ALLSAFE - Capelle aan den IJssel Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Fascinatio Boulevard 708, 2909 VA Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hele goede ervaringen bij AllSafe in Capelle aan den IJssel. Personeel denkt echt met je mee en schakelt super snel. Absoluut een aanrader wanneer je even of voor langere termijn wat extra ruimte nodi... See more

Rated 4 out of 5 stars

Ruim op tijd op zoek gegaan naar de mogelijkheden voor een opslagbox. Maar om te kijken wat de beschikbaarheid is en hoe ver van te voren je zo iets moet boeken blijft een raadsel. Uiteraard laat je d... See more

Rated 5 out of 5 stars

Snelle en fijne service Ik ben snel en adequaat geholpen door de medewerker die helder uitlegde wat de mogelijkheden waren en aan de hand van de reeds bekende gegevens in zeer korte tijd de huurovere... See more

Rated 5 out of 5 stars

Geweldige service, met een glimlach. Heel erg behulpzaam! Denken mee en zoeken naar de beste oplossing voor onze goederen en portemonnee. Echt een aanrader.

Company details

1. Storage Facility
  2. Moving Supply Store

Written by the company

Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!

ALLSAFE Mini Opslag - Geeft Ruimte

Written by the company

De beste service voor de laagste prijs
Uniek alarm per unit
Gratis transport

Contact info

• Fascinatio Boulevard 708, 2909 VA, Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Netherlands

• 010-3092148

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1,643 reviews in the last 12 months

Write a review

Beste Martin,

Dank voor je positieve review over ALLSAFE! Fijn dat je hebt ervaren dat ons team zo meehelpend is en graag met je meedenkt. We vinden persoonlijke service erg belangrijk, dus dit doet ons goed.

Joris

Netjes en goed beveiligd

Goede informatie. Heel vriendelijk personeel. Schoon complex. Netjes en goed beveiligd.

July 13, 2026

Beste Erica,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Capelle aan den IJssel. Fijn dat je tevreden bent over de informatie, onze vriendelijke medewerkers en het schone, goed beveiligde complex!

Zeer vriendelijk personeel

Zeer vriendelijk personeel. Makjelijk systeem door middel van een eigen code.

June 29, 2026

Beste Rob,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Capelle aan den IJssel. Fijn om te horen dat je ons personeel vriendelijk vindt en het toegangssysteem gemakkelijk in gebruik!

Supergoed geholpen

Supergoed geholpen. Ik ben erg tevreden en kom graag terug wanneer dat nodig zou zijn.

June 22, 2026

Beste heer/mevrouw Snijders,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Capelle. Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen en graag weer bij ons terugkomt als dat nodig is!

Snel geholpen

Snel geholpen. Had geen afspraak gemaakt, maar er werd toch tijd vrij gemaakt om de box te regelen.

June 17, 2026

Beste heer/mevrouw Overes,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Capelle. Fijn om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen en flexibel waren om zonder afspraak alles te regelen!

Rated 3 out of 5 stars

Prima bedrijf, klantgerichtheid kan beter

Prima bedrijf, meerdere units voor enkele maanden gehuurd. Goed bereikbaar, mooie ruimtes. Alleen de service en klantgerichtheid zou wat beter kunnen. Er is een lopende actie dat een oud-huurder een bonusje krijgt bij het aanbrengen van een nieuwe huurder. Leuk, maar wees dan klantgericht en geef dat aan als je klant specifiek een afspraak maakt voor opzegging en daarbij vermeldt dat hij meteen de nieuwe huurder meeneemt voor een nieuw contract. Achteraf informeren heeft weinig zin. Jammer joh, had je vooraf moeten melden. Tja.. hoe dan, als je achteraf pas hierover wordt geïnformeerd?

Ook de Allsafe klantenservice nog de zaak voorgelegd. Maar hebben niet de moeite genomen om nog te reageren.

Terugbetaling borg 4 tot 6 weken. Vanwege te nemen administratieve stappen. Tuurlijk. Vorige week ook bij een ander bedrijf wat gehuurd, met borgbetaling. Na de huur 1 dag later borg terug ontvangen. Zo kan het ook dus.

June 9, 2026

Beste Alexander,

Bedankt voor uw feedback.

Het spijt ons dat u deze ervaring heeft gehad. We begrijpen uw teleurstelling over de communicatie rondom de actie, het uitblijven van een reactie op uw vraag en de verwerkingstijd van de borg. Uw opmerkingen nemen we serieus en zullen we intern bespreken om onze service verder te verbeteren.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Snel en efficient

Het huren van een beschikbare ruimte en de overeenkomst werden snel an adequaat op een zeer prettige manier geregeld.

May 8, 2026

Beste Rob,
Bedankt voor de positieve review. Wat fijn om te horen dat de huur van de ruimte zo snel en prettig geregeld zijn.

Netjes

Netjes, goede service. Alles perfect geregeld. Korte opzegtermijn

May 1, 2026

Beste Francois,

Me vriendelijke groet,

Snelle en fijne service

Snelle en fijne service
Ik ben snel en adequaat geholpen door de medewerker die helder uitlegde wat de mogelijkheden waren en aan de hand van de reeds bekende gegevens in zeer korte tijd de huurovereenkomst geregeld had.

May 1, 2026

Beste Neddiver,

Hartelijk dank voor je positieve review over ALLSAFE Capelle aan den IJssel!

Rated 1 out of 5 stars

Belachelijke service

Belachelijke service. Het begon al op de eerste dag. Ik had een afspraak op het hoofdkantoor om 17:30 uur, maar eenmaal daar was de baliemedewerker duidelijk niet blij, omdat ze om 18:00 uur zouden sluiten. Ik dacht dat dit eenmalig was, maar later merkte ik dat meerdere medewerkers niet erg klantvriendelijk waren.

Ik had mijn motoren in opslag staan. Op een dag ontdekte ik dat ik mijn beide motorstandaards vergeten was binnen in de opslag te zetten. Eerst dacht ik dat ze niet weg konden zijn, omdat alles goed in de gaten zou worden gehouden. Ik ben met dit verhaal naar de medewerkers gegaan, maar kreeg te horen dat het te veel werk was om de camerabeelden van alle dagen terug te kijken.

Ik begreep dat niet echt, maar één ding werd me duidelijk: je spullen zijn hier niet veilig. Ik raad iedereen aan goed na te denken voordat je hier iets opslaat. Als er spullen verdwijnen, wordt er geen enkele moeite gedaan om je te helpen.

April 13, 2026

Beste Arash,

Bedankt voor uw review.

We willen graag benadrukken dat wij veiligheid en service zeer serieus nemen. Naar aanleiding van uw melding is er uitgebreid meegekeken en heeft u terugkoppeling gekregen van mijn collega.

Daarnaast hebben wij begrepen dat de opslagruimte inmiddels is opgezegd. Dat vinden wij jammer om te horen.

Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Kortom perfect

Vriendelijk personeel
Duidelijke uitleg
Alles snel en proffesioneel geregeld

March 9, 2026

Beste Ilonka,

Bedankt voor je positieve review over ALLSAFE Capelle aan de IJssel!

Fijn te lezen dat je zo tevreden bent met onze service.

Joris

Uitstekende service

Uitstekende service, zeer laklantvriendelijk en medewerkers denken met je mee. Het is er altijd netjes schoon en ruikt fris.

March 9, 2026

Beste Maria,

Bedankt voor je positieve review en complimenten over ALLSAFE Capelle!
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent met onze service.

heel goed

heel goed, vriendelijk en vakkundig geholpen.

March 6, 2026

Beste Gert,

Super geholpen

Super geholpen. Top zo doorgaan

February 20, 2026

Beste Guillio,

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel wat mee kan denken en oplossingen bied

February 8, 2026

Beste heer Schreutelkamp,

Rated 5 out of 5 stars

Superservice bij Allsafe Fascinatio!!!

Superservice bij Allsafe Fascinatio!!!
Jarno doet er echt alles aan om de klant blij te maken. Top!

February 8, 2026

Beste heer/mevrouw Heijboer,

Bedankt voor je positieve review over mijn collega's van ALLSAFE Capelle!
Fijn te lezen dat je zo tevreden bent.

Prettige communicatie

Er werd duidelijk gecommuniceerd, helder contact in afspraken.

December 29, 2025

Beste Tim,

Service

Goed geholpen, fijne service!

December 20, 2025

Beste mevrouw Ellensburg,