Super gode og dygtige

Jeg har både fået massage og fysioterapi på klinikken. Fantastisk og dygtigt personale.
De får mine varmeste anbefalinger

February 7, 2021

Reply from Åløkkens Fysioterapi

Kære Katharina. Super mange tak for din fine anmeldelse det varmer i en kold tid ;-)
Mvh. Kenneth

Ville give 6 stjerner

Ville give 6 stjerner, hvis man kunne.
Har lynhurtigt set forbedring af min knæskade. Jeg har igennem min tid som elite sportsudøver været hos mange forskellige fysioterapeuter og ingen har gjort det så godt som Åløkkens :) Mange tak!

October 16, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Professionel og hurtig behandling!!

Professionel og hurtig behandling af fibersprængning - med rigtig gode resultater! Kan klart anbefale Åløkkens fysioterapi!

June 18, 2017

Reply from Åløkkens Fysioterapi

Mange tak Mette. Godt du kom afsted på bjergbestigning ;-)

Rated 5 out of 5 stars

rigtig god hjælp efter en knæskade

rigtig god hjælp efter en knæskade. Blev klar igen til en halvmaraton få måneder senere. Fantastisk 😊

June 18, 2017

Reply from Åløkkens Fysioterapi

Hej Lars og mange tak. Dejligt at vi fik dig ud og løbe igen ;-)

Super behandling

God og professionel behandling, der virker på min spændingshovedpine. Personale er lytter og udreder dig inden behandlingen påbegyndes. Vigtigt for mig er også kunne konversere under selve behandlingen, så det ikke bare bliver 30-40 minutter i total tavshed. Det gør man går glad fra behandlingen - godt gået.
Morten

July 28, 2016

Hurtig og effektiv behandling

Åløkkens Fysioterapi har hjulpet mig og min familie ved flere sportsskader efterhånden og de er søde og meget dygtige og effektive og jeg vil til en hver tid anbefale dem og selv bruge dem igen - uden forbehold!

July 25, 2016
Rated 5 out of 5 stars

Ingen problemer eller gener er for små / store eller vanskelige

Jeg begyndte i 2010 hos Åløkkens Fysioterapi med knæproblemer, som diverse læger i løbet af de sidste 8 år ikke har kunne finde årsagen til - og derfor ikke kunne løse problemet.
Min behandler kastede sig ud i det, og sammen prøvede vi 117 forskellige behandlingsmetoder, og selv om det hele tiden var 2 skridt frem og 1 eller 3 tilbage, har hver behandling altid været med højt humør.
Da jeg i 2015 fik en alvorlig hjernerystelse, var de også rigtig gode til at hjælpe med give behandlinger så jeg kom igennem med så få gener som muligt..
Jeg anbefaler dem til alle som spørg efter et godt sted :)

July 18, 2016

Take a closer look