AC Biler I/S Reviews 30

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse at købe bil her. Man bliver taget imod, hørt på ens ønsker til bilen, sindssyg god kundekontakt og jeg kunne blive ved. Jeg har idag hentet min lille Peugeot 107. Jeg har følt mig... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi var nede og kigge på en dejlig og velholdt Skoda Rapid. Vi blev mødt af en dejlig behagelig mand ved navn Flemming. Bilen stod pæn, velholdt og rengjort. Der var desværre ikke baksensor I bilen som... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har lige købt en toruan hos ac biler fik fortalt bilen kørte som den skulle og ikke fejlede andet end en blæsermodstand som vi skiftede. Et par dage efter rystede den ved opladning og gik ud og d... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

For en 8-10 år siden købte min hustru og jeg en Ford Galaxy hos AC Biler og var super tilfreds da så en ældre herre vi kender skulle ned i noget mindre kom jeg i tanke om ac biler og vi kørte forbi o... See more

1. Car Dealer

Information provided by various external sources

AC Biler I/S tilbyder: Salg & Køb, Reparation og salg af Dæk og fælge til Biler.

4.4

3-star
2-star
1-star

Ærlige og god dialog

Jeg har købt bil hos AC biler. Jeg har haft et godt forløb med. Bilen blev efter køb testet hos FDM og aftalen var at væsentlige fejl skulle udbedres.
FDM fandt blot én fejl. Det var fejllog ang. ABS/ESP.
Lavede en aftale med AC at bilen skulle til VW for udlæsning af fejl og AC vil betale for udlæsningen. Hvis det var en større ting skulle vi lige tale sammen om det skulle udbedres hos VW eller AC.
Det var ikke en større ting end at VW udbedrede fejlen på stedet.
Når man køber en brugt bil til ca. 200.000 kr. kan man blive bekymret for om der opstår noget med bilen eller der er skjulte fejl og mangler.
Men det forløb jeg har været igennem med AC biler har de hele tiden været deres ansvar bevidst og selvom jeg har været bekymret for udfald af tvister har dialogen hele tiden været positiv og konstruktiv. Så selvom brugtbils sælgere har et dårligt ry syntes jeg mit forløb med AC biler har været godt. Derfor vil jeg ikke være bekymret for at handle brugt bil hos dem igen og kan kun anbefale AC biler.

August 30, 2018

Helt perfekt!

Super professionel forretning, med rigtig høj kundeservice. Det kan man ikke andet end at sætte pris på, jeg siger tak herfra! :)

May 12, 2018

fremragende værksted

Nu har jeg købt 3 biler hos Acbiler en Skoda favorit lad vogn en Toyota starlet og en Toyota corolla jeg er aldrig blevet snydt og de flinke sælgere har altid ville tage bilen på lift så jeg har kunne se den ordentligt med hjælp fra de flinke og dygtige mekanikere som arbejder der jeg har også kommet med 2 biler til dem jeg har fåget gode priser for dem da de også opkøber biler og altid er friske på at lave en god handel jeg kan varmt anbefale Acbiler

May 12, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Kan på ingen måde anbefale andre at…

Kan på ingen måde anbefale andre at købe biler hos ac biler! Jeg har købt en Skoda fabia d. 17/2, og gik faktisk derfra med en rigtig god oplevelse.. indtil bilen gik i stykker første gang! Ca. 3 uger efter købet begynder motorlampen at lyse, der er olie i hele motoren og vi kontakter naturligvis ac biler, da det er en ret stor ting der allerede er i stykker. De får bilen ind og kigger på den og vi får tilbudt en lånebil so vi var meget taknemmelige for! Det viser sig så at vi åbentbart skal betale for at have den, uden de har oplyst dette. De lover at ringe med info, men der er ingen der kontakter os, på trods af vi selv bliver ved med at tage kontakt, men bare får afvide de vil ringe tilbage, intet sker! Langt om længe efter vi selv henvender os er bilen færdig, men vi får ikke lov at få bilen før vi har betalt for lånebilen, som vi ikke engang var klar over vi skulle betale for. Vi betaler, og bliver enige om at se frem ad og glemme uenighederne. Ikke lang tid efter lyser motorlampen igen, og de får bilen igen.. denne gang er det åbentbart noget andet der er galt, og vi må igen selv tage kontakt.. jeg køre derud og får afvide at det ikke var samme fejl, og at vi skulle betale for reparationen! De har bare lavet bilen på vores regning, uden nogen som helst accept fra os på at den skal laves? Jeg får kun 1 valg og det er at betale ellers kan jeg ikke få min bil. Men helt ærligt, hvordan kan man bare begynde at reparer bilen på vores regning uden nogen form for accept eller kontakt til os? Nu sidder jeg tilbage med en bil hvor motorlampen stadig lyser, og har betalt for en reparation der ikke har hjulpet og som er lavet imod min vilje. Øv en møg oplevelse. Nu håber jeg bare at de sender de papire de har lovet (som de nok ikke gør, ligesom sidste gang) og at FDM kan hjælpe mig videre!

May 11, 2018
AC Biler I/S logo

Reply from AC Biler I/S

Hej Monica,
Tak for din anmeldelse. Tingene forholder sig dog ikke som du beskriver. Det er korrekt at vi har bilen inde på vores værksted kort tid efter jeres køb. Vi aftaler at vi kontakter jer (din kæreste) hvis reparationen ikke er reklamationsberettiget og i skal deltage i betalingen. Vi dækker imidlertid hele reparationens pris på ca. 6500 kr. Vi tilbyder jer en erstatningsbil under reparationen, inden denne bliver udleveret bliver der printet en lejekontrakt hvor priserne fremgår på lejen og lejeren skriver under (dokumentation haves), så det er simpelthen ikke korrekt at i ikke er oplyst om lejeprisen.
Nu er bilen så kørt lidt under 3000 km siden i købte den og vandpumpen bliver utæt, da vi ikke kan få fat på jer på det oplyste telefonnummer, og vi forgæves prøver at slå jer op på dgs/krak mm. vælger vi at skifte vandpumpen så i kan få jeres bil hurtigt igen, denne reparation er ikke reklamationsberettiget da i nu er kørt små 3000 km efter købet, og fejlen ikke var tilstede ved leveringen. I har købt en bil til 14.900 kr. og det må forventes at der kommer reparationer. I har fået 20% rabat på både arbejdsløn og reservedele for at imødekomme jer. Vi tilbyder jer endvidere at afmontere vandpumpen hvis i ikke vil betale, fordi i efter jeres udsagn kan få lavet den et andet sted hvor i ikke skal betale for arbejdsløn. Og nej vi udleverer ikke varer/ydelser uden betaling, ligesom i heller ikke giver kredit hvor du arbejder.

Andreas C. Rasmussen
AC Biler I/S

Jeg købte min bil der i 2014

Jeg købte min bil der i 2014, en flot bil. Der var et par ting der lige skulle ordnes, men det var ikke noget problem. Jeg kommer der stadigvæk hvis der er noget, der er en god service og rimelig timeløn. Altid kaffe og et smil. Så kør til AC, et anderledes værksted.

October 12, 2017

Take a closer look