Een aantal producten besteld. Na 2 weken niets te hebben ontvangen ze een mail gestuurd waar netjes op werd geantwoord. Excuus producten niet op voorraad. Ik had ondertussen de reviews gelezen... See more
See what reviewers are saying
Bestelling geplaatst, was niet op voorraad, zou binnen een week geleverd worden. Na 2 weken nog niets ontvangen. Gemaild, gebeld, geen reactie. Mijn advies: bestel hier niets!!
product besteld maar niet leverbaaren dat was het geval bij veel mensen, heb mijn geld terug gevraagd en terug ontvangen, Of ik nog eens bij dit bedrijf bestel is mijn antwoord nee. M.broekkamp
Ik heb een bestelling gedaan, betaald, bevestiging gekregen en daarna zijn ze niet meer bereikbaar. Na verschillende mailtje te hebben gestuurd toch een reactie en bestelling geannuleerd en mijn gel... See more
Company details
Information provided by various external sources
Alle bekende merken voor het schoonmaken, onderhouden en behandelen van uw houten vloer, tegelvloer, natuursteen, laminaat, PVC, woongrind, vinyl en keramisch parket.
Contact info
Transportweg 705, 7007 CL, Doetinchem, Netherlands
- www.allesvooruwvloer.nl
People also looked at
Niet Geleverd, Niet Terugbetaald
Product besteld en betaald. Deze was niet op voorraad en zou op backorder worden geplaatst.
Na twee weken de tijd te hebben gegeven, gemaild om te vragen wat de status is van mijn bestelling. Toen ben ik geïnformeerd dat het product uit het assortiment wordt genomen en dus niet meer wordt geleverd.
Ik moest zelf aangeven dat ik mijn geld terug wilde. Het terugbetalingsproces werd niet automatisch gestart.
Nadat ik dat had aangegeven werd me verteld dat het terugbetalingsproces was gestart en dat ik met uiterlijk tien werkdagen het geld terug zou krijgen via MultiSafePay
Na tien werkdagen nog steeds geen geld ontvangen. Ik heb hierover gemaild en niet tijdig een antwoord ontvangen.
Daarna ben ik naar MultiSafePay gegaan. Die vertelden me dat er nooit een terugbetalingsproces was gestart. Uiteindelijk heb ik dus via MultiSafePay mijn geld terug moeten vragen.
KOOP HIER NIET!
Het bedrijf komt beloftes niet na, en doet niet de moeite om het geld terug te betalen.
Had ik maar eerder de reviews gelezen…
Had ik maar eerder de reviews gelezen over dit bedrijf. Na 4 weken nog niets geleverd van een bestelling waarvan de helft wel op voorraad is. Het gene wat ontbreekt is niet op voorraad in 2 liter verpakkingen maar wel in 1 liter. Stuur me dan 2 maal 1 liter als de 2 liter er niet is. Telefoonnummer meestal niet beschikbaar. Ik zou hier zeker niet gaan bestellen, ik ga dit zeker nooit meer doen
Slechte ervaring!
Ik wacht al twee maanden op mijn bestelling. Alles was op voorraad en bij de bevestiging ineens 1 product niet. Nooit meer iets vernomen in de tussentijd.
Meer dan 24 uur geleden gemaild voor opheldering en nog geen reactie.
niet leverbaar
M.broekkamp
De bestelling kwam beschadigd aan.
De bestelling kwam beschadigd aan.
allesvoorUWvloer heeft direct de producten opnieuw opgestuurd zodat we aan de slag kunnen.
Zaken niet goed op orde.
Een aantal producten besteld.
Excuus producten niet op voorraad.
Ik had ondertussen de reviews gelezen en wees ze erop dat dit een veel voorkomende reactie van hun was en dat ik liever mijn geld terug wilde.
Ze bleven wel steeds goed in contact via de mail. Al duurde de reactie soms ook iets langer.
Helaas moest ik er wel achteraan blijven mailen om uiteindelijk mijn geld terug te krijgen.
Maar dit is wel gebeurd!
SLECHT BEDRIJF!!!
SLECHT BEDRIJF!!!
3 flessen tegel schoonmaak middellen besteld. Op website wordt aangegeven dat het op voorraad is.
Maandag 30ste besteld. Maandag middag email ontvangen dat het niet op voorraad is en alsnog binnen 3 werkdagen wordt verzonden. Het is nu de 5de werkdag (vrijdag) en nog steeds niks gehoord!!!
Gisteren (donderdag) en vandaag (vrijdag) email verstuurd met het verzoek om de bestelling te annuleren en betaling terug te storten. Wordt totaal niet op gereageerd. Telefonisch zijn ze super slecht bereikbaar, enkel maandag tm donderdag 10tm12uur.
Nooit iets bestellen hier!
Na 3 weken nog altijd geen levering en geld niet terug
Het is ondertussen drie weken geleden dat ik schoonmaakproducten bestelde voor meer dan 100 euro die zogezegd allemaal op voorraad waren en onmiddellijk verzonden zouden worden. Ondertussen 3 weken en verschillende e-mails met de klantendienst later (met allerlei excuses), heb ik nog steeds niets ontvangen. En ook mijn geld nog niet teruggekregen. Absoluut af te raden om hier te bestellen.
Update: heb gevraagd om mijn bestelling te annuleren en heb mijn geld teruggekregen.
Bestelling geplaatst
Mijn advies: bestel hier niets!!
Levering wel erg laat
Bestelling geplaatst voor vloer schoonmaakmiddel voor €50,- Mail gekregen dat het product niet leverbaar is en in backorder staat. Ze zijn "telefonisch niet bereikbaar" en op mijn mails wordt pas na weken gereageerd. Na ruim drie weken werd mijn bestelling pas geleverd.
Bij deze webshop besteld omdat deze producten op voorrad zou hebben
Bij deze webshop besteld omdat de producten op voorraad zouden zijn, na 2 dagen het bericht ontvangen dat het toch niet voorradig was maar wel snel zou binnen komen. Na een tijdje toch nog niks binnen dus de gelden retour gevraag welke binnen 10 dagen door het betreffende betalingspartner zouden worden terug gestort... nou u raad het alwel... niks dus... geen producten, geen gelden retour en al helemaal geen berichtgeving vanuit hunzelf. Dit bedrijfje heeft gezien voorgaande reviews en het patroon hierin de zaakjes niet op orde!! Ik heb eenmalig bericht ontvangen van ene Karin maar Karin komt d'r afspraken in iedergeval niet na.
Bestelling niet ontvangen maar wel geld terug gekregen
Bestelling niet ontvangen maar wel geld terug gekregen na 3 weken
Ik heb een bestelling gedaan
Na verschillende mailtje te hebben gestuurd toch een reactie en bestelling geannuleerd en mijn geld terug gekregen
Fijn geholpen en het goede product…
Fijn geholpen en het goede product gevonden
Prima onderhoudsmiddel
Prima onderhoudsmiddel. Snel geleverd en ziet er goed uit.
Ik bestelde 8 blikken onderhoudsolie…
Ik bestelde 8 blikken onderhoudsolie van specifiek merk. Echter ik ontving een ander, zgn eigen merk, een sterk verdunde variant. Zeven blikken ongeopend terug gestuurd, maar ik kreeg geen geld terug. Ook telefonisch krijg ik niemand te pakken, na minstens vier keer bellen. Nooit iemand beschikbaar.
Krijg niet geleverd en ook geen geld…
Krijg niet geleverd en ook geen geld terug en ze nemen de telefoon niet op.
Maar ik ga wel even langs💪🏻
Duidelijke uitleg gekregen via de mail
Duidelijke uitleg gekregen via de mail. Product werkt prima.
Bedrijf levert bestelling niet en is bijna niet bereikbaar
Op de website staat dat producten de volgende dag geleverd worden. 1 mail ontvangen dat het 2 dagen langer zou duren. Na 12 dagen gebeld; toezegging dat bestelling 3 dagen later geleverd zou worden ‚probleem bij producent‘. Week later niets ontvangen. Weer gebeld, en weer de toezegging dat de bestelling er over 3 dagen zou zijn. Toen bestelling geannuleerd en reeds overgemaakte betaling zou terug betaald worden. Daar wacht ik nu ook al weer 24 dagen op. Je kan dit bedrijf maar 1x per week gedurende 2 uurtje telefonisch bereiken. Bestelling elders geplaatst en binnen 24 uur in huis. Kennelijk ligt probleem niet bij de producent, maar bij Allesvooruwvloer.
Goed geholpen en snel geleverd
Mijn vraag over de vloer werd goed beantwoord. De producten had ik al heel snel in huis
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.