Alarm 112 Danmark Reviews 33

TrustScore 2 out of 5

1.9

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Ringede 112 Fordi min kæreste lå og skreg på 6 time men det var ikke bekymrende så vi blev stille om til vagtlægen så var lige så ligegyldig og sagde vi skulle ringe til egen læge dagen efter Min... See more

Rated 2 out of 5 stars

Det viste sig at være brud på lændehvirvel L2. Legede med børnebørn på legepladsen, faldt på defekt faldunderlag og kunne ikke bevæge underkrop. Ringede 112, tror en ambulance blev aktiveret, og jeg... See more

1.9

2-star
1-star

Ringede 112

Ringede 112
Min kæreste lå og skreg i 12 timer før hun fandt ro for et par timer inden det forsatte
Så nu står vi her uden hjælp fra nogen og undre os over hvad der nu skal ske

April 21, 2026

Værste oplevelse

Værste oplevelse. Beder om hjælp til en ung pige der har næsten drukket sig selv ihjel og får af vide at det er ikke noget de hjælper med og de efterlader os med en evt. Døende menneske i sengen af en tilfældig lejlighed. De burde skamme sig når de påstår og hjelpe folk i nød. Ved vi ikke kan regne med det der burde være vores hjælp i sidste ende. Føj

March 20, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Jeg havde et astmaanfald og kunne ikke…

Jeg havde et astmaanfald og kunne ikke tale højt eller hurtigt. Dina på 112 (en sygeplejerske) lagde på to gange, mens jeg talte med hende og prøvede at finde en løsning. Stol aldrig på Dina, hvis du har en medicinsk nødsituation. Bed om hjælp fra en anden. Jeg fik ikke den hjælp, jeg havde brug for. Jeg kørte selv 50 km uden at kunne trække vejret til hospitalet for at få hjælp.
Super dårlig erfaring med Dina… hendes kollega hvem har taget telefonen var fantastisk!

January 27, 2026

Ligegyldig telefondame.

Vores søn som lige er fyldt fem vågnede med akutte smerter bag højre øje, det startede ikke så slemt, men udviklede sig hurtigt til han græd voldsomt og da han til sidst begyndte at kaste op og ikke snakke/græde af smerter endte vi med at lægge på til vagtlægen og ringe 112 i panik.
Fik den sureste dame i røret som spurgte om han havde det bedre efter at have kastet op. Vores søn var stadigvæk ulykkelig og mumlede usammenhængende i baggrunden. Det kunne damen fra alarmcentralen høre og sagde "jeg kan høre han kan tale, så det mere noget for vagtlægen, jeg stiller jer om."
Jeg gik i panik for hun kan jo ikke se hvad vi ser og beder hende panisk om ikke at forlade telefonen og hjælpe os. Men jeg blev ignoreret og vi kunne så vente på vagtlægen igen... Her fik vi en tid TO timer senere...
Jeg rystet.
Forfærdelig oplevelse og det bliver svært at stole på vores sundhedsvæsen fremover.
Skal man være bevidstløs eller død før man får hjælp?

For tre år siden prøvede vi også en episode hvor vores søn fik feberkramper, vi ringede 112 og de var halvanden time om at sende hjælp til os. Det på trods af, at vores søn var i kramper længe og ikke kom til sig selv længe efter.
Men det nåede de jo ikke at se, da de var halvanden time om at komme.
Synes det under al kritik den behandling vi har fået.
Vi har aldrig tidligere i de 14 år vi har haft børn skulle ringe 112. Men de to gange det har været nødvendigt efter vores søn kom til... Jeg græmmes og frygter at skulle have hjælp igen en anden gang.
Vores 112 er ikke til at regne med. Ville give 0 stjerner hvis jeg kunne.
Hvis det skulle ske igen, at vi får brug for hjælp (Gud forbyde det) så køre vi selv med hvide klude ud af vinduet på bilen. Det kan kun være hurtigere og nemmere end sure telefon damer der er ligeglade og ambulancer det er halvdelen time om det.

December 13, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Det værste skidt jeg i mit liv har…

Det værste skidt jeg i mit liv har ringet til. Og jeg hader mit liv så det halve er løgn !!!
Jeg har haft en sidestik smerte i hjerte området i over de sidste mange måneder der kommer og går af og til. Også især ift flere rygestop jeg har været igennem. Og forleden dag kom det igen, og denne gang med et par få hurtige pludselige smerter, som føltes som noget der beskrives af "En lille følelse af en briste i hjertet" der kun lige kom et sekund, og så forsvandt det. 2 min efter skete det igen og forsvandt. Og det var nok til det skabte uro til et punkt som omhandlede dødsangst og lignende. Jeg tager typisk sovepiller (Og også noget der virker mod angst), som giver voldsom trættende virkning så jeg er sikker på at falde i søvn. Og var så faldt i søvn til natten. Midt om natten vågnede jeg om af en voldsom drøm om voldsom smerte i hjertet, der fik mig op med et sæt, og på en meget angst måde. Og kunne ikke falde i søvn igen pga min bekymring. Derfor googlede jeg mig til det, med en AI oversigt, som skriver at man er nødt til at ringe 112 i den situation, hvorefter jeg videre bliver henvist til en læge, som jeg blev DYBT chokeret at tale med. Jeg er selv autist og lider af PTSD, samt var påvirket af det sovemedicin. Lægen beskyldte mig for at have drukket mig stiv, fordi jeg var meget træt i stemmen, blot pga jeg vågnede for tidligt, lider af PTSD samt var påvirket af den sovepille, og har da aldrig kendt mage at være beskyldt for det, da jeg ikke var påvirket af alkohol det mindste !!! Læser folk dette vil jeg frabede dem ringe til sådan en type læge. De er ubehøvlet, lytter slet ikke til en. Og jeg er også bedøvende ligeglad hvis jeg fik et hjerteanfald. Jeg ser det som en frihed at komme væk fra sådan en verden med folk der aldrig lytter til mig, men beskylder mig for alverdens ting som slet ikke passer !

November 7, 2025

Ambulancen kom efter 2 timer og 15 min

Ambulancen kom efter 2 timer og 15 min
Jeg ringede til 112 den 5. nov.2025 kl. 16:45, og fortalte at jeg er i mit sommerhus og er bange for at jeg har brækket 4 tæer på min højre fod. De kigge på min fod via video opkald og sagde at de sender en ambulance af sted. 3 gange spurgte damen i telefon min adresse og til sidst sagde jeg at det er nu 3. gang du spørger om min adresse. Da samtalen var færdig var kl. 16:59. Jeg vred af smerte i foden i 1,5 timer
Klokken blev 18:30 (1,5 timer senere) og ambulancen var ikke dukket op endnu.
Jeg ringede til 112 igen, damen oplyste at hun har ikke forstået hvad min adresse var og snakkede om en helt andet vej og et helt andet nr., nu blev det for meget for mig, jeg fortalte igen hvad min adresse var og råbte at hun fik min adresse at vide 3 gange før, og selvom hun ikke havde forstået adresse kunne hun spørge igen eller ringe og bede mig om at skrive det på en sms, men hende i 112 havde valgt at ikke gøre noget ved min sag, i stedet for at ringe og spørge efter min adresse.
Tænk at hende i 112 lagte røret på mig, og hermed var vores anden samtale også afsluttet.
Tænk at betale skat i så mange år til bla. sundhedsvæsenet, og når man har brug for det er der ingen hjælp at hente. Et kvarter efter kom min ven og kørte mig på hospitalet. Efter præcis 2 timer og et kvarter ringer de fra ambulancefolk og sagde at de stå uden for døren. Jeg skulle virkelig kontrollere mig og sagde jeg er kørt på hospital med en ven, og I ringer efter 2 timer og et kvarter, tak for dårlig behandling og lagde rørt på.
Jeg skammer mig over at sundhedvæsen er synket så dyb i service og i mange tilfælde har kostet menneske liv. Jeg var heldig at det ikke var en meget alvorlig tilfælde. Jeg giver 1 stjerne, og synes også at 1 stjerne er for meget at give til sådan en dårlig og uforskammet behandling af patienter.

November 5, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jeg er dybt rystet over den sundheds…

Jeg er dybt rystet over den sundheds faglige person som var ansvarlig for vores opkald den 11-10 kort før 15:00 Vi kom til en dame på 92 år der havde slået baghovedet med blodet løbende ned over sig hun var kommet til sig selv igen men virkede slørede i samtalen, ligeledes havde hun brækket højre overarm, den sundheds ansvarlige mente at vi bare kunne læsse den ældre dame ind i bilen også ellers kører de ca 45 minutter til Åbenrå skadestue, efter gentagne gange at have forsøgt at forklare at vi ikke selv kunne håndtere dette og at vi gerne ville have professionel samt en Ambulance smækkede hun røret på, i chok måtte vi atter ringe 112 igennem samme samtale samt div. omstillinger og så til selv samme person som ikke var særlig behageligt at tale med, hun opførte sig yderst agressiv og provokerende endte det med at hun sagde jeg sender en Ambulance også lagde hun atter røret på så vi var usikker på om der kom hjælp, der kom hjælp og det var professionel hjælp, det samme gør sig gældende for modtagelsen på Åbenrå sygehus samt Skadestuen, den ældre dame er til dato stadigvæk indlagt.
Håber der er nogen i sundhedsvæsnet der vil rette op på dette så andre ikke skal være udsat for samme omgang.

October 11, 2025

Jeg har kun stor ros til 112

Jeg har kun stor ros til 112. I 2024,
4 januar, ringede jeg til 112 da jeg var sikker på at min mand havde et slagtilfælde. Der gik ikke mange sekunder før de havde sendt en ambulance. Han har det godt nu, så jeg kan kun sende en kæmpe tak til 112

March 11, 2024

Dø først, så ring 112

Jeg har været syg i over en uge og prøvet alverdens ting. Jeg har ringet til forskellige læger, men min tilstand blev bare værre og værre for hver dag, der gik. Til sidst havde jeg det så elendigt, at jeg ikke engang kunne stå på mine egne ben – jeg græd af smerte.

Jeg prøvede at ringe 112, for jeg har også kroniske smerter, men hvad fik jeg? 0 hjælp. I stedet skulle jeg rende rundt og ringe til tilfældige praktiserende læger i håb om, at nogen gad tage mig ind til en undersøgelse – på en fredag, selvfølgelig!

Jeg skammer mig over Danmark og det elendige sundhedsvæsen, vi har. Og de inkompetente fjolser, der sidder i telefonen for at "redde menneskeliv" – hvad laver de egentlig?

February 21, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Kunne man give 0 stjerner så ville det…

Kunne man give 0 stjerner så ville det være på sin plads….

Min mor på 58 år oplever pludselig store smerter i maveregionen…!
Vi kontakter lægevagten som siger vi skal komme til hospitalet med det samme.
Vi kommer ud i bilen og mod sygehuset, men smerterne bliver større og større og hun stopper med at snakke og sænker helt sammen.
Kan ikke få luft og ud og ind af bevidsthed.
Stopper bilen og kontakter 112 for at få en ambulance til det sted vi er nået til, da det ikke længere er ansvarligt at køre med hende.

Men bliver mødt af nul forståelse for situationen, og i stedet for at få sendt en ambulance afsted til os,
Så skal der svares på 56 spørgsmål, efter alle fe spørgsmål er blevet besvaret bliver det sendt et link så de kan se hende via mobilen….!!!

Nu er der gået yderligere 20 minutter og til sidst får man mulighed for at spørge om den ambulance kommer, hvor efter operatøren oplyser at hun sender en nu.
Og der vil gå 15 min før denne ankommer.
Så lægger hun på.

Kontakter 112 igen efter 10 min for en opdatering, og er får vi igen at vide at der går yderligere 10 da det kun er en kørsel 2 og ambulancen derfor ikke kommer med udrykning.

Da de endelig kommer frem og får hende ind i ambulancen får de hurtigt fart på….

Dette er endnu engang den typiske arrogante holdning man møder fra det danske beredskab,
De personer det sidder på telefonerne mener de ud fra deres kontor stol kan stille en diagnose…..

Denne gang gik det godt, og patienten er i behandling.

Men for alle dem der ikke er lige så heldige, kan vi takke den arrogante tilgang til menneske liv

December 21, 2024

Ambulance

ringede og skulle bestille en ambulance til min søster da hun havde fået en medicinsk abort hvor der efterfølgende var kraftig blod. Manden bliver meget næsvis overfor mig, som om at han ikke kan forstå det, når det er normalt at “bløde” efter abort. Han slutter af med at sige “ja, vi kommer STILLE OG ROLIGT. Det godt du, hej” også lægger han på uden jeg får lov at svare??

November 21, 2024

Trampolin ulykke

Mit dejlige barnebarn slog hovedet direkte ned med hovedet i trampolin. Vi hørte et knæk og hovedet røg helt tilbage. Der lå mit barnebarn. Ringede til jer. I var super professionelle. Helikopter og ambulance. Når det virkelig gælder. Så er I der. Super søde ved os alle. I vidste hvad I gjorde. Vi følte os trygge. Jeg vil bare sige tusind tak for det.

August 13, 2024

Udsøgt behandling.

Udsøgt behandling.
Jeg kan ikke forstå alle disse klager. Jeg har altid fået en udsøgt behandling,de gange jeg har ringet 122. min mand er kroniker så der har være situationer jeg ikke rigtg har kunnet overskue selv. Men altid når jeg har ringet mødes jeg af venlige og kompitente medarbejder der yder hjælp og støtte.

July 27, 2024

Forfærdelige oplevelse med falck/112

Har her til aften haft en forfærdelig oplevelse med 112! Jeg finder en mand som er væltet på sin cykel pg har slået hul i baghovedet 2 gange. Manden er i 60erne og jævnt beruset og kan ikke stå/gå, dog er han ved bevidsthed. En anden pårørende ringer 112 og forsøger at få ham hentet og tilset (både såret og evt hjernerystelse), selvom manden til en start ikke vil hjælpes fordi, at han ikke kan komme hjem fra skadestuen selv. Han har før oplevet at blive smidt på fortorvet uden mulighed for transport hjem. da 112-manden spørger ham om han vil hjælpes bryder han ud i gråd og jeg overtager samtalen med 112… jeg vurdere at såret er tilpas småt at han nok ikke behøves at syes, men at han absolut skal tilses. En anden på stedet mener det bløder meget kraftigt og at han derfor skal hentes. Manden i røret er ufatteligt diskussionsvillig og vil både diskutere hvor vidt han selv kan gå hjem, hvor langt manden egentlig har hjem (jeg mente et par km. Han var MEGET uenig. “Jaer der er så kun under 1 km”) og så ville han ikke tage stilling til om de skulle hente ham eller lade ham være. jeg spørger med en letter spidst attitude om de snart har besluttet sig for om de kommer og hjælper, hvortil han svarer at vi selv skulle vurdere om det er nødvendigt. Jeg mener ikke det er min eller andre borgeres opgave at vurdere det, da vi kan vurdere forkert. Ydermere så er det vel en vurdering i sig selv at der ringes 112, netop fordi man har brug for hjælp/eller selv er i tvivl. Til slut bliver jeg så gal på den her uhørte smarte falckelev (formoder jeg) med flabet tone og uden en sans for service eller omsorg, at jeg ender med smide røret på og stå med problemet selv. Helt uacceptabel behandling af folk der søger hjælp på vegne af tilskadekomne.. skam jer Falck/112 og se at få nogle ordentlige mennesker til at besvare jeres opkald. Det må aldrig blive andre borgers ansvar at vurdere folks tilstand og sørge for deres sikkerhed og videre færd, når rækker hånden ud efter hjælp.

UACCEPTABELT og ANSVARSLØST

August 1, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Ventetid på ambulance er alt for ringe

Når man ringer og rykker for en ambulance efter 46 minutter, er der jo vildt utilfredsstillende at få en ualmindelig sur sygeplejerske i røret, som påstår at når man sagt at det ikke virker livstruende, skal man regne med mindst 45 min.
Når man sidder med en mand i vilde smerter, lyder det helt absurd at der bliver sendt en ambulance med det samme, men først når der er en ledig vogn.

Dog vil jeg sige at de 2 reddere var yderst kompetente…
Men Sygeplejersken som jeg blev stillet om til var helt utilgivelig ubehøvlet og kender ikke til høflig tale

February 21, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Mand falder ud til til siden på en stol…

Mand falder ud til til siden på en stol på en cafe’ i København og bliver ukontaktbar. Jeg bliver tilkaldt, da Cafe ejer ved, at jeg er sygeplejerske. Manden ligger bagover med åben mund og hænger i hele højre side. Der bliver ringet 112 og og forklaret hvordan situationen er, men ejer afleverer mobilen til mig, da 112 ikke helt samarbejder. Jeg forsøger, at trænge igennem og siger de skal sende en akut ambulance 1 og at manden er ukontaktbar. Jeg føler 112 vil snakke og afvise og jeg insisterer på en ambulance. De vil have mig til, at lægge manden på gulvet, men jeg er gået ud af cafeen, da lydniveauet er for højt og jeg intet kan høre. Jeg får af vide, at jeg skal gå ind og modtage instrukser, men forklarer, at det er et musiksted med mange mennesker og at jeg intet kan høre, men at der er en læge og andre tilstede og holder manden oppe og holder øje.
Jeg bliver hele tiden afbrudt og får af vide, at jeg skal gå ind og jeg må aflyde og kan ikke høre instrukserne. Jeg giver hurtig besked til dem der holder øje med ham og pludselig vågner han. Ambulancen kommer og jeg udtaler, at der er mistanke om en blodprop, Falckmanden griner og spørger hvor jeg ved det fra og jeg svarer “ jeg er sygeplejerske “ .
De tager manden med ud og tjekker ham og sender ham hjem ?!

January 26, 2024

Is this your company?