Hele goede ervaringen bij AllSafe in Capelle aan den IJssel. Personeel denkt echt met je mee en schakelt super snel. Absoluut een aanrader wanneer je even of voor langere termijn wat extra ruimte nodi... See more
Fascinatio Boulevard 708, 2909 VA Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, NL
Company replied
Ruim op tijd op zoek gegaan naar de mogelijkheden voor een opslagbox. Maar om te kijken wat de beschikbaarheid is en hoe ver van te voren je zo iets moet boeken blijft een raadsel. Uiteraard laat je d... See more
Company replied
Snelle en fijne service Ik ben snel en adequaat geholpen door de medewerker die helder uitlegde wat de mogelijkheden waren en aan de hand van de reeds bekende gegevens in zeer korte tijd de huurovere... See more
Company replied
Geweldige service, met een glimlach. Heel erg behulpzaam! Denken mee en zoeken naar de beste oplossing voor onze goederen en portemonnee. Echt een aanrader.
Company replied
Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!
Written by the company

Fascinatio Boulevard 708, 2909 VA, Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland, Netherlands
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Goede informatie. Heel vriendelijk personeel. Schoon complex. Netjes en goed beveiligd.

Reply from ALLSAFE - Capelle aan den IJssel
Zeer vriendelijk personeel. Makjelijk systeem door middel van een eigen code.

Reply from ALLSAFE - Capelle aan den IJssel
Supergoed geholpen. Ik ben erg tevreden en kom graag terug wanneer dat nodig zou zijn.

Reply from ALLSAFE - Capelle aan den IJssel
Snel geholpen. Had geen afspraak gemaakt, maar er werd toch tijd vrij gemaakt om de box te regelen.

Reply from ALLSAFE - Capelle aan den IJssel
Prima bedrijf, meerdere units voor enkele maanden gehuurd. Goed bereikbaar, mooie ruimtes. Alleen de service en klantgerichtheid zou wat beter kunnen. Er is een lopende actie dat een oud-huurder een bonusje krijgt bij het aanbrengen van een nieuwe huurder. Leuk, maar wees dan klantgericht en geef dat aan als je klant specifiek een afspraak maakt voor opzegging en daarbij vermeldt dat hij meteen de nieuwe huurder meeneemt voor een nieuw contract. Achteraf informeren heeft weinig zin. Jammer joh, had je vooraf moeten melden. Tja.. hoe dan, als je achteraf pas hierover wordt geïnformeerd?
Ook de Allsafe klantenservice nog de zaak voorgelegd. Maar hebben niet de moeite genomen om nog te reageren.
Terugbetaling borg 4 tot 6 weken. Vanwege te nemen administratieve stappen. Tuurlijk. Vorige week ook bij een ander bedrijf wat gehuurd, met borgbetaling. Na de huur 1 dag later borg terug ontvangen. Zo kan het ook dus.

Reply from ALLSAFE - Capelle aan den IJssel
Het huren van een beschikbare ruimte en de overeenkomst werden snel an adequaat op een zeer prettige manier geregeld.

Snelle en fijne service
Ik ben snel en adequaat geholpen door de medewerker die helder uitlegde wat de mogelijkheden waren en aan de hand van de reeds bekende gegevens in zeer korte tijd de huurovereenkomst geregeld had.

Reply from ALLSAFE - Capelle aan den IJssel
Belachelijke service. Het begon al op de eerste dag. Ik had een afspraak op het hoofdkantoor om 17:30 uur, maar eenmaal daar was de baliemedewerker duidelijk niet blij, omdat ze om 18:00 uur zouden sluiten. Ik dacht dat dit eenmalig was, maar later merkte ik dat meerdere medewerkers niet erg klantvriendelijk waren.
Ik had mijn motoren in opslag staan. Op een dag ontdekte ik dat ik mijn beide motorstandaards vergeten was binnen in de opslag te zetten. Eerst dacht ik dat ze niet weg konden zijn, omdat alles goed in de gaten zou worden gehouden. Ik ben met dit verhaal naar de medewerkers gegaan, maar kreeg te horen dat het te veel werk was om de camerabeelden van alle dagen terug te kijken.
Ik begreep dat niet echt, maar één ding werd me duidelijk: je spullen zijn hier niet veilig. Ik raad iedereen aan goed na te denken voordat je hier iets opslaat. Als er spullen verdwijnen, wordt er geen enkele moeite gedaan om je te helpen.

Vriendelijk personeel
Duidelijke uitleg
Alles snel en proffesioneel geregeld

Reply from ALLSAFE - Capelle aan den IJssel
Uitstekende service, zeer laklantvriendelijk en medewerkers denken met je mee. Het is er altijd netjes schoon en ruikt fris.

Reply from ALLSAFE - Capelle aan den IJssel
Superservice bij Allsafe Fascinatio!!!
Jarno doet er echt alles aan om de klant blij te maken. Top!

Reply from ALLSAFE - Capelle aan den IJssel
Er werd duidelijk gecommuniceerd, helder contact in afspraken.