See what reviewers are saying

Company replied

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Zeeeer tevreden met airco oordeel.nl Begon met de offerte die zeer scherp was geprijsd. Afspraak voor levering was binnen een week geregeld.Monteur was zeer vakkundig en werkte zeer nauwkeurig totaal... See more

Rated 5 out of 5 stars

Op locatie in zwolle geweest en erg leuke mensen. Eerlijk en goed advies gehad van de verkoper die veel wist te vertellen over verschillende systemen, ook mijn technische vragen werden snel beantwoo... See more

Company details

1. Air Conditioning System Supplier
  2. Air Conditioning Contractor
  3. Air Conditioning Repair Service
  4. Air Conditioning Store

Written by the company

De leverancier van airco systemen en producten inclusief montage door F gassen monteurs. Wij hebben de scherpste prijzen en werken niet met zzp-ers, zo garanderen wij u een nette installatie. Wij zijn erkende dealers van alle grote merken zoals Mitsubishi, Daikin, LG, Gree en nog vele meer. Erkende dealer zijn brengt vele voordelen op basis van langere garantietermijnen, geregistreerde serienummers in Nederland met alle back-up en service vanuit Nederland met onderdelengarantie. Er zijn namelijk veel bedrijven actief die hun airco systemen vanuit het buitenland zwart importeren met alle gevolgen van dien, dit is lekker goedkoop maar de gevolgen zijn goedkoop is duurkoop, het is vaak imitatie ( 2 x zoveel geluid en verbruik ), garantie tot aan de deur en geen onderdelen te verkrijgen, verifieer daarom altijd uw leverancier bij Nederlandse leveranciers. Door goede afspraken bieden wij scherpe prijzen, alle leveringen vanuit directe voorraad en enkel door gediplomeerde monteurs conform F-gassen gemonteerd. Aircovoordeel is dan ook verplicht BRL-100 gecertificeerd.

Contact info

1-star

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Uiterst onbetrouwbaar

Airco laten plaatsen. Binnen 6 maanden een probleem met de condenswaterpomp. Ruim 3 maanden moeten wachten op reparatie om hetzelfde probleem dit jaar weer te ondervinden. Ik wacht nu al 7 maanden op een monteur. Ze bellen niet terug, monteur kwam zelfs niet opdagen na een afspraak te hebben we wij de hele middag thuis zaten te wachten. Volgende stap is rechtsbijstand en de Mitsubishi importeur zelf contacteren.
Wegblijven bij deze firma.

December 30, 2025

Reply from aircovoordeel.nl

Beste Patrick Wolfert, Zoals u weet bent u niet eens een klant van ons maar van John Hogeling energie advies. Hij staat als klant bij ons beschreven met u als klant in Stobbengoor 3 te Mariaparochie. Wij leveren alleen onder bepaalde voorwaarden aan dit bedrijf!
Zoals u weet heeft u met hem afspraken gemaakt en niet met ons, wij zijn niet bij hem in dienst anders hadden wij het wel voor u opgelost. Ik wil u vragen deze review te verwijderen en verdere gal te spuwen richting uw verkoper/bedrijf en niet diegene die hier niets aan kan doen. Wij hebben al tig mailtjes naar John Hogeling gestuurd over deze afspraken maar wij krijgen GEEN antwoord op onze vragen. Als u wenst kunt u daar zelfs kopieën van krijgen. U moet bij hem zijn en niet bij ons! Wij willen het graag voor u oplossen tegen een gereduceerd tarief maar na 4 jaar gebruik van een airco kunt u niet verwachten dat een extern bedrijf dit even gratis voor u oplost, als u afspraken met John heeft gemaakt moet u bij hem zijn.

Eens en nooit meer!

Een airco gekocht. Deze hebben ze geleverd en aangesloten. Achteraf blijkt dat dit niet volgens de voorschriften gedaan is. Dit met storingen tot gevolg. Van aircovoordeel.nl krijg je een bak commentaar en geen actie. Ze laten je ermee zitten. Uiteindelijk het via de importeur kunnen oplossen. Die gaven wel thuis en boden service. Iets wat ze bij aircovoordeel.nl NIET kennen.

November 7, 2024

Reply from aircovoordeel.nl

Wat een onzin ( MICHIEL ) als dat je echte naam is.... Wij hebben geen klachten die op ons wachten, wij lossen ALTIJD onze eigen storingen op als die er zijn en een importeur lost NOOIT een probleem op van een eindklant. Waarom toon je niet een beetje ruggengraat als je wat tegen ons hebt of als er een scheet dwars zit en bel ons, of mail ons. Dit is toch ook wel zo slap. Geef eens een echte naam, een factuurnummer of contactpersoon van de importeur als er echt wat aan de hand is. Probeer eens wat positiever in het leven te staan in plaats van anderen naar beneden halen!!!

Rated 2 out of 5 stars

Ik had een redelijk goede offerte…

Ik had een redelijk goede offerte ontvangen van dit bedrijf. Maar toen ik Net op tijd alle slechte reviews las, waaronder een Filmpje van 5 jaar geleden bij Meldpunt dacht ik Nee daar ga ik Niet mee in Zee, Geen geloofwaardigheid meer , en Dat zijn er veel meer in NL! Kijk Uit mensen! >> Aanvulling : Ging Aircovoordeel Mij ook nog es even vragen of Ik de Review per ongelijk? voor een Ander bedrijf bedoeld had... Hoe geraffineeed is Dit? Mensen Kijk Zelf maar even , scroll naar Beneden in de Reviews van dit bedrijf... en Vind t Schrikbarende filmpje Met Bewijsmateriaal van Hoe ze met hun Klanten omgaan....

September 22, 2025

Onderhoud

Al eerder een airco door dit bedrijf laten plaatsen en we zijn er nog steeds heel blij mee. Dit keer kwam hij voor onderhoud. Werkte heel netjes en was zo klaar! Nu zijn we ook weer klaar voor de koudere dagen

September 2, 2024

Goede plaatsing

Heel blij met de airco. Goede uitleg gekregen en ook de plaatsing ging voorspoedig en netjes.
Nu erg genieten van de koelte die het geeft in deze warme dagen.

August 21, 2024

Top service

Ondanks dat ik de airco niet aangeschaft had bij dit bedrijf, hebben ze mij super geholpen om onze niet werkende airco van een ander bedrijf aan de praat te krijgen. Top service

June 19, 2024

Prima prijs/kwaliteit

Zeeeer tevreden met airco oordeel.nl
Begon met de offerte die zeer scherp was geprijsd. Afspraak voor levering was binnen een week geregeld.Monteur was zeer vakkundig en werkte zeer nauwkeurig totaal niet gehaast en ruimde direct alle rommel op. Was iets sceptisch van tevoren vanwege sommige slechte reviews echter ben nu uiterst tevreden en raad iedereen aircovoordeel.nl aan

June 21, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Inmiddels de 5e airco systeem door…

Inmiddels de 5e airco systeem door Aircovoordeel laten installeren en wij zijn absoluut dik tevreden.
Nette prijzen, monteurs die gewoon vriendelijk zijn en alles netjes uitleggen, strak afgewerkt en ook aan de telefoon altijd vriendelijk en prima aftersales.

Zeker een aanrader wat mij betreft.

Tot de volgende.

Groetjes

April 15, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Als er storingen optreden geven deze…

Als er storingen optreden geven deze oplichters niet thuis.
Storing maar door een ander bedrijf tegen hoge kosten laten verhelpen

July 9, 2023

Fred van Zijl,

Je moet wel een enorm sneu figuur zijn om ons als een oplichter af te schilderen terwijl u in 2016 voor het laatst contact heeft gehad met een collega waarbij het antwoord u niet beviel, als u gewoon uw rekeningen betaald dan krijgt u van ons ook een monteur en anders niet, uw unit van 8 jaar oud wordt niet onder garantie verholpen helaas, ook een slechte review en of het dreigen daarvan motiveert ons zeker niet om u alsnog gratis te helpen.

Om 8 jaar na data nog even een review te plaatsen zegt voldoende over uw karakter, echt heel laag.

Omdat Trustpilot alle content blijkbaar maar toelaat van iedere gek met een gebrek met de teksten oplichter of opgelicht hoop ik dat u er nog lang van mag genieten.

Ik hoop dat u er beter door heeft geslapen!!

Als reactie op:

Telefoonnummer:
Naam:
Fred van Zijl

Oplichters

Oplichters. Google even “maxmeldpunt aircovoordeel” kijk het filmpje en doe hier je voordeel mee.

February 3, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Leuk bedrijf en strak geïnstalleerd

Ik heb een prima ervaring met dit bedrijf. Netjes gemonteerd op korte termijn na opdracht. Conform offerte gefactureerd en geen verrassingen. Gewoon prima!!! Tot de volgende!!!

January 3, 2024

Reply from aircovoordeel.nl

Hoi Willem, Bedankt voor de genomen moeite om een review te schrijven, dat wordt zeker gewaardeerd. Tot de volgende 😉🙂 gr, Team Aircovoordeel

Absoluut doen!!!

Op locatie in zwolle geweest en erg leuke mensen. Eerlijk en goed advies gehad van de verkoper die veel wist te vertellen over verschillende systemen, ook mijn technische vragen werden snel beantwoord.
De montage is vlekkeloos verlopen met ook nette monteurs die hun vak verstaan. Niets anders dan lof voor dit bedrijf 👍👍👍
Gr, Frank

December 14, 2023

Klantvriendelijk en deskundig

Klantvriendelijke en deskundige afhandeling van een onderhoudscontrole. Omdat 2 weken geleden niet alle werkzaamheden afgerond konden worden, werd er op korte termijn een vervolgafspraak ingepland met dezelfde monteur. Deze heeft de restwerkzaamheden op een nette, professionele en klantvriendelijke manier afgehandeld. Keurig en prettig bedrijf, aanrader!

November 24, 2023

Airco plaatsing

24-08-2023 is de bestelde airco geplaatst.
De afspraak was super snel geregeld.
Op de dag waren de monteurs op tijd aanwezig om de airco te plaatsen. Zeer ervaren en nette mannen; hebben echt goed advies gegeven, een keurige afwerking en zorgvuldige plaatsing.
Tijdens de plaatsing heeft men bij het boren. constant een stofzuiger gebruikt voor het opzuigen van het stof.
Toen men klaar was heeft men alles netjes opgeruimd, gestofzuigd en restanten meegenomen in de bus. Al met al is onze ervaring ronduit zeer positief te noemen, Wij bevelen dit bedrijf danook met een gerust hart aan!

August 24, 2023

Reply from aircovoordeel.nl

Hoi Pierre, Hartelijk dank voor uw review en fijn om te horen dat u tevreden bent. Mochten wij u in de toekomst ergens mee van dienst kunnen zijn dan horen wij het graag. Gr, Team Aircovoordeel

Vandaag een Daikin laten installeren

Vandaag een Daikin laten installeren, monteurs waren netjes en correct en hebben goed werk afgeleverd. Ondanks een stroomonderbreking hier in de regio hebben ze het systeem toch kunnen installeren.

Installatie ongeveer 2 weken na bestelling.

Qua mail goed bereikbaar maar door drukte niet a la minute reactie ( ben van mening dat we te veeleisend zijn en dat we altijd per direct een antwoord willen )

Aftersales heb ik nog geen ervaring mee dus kan ik ook niet beoordelen.

September 22, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Op advies van mijn collega door…

Op advies van mijn collega door aircovoordeel een Daikin Perfera laten installeren. Om zowel te verwarmen als koelen. Prima service en er word netjes gewerkt. Als afwerking had in een metosi cover besteld en ook dat is een aanrader om die erbij te doen. Ik kan dit bedrijf dus ook aanraden. Binnekort gaan ze naar een andere collega.

February 4, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Prima bedrijf en zeker een aanrader

Prima bedrijf en zeker een aanrader, diverse warmtepompsystemen aan laten leggen en van advies tot verkoop en installatie is het goed naar tevredenheid verlopen.
Ik heb beloofd een review te schrijven als ik tevreden was omdat er veel ongeloof heerst over de slechte reviews die worden geschreven over dit bedrijf waar in mijn optiek vrij weinig van waar is.
Echt prima, gewoon doen!!

December 19, 2021

Super blij met de Mitsubishi

Super blij met de Mitsubishi. Nette en snelle installatie. De monteurs namen de spullen mee die niet meer in de containers konden. De wifi had een storing maar naar een telefonisch uitleg werkte deze ook prima. Ik raad dit bedrijf dus ook echt aan.

December 10, 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look