Acacia Blomster Reviews 10

1-star

Rated 5 out of 5 stars

Kære Akacie Blomster

Kære Akacie Blomster

Jeg vil blot rose jer for den buket, jeg købte hos jer. Den var til en begravelse i Nivå Kirke den 14. august 2025 kl. 13.30 – og det var uden tvivl den flotteste af alle.

Jeg vedhæfter et billede, så I kan se, hvor smukt den tog sig ud.
Tak for jeres flotte arbejde.

August 14, 2025

Hvor pinligt

Hvor pinligt - og så var der altså ikke en bårebuket fra vores familie 😢 Bestilte bårebuket med bånd til levering i dag i Frederikssund kirke. Bestilling var tydelig pr telefon med betaling samtidig på mobile pay, alt var aftalt, der var ikke noget at tage fejl af. Alligevel blev der ikke lavet og leveret buket til begravelsen. Hvor sløset kan man være i sådan en situation - total respektløst. 0 stjerner kan ikke anbefale butikken.

April 25, 2025

Bårebuket med bånd/skrift på

Vi bestilte en Bårebuket med Bånd/skrift d.17Jan til levering d.19 Januar i kapellets sygehus i Frederikssund.Det var hos Acacia Blomster i Frederikssund.
Bad om at få taget et billed af den,og sende sms til os.Hvilket tager 1 minut,men betyder SÅ meget.
Da Vi ringer og spørger om de sender billedet,får Vi at vide at de har afleveret den.!! Vi handler der aldrig mere igen!!

February 19, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Bestilte en buket 1,5 uge før til mors…

Bestilte en buket 1,5 uge før til mors dag. Buketten kom først frem ca kl 20.
Kunne ikke få et svar på hvornår buketten ville nå frem.
Dårlig service og ærgeligt en overraskelse blev ødelagt på mors dag.

May 12, 2024

Manglende omhu og information

Fik på min fødselsdag 23.12. leveret en buket. Grundet et brækket ben bor jeg ikke på adressen, så blomsterne blev sat uden for hoveddøren. Acacia Blomster har mit telefonnummer, da jeg har været fast kunde hos dem. Der blev ikke sendt besked til mig på nogen måde, at der stoden buket. Først den 25. bliver jeg bekendt med, at der var leveret blomster. Utrolig dårlig service eller simpel ugidelig fra forretningens side.

December 22, 2022

Acacia Blomster, Viborgvej

Acacia Blomster
Viborgvej 32
8000 Aarhus C
euroflorist.dk

Ordrenummer DK6792154
Jeg bestilte glad en blomsterbuket med flag og en æske chokolade til kr. 463,00 + kort kr. 25 + levering til 79 kr.
Det skulle være en overraskelse og fødselsdagsgave, med flag:)
Chokoladen og buketten kom UDEN flag :(
Ringede til Acacia og sagde, at buketten var valgt pga. flagene, ellers havde jeg købt det billigere et andet sted.
Acacia Blomster beklagede og sagde, at de ALTID plejede, at sætte flag i. Hun beklagede igen og sagde det var en forglemmelse!
Hun havde ingen ideer om, hvad hun skulle gøre.
Jeg foreslog, at de kunne sende en ny buket. Hvortil hun svarede: “UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER” Hun sagde det var KUN var 3 flag til kr. 1,75 pr. stk., men hun kunne MobilPay 5 kr.
Jeg foreslog igen, at kompensere med kr. 50. Hvortil hun svarede: “DET ER AFPRESNING” og hun ville IKKE lade sig afpresse!
Jeg sagde: Det var IDEEN med flagene, der var tanken og pointen med gaven.
Hun gjorde kort proces, smed røret på og kortede forbindelsen!

Synes godt nok, at buketten og chokoladen var en dyr fornøjelse og en lærestreg om IKKE igen, at handle ved Acacia Blomster, Viborgvej, Aarhus C.

June 6, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Satte ikke leveringen trods jeg havde…

Satte ikke leveringen trods jeg havde skrevet de skulle stille den på adresse hvis ingen var hjemme og vil nu have ekstra gebyr for at levere pakken. Blev ringet op af en sur mand og manglende julehumør. Der røg 500kr da jeg selv bor langt væk og ikke kan hente. Prøvede dem for første og sidste gang.

December 19, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Modtog en buket og en æske chokolade

Modtog en buket og en æske chokolade. Buketten var dårligt sammensat, og så ikke pæn ud fra alle sider, da den nærmest var uden blomster bagpå. Ringede til butikken, som tilbød at jeg kunne komme med den og få bundet en ny. Den nye buket ligner en bårebuket, den er helt flad på den ene side, og grønt er der næsten ikke noget af. Betjeningen var under alt kritik. Jeg håber ALDRIG mere, at nogle bestiller sød tanke fra Akacia blomster i Frederikssund, vil hellere være fri for skuffelsen.

December 19, 2017

Is this your company?