Aigautomotive Reviews 7

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

BMW Z4

Ook voor onze BMW Z4, die uit Duitsland is geïmporteerd, hebben wij opnieuw gekozen voor AIG Automotive – en wederom met volle tevredenheid.
Het hele traject van import tot aflevering was uitstekend geregeld. De communicatie was opnieuw een groot pluspunt: snel, duidelijk en volledig transparant. We werden goed op de hoogte gehouden van elke stap, wat het proces erg prettig en vertrouwd maakte.
Bij aflevering stond de auto er perfect bij, tot in detail verzorgd. Alles was strak georganiseerd en volledig naar wens uitgevoerd. Je merkt gewoon dat er aandacht wordt besteed aan kwaliteit en klanttevredenheid.
Net als bij onze eerdere ervaring is ook dit weer vlekkeloos verlopen. AIG Automotive laat zien dat ze niet alleen leveren wat ze beloven, maar ook echt meedenken en ontzorgen.
Kortom, opnieuw een zeer positieve ervaring. Absoluut een aanrader voor wie een auto wil laten importeren zonder zorgen.

April 11, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Auto gereserveerd 2 dagen

Auto gereserveerd 2 dagen, bij verkoop werd ik gebeld. Ik erheen 77 km kom ik voor niets was al verkocht. Dit vind ik heel slecht, als argument sorry vakantie periode. Geen betrouwbaar bedrijf.

July 26, 2025

Top bedrijf

Frank en Marnix denken met je mee, als rijschool is een goede partner voor mobiliteit belangrijk. Inmiddels zijn veel collega's ons gevolgd en rijden we in top auto's door AIG geïmporteerd.

Gewoon een eerlijk bedrijf en geen snelle handel. Ook naderhand kan je bij ze terecht als er iets is.

Zou zeker aanraden hier eens een bezoek te brengen als je op zoek bent naar een leuke jong gebruikte auto.

March 15, 2025

Super ontvangst door Marnix

Super ontvangst door Marnix jonge enthousiaste verkoper. Runt het bedrijf samen met zijn vader. Nette inkoopprijs gekregen voor onze auto. Nieuwe auto is netjes afgeleverd. Komen er zeker weer. Top bedrijf krijgt 5 sterren van ons!

February 15, 2025

Seat Leon Cupra…

Wij hebben recent onze Seat Leon Cupra gekocht via AIG automotive. We zijn ontzettend blij met de goede en snelle service. We hebben een auto kunnen vinden die voldoet aan al onze wensen! Door de service van het importeren hebben we veel meer opties op de auto zitten dan de occasions die in Nederland werden aangeboden. Heel erg bedankt voor het regelen van deze topper van een auto! 😊🚗

February 2, 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look