Indisk på streetfood!!!! Jeg skriver egentlig aldrig anmeldelser, men det her var alligevel lidt for skuffende. Længe har jeg bestilt hos “indisk” på streetfood. Altid søde folk. I dag mødte j... See more
Company replied
Company replied
Jeg har besøgt Århus street food flere gange og altid hyggelig stemning og god mad. I går spiste jeg ved Olivia’s bagel, jeg fik både bagel og tror det var en pasta bowl med pesto, rigtig lækkert og... See more
Vanvittig ringe service fra We Melt boden! Jeg bestilte søde kartofler og fik første portion helt sorte. Henvendte mig igen hvor jeg bad dem lave en ny portion da de simpelthen var uspiselige. Jeg får... See more
Oplev ægte street food i Aarhus med mad og drikke 25 forskellige gadekøkkener og barer. Besøg Aarhus Street Food på rutebilstationen i hjertet af Aarhus.
Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 12% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Kan absolut ikke anbefale Aarhus Street Food. Jeg har dags dato være i dialog med stedet angående fritagelse af mundbind jf BEK 1372 paragraf 4 stk 3,da jeg har astma og derfor helst ikke skal bruge mundbind. Fik den besked, at jeg kun var velkommen, hvis jeg vil have mundbind eller visir på, også selvom om loven fritager visse grupper. Det må vel være det man kalder diskrimination af folk med kroniske sygdomme, føj siger jeg bare.
Tak fordi I håndhæver mundbindskrav og ikke lader jer kue af mundbind-nægtere, som bare vil være på tværs 🙏
Besøgte street food Århus i går blev afvist af 2 søde unge mennesker(der taklede situationen til ug trods deres uvidenhed =manglende info fra ledelsen) som kun halvt var blevet informeret af ledelsen ang bekendtgørelse 1362.... Ikke det i §4 stk 3, så de ønsker åbenbart ikke at se folk med et handicap i deres forretning, da alle unden mundbind bliver afvist
Synes altid det er skønt at besøge street food. Det er god mad til ok priser. Det larmer meget, men jeg det vel svært at gøre noget ved.
Lige købet en bruger-menu ved spise sted Bar-BQ!
Sagde jeg kun vil havde kød og ketchup, som hun pænt skrev op!
Efter der gået over 15 min, fik jeg bruger med alt tilbehør i.. Da jeg klager over det, og sagde det var ikke det jeg bestil, tog hun hånde og skubbet løg/slat mm ud.. og gav mig bruger igen!! I kold bolle, og med kold pomfritter.. Det her skulle de så havde 95 kr for..
Denne anmeldelse er ikke af Aarhus Streetfood generelt, men af et enkelt køkken der Juicy Latino.
Købte idag en grill menu, der ikke indeholdt alle de ingredienser, som menuen lovede. Derudover var kødet næsten råt og halvkoldt. Tilbehøret var en lille stykke svedent majskolbe og noget halvvisen rucola. Fik i første omgang en kompensation af en ung medarbejder der, i form af nogle snacks . Men det værste var så, da ejeren herefter træder til og meget aggressivt råbte og skreg af mig pga min klage over maden.Jeg blev ret chokeret over hans voldsomme og agressive reaktion og da min mand kommer dertil og konfrontere ham med hans uacceptable opførsel , truer personen så min mand med tæsk. Vi var begge ret målløse. At medarbejderen desuden var usoigneret og gik rundt med et møgbeskidt viskestykke i siden, som han anvendte i køkkenet, gjorde ikke oplevelsen bedre.
Det var simpelthen fuldstændigt uacceptabelt og slet ikke den behandling og standard, vi ellers er vant til , når vi flittigt besøger i Streetfood Aarhus. Jeg har naturligvis skrevet til de ansvarlige for Aarhus Streetfood og håber på en opfølgning.
Utrolig lækker koncept.
Wauw, hvor blev vi overrasket over hvor meget forskelligt mad der var muligt at spise.
Og mega fed service at der var smagsprøver, da noget af maden godt kunne være noget man ikke har set før.
Utrolig godt indeklima, ikke for småt, dog småt nok til at gøre det intimt og til en god oplevelse.
jeg havde hørt om konceptet, men troede ikke jeg ville blive så positivt overrasket! maden vi fik var mega god, og prisen var lav synes jeg.
god stemning derinde, kan klart anbefales til familien som ikke kan bestemme sig for hvor de skal spise! :D
Det bedste der er sket for Århus siden kagens dag...