Alleszuiver Reviews 13

Company details

1. Cosmetics Store
  2. Make-Up Artist

Written by the company

Alles Zuiver Visagie Het adres voor minerale make-up en natuurlijke huidverzorging. In de gezellig salon aan huis ben je meer dan welkom voor advies, shoppen, workshops volgen, of om opgemaakt te worden. Op de website bestel je super gemakkelijk al jouw favorieten. Bestellingen worden vaak dezelfde werkdag ingepakt en verzonden. Nog niet bekend met minerale make-up? Neem dan vooral een kijkje op www.AllesZuiver.nl Appen, mailen of bellen mag uiteraard ook! Heel graag tot ziens in Sexbierum

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Alles Zuiver bedankt

Afgelopen vrijdag was het zover, mijn workshop bij Alles Zuiver. Wat heb ik genoten. Annechien heeft me super geholpen en begeleid met de dingen waar ik meer info over wilde hebben. Ze luisterde naar wat ik wilde en nodig had en gaf me goed advies in technieken om het resultaat te behalen waar ik naar op zoek was.
Alles Zuiver is voor mij de plek voor natuurlijke en minerale make-up en verzorging. Nog nooit een probleem gehad met de verzending en Annechien staat meteen voor je klaar als je een probleem hebt. Ze denkt mee.
Annechien bedankt, door jou heb ik deze heerlijke producten mogen ontdekken en zo kan ik mijn dag altijd met een positieve vibe beginnen, omdat het zo genieten is om de producten te gebruiken.

January 24, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ik gebruik al een paar jaar minerale…

Ik gebruik al een paar jaar minerale make up. Sinds ik alles zuiver heb ontdekt, doe ik mijn bestellingen daar. Super fijne mensen, Annechien en Jeroen. Niets is teveel en altijd goed advies en service. Echt een aanrader

January 3, 2025

Zeker 5 sterren

Zeker 5 sterren. Prima producten en prima service.
De workshop kan ik zeker aanbevelen.
Vakkundig advies ook op gebied van kleuren. Nu ik de workshop heb gevolg weet ik welke kleuren bij mij passen en voorkomt het verkeerde aankopen.
Erg blij met Annechien en haar rechterhand Jeroen. Een extra ster wat mij betreft voor hun inzet en bijdrage voor Vila Joep. Een organisatie die zich inzet voor kinderkanker.

January 3, 2025

Super fijn bedrijf

Wat een super fijn stel zit er achter Alles Zuiver Visagie! Heerlijke natuurlijke producten van Mintenz. Geen vraag is te gek, en alles wordt zorgvuldig voor je uitgezocht.
Spulletjes worden netjes en super snel verzonden, met altijd een presentje erbij ❤️ en mocht er iets misgaan dan wordt ook dit weer netjes opgelost.

December 31, 2024

Toppertjuhhhssss

Waar zal ik is beginnen! Het 1e woord wat in me op komt is superdupergoed! Annechien en haar man doen het TOP! Goede producten, goede service, snelle verzending. Denken altijd met de mensen mee. Verzinnen weer iets om het nog gemakkelijker te maken voor een ieder! Altijd even lief en geduldig. Werken zelfs mee aan goede Doelen! Persoonlijk heel dankbaar dat ik Annechien en Jeroen heb leren kennen. Het is dus een aanrader om is een kijkje te nemen op de website en is te kijken naar de Live's die Annechien geeft op op TT en FB. Zou ik er weer bestellen? !00% ja! Dus nogmaals neem is een kijkje op de website!

Super tevreden !

Super tevreden !
Annechien en haar man doen er alles aan om jou van goed advies te voorzien. Producten worden altijd snel geleverd en er zit meestal wel een klein gratis aardigheidje bij je bestelling. Hoeven ze niet te doen hé?
Deze mensen verdienen gewoon 5 sterren!

Top bedrijf.

Ik gebruik al enige tijd make-up en verzorging van Mintenz. Het meeste koop ik bij t verkooppunt van Annechien. Ik ben hier heel tevreden over. Kan met al m'n vragen bij haar terecht. Ik krijg goed advies. Levering is altijd heel vlug. Dit is echt een TOP bedrijf.

Rated 5 out of 5 stars

Top verkooppunt Mintenz minerale make up

Sinds ruim een jaar gebruik ik minerale make up van Mintenz.
Wat ik via het verkooppunt in Sexbierum koop.
Ook een workshop mogen volgen, en deskundig advies gekregen.
Annechien kan je vertellen wat bij je huidtype en ondertoon past.

Ook huidverzorging zit in het assortiment en tools, die je nodig zou kunnen hebben.

Hierbij word ze bijgestaan door haar grote steun en toeverlaat Jeroen.
Top team.
Nooit is een vraag teveel, kan altijd contact opnemen voor vragen of advies.
Ook doet Annechien "get ready with me" live's, op fb, alles zuiver visagie.
Met zeer leerzame tips.
Zeker een aanrader.

December 27, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Niet zoveel woorden nodig: een Topbedrijf

Niet zoveel woorden nodig. Dit is echt een topbedrijf.
Nuchtere Friezen.
Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. En fantastische producten. Puur natuur. En levering vlot, professioneel en met persoonlijke touch. Ik bestel er alleen basis spullen. Annechien is blij met elke klant en probeert je niet iets extra’s te verkopen. Ik volgde ook een workshop bij haar. Ze heeft echt meegedacht wat ik wel of niet zou gaan gebruiken..

November 14, 2024
Rated 5 out of 5 stars

“Friese nuchterheid met een vleugje perfectie

Annechien en Jeroen belichamen de heerlijke Friese nuchterheid en weten precies hoe ze je als klant blij moeten maken. Altijd vriendelijk, altijd een lach, en altijd klaar om je te helpen met een goed advies.

De levering is razendsnel, en het is zelden dat iets niet op voorraad is. Daarnaast is het geweldig dat je van alles een tester kunt proberen, vooral van de producten van Mintenz.

Een aanrader voor iedereen die van puur, zuiver en klantgericht houdt. Annechien en Jeroen laten zien dat je met persoonlijke aandacht en betrokkenheid het verschil maakt. Bedankt voor de fijne service.

November 30, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Vakkundig bedrijf met passie voor het vak.

Al bijna 1.5 jaar koop ik mijn minerale make up en huidverzorging bij Alles Zuiver Visagie.

Een bedrijf dat alleen natuurlijke en minerale producten verkoopt.

Je bestelling is altijd een cadeautje om uit te pakken, met zorg en aandacht ingepakt.
En snel verzonden!
De website is up to date, voorraad zelden uitverkocht en mocht het een keer voorkomen dan is het snel weer aangevuld.
Na de lancering van nieuwe producten zijn die altijd gelijk voorradig in de webshop, ready to shop!

Een workshop mogen volgen bij Annechien, naast gezellig was het zeker leerzaam.
Ze neemt de tijd voor je en legt alles rustig uit, denkt met je mee qua kleur en technieken.
Zeer vakkundig.
Materialen en ruimte zijn netjes en schoon.

Voor advies en vragen zijn ze altijd bereikbaar voor je via mail, Whattsapp of een belletje.
Iets niet goed gegaan met de bestelling? Wordt netjes opgelost.

Door de passie, vriendelijkheid, gastvrijheid en persoonlijke touch bij je bestelling geeft je als klant een waardig gevoel.

Dit is een bedrijf dat gerund wordt met passie en liefde en dat is in alles te merken, van je bestelde pakketje tot aan het klantcontact!
Een bedrijf met een gouden hart!

En iets om zeker niet te vergeten..... ze zijn ook ambassadeur van Villa Joep!
Een stichting die zich inzet voor onderzoek naar neuroblastoom kinderkanker.
Per verkocht artikel doen zij een donatie aan deze stichting!

Kanjers ga door met waar jullie mee bezig zijn en hopelijk helpt deze review mensen een weg naar jullie te vinden en zo te ontdekken hoe een warm bedrijf jullie hebben, en de toppers die jullie zijn!

December 28, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look